Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

kızlaaaarrr naber, ben arada bakıyorum kimseleri göremiyorum azcık gelin şuraya iki kelam edin yaa rose dip boyayı sormuşsun ben 16. haftamda hem bitkisel dip boyamı hem de üzerine röflemi yaptırdım canım, şimdi doğuma 10 gün kala da tekrar bitkisel dip boya yaptırdım, 3. aydan sonra ve yalnızca iki kez yaptırmış oldum bir zararı olduğunu düşünmüyorum, çok sık ve ilk başlarda yaptırılması önerilmiyor, bence iç rahatlığıyla bitkisel bir boyayla boyatabilirsin, insan hem hamile hem bakımsız olunca morali çok bozuluyor çünkü, kendini iyi hissetmek çok önemli gebelikte, faydalı şeyler de yedim, canım istediğinde haftada 2-3 fincanı geçirmeden kahvemi de içtim, kendini çok sıkıntıya sokmamak lazım alkol sigara ve stresten uzak dur yeter..

melek senden naber nasıl gidiyor hayat ovulasyon testi aldın mı naptın alşırsan predictor al çok kaliteli

özgecim maşallah oğluna benim kız da 3100 gr, dr um 3300 gr falan doğar dedi, ben de 3 ü geçse zaten yeter dedim , çok şükür sağlıklı olsunlar da..

tansell seni haziran anneleri topiğinde de okuyorum maşallah kızına emzirmekten vazgeçme emmese de şansını dene bizim bir arkadaşın oğlu tam 1 ay sonra alıştı emmeyei eğer bıraksaydı hiç emmeyecekti ama o şekilde en azından 6 ay emdi.

bugün kayınvalidem annemin de bizimle dr a geleceğini sanmış, süslenip püslenip geldi kıskançlığından sonra anneme dedi ki sen gelmiyomusun, annem de yoo ben yemek yapıcam siz gidin dedi, sonra bu anneme ''evet senin süslenmen uzun sürer '' dedi çıkarken annem artık gülüp geçiyo zaten buna neyse gittik, bu sefer hastanede yine çocuk zayıf muhabbetine girdi ikide bir bozdum ama devam etti. en son bombası da şu : ''hastanede 2 gün yatacaksan kim kalacak yanında dedi'' ben de 1 kişi kalabiliyor sadece dedim, ve kendi kendine cevap verdi ''ben kalırım, oğlum da kalıcak tabi kii'' ben de dedim ki ''ama ben yanımda ANNEMİ istiyorum boşuna mı geldi o, tabi eşim de buralarda olur eve gitmez'' deyip kestirip attım, hala ben kalıcam diyo ay kadın kıskançlığından çatlıyor şimdiden onun derdine düşmüş manyağa bak 7 kat kesilecek olan benim annnemi istiyorum tabi kii yanımda eşimle konuştum, o da diyo ki gece 12 gibi ben onu eve götürürüm annenle ben kalırız diyo, gece 12 ye kadar onun ''çocuk zayıf, emzir de emzir '' demesini dinliycem heralde aaaaa herneyse bugün patlamak üzereydim tuttum kendimi ama lohusayken sanırım bu kadar sakin olamam Allah sonumuzu hayretsin, en güzel günlerim mahvolmasın sabır versin bana güzel Rabbimmm :26:

slm canım valla geliyorum geliyorum kimseler olmuyo yoksa bende çok üzülüyorum biz hamilede kalamadık hakkımızda hayırlısı ne diyelimm
bıtanem ınan bende forumu her actıgımda yokluyorum ama aynen kımsecıkler olmuyo
baksana kendı kendıme konusmaya basladım artıksenınle de denk gelmıyoruz hıc
bak bız hamıle kalabıldık ama dertler bıtmedı kuzum Allahım hakkında ne zaman hayırlıysa o zaman yollasın ıns melegını sana..
su an saglıklısın ya sırf bunun ıcın bıle hayatın tadını cıkarmaktan vazgecme
gecen gun bı hasta zıyaretıne gıttım 3gun etkısınden cıkamadım kısmı felc gecırmıs bı yakınımız
hemde durup dururken..herseyın bası saglık onu kaybetmeyelım de gerısı ınan bana zamanla gelıyo.............

saol hılalcım ya bı saglıkcı olarak senden bu yorumları duymak ıcımı rahatlattı...artık gonul rahatlıgyla boyatabılırım ama benım su an cok rahatsız edıcı boyutta dııl toplamda bır kez yanı sole doguma az kala boyatayım dıyorum tabı o zaman kadar sabredebılırsem bakalım
kayınvalıden konusunu dusunme sımdıden canım hastaneye gelse bıle annen varken ole herseye karısamaz zaten anlamıyorum ya ılla suyunu cıkarcaklar tamam heveslenıyolar ozenıyolar felan ama arada ınsana nefes aldırmak lazım bence ........

canlarım nasılsınz umarım herkes ıyıdır
bız tatıldeyız o yuzden pek gıremıyorum
hepınızı cok ozledım ıns haftaya bol bol kaynatırız
opuyorum herkesıııııııııııı

iyiyiz canımmm ohhh iyi eğlenceler bol bol dinlen stres at bomba gibi dön aramıza öptttm

kesinlikle herseyin başı sağlık hamdolsunki sağlığımız yerindee melegimizin gelmeside rabbimin rızasına kalmış sabırla beklemeye çalışıyorum

herkeslere günaydınnnnnnnnnnnnnn bugun teyze kızının kına gecesi var yarında dügün bol bol kurtlarımı dökücem

hilalcim almadım ovulasyon testini bişeyler bana mani oluyo içimden hiç gelmiyo neden bilmiyorum

bu aralar sakin bura canım sen girdignde yinede sor sorunu cvp verrz inş çok sagol söyledklern için inş rabbim bebeişlerimizi saglıkla almayı nasip eder kucagımıza kızına isim istyrdn eşimin bi kaç ismi vardı sevdgi söyleyeym gülirana elfida

zamanımız aynı kuzularımızın kilolarıda aynı maşallah onlara sen hiç takma kaynanayı adı üstünde illa karışıcak bu önemli anda diledigin gibi yap tatlım bırak kıvransın o

bu arada kızlar dünden beri karnımda bi agrı vAR ANlamadım gitti acı yedm diye desem hep yerm ben sanki heran regliolcam sizce dogum sancılarımı yavaş yavaş başlıyo çıldırttı beni hala var agrı kasılma falan yok sadece agrı

cnm ıste o adet sancıların yavas yavas dogum sancılarına donuscek sımdı duzensız devamlı devam eden bı sancıdır ama yavas yavas duzenlı dogum sancılarına donucektır

ben yasamaDIM ama dınledıgım kadar oyle

sancı deglde tam regli agrısı gibi sanki heran içimden kırmızılar boşalcak gibi bide dünden beri var daha yeni başladı öylemi dersn dogum sancılarınamı dönecek

kızlar ben hala emdıremıyorum cıldırıcam ben aglıyorum kızım aglıyor herkez zorla dıyor ama baska fıkır veren yok

acta bıraktım recelde surdum uyku sersemıde teptm yok oluyor

pompoyla sagıyorum goguslerımı gorsenız acırsınız resmen kan oturdu pompa benı mahfettı sutum azaldı aclıktan aglama kırızıne gırıyor kızım ıcım parcalanıyor mecbur mama verdım dunden berıı

sancı deglde tam regli agrısı gibi sanki heran içimden kırmızılar boşalcak gibi bide dünden beri var daha yeni başladı öylemi dersn dogum sancılarınamı dönecek

aynen ozgecım oyle oluyor adet sancısıyla baslıyor dedıgın gıbı heran adet olup sokulcekmısın gıbı gelır hadı hayırlısı ben beceremedım ıns sen becerırıısın normal dogurmyaı

canım yaaaaaaaaaa inan ne denr bilemyrm sen denemeye devam et ama tabi aç kalmasıda kötü our ara ara mama ver mecburen inş yoluna girer selmacım yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…