- Konu Sahibi haticemavi
-
- #25.621
tsk ederım canım benım sorarım tabıkı...kızıma ısım sormustum unutmamssn tsk ederım canım onerını yazdım aklımabu aralar sakin bura canım sen girdignde yinede sor sorunu cvp verrz inş çok sagol söyledklern için inş rabbim bebeişlerimizi saglıkla almayı nasip eder kucagımıza kızına isim istyrdn eşimin bi kaç ismi vardı sevdgi söyleyeym gülirana elfida
ohhh sefan olsun....baylırım ben yakınlarımın dugun kına eglencelerıne dok butun kurtlarınıbızım yerımıze de eglen melekcım...herkeslere günaydınnnnnnnnnnnnnn bugun teyze kızının kına gecesi var yarında dügün bol bol kurtlarımı dökücem
hilalcim almadım ovulasyon testini bişeyler bana mani oluyo içimden hiç gelmiyo neden bilmiyorum
canım selmanın dedıgı gbıbncede anattgın dogum sancıcının basında gerceklesen kasılmalar eger Rabbım nasıp ederse bende normal dogum dusunuyorum gecen gun normal dogum yapan bı ablamla konustum her ayrıntısına kadar anlattı saolsun ve ılk baslangıcında aynen senın tarıf ettgn gbı sankı her an regl olcak gbı basladgını sonra duzenlı bı sekılde artarak devam ettgını solemıstı sonra da cok gecmeden dogum baslıyomus zaten ayy cok heyecanlandım senın adına bence senın kuzun cıktı yola gelıyo canım benım hazır ol panık yapmadan bekle olur mu bde dogum sırasında dua et hamısler ve hamıs kalmak ısteyenlerımz ıcın eger olur da aklına gelırse tabıkı bıtanem optum cok aeo....bu arada kızlar dünden beri karnımda bi agrı vAR ANlamadım gitti acı yedm diye desem hep yerm ben sanki heran regliolcam sizce dogum sancılarımı yavaş yavaş başlıyo çıldırttı beni hala var agrı kasılma falan yok sadece agrı
ask olsun sana serfıkcan gunlerdr senı sayıklıyorum burda catladım walla.......maşallah supanallah selmam bu kız aynı sen yaaa rabbim nazarlardan korusun meleğimiselam kızlar topiği takip ediyorum ama yazamıyorum ,
biz iyiyiz şükür halen çalışıyorum arada senelik iznimi kullanıyorum ama kısmetse haftaya salı son rapor alıp evimin hanımı olacağım:)
halen eksiklerimizi tamamlamadık az kaldı ama bu hafta odası boyanacak kızımın aybaşıda mobilyalar gelecek , sonra da ciciler yıkanacak
temizlik yapılacak falan ramazana kadar bitirmem lazım herşeyi sonrası beklemek....
geçmişi okumadım umarm herkes iyidir hepinizi çok öpüyorum girdikçe yazarım
selmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gunaydın canlarım kızımı cok seker buldugunuz ıcın tskler sızın evlatlarınızda cok seker olsun ıns
bızlere zaten cok seker gelıyor ınsan ne bakmaya nede opmeye asla doyamıyor tez zamanda tattırsın tatmayanlara
hılalcım safak 4 yanı ayy masalalah ne mutlu tadını cıkar veee bol bol uyu tamammı sezeryan zor ama evladını gorunce unutuluyor oda
evet logusa sendromu dıe bısı var ama ben yakalanmadım kızım emmedıgı ıcın sadece aglıyorum gıcık oldugum seyler var ama onları bıle gormemezlıkten gelıyorum ama soz konusu kızım olunca hemen cesmeler acılıyor
roseee avatar demek ayy nede begenerek koymustum o avatarı oraya sen soyleyınce bende fark ettım kız bı kızım avatarıma benzıyoooorrr
kızlar soylemeden edemıcem kızımın cok guzel gamzesı kendı kendıne gulucuk atınca yakaladım bı ıkıkere esımınde cok belırgın gamzesı var amna onun solda kızımın ıse sagda ıns belırgınlessın resım ceker koyarım yıne
ozgecım merak ettım sancıların ne alem sıklastımı belkıde dogurmusundur
aaa kızlar ne cok laf buldum sabah sabah hamılleıgım boyunca 11 kılo almıstım ve 9 kılom gıttı bıle ama acayıpote yıyorum ona ragmen sıslıklerımden eser kalmadı ınanırmısınız sezeryan olmasına ragmen gobegım bıle kalamdı
tsk ederım canım benım sorarım tabıkı...kızıma ısım sormustum unutmamssn tsk ederım canım onerını yazdım aklıma
bakalım ısmıyle gelsın ıns hepımızın evlatları......sen ne koyucaksn bebısının adını paylastın mı hıc bılmıyorum merak ettım kız
ohhh sefan olsun....baylırım ben yakınlarımın dugun kına eglencelerıne dok butun kurtlarınıbızım yerımıze de eglen melekcım...
o testı almamanda da bı hayır vardr belkı melekcım ıns ona gerek duymadan bı bakmıssın gelmıs kuzucugun....
canım selmanın dedıgı gbıbncede anattgın dogum sancıcının basında gerceklesen kasılmalar eger Rabbım nasıp ederse bende normal dogum dusunuyorum gecen gun normal dogum yapan bı ablamla konustum her ayrıntısına kadar anlattı saolsun ve ılk baslangıcında aynen senın tarıf ettgn gbı sankı her an regl olcak gbı basladgını sonra duzenlı bı sekılde artarak devam ettgını solemıstı sonra da cok gecmeden dogum baslıyomus zaten ayy cok heyecanlandım senın adına bence senın kuzun cıktı yola gelıyo canım benım hazır ol panık yapmadan bekle olur mu bde dogum sırasında dua et hamısler ve hamıs kalmak ısteyenlerımz ıcın eger olur da aklına gelırse tabıkı bıtanem optum cok aeo....
ask olsun sana serfıkcan gunlerdr senı sayıklıyorum burda catladım walla.......
nyse ıyı oldgunu duydum ya rahatladım ohh ne guzel sende doguma yaklasanlardansın
arkanızdan da ben gelıyorum sımdılık yalnızım ama melegı burcuyu deryosu takıcam ıns pesıme
kolay gelsın canm tatlı telaslarında yorma cok kendını
ara sıra da olsa yaz ozellıkle ızne cıkmadan bı gule gule dersın ıns
yoksa kızıma solerım ceker saclarını bak
Özge doğumun yakın olabilir düzenli ve sık sancı gelirse hazirlan hemen
selma kızın sana benziyo ben benzettm sizinkiler ne düşünyr bilmyrm ama ben benzettm baya
cnm benım herkez bana benzetıyor ama dıkkatlı bakınca esımede cok benzıyr ayy kendı bana benzesınde huyu babasına benzesın ıns
bugun 38 dolduruyorsun sen tatlım hıcte erken deıl merak etme cogu bebek 38 39 haftalarda dunyaya gelıyor
selmaa ben de 11 kilo aldım inşallah hemencecik gider kilolar senin gibi, ama önceki kilom 55 in altına da inmek istemiyorum iyi beslenmem lazım.. o kızının gamzesini yerim ben yaa
özge regl ağrısı çekenler hemen doğurmuyor zaten bi süre böyle devam ediyor sonra düzenli kasılma ve sancılar başlıyor 39 u bulur yine doğurman bakalım hayırlısı olsun bebişin keyfi ne zaman gelecek biz bilemiyoruz artık
çook sıcak artık evde öylece oturuyorum annemle yapacak bişey yok, yarın da temizlikçi gelecek dip köşe tekrar elden geçer, iş kalmaz... şimdi kendimee bir kahve yapıp keyif yapacağım ne de olsa şurda 4 gün sonra curcuna olacak evin içi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?