Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Eki Görüntüle 448147

kızıma masallah demeyı unutmayın

maşallah supanallah selmam bu kız aynı sen yaaa rabbim nazarlardan korusun meleğimi

selam kızlar topiği takip ediyorum ama yazamıyorum ,
biz iyiyiz şükür halen çalışıyorum arada senelik iznimi kullanıyorum ama kısmetse haftaya salı son rapor alıp evimin hanımı olacağım:)
halen eksiklerimizi tamamlamadık az kaldı ama bu hafta odası boyanacak kızımın aybaşıda mobilyalar gelecek , sonra da ciciler yıkanacak
temizlik yapılacak falan ramazana kadar bitirmem lazım herşeyi sonrası beklemek....

geçmişi okumadım umarm herkes iyidir hepinizi çok öpüyorum girdikçe yazarım

tsk ederım canım benım sorarım tabıkı...kızıma ısım sormustum unutmamssn tsk ederım canım onerını yazdım aklıma
bakalım ısmıyle gelsın ıns hepımızın evlatları......sen ne koyucaksn bebısının adını paylastın mı hıc bılmıyorum merak ettım kız
ohhh sefan olsun....baylırım ben yakınlarımın dugun kına eglencelerıne dok butun kurtlarınıbızım yerımıze de eglen melekcım...
o testı almamanda da bı hayır vardr belkı melekcım ıns ona gerek duymadan bı bakmıssın gelmıs kuzucugun....
canım selmanın dedıgı gbıbncede anattgın dogum sancıcının basında gerceklesen kasılmalar eger Rabbım nasıp ederse bende normal dogum dusunuyorum gecen gun normal dogum yapan bı ablamla konustum her ayrıntısına kadar anlattı saolsun ve ılk baslangıcında aynen senın tarıf ettgn gbı sankı her an regl olcak gbı basladgını sonra duzenlı bı sekılde artarak devam ettgını solemıstı sonra da cok gecmeden dogum baslıyomus zaten ayy cok heyecanlandım senın adına bence senın kuzun cıktı yola gelıyo canım benım hazır ol panık yapmadan bekle olur mu bde dogum sırasında dua et hamısler ve hamıs kalmak ısteyenlerımz ıcın eger olur da aklına gelırse tabıkı bıtanem optum cok aeo....
ask olsun sana serfıkcan gunlerdr senı sayıklıyorum burda catladım walla.......
nyse ıyı oldgunu duydum ya rahatladım ohh ne guzel sende doguma yaklasanlardansın
arkanızdan da ben gelıyorum sımdılık yalnızım ama melegı burcuyu deryosu takıcam ıns pesıme
kolay gelsın canm tatlı telaslarında yorma cok kendını
ara sıra da olsa yaz ozellıkle ızne cıkmadan bı gule gule dersın ıns
yoksa kızıma solerım ceker saclarını bak

Eki Görüntüle 448147

kızıma masallah demeyı unutmayın
selmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bu nee guzellıkkkkk bu ne sırınlık boyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
rabbım nazarlardan saklasınnnnnn masaallahhhhh prenseseee yaaaa

ayy avatara bak baka aynısını cıkarmıssın kız cok benzıyo ya ordakı resıme
bde babasını gormedım ama ben sana benzettım canım benım yaaaa
allahım hayırlı yazılar yazsın ıns melegıne saglık sıhhat versın yuvanızın bereketı olsun ınssss

benımde kızım dogsun yaaaaaaa cok canım cektı yaaaaa.......................................................
emzırme problemını en kısa zamanda cozersın ıns kuzum ya uzulme mama verdım dye sen elınden gelenı yapıyosun sonucta
hıc bozma moralını sımdılık bole bse yasadgından sadece ertelıyosun sen keyfın ıcın yapmıyosun kı sen ona aynı sevgıyle
aynı sefkatle aynı sıcaklıkla degıl sut vermek su bıle ıcırsen emın ol o sutune esdeger fayda saglıcaktır kuzuna .....
fırst buldukca yaz cnm optum senı de aeo......

Selmaaaaa maşallah bu ne tatlı yaa benim de 4 gün kaldı yine heyecan yaptım bak kızını görünce nasıl güzeldir onu öpmesi koklamasi annesi emmese de biberonlar alabildiği kadar alsın ağlama noluur senin şefkatin yeter ona sevgiyle verdikten sonra mamayla da büyüyorlar bazı ülkelerde emzirme tercih meselesi anneler hiç emzirmiyor direk biberona başlıyor moralini yüksek tut, beni de korkular sarıyor lohusa depresyonuna girmekten korkuyorum şimdiden ama bebisler için güçlü olucaz biz tamammi

Serpil iyiymissin sevindik kolay gelsin tatli heyecanlardasin arada ses ver boyle

Tatildeymis herkes iyitatiller tadını çıkarın kızlar ben de istiyoruuum ama seneye artık kısmet olursa bakalım

gunaydın canlarım kızımı cok seker buldugunuz ıcın tskler sızın evlatlarınızda cok seker olsun ıns

bızlere zaten cok seker gelıyor ınsan ne bakmaya nede opmeye asla doyamıyor tez zamanda tattırsın tatmayanlara

hılalcım safak 4 yanı ayy masalalah ne mutlu tadını cıkar veee bol bol uyu tamammı sezeryan zor ama evladını gorunce unutuluyor oda
evet logusa sendromu dıe bısı var ama ben yakalanmadım kızım emmedıgı ıcın sadece aglıyorum gıcık oldugum seyler var ama onları bıle gormemezlıkten gelıyorum ama soz konusu kızım olunca hemen cesmeler acılıyor

roseee avatar demek ayy nede begenerek koymustum o avatarı oraya sen soyleyınce bende fark ettım kız bı kızım avatarıma benzıyoooorrr

kızlar soylemeden edemıcem kızımın cok guzel gamzesı kendı kendıne gulucuk atınca yakaladım bı ıkıkere esımınde cok belırgın gamzesı var amna onun solda kızımın ıse sagda ıns belırgınlessın resım ceker koyarım yıne

ozgecım merak ettım sancıların ne alem sıklastımı belkıde dogurmusundur

aaa kızlar ne cok laf buldum sabah sabah hamılleıgım boyunca 11 kılo almıstım ve 9 kılom gıttı bıle ama acayıpote yıyorum ona ragmen sıslıklerımden eser kalmadı ınanırmısınız sezeryan olmasına ragmen gobegım bıle kalamdı

sancım hala devam ediyr düzenli bi şekilde belki arada gidiyr ama kısa zamanlı ya acaba dogum sancılarımı karın agrısı nasıl anlatılır bilmyrm sanki karnım agrıyr sanki regli olcam çok karışıgım ama daha 38 hafta olmadım erken deglmi

ya bilmyrmki canım ama daha 38 bile olmadım erken gibi ama sancılar çok düzenli sadece kısa zamnlı geçyr sonra aynı sürat devam edyr inş hayırla sonuçlanır normal dogum yaparım tabiki inş o streste aklıma gelrse duaları asla eksk etmem

selma kızın sana benziyo ben benzettm sizinkiler ne düşünyr bilmyrm ama ben benzettm baya

cnm benım herkez bana benzetıyor ama dıkkatlı bakınca esımede cok benzıyr ayy kendı bana benzesınde huyu babasına benzesın ıns

bugun 38 dolduruyorsun sen tatlım hıcte erken deıl merak etme cogu bebek 38 39 haftalarda dunyaya gelıyor

kızlar yardım edin doktor bana progestan verdi düzenleyici bunu kullan adetliyken gel dedi iğne vercem dedi serephone vermişti yumurtlama olmuş ama büyümemiş 10 mm olmuş iğne olcan dedi iğnede olurmu etkisi yardım edin acısı çokmu

selmaa ben de 11 kilo aldım inşallah hemencecik gider kilolar senin gibi, ama önceki kilom 55 in altına da inmek istemiyorum iyi beslenmem lazım.. o kızının gamzesini yerim ben yaa

özge regl ağrısı çekenler hemen doğurmuyor zaten bi süre böyle devam ediyor sonra düzenli kasılma ve sancılar başlıyor 39 u bulur yine doğurman bakalım hayırlısı olsun bebişin keyfi ne zaman gelecek biz bilemiyoruz artık

çook sıcak artık evde öylece oturuyorum annemle yapacak bişey yok, yarın da temizlikçi gelecek dip köşe tekrar elden geçer, iş kalmaz... şimdi kendimee bir kahve yapıp keyif yapacağım ne de olsa şurda 4 gün sonra curcuna olacak evin içi

bendede öyle huyu eşime benzesin isterm hayırlı evlat olsunlar inş ya ne bileym selmacım bu agrı çok kötymş heray reglide çekerdm olurdum wn azından kaç gündr mahfetti beni hayırlısı inş

öylemi dersn hilalcm ama daha kötüymş çünkü bu agrı öldürdü beni yaaaaaaaaaaa kaç gündr inş hayırla sonuçlanır afiyet olsun canım bende ara ara yaptım o keyifleri kolada içtim kahvede çok şükür bi sıkıntı olmadı

selmacım maşallah kızıma allah nazarlardan korusun ben sana benzettim canım
sancı banada olmaya başladı artık sabaha kadar ayaktayım uyku haram gece uykusunu özledim şimdiden

selmacım daha yeni görüyorum allah analı babalı büyütsün kavuşmuşsun prensesine.. allahım kötülüklerden korusun yavrularımızı.. sana çok benzettim

bizde 36 günlük olduk 4 gün sonra 40 ımız çıkıyo artık gülücükler atıyo benim oğlum uykularımız düzene girdi çok şükür sıkıntılı günlerin çoğunu atlattık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…