Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

herkese selaaaammm,
kızlar günlerdir uğrayamadım işlerim çok yoğundu, perşembe izne çıkıyorum 10-15 gün yokum, onun için işlerimi bitirmeye çalışyırum.
Sizlerede haber vereyim dedim beni merak etmeyin, inşallah sağ salim dndüğümde sizi haberdar edeceğim, geldiğimde herkesten hayırlı haberler duyarım inşallah.
Ben 12 günden beri hala regliyim, perşembe tatile gidiyorum ve sinir oluyorum hala bitmediğine, sözde tatilde o relaxlıkla belkide bişeyler olur tutar diye düşünüyordum, amannn zaten boşverdim salladım varya.
Melekciğimin yazdığı yazıdan sonra hayatımın seyrini değiştirdim, bebek odası olacağını düşündüğüm odayı kendime oda yapmaya karar verdim , süper bir çalışma masası sipariş ettim, beyaz lake, bacakları filan böyle şekilli mekilli sonra yatak odamın düzenini değiştirdim, diğer kendime yapacağım oda hakkınd da fikirler ürettim, tatilden dönünce Allah nasibederse hepsini uygulayacağım, evin altını üstüne getireceğiz eşimle, heryşeyin yerini değiştireceğiz, kafamıza göre takılacağız, bebişte olacağı zaman olur napalım
Allah'ın dediği olur...

çok şükür iyi olmaya çalışıyoruz havalardan malesef
yok ateş ölçmüyodum iyiki hatırlattın ben şimdi regl oluyorum ne zaman ölçmeye başlamalıyım bi anlat bacım ya :)

adet olduğun gün başlıyorsun ama geç kalmış sayılmazsın, hergün sabah 6-8 arası belli bir saat belirle, o saate kur alarmını, başucunda dijital termometren bir de kağıt kalemin hazır olsun, uyandığında yataktan kalkmadan, bişey yiyip içmeden ilk önce ateşini ölç, fertility friend diye bir site var ateş ölçme topiğinde siteyi nasıl kullanacağın ayrıntılı yazıyordu, oraya üye ol, değerlerini girerek tablo yap kendine, yumurtlamadan bir gün önce genelde ateşin hafifçe düşer yumurtlamadan birgün sonra ise 0.5 derece kadar yükselir ve yüksek kalır adet olana kadar, ya da adete bikaç gün kala ilk ölçtüğün değerlere düşer, benim adet olduğum gün düşerdi, kişiden kişiye değişir. hamileysen ateş düşmez aynen devam eder.. yani ateş yükseldikten sonra artık yumurtlaman olmuş hatta bitmiş demektir, bu yöntemi şöyle kullanmak lazım, yumurtlama öncesi ateşte düşme her zaman olmayabilir ama olduğunda mutlaka ilişkiye gireceksin, ve ateşin yğkselene dek heranyumurtlaman olabileceğini göz önünde bulundurarak günaşırı ilişkiye devam etmelisin, çünkü yumurtlamayı en çok ta artık olmuştur zamanı geçti diyerek kaçırıyoruz, halbuki her ay ayrı zamanlarda olabiliyor, ateş grafiğinde belirgin bir değişiklik yoksa bu o ay yumurtlaman olmadığı anlamına gelebilir, bak o topicte herkes çok yardımcı oluyor, değerlerini oraya yazınca arkadaşlar şu gün olmuş yumurtlmana falan diye yorum da yaparlar, öneririm yani. ben müsait oldukça ben de bakarım değerlerine..

bir de döngünün belirli zamanlarında yumurtlamadan önceki birkaç gün boyunca vajinal salgın şeffaf ve iki parmağın arasında uzayabilen yumurta akı kıvamı dediğimiz bir hal alır o günleri de kaçırma, yumurtlama olduktan sonra akıntı koyulaşır uzamaz. ilişkilerden sonra mutlaka en azz 1 saat yat belinin altına bir yastık koy, sağa ya da sola da yatabilirsin, hemen kalkıp tuvalete gitme hemen banyo yapma spermler daha uzun süre rahim ağzıyla temas etsin... rahim ağzı akıntısı ağrı vs diğer semptomlarını da aynı dediğim siteye girebilirsin o zaman yumurtlama günlerini daha net hesaplar

bunların dışında düzenli spor yapmak, yürüyüş koşu yüzme vs vücudu çok güzel dengeye sokup stres te attırıyor ve hamile kalmayı kolaylaştırıyor.

Allah ım en hayırlı zamanda bebişlerinize kavuştursun hepinizi sezaryene girdiğimde hepiniz için tek tek isimlerinizle dua edeceğim..

maşallah kızına 3.5 olucak sanırım hilalcim kızın zor sanırım baksana yüzünü anca göstermş güzelligini gizliyo allahım korusun onu

babasını bilmem ama tıpkı sen dedgm gibi benziyo paşa sana maviş demek foto tam siyah çıkarmış

bu arada dogum yapan bayanlar bizi bilgilendrn hastane çantamı hazırlayacagım ne koyayım içine acil olanlar neler bugünde oyun parkı beşigimizi ısmarlicaz inş

günaydın herkese yine sessiz ve kimsesiz bir topik karşımda ama biz daha hamile kalamadık nerde bize destek olacak arkadaşlar ve benimle birlikte hmaile kalmayı dört gözle bekleyen kızlarrrr

esma derya burcu yasi melek serpil rose hilal hatice bahar ve adını suan hatırlayamadıgım diger arkadaşlar

ben bakıyorum hep ama hiç kimse girmiyor gerçekten, giren de yazmıyor heralde

o kadar bunalıyorum ki çooook sıcak dayanacak gücüm kalmadı 2+1 ev bana dar geliyor, yatak odamda beşik te var şimdi geçecek yer kalmadı sanki herşey üstüme üstüme geliyor kızlar şimdi bebeğim doğacak annemle kardeşim de gelecek kayınvalidem bütün gün bizde olacak o zaman iyice daralırım heralde eşimin evde duracağını hiç sanmıyorum o hengamede hergün bi bahaneyle kaçar kurtarır kendini valla... neyse sağlıkla gelsin de bebiş ama çok korkmaya başladım bu sıcakta böyle ayılıp bayılırken kızımla nasıl ilgileneceğim iyi bakabilecekmiyim, ya emmezse sütüm gelmezse napacağız, eşimle iyice uzaklaşacağız bir sürü vesvese sardı saçmasapan , gebelik sonunda her an birinin kalbini kırabilirsin insanın sinirleri tepesinde oluyor derlerdi de abartıyorlar sanırdım sanırım şu an o durumdayım tahammülsüzüm....

bu arada dogum yapan bayanlar bizi bilgilendrn hastane çantamı hazırlayacagım ne koyayım içine acil olanlar neler bugünde oyun parkı beşigimizi ısmarlicaz inş

özge ben hazırlayalı baya oldu ben sezaryen oacağım için 2 gün yatacağım hastanede o yüzden biraz çok çok koymuş olabilirim koyduklarımı yazayım sen kendin için gerekli olan kadarını koyarsın:

bebek için ;1 büyük hastane çıkışı takım, 2 tane de eldivenli şapkalı küçük takım. 2 paket unibaby ıslakmendil, 3 tane ağız mendili, 20 ye yakın prima premium care yenidoğan bezi, sezaryen olacağım için sütüm hemen gelmeyebilir o yüzden süt sağma pompası ve yıkayıp kaynattığım bir yenidoğan cam biberonunu da yanıma alıyorum senin için gerek olmaz heralde böyle şeylere

kendim için; lohusa takımım (1 gecelik 1 sabahlık 1 pijama takımı), bir de yedek bir eşofman altı ve tshirt, 3 tane yüksek belli kilot, 2 adet emzirme atleti, 1 emzirme sütyeni, 1 paket uzun ped ( ilk gün hasta bezi veriyorlar hastaneden, sana da vereceklerdir), 1 paket göğüs pedi, meme ucu çatlak kremi bunu mutlaka al hatta şimdiden sürmeye başlamalısın, el ve banyo havlum, birkaç tane boş poşet, kişisel bakım ürünleri (küçük bir şampuan, diş fırçası macunu,deodorant, tarak koydum. makyaj malzemelerimi falan da alırım doğum fotoğrafçısı gelecek çünkü), son anda kimliğinizi, hastane dosyanızı falan almayı da unutmayın.

bu çanta dışında bebek şekeri sepetim ve içinde 20 adet lavantalı süs, odayı süslemek için bikaç tane renkli balon, ve gelenlerin yazması için bir anı defteri var , onları da bir poşete koydum, onlar da gidecek hastaneye..

dediğim gibi ben hastanede 2 gün kalırım, sezaryenin ertesi gün banyo da yaptırıyorlar, o yüzden her koyduğum sana lazım değil, sen sorun olmazsa ertesi gün eve çıkarsın, kendin için gerekli olan kadarını al, ama pijama ve kilottan kısma kanamadan dolayı mağdur olma sonra...bir de fotoğrafçı tutmuyorsan eşine veya çekebilecek birine şarjıyla beraber fotoğraf makinesini ver mutlaka bebekle fotoğraf çekileceksiniz sonuçta bol bol çıkışta , ayy inşallah herşey çok güzel olur... Allah kurtarsın seni de beni de tüm hamileleri de ...

huuu huuuu gunaydın kızlar.....kımseler yok muuuuuu ıyıce tenhalasmıs burası pufffffff
pc problemlerı hala devam edıyo benım ttnetı kapattık sımdılık jet le baglanıyorum o da gunun her saatı cok saglıklı cekmıyo bızım evde
ayyy sımdı neler bırıkmıstr gırıp okuyayım dıyorum ama gorunen o kı cok da sey kacırmamısım
nerdesınız bakalım sız tatıle mı kactınız hepınız kacaklarr
ben yıne de bı gecmıse bakıp geleyım o zamana kadar bırınız olsun gelmıs olursunuz ıns...

slm kızlar allahım çok sıcak salondan başka biyere gidesim yok klimanın altında yatıyorum butüngün
1300 kilomuz 37 cm boyumuz olmuş bizim teyzeleri artık 3 hafta sonraya çağırdı dr geceleri hiç uyuyamıyorum şimdiden özledim gece uykusunu :)

mrb canımmm....sorma ya baya bı uzak kaldım baglantım olmayınca ama sukur sımdı yazabılıyorum..
bende sızlerı cok merak ettım kımseyı de yakalayamıyorum kı sorayım nerelerdesınız ne alemdesınız dye ıyıce tenhalasmıs topıcıgımz
senın sonucların da guzel cıkmıs cok sevındım canım kafandan bı soru ısaretı daha gtmıs oldu boylece ıyı kı yaptrmıssın bu tahlıllerı canım
sımdı gezmelerdesın sanırım en son ıstanbuldayım yazmıssın
bu ay sonu bnde gelıcem ıst e arkadasımın dugunu ıcın..keske kısmet olsa da gorussek
sole bı toplansak butun kızlar ne guzel olurdu

yasemın bı sure gıremıcekmıs sanırım ızın donusu burda olursun canım bızım yerımıze de tatıl yap bol bol eglen gez toz tadını cıkar....
melekk sen de sabah bı ara gırmıs sonra yok olmussun kuzum ???
melek63 ara sıra gırıp tatlı tatlı dogum telaslarından bahsedıyosun buralarda oldugunu hıssetmek guzel keske eskısı gıbı daha sık gelsen ama...
esma cımm sen sanırım yogun ıs temposu kurbanısın canım ama arada ses verıyosun o da guzelll =))
serpıl hepten arazı sanırım nerde oldugu konusunda henuz hıc bı fıkrım yokkkkk
selmamız tzae annemız melegıyle mesgul su gunlerde en kısa zamanda bıze de bı el sallaıcak bencee
hılal cımmde tatlı telası da olanlardan heycanlı bekleyıs donemınde genelde her gırdıgınde topıgımızı sahıpsız bırakmayan yegane arkıdasımızdır kendısı
bahar ın baglantı problemı var herhalde ole yazmıs en son
derya cık da anladıgım kadaryla gezmelerde sımdı sanırım
hatıceee bı gırıp kactın yakalayamadım senı yaaaa nere gıttınnn kacaklardan bırı de sensınnn.......

baska baska unuttugum kımse kalmamıstr ıns hepınızı ozledım kızlar ya eskısı gıbı bı arada burda bulusalım en kısa zamanda ıns...
gırenler de yorum yapmadan bıses vermeden cıkmasınlar olur mu endıselenıyoruz walla sorcak kımse de olmuyo.......

bu arada kendımden de bı haber vermıs olayım bende yarın sehırdısında olucam k.valıdemlere gıdıyoruz haftasonu ıcın dondugumde yıne donucem aranıza ıns..

AYRICA GIRMISKEN SIZI DAHA FAZLA MERAK ICINDE BIRAKMAYAYIM....................
TOPIGIMIZE BI TANE <<<<<PRENSES>>>>>> DE BENDEN GELIYO TEYZOSLAR............
TANIYAN TANIMYAN HERKES BANA ISTISNASIZ OGLUN OLUR YORUMU YAPARKEN SURPRIZ YAPTI MELEGIMMMM GELIYO ANLAYACAGINIZ........
SIMDI DELI GIBI ISIM ARAYISINDAYIM OGLAN OLSA HAZIRDI AMA CIMCIME ICIN KAFAM SIMDIDEN CORBA GIBI ONERILERINIZ BEKLIYORUM TAMAM MI...
TEKRAR GELICEM INS OPTUM HEPINIZI SIMDILIK BYE BYEEE TEYZOSLAR BIZI OZLEYINNNN........

sagol hilalcim maşallah pek ayrıntılı anlatmışsın sen takım hazırsın desene bende geceliklerimi filan aldım iç çamaşır almadım bide ped filan bide terlikte lazım oluyo allah razı olsun canım ya inş bizde hayırla bebeklerimizi kucagımızda görrz

sen yoksun tatlım ben giriyorum ayrıca demek prenses ha artıyo gelinlerimiz desene allahım korusun kuzularımızı

maşallah ogluşuna haticecm bende öyleyim neredeyse donla gezicem evde sıcaktan eşim bakıp dalga geçer gibi gülüyo ne anlarsın diyrm bende

kendini sıkıntıya koyma tatlım iyi düşün herşey güzel olsun allahın iznylede öyle olcak inş normaldr dogum telaşı saracak ister istemez ama sen sabırlı ol canım herşey yoluna girer

rabbim gücünü kuvvetini artırsın canım gerçekten çok sıcak dayanılır gibi deil sizde nemde var allah kolaylık versin

canlarım ben geldim, yogun bi haftaydı
ancak evimdeyim..
bgn dra gittim sonuçlarımı göstermeye, eşiminkilerde bi sorun yok allaha şükür.
belki bi takviyeyele hareketliliği artırabilirsiniz ama sayı iyi dedi.
bende tiroid brz yüksek ve homosistein denen hormonum yüksek çıktı
hamile kaldıgını anladıgın an geliyosun igneye başlıcaz dedi dr (
pıhtılaşmaya ve düşüğe yol açabilen bi değermiş bu..
sanırım sorunumuz artık ortaya çıkıyor.
ay sonu pıhtılaşma testleri detaylı yapılacak ve eşimle benim genetik testlerimiz.
umarım daha fazla bişey çıkmaz...
iyice yoruldugumu hissediyorum artık.
allah yardımcımız olsun, gebe kalmayı başarabilirsem inş bir de onu tutmak için epey çaba vereceğim anlaşılan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…