- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #25.561
çok şükür iyi olmaya çalışıyoruz havalardan malesef
yok ateş ölçmüyodum iyiki hatırlattın ben şimdi regl oluyorum ne zaman ölçmeye başlamalıyım bi anlat bacım ya :)
Eki Görüntüle 442619
teyzeleriii kızım yüzünü gösterdi doğuma 12 gün kala, ama bakar mısnız kocaman dudakları sarkıtmış nasıl da mutsuuuzzz artık o da dışarda olmak istiyorsol tarafa eliyle bastırmış o anda kordon falan da denk gelmiş, biraz yamuk gözüküyo o göz o yüzden burda, ama canlı canlı gördüm 4 boyutluda çok tatlıydıı kıyamam... nst miz normal kilomuz 3050 gr olmuş çok keyfim yerine geldii, ama gerçekten aşırı sıcak çok bunaldım dışardayken!!
derya istanbula geliyormuşsun hoşgeldin diyelim şimdiden , esma face te de görüyorum hep oğluşunun fotolarını aşırı yakışıklı maşalahhbu arada rose bi göründü kaçtı cinsyeti de söylemedi meraktan öldürdü yani bekliyoruzz
sağ salim gelin istanbul sizi bkler. fena sıcak var. insanı yakıyo. gezmek zor olcak kuzum :)
işler fena yoğun tatlım yaa kafamı kaşıyamıyom derlr ya öle ... bide oğlumu özlyommm
kız özgeee bunu diyen ilk kşi sensin yaw. sevndm...:) babasının kopyası oğlum:)
sabrediyoz allah güç versn ama herşey onun için:)
melekcim koca adam olduk valla. resmlerde koyu çıkmış ama iyice boncuklaştı gözlerimiz:) maviş maviş bakıyoz heerryere.
sağlığımız keyfmiz yernde:)
bu arada dogum yapan bayanlar bizi bilgilendrn hastane çantamı hazırlayacagım ne koyayım içine acil olanlar neler bugünde oyun parkı beşigimizi ısmarlicaz inş
mrb canımmm....sorma ya baya bı uzak kaldım baglantım olmayınca ama sukur sımdı yazabılıyorum..kızlarrr
cumartesi günü ben hormon testlermi ve eşiminde sperm testini yaptırmştık
onun sonçlarını yorumlatmaya çalışıyorm sabahtan beri neyseki degerlerimiz normalmiş
begendi çogu kişi. yalnız bende tsh brz yksek çıktı sanırım tiroid için bişi kullanmam gerekecek
neyse bakalım cuma günü tüm spnçlarla gidecegim doktora.
esmaaaaaam bu senin paşan çok fena ya yicem vallahi
maşşallaah yaaaaaaaaa boncuk boncuk
kız dogurcam alıcam onuuuuuu söz verme kimseye :))))
Roseee canımmmmmm nerlerdesin yaa ne merak ettim vallaaa
çok şükür iyisinizzz
ee hadi söyle cinsiyetimizi artıkkkkk
özge ben hazırlayalı baya oldu ben sezaryen oacağım için 2 gün yatacağım hastanede o yüzden biraz çok çok koymuş olabilirim koyduklarımı yazayım sen kendin için gerekli olan kadarını koyarsın:
bebek için ;1 büyük hastane çıkışı takım, 2 tane de eldivenli şapkalı küçük takım. 2 paket unibaby ıslakmendil, 3 tane ağız mendili, 20 ye yakın prima premium care yenidoğan bezi, sezaryen olacağım için sütüm hemen gelmeyebilir o yüzden süt sağma pompası ve yıkayıp kaynattığım bir yenidoğan cam biberonunu da yanıma alıyorum senin için gerek olmaz heralde böyle şeylere
kendim için; lohusa takımım (1 gecelik 1 sabahlık 1 pijama takımı), bir de yedek bir eşofman altı ve tshirt, 3 tane yüksek belli kilot, 2 adet emzirme atleti, 1 emzirme sütyeni, 1 paket uzun ped ( ilk gün hasta bezi veriyorlar hastaneden, sana da vereceklerdir), 1 paket göğüs pedi, meme ucu çatlak kremi bunu mutlaka al hatta şimdiden sürmeye başlamalısın, el ve banyo havlum, birkaç tane boş poşet, kişisel bakım ürünleri (küçük bir şampuan, diş fırçası macunu,deodorant, tarak koydum. makyaj malzemelerimi falan da alırım doğum fotoğrafçısı gelecek çünkü), son anda kimliğinizi, hastane dosyanızı falan almayı da unutmayın.
bu çanta dışında bebek şekeri sepetim ve içinde 20 adet lavantalı süs, odayı süslemek için bikaç tane renkli balon, ve gelenlerin yazması için bir anı defteri var , onları da bir poşete koydum, onlar da gidecek hastaneye..
dediğim gibi ben hastanede 2 gün kalırım, sezaryenin ertesi gün banyo da yaptırıyorlar, o yüzden her koyduğum sana lazım değil, sen sorun olmazsa ertesi gün eve çıkarsın, kendin için gerekli olan kadarını al, ama pijama ve kilottan kısma kanamadan dolayı mağdur olma sonra...bir de fotoğrafçı tutmuyorsan eşine veya çekebilecek birine şarjıyla beraber fotoğraf makinesini ver mutlaka bebekle fotoğraf çekileceksiniz sonuçta bol bol çıkışta , ayy inşallah herşey çok güzel olur... Allah kurtarsın seni de beni de tüm hamileleri de ...
mrb canımmm....sorma ya baya bı uzak kaldım baglantım olmayınca ama sukur sımdı yazabılıyorum..
bende sızlerı cok merak ettım kımseyı de yakalayamıyorum kı sorayım nerelerdesınız ne alemdesınız dye ıyıce tenhalasmıs topıcıgımz
senın sonucların da guzel cıkmıs cok sevındım canım kafandan bı soru ısaretı daha gtmıs oldu boylece ıyı kı yaptrmıssın bu tahlıllerı canım
sımdı gezmelerdesın sanırım en son ıstanbuldayım yazmıssın
bu ay sonu bnde gelıcem ıst e arkadasımın dugunu ıcın..keske kısmet olsa da gorussek
sole bı toplansak butun kızlar ne guzel olurdu
yasemın bı sure gıremıcekmıs sanırım ızın donusu burda olursun canım bızım yerımıze de tatıl yap bol bol eglen gez toz tadını cıkar....
melekk sen de sabah bı ara gırmıs sonra yok olmussun kuzum ???
melek63 ara sıra gırıp tatlı tatlı dogum telaslarından bahsedıyosun buralarda oldugunu hıssetmek guzel keske eskısı gıbı daha sık gelsen ama...
esma cımm sen sanırım yogun ıs temposu kurbanısın canım ama arada ses verıyosun o da guzelll =))
serpıl hepten arazı sanırım nerde oldugu konusunda henuz hıc bı fıkrım yokkkkk
selmamız tzae annemız melegıyle mesgul su gunlerde en kısa zamanda bıze de bı el sallaıcak bencee
hılal cımmde tatlı telası da olanlardan heycanlı bekleyıs donemınde genelde her gırdıgınde topıgımızı sahıpsız bırakmayan yegane arkıdasımızdır kendısı
bahar ın baglantı problemı var herhalde ole yazmıs en son
derya cık da anladıgım kadaryla gezmelerde sımdı sanırım
hatıceee bı gırıp kactın yakalayamadım senı yaaaa nere gıttınnn kacaklardan bırı de sensınnn.......
baska baska unuttugum kımse kalmamıstr ıns hepınızı ozledım kızlar ya eskısı gıbı bı arada burda bulusalım en kısa zamanda ıns...
gırenler de yorum yapmadan bıses vermeden cıkmasınlar olur mu endıselenıyoruz walla sorcak kımse de olmuyo.......
bu arada kendımden de bı haber vermıs olayım bende yarın sehırdısında olucam k.valıdemlere gıdıyoruz haftasonu ıcın dondugumde yıne donucem aranıza ıns..
AYRICA GIRMISKEN SIZI DAHA FAZLA MERAK ICINDE BIRAKMAYAYIM....................
TOPIGIMIZE BI TANE <<<<<PRENSES>>>>>> DE BENDEN GELIYO TEYZOSLAR............
TANIYAN TANIMYAN HERKES BANA ISTISNASIZ OGLUN OLUR YORUMU YAPARKEN SURPRIZ YAPTI MELEGIMMMM GELIYO ANLAYACAGINIZ........
SIMDI DELI GIBI ISIM ARAYISINDAYIM OGLAN OLSA HAZIRDI AMA CIMCIME ICIN KAFAM SIMDIDEN CORBA GIBI ONERILERINIZ BEKLIYORUM TAMAM MI...
TEKRAR GELICEM INS OPTUM HEPINIZI SIMDILIK BYE BYEEE TEYZOSLAR BIZI OZLEYINNNN........
slm kızlar allahım çok sıcak salondan başka biyere gidesim yok klimanın altında yatıyorum butüngün
1300 kilomuz 37 cm boyumuz olmuş bizim teyzeleriartık 3 hafta sonraya çağırdı dr geceleri hiç uyuyamıyorum şimdiden özledim gece uykusunu :)
ben bakıyorum hep ama hiç kimse girmiyor gerçekten, giren de yazmıyor heralde
o kadar bunalıyorum ki çooook sıcak dayanacak gücüm kalmadı 2+1 ev bana dar geliyor, yatak odamda beşik te var şimdi geçecek yer kalmadı sanki herşey üstüme üstüme geliyor kızlar şimdi bebeğim doğacak annemle kardeşim de gelecek kayınvalidem bütün gün bizde olacak o zaman iyice daralırım heralde eşimin evde duracağını hiç sanmıyorum o hengamede hergün bi bahaneyle kaçar kurtarır kendini valla... neyse sağlıkla gelsin de bebiş ama çok korkmaya başladım bu sıcakta böyle ayılıp bayılırken kızımla nasıl ilgileneceğim iyi bakabilecekmiyim, ya emmezse sütüm gelmezse napacağız, eşimle iyice uzaklaşacağız bir sürü vesvese sardı saçmasapan , gebelik sonunda her an birinin kalbini kırabilirsin insanın sinirleri tepesinde oluyor derlerdi de abartıyorlar sanırdım sanırım şu an o durumdayım tahammülsüzüm....
ben bakıyorum hep ama hiç kimse girmiyor gerçekten, giren de yazmıyor heralde
o kadar bunalıyorum ki çooook sıcak dayanacak gücüm kalmadı 2+1 ev bana dar geliyor, yatak odamda beşik te var şimdi geçecek yer kalmadı sanki herşey üstüme üstüme geliyor kızlar şimdi bebeğim doğacak annemle kardeşim de gelecek kayınvalidem bütün gün bizde olacak o zaman iyice daralırım heralde eşimin evde duracağını hiç sanmıyorum o hengamede hergün bi bahaneyle kaçar kurtarır kendini valla... neyse sağlıkla gelsin de bebiş ama çok korkmaya başladım bu sıcakta böyle ayılıp bayılırken kızımla nasıl ilgileneceğim iyi bakabilecekmiyim, ya emmezse sütüm gelmezse napacağız, eşimle iyice uzaklaşacağız bir sürü vesvese sardı saçmasapan , gebelik sonunda her an birinin kalbini kırabilirsin insanın sinirleri tepesinde oluyor derlerdi de abartıyorlar sanırdım sanırım şu an o durumdayım tahammülsüzüm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?