Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

maşallahh oğluna haticee o uyku problemi bende de var yavaş yavaş uykusuzluğa alıştırıyor bizi kuzucuklar

ben bildim ben bildiiiimm bi tek ben kız demiştim hadi hayırlı olsun tatlım, isim önerilerimi yazıyorum hemen : MİNA, DEFNE, ELA, BERİL(ARINMIŞ, AKLANMIŞ) , İPEK, AYLİN(DOLUNAYIN ÇEVRESİNDEKİ IŞIK) , NEVA(ŞANS, TALİH), IRMAK, NEHİR... bunlar benim beğendiklerim, sen isim topiclerine de bak bol bol

rabbim gücünü kuvvetini artırsın canım gerçekten çok sıcak dayanılır gibi deil sizde nemde var allah kolaylık versin

çok sağol canım amin bugün daha iyiyim hava geçtiğimiz günlere göre daha iyi gibi rahatladım valla

allah yardımcınız olsun okudukça heyecan bastı bende anne olmak istiyorum dua edin:))

inşallah darısı başına Rabbim yardımcın olsun

deryaa moral bozmak yok tedavisiz bi durum değil bu eşinde problem olsa daha zor olurdu emin ol, ben tetkik yaptırırken hep Allah a nolur onda sorun çıkmasın diye dua etmiştim, hem erkekler güçlü görünseler de böyle bir durumda bizden daha çok bunalıma giriyorlar, kan sulandırıcı iğne verecek dr un gebe kalınca, Rabbim sana da nasip edecek inşallah, yarın kandil hepiniz tek tek aklımdasınız dua edicem

bugün gidip saçımın dip boyasını ve kesimini de yaptırdım kızım ve ben doğuma hazırız artık süslendik püslendik bekliyoruz kızlar eczaneden humana steel tea de alın doğum çantasına koyun çok güzel süt yapıyormuş, tamamen bitkisel bir çay , ben de bugün aldım koydum çantaya..

derya ayrıca hipertiroidin varken gebe kalsaydın yine düşük tehditi, erken doğum riski, ve senin için de hipertansiyon çarpıntı vs bi sürü sorun çıkabilirdi, hamile kalmaman hayırlı olmuş emin ol, var Allah ın bir bildiği, önce tiroid değerlerin de normale dönecek şimdi , ilaç verdi mi dr un ya da endokrinolojiye yönlendirdi mi

ohh ne güzel ne iyi gelmiştir.az kaldı artık kızımızın gelmesine rabbim yardımcın olsun
bende odayı düzenliyorum kıyafetlerini yerleştirmeye başladım tüllü salı günü gelicek sipariş verdim bi tek halımız kaldı alınacak odaya çok zevkli işler
rabbim hepinize tez zamanda yaşatsın bu duyguları kızlar

iyi canım sen nasılsın sıcakla boğuşuyorum ben
allah yardımcın olsun ilaçla tedavi edelir derya

inşallah canım hayırlısı artık,
aynen çok sıcak havalar şmdiden böyleyse temmuzda napıcaz bilmem
bgn brz esiyo bnm balkon dün daha feciydi burası

sorunu bulduk bi nevi ona seviniyorum
çözümsüz bişey değil ama tabi zor bi süreç
hamile kalcan bide bakalım tutacakmısın onun stresi..
aynen bnde hep öyle dua ettim biliyomusun
eşimde çıkmasnda bende çksın yeterki razıyım diye
erkekteki sorun daha büyük oluyor gerçekten.
neyseki bende ilaçla iğneyle fln idare edicem artık
bi gebe kalayımda allahın izniyle.
ben önlem olsun diye coraspirini şmdiden alayım diyorum günde bi tane
bş zararı olmaz canım dimi?
dr hap yeterli olmayacagndan bi etkisi olmaz kalınca igneye başlıcaz dedi ama
nılur nolmaz belki tutunma aşamasnda hap fayda eder

evet canım öyleymiş gebeyken bunu düşürmek daha zor dedi
dahiliyeciye gönderdi o da euthyrox diye bi hap verdi
2 hafta alıcam 3. hafta tekrar bakılcak bakalım inş düşer..

zevkli olmazmı hiç tahmin edebiliyorum
düşününce bile insanın içi hopluyo
inş herkese yaşatsın rabbim bu güzel duyguları..

coraspirinin zararı olmaz alabilirsin ama gastrit ülser falan gibi problemin yok değil mi

bariz bi sorun yok midemde ama
bi kere düğün öncesi mide agrısıyla hastanelik olmştum o zmn gastrit demişlerdi ama
stresten olmuştu büyük ihtimal.

o zaman coraspin alacaksan yanına da mide koruyucu bişey kullanman gerekebilir, ben burdan bişey söylemeyeyim uygun olmayacak, en iyisi dr unun dediğini yap , hadi hayırlısı olsun bi yerden başladınız artık tetkikleri yaptırınca insan daha iyi hissediyor belirsizlikten daha iyidir..

ben kaçıyorum arkadaşlar karnım aç bişeyler yiyeyim öptümm

Derya inş. en kısa sürede bebegin gelsin sende ilaçlarına başla bebegini sağlıkla dünyaya getir sanırım kalp atışları başlamadan başlanması gerekiyor igneye yanlış bişey söylemeyeyimde ama belirsizlikten çok çok daha iyi bir durum diyorum
ohh güle güle kullan bende bugun gidicem dip boyasına aynaya bakmıyorum pala bıyık oldum :)))))))))
haticee nasıl heves ediyorum inş. sağlıkla alıcaksın evladını kucagına doya doya tadını çıkarıcaksın bizleride unutma duanda cnm

herkesin kandili kutluyorum dualarınızda benide unutmayın öptmm

CAAAANNLAAARIIIIMMMMMM

buda senın ıcın rose ve kızın ıcın

ayyy kızlar bu analık zor zanaat ama cok guzel ne etsekkı ben hala ıyılesmeye calısıyorum dıkıslerım hala cok acıyor ayakta 5dak fazla duramıyrorum drum estetık dıkıs oldugu ıcın normalk dedı artık bılmıyorum

kızıma gelınce cok ıyı masallah ama hala anasını emmıyor sut sagıp verıyorum bıberonla bazen kasıkla ama 8 gunluk olmasına ragmen daha cukcuk dıe emmedı annesını ama ınanılmaz tatlı sekılde yalancı emzık emıyor

burada kısmetse ayın 25 de tasınıyroum kızım bıraz kucum ama baska fırsat yok 25 badana temızlık derken 2 hafta ıcınde ıyce yerlesmıs olurum temmuz 6 gıbıde mevlut dusunuyoruz bakalım kısmetse planlarımız boyle kızlar

deeryamm 2 hafat sonra kısmet ıhsanıyedeyıom sanada gelıcem senı beklerım mevludude haber verıcem ıns bellımı olur hatıcemde burda olur mevludume

benide hep ara ara korku basıyo selma yaaaaaaa acaba nasıl olucak evet uzaktan sevmek güzeldi ama zaman yaklaştıkça anneligi başarabilicekmym sorumlulugunu kaldırabilicekmym diye korkuyorum begümü yerm ben allahım korusun onu bu arada daha görmedkkkkkkkkkkkkk ilk prensesi annesi bide sütün konusunda sıkıntı etme alır inş sen vermeye devam et inat et yani dr hikayeni anlatmadın kıııııı

evet hılalcımm onca kısı arasında bı sen tutturdun walla tesekkur ederım canım benım hepımızın evkladı yırla gelsın ıns..
ısımlerı not aldım defterıme hemen ve cogu benımde guzel bulup karar veremedıgım ısımlerden zevklerımız benzıyomus saol canım dedgn topıclere de bakayım barı..bıde hılal bse sorcam sana ya dıp boyası yaptrdım demıssın ya benımde sımdıden dıplerım geldı baya ama boya konusunda tedırgınım kafamı karıstryolar bı zararı olursa dıye endıse edıyorum ama sen yapmıssın sanırım bıtkısel boya mıydı canım ya ne dusunuyosun sen bu zarar konusunda bıraz anlatr mısın bana:26:

CAAAANNLAAARIIIIMMMMMM

buda senın ıcın rose ve kızın ıcın

canım taze annecık hosgeldn.. kızıma da el sallamıssın teyzesı bızde opelım mınık prensesını ve senı
ayy ne tatlı seyler yazmıssın emzıırmek derken bıle gozlerım doluyo benım yaaa bız de gorelım o gunlerı ıns..
tasınıcakmıssın Allah yardımcın olsun canım hayrlı olsun yenı evın cok zor ısler bunlar ama annen yanında nasıl olsa senın cın cok ıyı bse bu fırsat buldukca yaz canım kolay gelsın sana sımdıden

kızlar gunaydınnnn etrafta kımse yok ama ben yıne de sesleneyım
nasılsınız bakalım ben cok yorgunum yaa haftasonu sehır dısındaydık kaynanamlara gıttık hıc yerımde durmadım halaaklarım
sızlıyo yurumektencok ıyı geldı ama ya ordakı arkdaslarımla felan gorustum gorumcem hamılelık cıcılerı almıs bana onları aldım
kayınvalıdem d hamılelık pantolunu felan aldı baya bı ıdare eder bunlar benı ya hıc bse bulamıyodum gıycek saolsuncok sevındırdı benı bu tarıhı bı yere yazmam lazım
ufacık gobısım cıktı benım ya artık hamıle bodylerı gıyıyorum paso basarabılırsem resım eklıcem sze bı ara teyzoslar bakın bakalın buyumus mu kızım

ben bı babamıza mama hazırlayıp gleyım fıstıklar ogle yemegıne gelıcekms
dondugumde burda olursunuz ıns

ben bı babamıza mama hazırlayıp gleyım fıstıklar ogle yemegıne gelıcekms
dondugumde burda olursunuz ıns

s.a kızlar topigi 3.sayfada buldum nerdesnz ya doguran kaçıyo anladıkta normal yani ama diger kızlar nerdesnz bu arada dr gittm oglum iyiydi şükür 3100 grm başı aşagıdaymış dr 2 haftam oldugunu söyledi bu haftayı atlatırsan sancım olabilecegini söyledi bide normal dogum gibi görnyr ama son an bile degişeblr dedi son ana kadar bakalım dedi nst girdm kalp atışları normal çıktı elhamdülillah hafif sancı olmuş dedi bide beşigimizde geldi kızlar oyun parkı aldık çok tatlııııııııııııı mavi ve gri karışımı allahım tüm isteyenlere nasip etsn bu duyguyu benm korkular gitgide artıyo yaaaaaaaa acaba sorumluluk alabilicekmym endişesi var herşeyi güzel olucakmı oglumun diye

a.s melekcımm sorma ya dun yazmıstım ben en son bı allahın kulu gırmemıs walla baksana bende sasrdım tam da en cok ıhtıyacım olan donemde kımseyı burda bulamıyorum bırak kafamdakı bı suru soruyu sorabılmeyı heyecanımı bıle dogru durust paylascak kımseyı bulamıyorum artık burda baslarda ne guzelms gunlerımız ya hamıs olunca boyle olucagını hıc tahmın etmezdımm........
kızları tek tek yorumladım gecenlerde ama hıc dogru durust bı ses veren bıle olmadı
serpıl nerde dedım kımse bılmıyo heralde ona da cvp veren olmadı
yenı dogum yapanları anlıyorum da otekılerımız de arazı oldular yaa cok uzucu hakketen..........
burası bombos olunca baska topıc arayıslarına gırdım ben dogal olarak
cunku bı suru sormam gereken seyler oluyo kasım annelerıne yazıyorum arada
nyse saglık olsun napalım....
pasan ıyıyms canm cok sevındım senın adına darısı bıze olsun ıns o zamanları yasamanın..
korkusuz endısesız bı annelık olmaz zaten melekcım hıc dert etme Allahın ıznıyle hakkından gelıceksın annelıgın
bı dogsun da gerısı corap sokugu gbı gelır opuyorum senı canm aeo......

slm canım valla geliyorum geliyorum kimseler olmuyo yoksa bende çok üzülüyorum biz hamilede kalamadık hakkımızda hayırlısı ne diyelimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…