- Konu Sahibi haticemavi
-
- #25.581
haticem naber
slm kızlar allahım çok sıcak salondan başka biyere gidesim yok klimanın altında yatıyorum butüngün
1300 kilomuz 37 cm boyumuz olmuş bizim teyzeleriartık 3 hafta sonraya çağırdı dr geceleri hiç uyuyamıyorum şimdiden özledim gece uykusunu :)
TOPIGIMIZE BI TANE <<<<<PRENSES>>>>>> DE BENDEN GELIYO TEYZOSLAR............
TANIYAN TANIMYAN HERKES BANA ISTISNASIZ OGLUN OLUR YORUMU YAPARKEN SURPRIZ YAPTI MELEGIMMMM GELIYO ANLAYACAGINIZ........
SIMDI DELI GIBI ISIM ARAYISINDAYIM OGLAN OLSA HAZIRDI AMA CIMCIME ICIN KAFAM SIMDIDEN CORBA GIBI ONERILERINIZ BEKLIYORUM TAMAM MI...
TEKRAR GELICEM INS OPTUM HEPINIZI SIMDILIK BYE BYEEE TEYZOSLAR BIZI OZLEYINNNN........
rabbim gücünü kuvvetini artırsın canım gerçekten çok sıcak dayanılır gibi deil sizde nemde var allah kolaylık versin
allah yardımcınız olsun okudukça heyecan bastı bende anne olmak istiyorum dua edin:))
canlarım ben geldim, yogun bi haftaydı
ancak evimdeyim..
bgn dra gittim sonuçlarımı göstermeye, eşiminkilerde bi sorun yok allaha şükür.
belki bi takviyeyele hareketliliği artırabilirsiniz ama sayı iyi dedi.
bende tiroid brz yüksek ve homosistein denen hormonum yüksek çıktı
hamile kaldıgını anladıgın an geliyosun igneye başlıcaz dedi dr(
pıhtılaşmaya ve düşüğe yol açabilen bi değermiş bu..
sanırım sorunumuz artık ortaya çıkıyor.
ay sonu pıhtılaşma testleri detaylı yapılacak ve eşimle benim genetik testlerimiz.
umarım daha fazla bişey çıkmaz...
iyice yoruldugumu hissediyorum artık.
allah yardımcımız olsun, gebe kalmayı başarabilirsem inş bir de onu tutmak için epey çaba vereceğim anlaşılan...
bugün gidip saçımın dip boyasını ve kesimini de yaptırdım kızım ve ben doğuma hazırız artıksüslendik püslendik bekliyoruz kızlar eczaneden humana steel tea de alın doğum çantasına koyun çok güzel süt yapıyormuş, tamamen bitkisel bir çay , ben de bugün aldım koydum çantaya..
iyi canım sen nasılsın sıcakla boğuşuyorum ben
allah yardımcın olsun ilaçla tedavi edelir derya
deryaa moral bozmak yok tedavisiz bi durum değil bu eşinde problem olsa daha zor olurdu emin ol, ben tetkik yaptırırken hep Allah a nolur onda sorun çıkmasın diye dua etmiştim, hem erkekler güçlü görünseler de böyle bir durumda bizden daha çok bunalıma giriyorlar, kan sulandırıcı iğne verecek dr un gebe kalınca, Rabbim sana da nasip edecek inşallah, yarın kandil hepiniz tek tek aklımdasınız dua edicem
derya ayrıca hipertiroidin varken gebe kalsaydın yine düşük tehditi, erken doğum riski, ve senin için de hipertansiyon çarpıntı vs bi sürü sorun çıkabilirdi, hamile kalmaman hayırlı olmuş emin ol, var Allah ın bir bildiği, önce tiroid değerlerin de normale dönecek şimdi , ilaç verdi mi dr un ya da endokrinolojiye yönlendirdi mi
ohh ne güzel ne iyi gelmiştir.az kaldı artık kızımızın gelmesine rabbim yardımcın olsun
bende odayı düzenliyorum kıyafetlerini yerleştirmeye başladım tüllü salı günü gelicek sipariş verdim bi tek halımız kaldı alınacak odaya çok zevkli işler
rabbim hepinize tez zamanda yaşatsın bu duyguları kızlar
coraspirinin zararı olmaz alabilirsin ama gastrit ülser falan gibi problemin yok değil mi
Derya inş. en kısa sürede bebegin gelsin sende ilaçlarına başla bebegini sağlıkla dünyaya getir sanırım kalp atışları başlamadan başlanması gerekiyor igneye yanlış bişey söylemeyeyimde ama belirsizlikten çok çok daha iyi bir durum diyorumcanlarım ben geldim, yogun bi haftaydı
ancak evimdeyim..
bgn dra gittim sonuçlarımı göstermeye, eşiminkilerde bi sorun yok allaha şükür.
belki bi takviyeyele hareketliliği artırabilirsiniz ama sayı iyi dedi.
bende tiroid brz yüksek ve homosistein denen hormonum yüksek çıktı
hamile kaldıgını anladıgın an geliyosun igneye başlıcaz dedi dr(
pıhtılaşmaya ve düşüğe yol açabilen bi değermiş bu..
sanırım sorunumuz artık ortaya çıkıyor.
ay sonu pıhtılaşma testleri detaylı yapılacak ve eşimle benim genetik testlerimiz.
umarım daha fazla bişey çıkmaz...
iyice yoruldugumu hissediyorum artık.
allah yardımcımız olsun, gebe kalmayı başarabilirsem inş bir de onu tutmak için epey çaba vereceğim anlaşılan...
ohh güle güle kullan bende bugun gidicem dip boyasına aynaya bakmıyorum pala bıyık oldum :)))))))))bugün gidip saçımın dip boyasını ve kesimini de yaptırdım kızım ve ben doğuma hazırız artıksüslendik püslendik bekliyoruz kızlar eczaneden humana steel tea de alın doğum çantasına koyun çok güzel süt yapıyormuş, tamamen bitkisel bir çay , ben de bugün aldım koydum çantaya..
haticee nasıl heves ediyorum inş. sağlıkla alıcaksın evladını kucagına doya doya tadını çıkarıcaksın bizleride unutma duanda cnmohh ne güzel ne iyi gelmiştir.az kaldı artık kızımızın gelmesine rabbim yardımcın olsun
bende odayı düzenliyorum kıyafetlerini yerleştirmeye başladım tüllü salı günü gelicek sipariş verdim bi tek halımız kaldı alınacak odaya çok zevkli işler
rabbim hepinize tez zamanda yaşatsın bu duyguları kızlar
CAAAANNLAAARIIIIMMMMMM
buda senın ıcın rose ve kızın ıcın
ayyy kızlar bu analık zor zanaat ama cok guzel ne etsekkı ben hala ıyılesmeye calısıyorum dıkıslerım hala cok acıyor ayakta 5dak fazla duramıyrorum drum estetık dıkıs oldugu ıcın normalk dedı artık bılmıyorum
kızıma gelınce cok ıyı masallah ama hala anasını emmıyor sut sagıp verıyorum bıberonla bazen kasıkla ama 8 gunluk olmasına ragmen daha cukcuk dıe emmedı annesını ama ınanılmaz tatlı sekılde yalancı emzık emıyor
burada kısmetse ayın 25 de tasınıyroum kızım bıraz kucum ama baska fırsat yok 25 badana temızlık derken 2 hafta ıcınde ıyce yerlesmıs olurum temmuz 6 gıbıde mevlut dusunuyoruz bakalım kısmetse planlarımız boyle kızlar
deeryamm 2 hafat sonra kısmet ıhsanıyedeyıom sanada gelıcem senı beklerım mevludude haber verıcem ıns bellımı olur hatıcemde burda olur mevludume
ben bildim ben bildiiiimm bi tek ben kız demiştimhadi hayırlı olsun tatlım, isim önerilerimi yazıyorum hemen : MİNA, DEFNE, ELA, BERİL(ARINMIŞ, AKLANMIŞ) , İPEK, AYLİN(DOLUNAYIN ÇEVRESİNDEKİ IŞIK) , NEVA(ŞANS, TALİH), IRMAK, NEHİR... bunlar benim beğendiklerim, sen isim topiclerine de bak bol bol
CAAAANNLAAARIIIIMMMMMM
buda senın ıcın rose ve kızın ıcın
s.a kızlar topigi 3.sayfada buldum nerdesnz ya doguran kaçıyo anladıkta normal yani ama diger kızlar nerdesnz bu arada dr gittm oglum iyiydi şükür 3100 grm başı aşagıdaymış dr 2 haftam oldugunu söyledi bu haftayı atlatırsan sancım olabilecegini söyledi bide normal dogum gibi görnyr ama son an bile degişeblr dedi son ana kadar bakalım dedi nst girdm kalp atışları normal çıktı elhamdülillah hafif sancı olmuş dedi bide beşigimizde geldi kızlar oyun parkı aldık çok tatlııııııııııııı mavi ve gri karışımı allahım tüm isteyenlere nasip etsn bu duyguyu benm korkular gitgide artıyo yaaaaaaaa acaba sorumluluk alabilicekmym endişesi var herşeyi güzel olucakmı oglumun diye
a.s melekcımm sorma ya dun yazmıstım ben en son bı allahın kulu gırmemıs walla baksana bende sasrdım tam da en cok ıhtıyacım olan donemde kımseyı burda bulamıyorum bırak kafamdakı bı suru soruyu sorabılmeyı heyecanımı bıle dogru durust paylascak kımseyı bulamıyorum artık burda baslarda ne guzelms gunlerımız ya hamıs olunca boyle olucagını hıc tahmın etmezdımm........
kızları tek tek yorumladım gecenlerde ama hıc dogru durust bı ses veren bıle olmadı
serpıl nerde dedım kımse bılmıyo heraldeona da cvp veren olmadı
yenı dogum yapanları anlıyorum da otekılerımız de arazı oldular yaa cok uzucu hakketen..........
burası bombos olunca baska topıc arayıslarına gırdım ben dogal olarak
cunku bı suru sormam gereken seyler oluyo kasım annelerıne yazıyorum arada
nyse saglık olsun napalım....
pasan ıyıyms canm cok sevındım senın adına darısı bıze olsun ıns o zamanları yasamanın..
korkusuz endısesız bı annelık olmaz zaten melekcım hıc dert etme Allahın ıznıyle hakkından gelıceksın annelıgın
bı dogsun da gerısı corap sokugu gbı gelır opuyorum senı canm aeo......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?