- Konu Sahibi haticemavi
-
- #25.661
8:29 da kızım zeynep miray doğdu teyzeleri :) 3250 gr 50 cm emdi biraz uyuyor melek gibi aynısonra foto eklicem eve çıkınca öptüm darısı basınıza
8:29 da kızım zeynep miray doğdu teyzeleri :) 3250 gr 50 cm emdi biraz uyuyor melek gibi aynısonra foto eklicem eve çıkınca öptüm darısı basınıza
kızllar amcamı kaybettik. okadr zormuş ki.
anne olmakta çok zormuş acını doya doya yaşamıyosun.cmtesi gnü tabucu olcaktı kanaması başladı sabah 5de. öğleden snra yoğun bakıma alındı. kanamayı durdurdular ama tansiyonu çok düşmüş gece 12de kaybettım amcamı. şaka yapıyolar inanamıyorum. cmtesi sabahtan beri ayaktayım uyku yok zoraki yemek yiyorum yavrumu düşünerek. inanmak istemiyorum. gördüm amcamı göstern bana inanıcam dedim gördüm ama ölü gibi değildi uyuyodu okadr huzurluyduki. iyiyde görmek istemişim içim huzurlu. dua edin lütfn. melek amcam canım amcaam hep bize şaka yapardı şimdide yaptı şakasını. sesi gülüşü duruşu gitmiyo gözümden. allahım mekanını cennet eylesin.
herkeslere selamlarrr, ben tatilden döndüm arkadaşlar, yorucuydu kradeniz turu hep yokuşlu yerler dağlar yamaçlar tırmandık. çamaşır makinem bozuldu çamaşırlar tavana kadar yığıldı servis bekliyoruz, tamda tatil dönüşü berbat oldu bu durum yani.
geçen hafta dr a gittim bu reglim neden 15 gün sürüor diye, dr baktı, öncelikle adetlerinin kendiliğinden olması çok iyi bir gelişme dedi, buna sevindim dedi, uzun sürmesini düzeltmek içinde bir hap verdi 10 gün iç bırak dedi, birde hafif bir akıntın var dedi, o bakterilerde hamileliğe engel olabilir dedi, onun içinde fiil ve iğne ve ilaç verdi. ama önce kanda gebelik testi yaptır dedi, dün yaptırdım negatif çıktı tabiki herzamanki gibi :) ama kızlar kanda gebeik testi 25 lira mı?? bana çok geldi, burda sağlık kabini var orda yaptırdım ilk defa şaşırdım. siz kaça yaptırıyorsunuz?
hülya ve selma canlarım bebeklerinize maşallah çok tatlılar yaa, selma bi gittim geldim doğum yapmışsın çok şükür canım çok sevindim.
bende bidahaki adetim bitince rahim filmi çekelim dedi dr, sizlerden çektiren varmı nasıl bişey? eşimede test yapılacak o sırada, ondan sonrada seni yumurtlama takibine alacağım hemen dedi doktorum. bakalım neler olacak?
Canlarım ben geldim... çok özledim sizleri.
geçmişi çok fazla okuyamadım gördüğüm kadarıyla
selmaaam o kızını ısırırım senin maşşallaaaaaaaah
sağlıkla büyüsün bahtı güzel olsun inş aynı annesiiiine benziyo
esmaaam, amcan için çok üzülüyorum inş rabbim şifasını versin canım ne denebilirki çok zor bi durum.
oğluşunuda yerim yaaa koca adam oldu artık topigimizin abisi o
haticemmm çogu gtti azı kaldı artk seninde uykular kaçmş ztn şmdiden
allah yardımcın olsun
serpilim nerlerde göremedim o da iyidir inşallah kuzusuyla birlikte
hilalcim dogumuna sadece 2 gün kaldı demek, ayy çok heyecanlı
inş saglıkla gelecek prensesin bizi haberdar et çıkınca bi şekilde
resimlerini bekliyoruz.
hülyacım teoman paşa ne kadar büyümüş maşallah ona
yasemincim tatilin bitti demek seninde ne üzücü dimi eve dönmek kabus gibi..
rose 'cum demek bi prensesimiz daha geliyo çok sevindim senin adına
sağlıkla gelsin inş.
melekcim sen nasılsın umarım iyisindirrrr...
Burcucumm sende görünmüyorsun sanırım tatildesin, inş güzel geçen dönüşünde bebişle olur..
ismini sayamadıgım daha varsa arkadaşlarım inş herkes iiyidir...
bana gelince tatilden döndk işte alışmaya çalşıyorm, güzel geçti neyse..
yalnız bugün beynime bişey dank etti sinir oldum.
pzt günü üniden randevum var şu 1 aydır bekledigim, trombofili paneli yani kan pıhtılaşması ve kromozom analizi testleri için.
ve ben bunları tamamen unutarak 1 haftadır coraspin aldım önlem olsun diye.
umarım sonuçları etkilemez yarın almayacagım artık ne olacak bilmiyorum.
genetik bi sorunsa etkilemez dediler ama offfff kafam darmaduman oldu artık çok sıkıldım
ne olacaksa olsun.....
canımm yaa hayırlı haberlerinizi bekliyoruz erkekler hep böyleler yapcak bişe yok :)Canım rahim filmi cektirmistim ben 2 Dklik bişeyler adetin 8-9. Günlerinde yapılıyor ama kanaman tamamen bitmiş olmalı bende sadece regl sancısı gibi bı ağrı oldu hemen de gecti içerde küçük yapışikliklar varsa onları da acıyor sonrasında hamile kalan çok. Ben sonomedde cektirmistim.
Esma çok üzüldüm basına gelenlere Allah büyük sabır versin oğluna saglık huzur versin nediyelim hersey iyi olamıyor hayatta bişeyler düzelse başka bişeyler ters gidiyor, sınav istesabir ve şükürle atlatmak zorundayız...
Hulya oğlun çok çok güzel bir bebek maşallah ona güle gulebuyut
Kızlar son 2 gunüm vakit geçmiyor annemle hazırlık yapıyoruz börek falan atıyoruz buzluga ama hiç misafir istemiyorum ilk günler aslında ama iste hazırda bişeyler olsun da.. Şimdiden korkular sardı hem merakla bekliyorum hem çok korkuyorum., bebeğime iyi bakamamaktan herkesin herseyime müdahale etmesinden birilerini o psikolojiyle pataklamaktan esimle kopmaktan:26: sabah esimle konuştuk biraz sakın ol bunu yaşayan ilk kisi sen degilsin son da degilsin dedi sagolsun sonra da mayosunu alıp evden kaçtıdestegi de lafta iste bunun...
Kizlaaarrrr yarın geliyo miray im çok heyecanlıyımsahilde hava alıyorum biraz şimdi, malum bu havaya uzun süre hasret kalicam yaa burda yoksunuz ama sizlerle paylaşmak istedim heyecanımı 1 yıldır acı tatlı çok paylaşımımız oldu yeri geldi birbirimize çok dualar ettik Allah hepinizden razı olsun seviyorum sizleri ALlah hepinize hayırlı evlat nasip etsin insallahhh ve anne olanlara da evlatlarını saglikla huzurla büyütmeyi nasip etsin
hepinize tek tek dua edicem aklımda bir sürü arkadaşımın ismiyle beraber sizinkiler de var tabi kii ameliyathaneye girerken aklımda olacaksınız Allah ım isteyen herkese nasip et bu duyguyu diyeceğim, deryaya burcuya yasemine meleke unuttuğum varsa isim ekleyin kızlar kafam bi dünya şuan bakıcam tekrar foruma , ve hamilelerimize de evlatlarını sağ salim bebeklerine kavuşmaları için dua edeceğim.. en müsait olduğum anda haber veririm bebişle kendimizden öpüyorumm
kızllar amcamı kaybettik. okadr zormuş ki.
anne olmakta çok zormuş acını doya doya yaşamıyosun.cmtesi gnü tabucu olcaktı kanaması başladı sabah 5de. öğleden snra yoğun bakıma alındı. kanamayı durdurdular ama tansiyonu çok düşmüş gece 12de kaybettım amcamı. şaka yapıyolar inanamıyorum. cmtesi sabahtan beri ayaktayım uyku yok zoraki yemek yiyorum yavrumu düşünerek. inanmak istemiyorum. gördüm amcamı göstern bana inanıcam dedim gördüm ama ölü gibi değildi uyuyodu okadr huzurluyduki. iyiyde görmek istemişim içim huzurlu. dua edin lütfn. melek amcam canım amcaam hep bize şaka yapardı şimdide yaptı şakasını. sesi gülüşü duruşu gitmiyo gözümden. allahım mekanını cennet eylesin.
hoş geldin canım rahim filmi bende çektirdim hiç sıkıntı etme bende çok rahattım korkma yani
melekciiiiiiim canım sende hoşgeldin, özledim seni kız
ben araştırdım bide faydalı bişeymiş, yapışık veya tıkalı kanal varsa açma ihtimalide oluyormuş ve ardından hamilelik oluyormuş. Herşey birşeye vesiledir bakalım, belkide bu film iyi birşeye vesile olur. bide bidahaki gidişimde eşimde gelecek onada test yapılacak, inşallah hayırlı haberlerle dönerim ogün, çok merak ediyorum ne çıkacak diye. yav benim dr bir alem, her gidişimde bende bişey buluyor ilaç veriyor birtürlü çalışma yapamıyoruz, akıntı var dedi bu bakteriler de bebeğe engel olabilir bunları ortadan kaldıralım dedi, yani bu ayda boşa gitti
sende ne var ne yok canım, sen neler yapıyorsun, yakın zamanlarda dr a filan gittinmi? senin son olarak teşhis neydi yani neden hala olmuyor demişti dr sana?
hsg öektirdigim doktorum 6 ay içerisinde hamilelik olabilir olmassada aşılama demişti ama malesef olmadı sonra başka bi doktora gittim klomen versin diye oda sende bişe yok dedi senin çocugun olur dedi bende elim belimde kaldım öylece belirsilik çok kötü ramazandan sonra aşılama yaptırmakla yaptırmamak arasında kaldım kendiliginden gelsin istiyorum ama gelmiyo((
melekcım sıra sende ıns topıkde gerı sayım tamamlanıyo yavas yavas once sen sonra hatıce sonra da ben gelıcem arkanızdan ıns Allahım hepımızı kolay kurtarsın......hoşgeldn zeynep mirayyyyyyyyyyyyyyy gözün aydın hilalcim sen nasılsın kimbilir ne güzeldr kızın ikinci prenseste geldi sıra bana geliyo bende tık yok gerçi ama saglıkla gelsnde olsun emdi demek hemen maşallah yaaaaaaaa
canım benım rahım fılmı ıcın bende bı suru arastrma yapmıstım yaptramadım ben doktorum bıraz daha bekleyelım demıstıayy canım benim çok şükürki Allaha binlerce şükürki VUCUDUNDA BİR sorun çıkmıyor, birde çaresiz dert çıksa ne yaparız dimi. Allaha hamd edip bekleyeceğiz. benim dr da senin herşeyin normal çıkıyor, eşinede bi bakalım, onun değerleride normal çıkarsa seni daha fazla bekletmeden yumurtlama takibine alacağım dedi, içime yeni bir umut doğdu.
sen yumurtlama takibi yaptırdınmı hiç, nasıl bişey acaba, hergün dr a mı gideceğim??
melekcım nbrhsg öektirdigim doktorum 6 ay içerisinde hamilelik olabilir olmassada aşılama demişti ama malesef olmadı sonra başka bi doktora gittim klomen versin diye oda sende bişe yok dedi senin çocugun olur dedi bende elim belimde kaldım öylece belirsilik çok kötü ramazandan sonra aşılama yaptırmakla yaptırmamak arasında kaldım kendiliginden gelsin istiyorum ama gelmiyo((
hosgeldın zeynep mıray bebekkkk....................................
hılalcım tebrık ederım canım masaalah kuzuna actı dunyaya gozlerını demek oyy yerım ben onu emmıs bde hemen annesını mınıs sey
Alaahım hayırlı yazılar yazsın ıns saglıklı guzel omurler versın canım benım darısı bıze olsun
senın yerıne koyuyorum da kendımı ne uyuk bı mutluluktur Rabbım herkese nasıp etsın ıns tadını cıkar canım
melegıne kavustun ya bu saatten sonra
hıııc bıse uzemez bence senı musaıt oldugunda resım ekle bızde gorelım cımcıme yı aeo canm optum kuzunla senı
melekcım sıra sende ıns topıkde gerı sayım tamamlanıyo yavas yavas once sen sonra hatıce sonra da ben gelıcem arkanızdan ıns Allahım hepımızı kolay kurtarsın......
kızlar bu arada bahar naptı bılenınz var mı ben hıc bılmıyorum nerelerde oldgunu merak ettım cokk
canım benım rahım fılmı ıcın bende bı suru arastrma yapmıstım yaptramadım ben doktorum bıraz daha bekleyelım demıstı
ama en az yapmıs kadar okudum netten arastrdım cok basıt bı ıslemmıs
hıc endıse etme ıns dedgn gbı hayrlı bı habere vesıle olur bu gelısme canım..
yumurta takıbını bende yapmıstım hergun gtmıyosun reglın bıttıkten sonra
8.gun cıvarı kontrole gdıyosun doktor yumurtanın gelısmesıne boyutlarına bakarak sana ılıskı gunlerı onerıyo
bunlar cok guzel baslangıclar senın ıcın canım hayırlı olsun ıns...
en azından kafandan ıkı tane daha soru ısaretı eksılmıs olucak bunun ıcın bıle denemeye deger kesınlkle...
melekcım nbrsen yumurta takıbı yaptrmıs mıydın canım bence sende once onu bı dene
bır ıkı ay da ole gecsın eısnın tahlılerını yaptrdıysanz o asamalardan sonra dusun bence asılamayı guzelım
bde doktorunu ıyı arastr canım bazen onlarda yanlıs yonlendrebılıyo ınsanı..
Allahım tez zamanda meleklerınızı sıze yollasın ıns canım dua edıyorum hep sızlere
ama ıcımde kocaman umutlar var teker teker alıcaz surprzlerı sızden ıns..
bende brazdan asıya gtcem kızlar korkuyorum bı yandan cok acımaz umarım:18:
memlekete gtcem demıstım yarın aksam bınıyorum ıns hayrlısyla
ıslerım cok bı suru utu var benı bekleyen bde
valız hazrlıgında oldugumdan gıremedım hıc artık memleketten yazarım sıze ıns musaıt oldukca
opuyorum hepnızı fıstıklar aeo....
ayy canım benim çok şükürki Allaha binlerce şükürki VUCUDUNDA BİR sorun çıkmıyor, birde çaresiz dert çıksa ne yaparız dimi. Allaha hamd edip bekleyeceğiz. benim dr da senin herşeyin normal çıkıyor, eşinede bi bakalım, onun değerleride normal çıkarsa seni daha fazla bekletmeden yumurtlama takibine alacağım dedi, içime yeni bir umut doğdu.
sen yumurtlama takibi yaptırdınmı hiç, nasıl bişey acaba, hergün dr a mı gideceğim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?