- Konu Sahibi haticemavi
-
- #25.681
bu arada herkese s.a kızlar nbrsnz bende artık girip yazarın selma gibi daha dogurmadım diyeeeeeeeeeeeee
iyiyiz canım sen nasılsın paşan nasıl keyfiniz yerindedir inş.
yav çok gıcık bişey yaa o alt muayene, gizlimiz saklımız kalmadı kadın olmak zormuş hakkatenultrasonla yumurtalarına bakıyo ve su gun su gun ilişki diyo ama alttan bakıyo tabi :)
bu arada herkese s.a kızlar nbrsnz bende artık girip yazarın selma gibi daha dogurmadım diyeeeeeeeeeeeee
Kizlar nasilsiniz? Herkes unutmus beni
Kizlar nasilsiniz? Herkes unutmus beni
slm canlarım gunlerdır gıremıyorum canımın telasına dustum resmen goguslerım yara hemde oyle boyle deıl parca parca oldu pancar gıbı kızımı resmen aglaya aglaya emzırıyorum topuklarımı vura vura verıyorum heryerımde benek benek yaralar cıktı bıde dun sıtmalandım usume tıtreme 39 dereceye cıktı atesım hastalıklı bır lohusa gecırıyıyorum
HILLAAALLL cım gozun aydın begum bebegın arkadası geldı demekallah analı babalı buyutsun saglıcakla ıns mıray bebegı kocaman kokluyuorum buarada masllah dıyıum hem sezeryan hemde emzırmısısın vallahı sanada helal olsun
DERYAAM bızım ıcınde tatıl yapsaydın hosgeldın buarada 18 gundur evdeyıum bu sıcaktaa 1 kere kontrole gıttık okadar tatıl vaktı gelmıs neyıme dr kontrolunde ıns ıyı gecer cnm benım
ROSE nısanınız hayırlı olsun ıns gule gule gıt gel
ESMAAMM bu durumlarda ne denır bılmem alah sabır versın mekanı cennet olsun ınsan sevdıgıne olumu konduramıyorum 3 ay once dedem vafat ettı ama hala koyde bayramları bızı beklıycekmıs gıbı gelıyor
HATICEM tam hayırsız oldun haberın olsun kusuyoruz sana
KIZLAR HEPINIZE KUCAK DOLUSU
OZGEE cnm basladınmı sende dogurmadım demeye ayy kıyamam kız dogurusun sabır yaterkı normal saglıcakla gelsın evladın
selmacım ayyy inşallah biran evvel şifa bulursun off bu sıcakta ne zor şeyler yaşıyorsun canım ya bide üstüne ateş sıtma kıyamam
benim duyduğum bişey vardı göğüs uçları için, ayva çekirdeğini akşamdan suya koyuyorsun sabah jöle kıvamına geliyor, onu sürüyorsun uçlarına yumuşatıp yaraları geçiriyor demişlerdi. ama bebek doğmadan evvelinde başlanırsa çokd aha faydalıymış hiç yara olmuyormuş ozaman. doğuma yaklaşan arkadaşlarıma da duyrulur
yav çok gıcık bişey yaa o alt muayene, gizlimiz saklımız kalmadı kadın olmak zormuş hakkaten
a.s. canım inşallah tam gününde ve kolaylıkla huzurla sağlıkla doğurursun, o müjdeli habere bizlerde burda coşarız inşallah.
senin doğumunun ardından da ilkbahar çiçekleri gibi birer birer hamiş haberleri gelir inşallah topiğimizden. yav 1 kişi olsa gerisi gelecek ama tıkandık resmen. ben bi rahim filmi çektireyimde tıkanmış yer varsa açsınlar öncülük edeyim bari inşallah
hılalcımmmmmm gozumuz aydın
hosgeldı kızımızzzz massallah ona
sende ıyısındır ınsss resımlerını beklıyoruzz canım
ozgecımmm hadı artık sıra sende
oglusunu beklıyoruz
nerdesın kız sen
ne zmndır telden gırebılıyorum gecmıse bakamıorm
ama ıcten ıce dıyorum nıye bu kızın msjı denk gelmıyor hıc nıye gırmıyor dıye
nerlerdesın cnm nasıl gıdıyo
ben hala evımde degılım smdıde annemlere geldm yazlıga
bıraktım kocayı peeeeh canıma deysın
s.a canım o zaman ben uygulayayım evdede bi ayvam vardı hamilelik boyunca yedm durdum inş dedgn gibidr
canım benm allah razı olsun ya inş hayırla gelsnde oglum zamanında gelsn rabbim sizlerede nasip etsn inş olucak stres yapmayın yeterki duamızdasınız hep
haticecim ALlah babana en kısa zamanda şifa versin inşallah, operasyonu kolayca canı bile yanmadan atlatıversin (amin.slm canlarım takip ediyorum hepinizi burdayım ama geceleri giriyorum gece ayaktayım gündüz uyuyorum
biz iyyiz şükür sürekli dayak yiyiyorum
babam biraz rahatsız bir aydır sürekli tetkikleri yapılıyor akciğerinde kitle çıktı ameliyat olucak allahıma şükür kötü çıkmadı geçen haftasonu geldim 1 geceliğine bursaya
annanem fenalaşmış dün hastaneye kaldırdılar bide aklım bursada uzak olmak çok zor
ayın başında kaynanamda rizeye gidiyor evde yalnız kalıcam herşey üst üste geliyor buna şükür yinede
odamızı tamamladık artık çok şirin oldu sürekli girip eşyalara bakıyorum :)
selma bu arada ayva çkirdeğini dene göğüslerine bende buzluğa attım bikaçtane allah yardımcın olsun
selmaacım kıyamam yaaa ayy ne acır gogus ucu
su ayvayı bı dene canım
ıns gecer hemencık
bende nasıl olayım tatılden geldm 1 gun snrada annemlern yanına geldm
burgaza ordaym smdıde napım bursada zmn gecmıyo
belım fena bgnlerde bacagım acıyo 2 gezıp 1 yatıyom
ozgecım merak etme saglıkla gelcek oglusun ıns
ıyıyım calsmalar bu ay ıyıydı tam tatıle denk geldı dıye
beklemedeyym ıste cıraspın alıyorum bu ay
bakalım bı fayda olcakmı yıne bısıler hıssedıyorum ama
dun unıdekı ısım olmadı testler aralıga kan vermem ıcın gun verelım deyınce
delırdım ve cıktım hastaneden
oylee ıste yıne parayı bayılıp ozele gıdıcem haftaya fln artık
ooof oof benden boyle ıste haberler
bahar yazmadan kactı yaaaa bahar nerelerdesın bı gel suraya napıyosn ne edıyosun
slm canlarım takip ediyorum hepinizi burdayım ama geceleri giriyorum gece ayaktayım gündüz uyuyorum
biz iyyiz şükür sürekli dayak yiyiyorum
babam biraz rahatsız bir aydır sürekli tetkikleri yapılıyor akciğerinde kitle çıktı ameliyat olucak allahıma şükür kötü çıkmadı geçen haftasonu geldim 1 geceliğine bursaya
annanem fenalaşmış dün hastaneye kaldırdılar bide aklım bursada uzak olmak çok zor
ayın başında kaynanamda rizeye gidiyor evde yalnız kalıcam herşey üst üste geliyor buna şükür yinede
odamızı tamamladık artık çok şirin oldu sürekli girip eşyalara bakıyorum :)
selma bu arada ayva çkirdeğini dene göğüslerine bende buzluğa attım bikaçtane allah yardımcın olsun
yasemıncım sorma aynen oyle olan yıne bızım keseye olıyo
ne yapalım artık mecburuz
tam tatılde yımırtlaama haftamdı ıyı degerlendırdık bakalım ıns olur
coraspınıde ıcıyorum daha umutluyum ıns tıroıdımde duser
bu ay sıkı takıpte olucam bıse fark ettıgım gıbı dr a kosucam
oyle dedı ıgneye baslıcakmısız
hakkımızda hayırlısı artık
amin canım inşallah hayırlı haberler gelir senden artık biri güzel haber versin çatlıycam ya.
dr umda bana rahim filmi çekecek önümüzdeki ay, ardından da yumurtlama takibine alıcam seni dedi, bende şimdi netten onu araştırıyordum nasıl yapılıyor diye, 2 günde bir dr a gidiliyormuş of anam of, o psikolojide insanı olumsuz etkiler yaa sevmiyorum zaten dr a gitmeyi , ALlahım kendiliğinden olsa hemencicik.
sen yumurtlama takibi yaptırdınmı hiç canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?