Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

ultrasonla yumurtalarına bakıyo ve su gun su gun ilişki diyo ama alttan bakıyo tabi :)
yav çok gıcık bişey yaa o alt muayene, gizlimiz saklımız kalmadı kadın olmak zormuş hakkaten
bu arada herkese s.a kızlar nbrsnz bende artık girip yazarın selma gibi daha dogurmadım diyeeeeeeeeeeeee

a.s. canım inşallah tam gününde ve kolaylıkla huzurla sağlıkla doğurursun, o müjdeli habere bizlerde burda coşarız inşallah.
senin doğumunun ardından da ilkbahar çiçekleri gibi birer birer hamiş haberleri gelir inşallah topiğimizden. yav 1 kişi olsa gerisi gelecek ama tıkandık resmen. ben bi rahim filmi çektireyimde tıkanmış yer varsa açsınlar öncülük edeyim bari inşallah

hılalcımmmmmm gozumuz aydın
hosgeldı kızımızzzz massallah ona
sende ıyısındır ınsss resımlerını beklıyoruzz canım

ozgecımmm hadı artık sıra sende
oglusunu beklıyoruz

Kizlar nasilsiniz? Herkes unutmus beni

nerdesın kız sen
ne zmndır telden gırebılıyorum gecmıse bakamıorm
ama ıcten ıce dıyorum nıye bu kızın msjı denk gelmıyor hıc nıye gırmıyor dıye
nerlerdesın cnm nasıl gıdıyo
ben hala evımde degılım smdıde annemlere geldm yazlıga
bıraktım kocayı peeeeh canıma deysın

slm canlarım gunlerdır gıremıyorum canımın telasına dustum resmen goguslerım yara hemde oyle boyle deıl parca parca oldu pancar gıbı kızımı resmen aglaya aglaya emzırıyorum topuklarımı vura vura verıyorum heryerımde benek benek yaralar cıktı bıde dun sıtmalandım usume tıtreme 39 dereceye cıktı atesım hastalıklı bır lohusa gecırıyıyorum

HILLAAALLL cım gozun aydın begum bebegın arkadası geldı demek allah analı babalı buyutsun saglıcakla ıns mıray bebegı kocaman kokluyuorum buarada masllah dıyıum hem sezeryan hemde emzırmısısın vallahı sanada helal olsun

DERYAAM bızım ıcınde tatıl yapsaydın hosgeldın buarada 18 gundur evdeyıum bu sıcaktaa 1 kere kontrole gıttık okadar tatıl vaktı gelmıs neyıme dr kontrolunde ıns ıyı gecer cnm benım

ROSE nısanınız hayırlı olsun ıns gule gule gıt gel

ESMAAMM bu durumlarda ne denır bılmem alah sabır versın mekanı cennet olsun ınsan sevdıgıne olumu konduramıyorum 3 ay once dedem vafat ettı ama hala koyde bayramları bızı beklıycekmıs gıbı gelıyor

HATICEM tam hayırsız oldun haberın olsun kusuyoruz sana

KIZLAR HEPINIZE KUCAK DOLUSU

OZGEE cnm basladınmı sende dogurmadım demeye ayy kıyamam kız dogurusun sabır yaterkı normal saglıcakla gelsın evladın

selmacım ayyy inşallah biran evvel şifa bulursun off bu sıcakta ne zor şeyler yaşıyorsun canım ya bide üstüne ateş sıtma kıyamam
benim duyduğum bişey vardı göğüs uçları için, ayva çekirdeğini akşamdan suya koyuyorsun sabah jöle kıvamına geliyor, onu sürüyorsun uçlarına yumuşatıp yaraları geçiriyor demişlerdi. ama bebek doğmadan evvelinde başlanırsa çokd aha faydalıymış hiç yara olmuyormuş ozaman. doğuma yaklaşan arkadaşlarıma da duyrulur

hayırla gelsnde beklerm selmacım sadece dayımın dügünü var annemin gitmesi gerek şimdi gelseydi oglum annem bikaç gün kalabilicek ama tam dayıma denk gelrse nasıl olur bilmyrm gelp kalıp dügüne gitse gelse ARADA bi kaç gün yanlız kalmış oluyrm nasıl olcak bilmyrm allah büyük bakalım artık gögüslerine gelnce canım zeytinyagı kullan yumuşar biraz zordr eminim ya bazen biraz agrıyr insan delryr kimbilir ne çekiyon allah yardımcın olsun canım bide logusa dönemi sıkıntılıdr sıcak diye bişiye dikkat etmyrz ama halbuki daha dikkatli olmamız gerek canım üstünü çok açıkta koyma

s.a canım o zaman ben uygulayayım evdede bi ayvam vardı hamilelik boyunca yedm durdum inş dedgn gibidr

canım benm allah razı olsun ya inş hayırla gelsnde oglum zamanında gelsn rabbim sizlerede nasip etsn inş olucak stres yapmayın yeterki duamızdasınız hep

evet canım ya sıra banada geldi zaman nasıl aktı inş rabbim hayırla almayı nasşip etsn oglumu kucagıma senden nbr deryacım nasıl gidiyr çalışmaların

s.a canım o zaman ben uygulayayım evdede bi ayvam vardı hamilelik boyunca yedm durdum inş dedgn gibidr
canım benm allah razı olsun ya inş hayırla gelsnde oglum zamanında gelsn rabbim sizlerede nasip etsn inş olucak stres yapmayın yeterki duamızdasınız hep

benim teyzemin gelini yaptı, gerçekten maşallah kızda hiç yara olmadı, ALlaha çok şükür huzurla emzirdi bebeğini, annemde benim için atmış buzluğa, belki ayva dönemine gelmez doğumun, ozaman çıkarır kullanırız diyo kesin yap tatlım inşallah şifalı olur senin için.
inşallah duaların kabul olur Allah razı olsun canım benim. senin ardına bizlerde birer birer güzel haberler verirriz burada sevinçten coşarız hoplarız (aminn)

selmaacım kıyamam yaaa ayy ne acır gogus ucu
su ayvayı bı dene canım
ıns gecer hemencık
bende nasıl olayım tatılden geldm 1 gun snrada annemlern yanına geldm
burgaza ordaym smdıde napım bursada zmn gecmıyo
belım fena bgnlerde bacagım acıyo 2 gezıp 1 yatıyom

ozgecım merak etme saglıkla gelcek oglusun ıns
ıyıyım calsmalar bu ay ıyıydı tam tatıle denk geldı dıye
beklemedeyym ıste cıraspın alıyorum bu ay
bakalım bı fayda olcakmı yıne bısıler hıssedıyorum ama

dun unıdekı ısım olmadı testler aralıga kan vermem ıcın gun verelım deyınce
delırdım ve cıktım hastaneden
oylee ıste yıne parayı bayılıp ozele gıdıcem haftaya fln artık

ooof oof benden boyle ıste haberler

bahar yazmadan kactı yaaaa bahar nerelerdesın bı gel suraya napıyosn ne edıyosun

slm canlarım takip ediyorum hepinizi burdayım ama geceleri giriyorum gece ayaktayım gündüz uyuyorum
biz iyyiz şükür sürekli dayak yiyiyorum
babam biraz rahatsız bir aydır sürekli tetkikleri yapılıyor akciğerinde kitle çıktı ameliyat olucak allahıma şükür kötü çıkmadı geçen haftasonu geldim 1 geceliğine bursaya
annanem fenalaşmış dün hastaneye kaldırdılar bide aklım bursada uzak olmak çok zor
ayın başında kaynanamda rizeye gidiyor evde yalnız kalıcam herşey üst üste geliyor buna şükür yinede
odamızı tamamladık artık çok şirin oldu sürekli girip eşyalara bakıyorum :)

selma bu arada ayva çkirdeğini dene göğüslerine bende buzluğa attım bikaçtane allah yardımcın olsun

haticecim ALlah babana en kısa zamanda şifa versin inşallah, operasyonu kolayca canı bile yanmadan atlatıversin (amin.
Annanen içinde ALlahtan acil fişalar diliyorum, yaşlılık çok zor, onunda Allah yardımcısı olsun
Tatlım sıkma canını yalnız kalacağın için sıkılıyorsun haklısın, insan bu dönemde yanında birinisi olsun istiyor demekki anlıyorum, inşallah ALlah sana meleklerini reefakatçi yapar, hiç zorluk çekmezsin, kimseye ihtiyacın olmadan sıkıntısız şekilde şu dönemi geçirirsin.

Deryacım hoşgeldin, görüşemedik senle birtürlü, ah bu hastanelerin ileri tarih vermelerine ne gıcık oluyorum ya, yine sonunda iş dönüp dolaşıp bizim cebimize dokunuyor mecburen özeli tercih ediyoruz.
bu arada çalışmaların gerçekten tatile mi denk geldi ya süpersin maşallah. inşallah önümüzdeki ay güzel haberler alıcaz yani senden desene

hatıcem cok gecmıs olsun ya
babana da ananene de acıl sıfalar dılerım cnm
uzakta olmak zor gercektende
en azından yakınsın buna sukur
odanız hazır ve sen bıze gostermıyosun heeee
ask olsunnnn

yasemıncım sorma aynen oyle olan yıne bızım keseye olıyo
ne yapalım artık mecburuz
tam tatılde yımırtlaama haftamdı ıyı degerlendırdık bakalım ıns olur
coraspınıde ıcıyorum daha umutluyum ıns tıroıdımde duser
bu ay sıkı takıpte olucam bıse fark ettıgım gıbı dr a kosucam
oyle dedı ıgneye baslıcakmısız

hakkımızda hayırlısı artık

amin canım inşallah hayırlı haberler gelir senden artık biri güzel haber versin çatlıycam ya.
dr umda bana rahim filmi çekecek önümüzdeki ay, ardından da yumurtlama takibine alıcam seni dedi, bende şimdi netten onu araştırıyordum nasıl yapılıyor diye, 2 günde bir dr a gidiliyormuş of anam of, o psikolojide insanı olumsuz etkiler yaa sevmiyorum zaten dr a gitmeyi , ALlahım kendiliğinden olsa hemencicik.
sen yumurtlama takibi yaptırdınmı hiç canım?

Arkadaşlar yumurtlama takibi nasıl oluyor diye araştırırken bir üyenin yazısı hoşuma gitti faydalı buldum sizinle paylaşmak istiyorum;

"merhaba arkadaşlar. ben de bu sayfaları okuduğumda çocuğum olmadan önce yaşadıklarım gözümün önünden geçiyor. belki sizlere bir umut olur diye yaşadıklarımı paylaşmak istiyorum. adetlerim lendimi bildim bileli hep düzensizdi. 3-4 ay adet olmadığım zamanlar olurdu.sonra öğrendim ki bende polikistik over var. evlendiğimde de uzun süre doğum kontrol hapı kullandım çünkü çocuk istemiyorduk. hapı bırakınca tam 1 -1.5 sene boyunca hamile kalmak için uğraştım. rahim filmi, sperm analizi, aşılama, ilaçlar, iğneler....artık benim bebeğim olmayacak diye hep moralimi bozdum, en son gittiğim drda tüp bebekten başka çare yok dedi. hep drun dediği şey adetin 12-18, günler arası ilişki. yok böyle birşey ya. adetleri düzenli olnalar için geçerli bu kural. adetleri düzensizler için değil. hiçbir zaman ne zaman yumurtladığımı bilemiyordum. birde polikistik overde her ay yumurtlama olmayabilirimiş. düşünün her ay hamile kalma olasılığı çok düşük. kendim karar verdim ve yeni bir dr bulup 2 günde 1 dra yumurtlama takibine gelmek istediğimi söyledim. hergün iğnemi yapıp dra gittim.gördüm ki ben adet olmaya yakın yumurtluyormuşum. buna göre yumurtalarım istenilen büyüklüğe geldiğinde ilişkiye girdik. ama bir tanıdığım bana ilişki sonrası yataktan hiç kalkmadan ayaklarımı yüksek bir sandalyeye kaldırmamı ve böyle biraz da beklememi söylemişti.ona da hamile kalamadığı için eskiden bir ebe söylemiş. pek inanmadım ama denemekte de fayda var dedim. öbür ay allahımın izniyle hamile kaldığımı öğrendim. tam umutlarımı yitirmişken rabbim yüzümü güldürdü. allahım çocuğuma ömür versin şimdi 1,5 yaşında. bunları size moralinizi düzeltmek ve bir umut olsun diye yazdım. umarım bebek isteyen herkese tez zamanda bebek nasip eder allahım. moraliniz hiçbir zaman bozmayın. "
diye yazmış, inşallah bizlerde ilerde böyle diğer umudu kırılanlara yardımcı olmak için yazılar yazarız moral veririz beebklerimiz olunca.

rahım fılmı genelde kolay dıyolar ama acıyan da olmus
ıns kolayca halledersın cnm
yok ben daha once yum takıbı yaptırmadm
dr aslnda bu ay gel yapalım demstı ama tatılde olcagımı soyleynce
tmm ozmn daha snra yaparız gerekrse dedı.
2 3 gnde bı cagrırı yumurtanın gelısmesıne gore
stres olcak bıse yok tatlım ya ne guzel ıste hıc kacırmıcan yımırtanı
guzel bısey bnce.
Ben ztn kasarlandım artk dr lara gıre cıka alısırsn bısı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…