Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

çok sağol canım.evet insan bu dönemde birilerine ihtiyaç duyuyormuş bide burda yalnızım ailem bursada burda kimsem yok

sağol canım. evet böyle zamanlarda uzak olmaktan nefret ediyorum
ohh tatildesin benim yerimede denize gir
inşallah bu ay güzel haberler alıcaz ben ümitliyim

sağol canım. evet böyle zamanlarda uzak olmaktan nefret ediyorum
ohh tatildesin benim yerimede denize gir
inşallah bu ay güzel haberler alıcaz ben ümitliyim

ayy varya bende hep Deryadan ümitliyim, topiğe ilk girdiğimden beri sanki hep derya hamile kalıcakmış gibi geliyor bana, ilk o olacak belkide inşallah.

sagolun kızlar ıns
bende kendımden umıtlenıp duruyom ama kursagımda kalıyo sonra
artk ıns allah naspı eder sorunsuzca.
Hepımıze yasemıne burcuya meleke daha kım kaldıysak

sagolun kızlar ıns
bende kendımden umıtlenıp duruyom ama kursagımda kalıyo sonra
artk ıns allah naspı eder sorunsuzca.
Hepımıze yasemıne burcuya meleke daha kım kaldıysak

aminnnnn, inşallah canım benim. aynı zamanda olsak keşke de bari birbirimize destek oluruz , öyle tek tük yalnız başımıza hamiş filan olmayalım sıkıcı olur

saolun kızlar o kadar gıren cıkan arasından bı sız okumussunuz sanırım yazdıklarımı
melekle yasemın e yorumlar yapmıstım oncesınde baska seyler yazmstım topıge
ama hıc bakmamıslar bıle
Kustum sıze solımmmm..........hadı eskılerı gectım 2568 de yanı sdce bı sayfa ondekı msjmı da hıc gormemıssınız bıle
ask olsun walla hem hamısım hem yalnızım demek ben burda Mu
yanı kucuk emraha baglıcam yakında habernz olsun
Saka bı yana cıdden
uzuluyorum walla merak bıle mı etmıyosunuz sız benı
Topıgın en taze hamısı olarak ılgı ve vefa sadece beklentım.........
Umarım bu msjmla bı tek melekle selmanın degıl kalanların da dıkkatını cekerm
Sızı sevıyorum hoscakalın....
Benı d

Esma basın sagolsin Allah sabır versin canım

Kızlar ben bitik perişan durumdayım bu kız 2 günde sömürdu beni hiç uyuyamiyorum wc ye bile zor gidiyorum hep meme istiyo doğru düzgün süt te gelmedi daha 3 kez az az mama takviyesi yaptilar susmadigi icin 2 gunde. esim,esimin ailesi ve kendi annem herkes bı yana cekistiriyo beni mememi , ağzıma bişeyler tikistiriyolar sut olsun diye diye inek gibiyim , ameliyat geçirdim sonuçta ağrım var annemden başka kimse önemsemiyor bunu , ilk günler zor diyorlardı umarım düzelir bu durum süt bı gelseydi söyle güzel güzel, süt gelene kadar bizimki memede uyumaya kucağa vs herseye alıştı bile ısımız is çok yaygaraci bı bebek

aşkolsunnn rosee seni hiç unutrumuyuzz yalnız deilsin ne güzel kızın var daha ne istiyosun baksana bize elimiz göbegimiz boş bekliyoruzzzzz (((((((((((((((((((((

mrb haticecim baban ve ananene acil şifalar diliyorummm arkadaşın falan yokmu samimi oldugun yada seni meşgul edicek seyler bulmaya çalışşş

deryacım ya bu ay bendede senin için bi heyecan oluştu inş. vardır kaç kişi kaldıkkı zaten sen ben yasi burcu burcudakaş zamadır gelmiyoo çok üzülüyorummmmm ben yaaaaaaaaaaaa

hilalcimm allah yardımcın olsun canım benim heralde duş alamassın ama söyle ılık suyla gögüsleri yıkasan pompayla filan denesen gelirmiki acaba canım yaa kıyamam sana

esma selma melek bahar serpil hatice derya burcu rose yasemin hilal srdrhly hepinizi seviyorum kızlarrrr umarım unuttungum yoktur

selam kızlar
sabahı sabah ettım yıne tutuldu bacagım
yok boyle bı agrı sıstım sbha kdr aglamaktan
ıgneye gıdelım dıyo annemler bısı de dıyemıyorum
dayandım mecbur ama bıttım
sabah 6 da bı parol aldım ıse yaramadı ama dayanamadım
olma ıhtımalı ıcın bıle nelere katlanıyorum
rabbım hayır eylesın canım cok yanıyo cektıgımın karsılıgını alırım ıns

rose cum ben yaklasık 2 haftadır seferıyım telden gırebılıyorum
tum yazıları gecmıısı takıp edemıyorum pek yazınıda gormedım
umarım kızında sende cok ıyısınızdır unutmak dıye bısey yok
hepınızı merak edıyorum

hılalcım allah yardımcın olsun
nazlı kızın geldıgını bellı edıyor
ıns sutun bollasır rahat edersn kımseeyı takma kafana

serpili özledim ben yaaa napıyo acabaaa valla sürekli paniklemesini bile özledim :)

ben geldimmmmmmmmmmmm:):))
artık evdeyim kızlar raporumu aldım çok şükür...

melekkk canımsın bende özledim yaaa canım benim nasılsın,
telaşlı serpil geldi bak:):)
malum yeni çalışan yüzünden pek aktif olamadım burada
ama elimden geldiğince artık girmeye çalışacağım....

geçmişten hatırladıklarıma bi cevap vereyim....

esmam başın sağolsun bitanem rabbim sabır versin..mekanı cennet olsun inşallah.....

hilalimm şükür rabbime yavrunu kucağına aldın sanırım nazlı kız olacak sütün gelir canım yaa
sezeryandan 2 gün sonra geliyormuş ama başın kalabalıksa ve stres yapıyorsan sütünü engeller
fazlalıkları gönder canım senin kayınvaliden de derdin var....

deryammmm özledim yaa hunilim benim belin nasıl bitanem...

selmam begümcük napıyor, göğüslerin yara olmuştu sanırım görümcem de çok çekti halen var yarası yerlere
vuruyor ne yaptıysa olmadı şifa duası yazdırdı onu okuyup üflüyorlar iyi geldi....

özgeee doğurmadın mı bitanem az kaldı ama rabbim kuvvet versin.....

roseeee minik kıscen nasıl kuzum nasıl gidiyor hamişlik....

haticemmmmm tosunum nasıl yaaa nasıl gidiyor hamişlik sıcaklarla aram çok kötü benim yaaaa....

bahar nasılsın canım minik kuzu nasıl...

yasemimn sen nasılsın canım....

burcummmmm nasılsın tatlım...

unuttuğum var mı yaaa beynim sıcaktan bulanmış durumda unuttuğum varsa kızmasın bana heee:):)

evetttt kendimden bahsedeyim azcık kızımla iyiyiz şükür lekelenmelere devam :) dün kızımı gördüm kocaman oldu maşallah
2 kiloya ulaştık resmini koymuştum gördünüz dimi:) bugün 32+1 oldum zaman nasıl geçiyor burada çıldırdığım günleri bilirim
rabbim herkese nasip etsin inşallah, sıcaklarla aram berbat resmen sinirlerim bozuluyor su gibi oluyorum çıplak geziyorum evde
şükür öyle şişmedim 8 kilo aldım ama ağırlaştım yürümekte zorlanıyorum yatamıyorum sürekli karpuz yeme halindeyim içim yanıyor devamlı
bide doğumdan korkuyorum bakalım şimdilik nornmal gözküyor rabbim hangisini uygun görürse az kaldı hem de çok çok uzun yazdım sanırım:)
hee bide odamızı boyadık 5 inde mobilyamız geliyor kısmetse resmini eklerim teyzleri bide karnımı gören oğlun mu olcak diyor şüphelenir oldum valla
kafamı karıştırıyorlar:):) böyle işte kızlar bunları yazarken bile sırılsıklam oldum sıcak çok sıcak

Son düzenleme:

allah sifalar versin kuzumm inş. hamilesindirde bu çektigini butun acıları unutursun

serpill hoşgeldin canım yaa çok özlettin kendini ohh ne güzel evdesin insan evinde nede huzurlu oluyor deilmi ohh yat dinlen bunaldıkçada duşa gir kuzucugumm balkon sefası yap böyle 6 7 gibi dışarı çık gez dolaş keyfini çıkarrrr tıkılma eve

Son düzenleme:

hoşbulduk tatlım bende sizi özledim çok uzak kaldık yaaa fırsat buldukça artık burdayım:):) daha işi bırakmış havasına giremedim
sanki haftasonu gibi geliyor bana ama ev gibisi yok son zamanlarda işe gitmek eziyet olmuştu bana kuzum yaa sıcaklar fena yaptı beni,
evde çok iş var meleğim yaa ramazandan önce temzilik falan herbişeyi bitirmem gerek annem yardım edecek ama gözümde o kadar büyüyor ki pazartesi başlayacağım işte
ondan sonra da kızımı beklerim artık...yürümekte zorlanıyorum ama yürürmem lazım normal doğum olursa işim zor doğru dedin akşamları benim çıkıp yürürmem şart

serpılım hosgeldın kuzum
cok ozledım ya bende neyse artk evındesın gozun aydın
ben bıkac gndur kotuuym yıne dun gece sabahladm aglıyorum elımden bska bıse gelmıyo
agrı kesıcı alamıyorum bata 1 hafta var
parol alabıldım oda kesmıyo
oyle ıste hevesım kursagımda beklıyorum canım
allah yardmcım olsun ne dıyım

hoşbulduk bitanem , geçmedi mi halen belin yaa ayağına vuruyor dimi
minoset içseydin bide belki o iyi gelirdi , bata az kalmış kuzum hayırlısı
ile inşallah güzel haberler alırız senden , yorma kendini dinlen sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…