- Konu Sahibi haticemavi
-
- #25.701
haticecim ALlah babana en kısa zamanda şifa versin inşallah, operasyonu kolayca canı bile yanmadan atlatıversin (amin.
Annanen içinde ALlahtan acil fişalar diliyorum, yaşlılık çok zor, onunda Allah yardımcısı olsun
Tatlım sıkma canını yalnız kalacağın için sıkılıyorsun haklısın, insan bu dönemde yanında birinisi olsun istiyor demekki anlıyorum, inşallah ALlah sana meleklerini reefakatçi yapar, hiç zorluk çekmezsin, kimseye ihtiyacın olmadan sıkıntısız şekilde şu dönemi geçirirsin.
Deryacım hoşgeldin, görüşemedik senle birtürlü, ah bu hastanelerin ileri tarih vermelerine ne gıcık oluyorum ya, yine sonunda iş dönüp dolaşıp bizim cebimize dokunuyor mecburen özeli tercih ediyoruz.
bu arada çalışmaların gerçekten tatile mi denk geldi ya süpersin maşallah. inşallah önümüzdeki ay güzel haberler alıcaz yani senden desene
hatıcem cok gecmıs olsun ya
babana da ananene de acıl sıfalar dılerım cnm
uzakta olmak zor gercektende
en azından yakınsın buna sukur
odanız hazır ve sen bıze gostermıyosun heeee
ask olsunnnn
yasemıncım sorma aynen oyle olan yıne bızım keseye olıyo
ne yapalım artık mecburuz
tam tatılde yımırtlaama haftamdı ıyı degerlendırdık bakalım ıns olur
coraspınıde ıcıyorum daha umutluyum ıns tıroıdımde duser
bu ay sıkı takıpte olucam bıse fark ettıgım gıbı dr a kosucam
oyle dedı ıgneye baslıcakmısız
hakkımızda hayırlısı artık
sağol canım. evet böyle zamanlarda uzak olmaktan nefret ediyorum
ohh tatildesin benim yerimede denize gir
inşallah bu ay güzel haberler alıcaz ben ümitliyim
sagolun kızlar ıns
bende kendımden umıtlenıp duruyom ama kursagımda kalıyo sonra
artk ıns allah naspı eder sorunsuzca.
Hepımıze yasemıne burcuya meleke daha kım kaldıysak
canım benm sagol ya rabbim hepimizi saglıkla kurtarsın inş bu arada kızının hareketleri bu aralar tutarsız olur endişe yapma bendede oluyordu o yüzden strese girme canım allahım korur onları baharı bende merak ettm evdedr dinlenyrdr kızıyla zaten benden sonra inş sıra onun sonra sırayla sizlern allahın iiznyle
saolun kızlar o kadar gıren cıkan arasından bı sız okumussunuz sanırım yazdıklarımıslm canlarım gunlerdır gıremıyorum canımın telasına dustum resmen goguslerım yara hemde oyle boyle deıl parca parca oldu pancar gıbı kızımı resmen aglaya aglaya emzırıyorum topuklarımı vura vura verıyorum heryerımde benek benek yaralar cıktı bıde dun sıtmalandım usume tıtreme 39 dereceye cıktı atesım hastalıklı bır lohusa gecırıyıyorum
hıllaaalll cım gozun aydın begum bebegın arkadası geldı demekAllah analı babalı buyutsun saglıcakla ıns Mıray bebegı kocaman kokluyuorum buarada masllah dıyıum hem sezeryan hemde emzırmısısın vallahı sanada helal olsun
deryaam bızım ıcınde tatıl yapsaydın hosgeldın buarada 18 gundur evdeyıum bu sıcaktaa 1 kere kontrole gıttık okadar tatıl vaktı gelmıs neyıme dr kontrolunde ıns ıyı gecer cnm benım
rose nısanınız hayırlı olsun ıns gule gule gıt gel
esmaamm bu durumlarda ne denır bılmem alah sabır versın mekanı cennet olsun ınsan sevdıgıne olumu konduramıyorum 3 ay once dedem vafat ettı ama hala koyde bayramları bızı beklıycekmıs gıbı gelıyor
Hatıcem tam hayırsız oldun haberın olsun kusuyoruz sana
Kızlar hepınıze kucak dolusu
Ozgee cnm basladınmı sende dogurmadım demeye ayy kıyamam kız dogurusun sabır yaterkı normal saglıcakla gelsın evladın
saolun kızlar o kadar gıren cıkan arasından bı sız okumussunuz sanırım yazdıklarımı
melekle yasemın e yorumlar yapmıstım oncesınde baska seyler yazmstım topıge
ama hıc bakmamıslar bıle
Kustum sıze solımmmm..........hadı eskılerı gectım 2568 de yanı sdce bı sayfa ondekı msjmı da hıc gormemıssınız bıle
ask olsun walla hem hamısım hem yalnızım demek ben burdaMu
yanı kucuk emraha baglıcam yakında habernz olsun
Saka bı yana cıdden
uzuluyorum walla merak bıle mı etmıyosunuz sız benı
Topıgın en taze hamısı olarak ılgı ve vefa sadece beklentım.........
Umarım bu msjmla bı tek melekle selmanın degıl kalanların da dıkkatını cekerm
Sızı sevıyorum hoscakalın....
Benı d
slm canlarım takip ediyorum hepinizi burdayım ama geceleri giriyorum gece ayaktayım gündüz uyuyorum
biz iyyiz şükür sürekli dayak yiyiyorum
babam biraz rahatsız bir aydır sürekli tetkikleri yapılıyor akciğerinde kitle çıktı ameliyat olucak allahıma şükür kötü çıkmadı geçen haftasonu geldim 1 geceliğine bursaya
annanem fenalaşmış dün hastaneye kaldırdılar bide aklım bursada uzak olmak çok zor
ayın başında kaynanamda rizeye gidiyor evde yalnız kalıcam herşey üst üste geliyor buna şükür yinede
odamızı tamamladık artık çok şirin oldu sürekli girip eşyalara bakıyorum :)
selma bu arada ayva çkirdeğini dene göğüslerine bende buzluğa attım bikaçtane allah yardımcın olsun
Esma basın sagolsin Allah sabır versin canım
Kızlar ben bitik perişan durumdayım bu kız 2 günde sömürdu beni hiç uyuyamiyorum wc ye bile zor gidiyorum hep meme istiyo doğru düzgün süt te gelmedi daha 3 kez az az mama takviyesi yaptilar susmadigi icin 2 gunde. esim,esimin ailesi ve kendi annem herkes bı yana cekistiriyo beni mememi , ağzıma bişeyler tikistiriyolar sut olsun diye diye inek gibiyim , ameliyat geçirdim sonuçta ağrım var annemden başka kimse önemsemiyor bunu , ilk günler zor diyorlardı umarım düzelir bu durum süt bı gelseydi söyle güzel güzel, süt gelene kadar bizimki memede uyumaya kucağa vs herseye alıştı bile ısımız is çok yaygaraci bı bebek
serpili özledim ben yaaa napıyo acabaaa valla sürekli paniklemesini bile özledim :)
selam kızlar
sabahı sabah ettım yıne tutuldu bacagım
yok boyle bı agrı sıstım sbha kdr aglamaktan
ıgneye gıdelım dıyo annemler bısı de dıyemıyorum
dayandım mecbur ama bıttım
sabah 6 da bı parol aldım ıse yaramadı ama dayanamadım
olma ıhtımalı ıcın bıle nelere katlanıyorum
rabbım hayır eylesın canım cok yanıyo cektıgımın karsılıgını alırım ıns
rose cum ben yaklasık 2 haftadır seferıyım telden gırebılıyorum
tum yazıları gecmıısı takıp edemıyorum pek yazınıda gormedım
umarım kızında sende cok ıyısınızdır unutmak dıye bısey yok
hepınızı merak edıyorum
hılalcım allah yardımcın olsun
nazlı kızın geldıgını bellı edıyor
ıns sutun bollasır rahat edersn kımseeyı takma kafana
ben geldimmmmmmmmmmmm:):))
artık evdeyim kızlar raporumu aldım çok şükür...
melekkk canımsın bende özledim yaaa canım benim nasılsın,
telaşlı serpil geldi bak:):)
malum yeni çalışan yüzünden pek aktif olamadım burada
ama elimden geldiğince artık girmeye çalışacağım....
geçmişten hatırladıklarıma bi cevap vereyim....
esmam başın sağolsun bitanem rabbim sabır versin..mekanı cennet olsun inşallah.....
hilalimm şükür rabbime yavrunu kucağına aldın sanırım nazlı kız olacak sütün gelir canım yaa
sezeryandan 2 gün sonra geliyormuş ama başın kalabalıksa ve stres yapıyorsan sütünü engeller
fazlalıkları gönder canım senin kayınvaliden de derdin var....
deryammmm özledim yaa hunilim benim belin nasıl bitanem...
selmam begümcük napıyor, göğüslerin yara olmuştu sanırım görümcem de çok çekti halen var yarası yerlere
vuruyor ne yaptıysa olmadı şifa duası yazdırdı onu okuyup üflüyorlar iyi geldi....
özgeee doğurmadın mı bitanem az kaldı ama rabbim kuvvet versin.....
roseeee minik kıscen nasıl kuzum nasıl gidiyor hamişlik....
haticemmmmm tosunum nasıl yaaa nasıl gidiyor hamişlik sıcaklarla aram çok kötü benim yaaaa....
bahar nasılsın canım minik kuzu nasıl...
yasemimn sen nasılsın canım....
burcummmmm nasılsın tatlım...
unuttuğum var mı yaaa beynim sıcaktan bulanmış durumda unuttuğum varsa kızmasın bana heee:):)
evetttt kendimden bahsedeyim azcık kızımla iyiyiz şükür lekelenmelere devam :) dün kızımı gördüm kocaman oldu maşallah
2 kiloya ulaştık resmini koymuştum gördünüz dimi:) bugün 32+1 oldum zaman nasıl geçiyor burada çıldırdığım günleri bilirim
rabbim herkese nasip etsin inşallah, sıcaklarla aram berbat resmen sinirlerim bozuluyor su gibi oluyorum çıplak geziyorum evde
şükür öyle şişmedim 8 kilo aldım ama ağırlaştım yürümekte zorlanıyorum yatamıyorum sürekli karpuz yeme halindeyim içim yanıyor devamlı
bide doğumdan korkuyorum bakalım şimdilik nornmal gözküyor rabbim hangisini uygun görürse az kaldı hem de çok çok uzun yazdım sanırım:)
hee bide odamızı boyadık 5 inde mobilyamız geliyor kısmetse resmini eklerim teyzleri bide karnımı gören oğlun mu olcak diyor şüphelenir oldum valla
kafamı karıştırıyorlar:):) böyle işte kızlar bunları yazarken bile sırılsıklam oldum sıcak çok sıcak
serpill hoşgeldin canım yaa çok özlettin kendini ohh ne güzel evdesin insan evinde nede huzurlu oluyor deilmi ohh yat dinlen bunaldıkçada duşa gir kuzucugumm balkon sefası yap böyle 6 7 gibi dışarı çık gez dolaş keyfini çıkarrrr tıkılma eve
serpılım hosgeldın kuzum
cok ozledım ya bende neyse artk evındesın gozun aydın
ben bıkac gndur kotuuym yıne dun gece sabahladm aglıyorum elımden bska bıse gelmıyo
agrı kesıcı alamıyorum bata 1 hafta var
parol alabıldım oda kesmıyo
oyle ıste hevesım kursagımda beklıyorum canım
allah yardmcım olsun ne dıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?