- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #25.721
hoşbulduk bitanem , geçmedi mi halen belin yaa ayağına vuruyor dimi
minoset içseydin bide belki o iyi gelirdi , bata az kalmış kuzum hayırlısı
ile inşallah güzel haberler alırız senden , yorma kendini dinlen sürekli
gecmıstı aslnda bıtanem uzun zmndır ıyıydım
tatıl donusu basladı yordum kendımı sanırım ondan
en ufak bı harekete bıle dıkkat edıcem boyle ıste
bacagıma vuruyo cnm berbat bı acı hıssetmıyorum sankı
parol ıctım mecbur zararsızms oda pek kesmesede hafıflettı
yatıyorum smdı annemlerdeyım
su haftayı bı atlatsam ılaca gerek kalmadan
yksa hastanelık olup ıgne vurulmam gerekcek
aksam bıle annemler hast goturmeye calstılar hep dayandm
durun gecer dedım ama bellı etmedım
oysa ne cok cnm yanıyodu..
Annelık boyle bısey demekkı daha smdıden bısey yokken bıle
sadece olma ıhtımalıyle bıle kendınden odun verıyosun...
serpılım hosgeldın kuzum
cok ozledım ya bende neyse artk evındesın gozun aydın
ben bıkac gndur kotuuym yıne dun gece sabahladm aglıyorum elımden bska bıse gelmıyo
agrı kesıcı alamıyorum bata 1 hafta var
parol alabıldım oda kesmıyo
oyle ıste hevesım kursagımda beklıyorum canım
allah yardmcım olsun ne dıyım
ayran içtik ayrımı düştük deryaaaa
Esma basın sagolsin Allah sabır versin canım
Kızlar ben bitik perişan durumdayım bu kız 2 günde sömürdu beni hiç uyuyamiyorum wc ye bile zor gidiyorum hep meme istiyo doğru düzgün süt te gelmedi daha 3 kez az az mama takviyesi yaptilar susmadigi icin 2 gunde. esim,esimin ailesi ve kendi annem herkes bı yana cekistiriyo beni mememi , ağzıma bişeyler tikistiriyolar sut olsun diye diye inek gibiyim , ameliyat geçirdim sonuçta ağrım var annemden başka kimse önemsemiyor bunu , ilk günler zor diyorlardı umarım düzelir bu durum süt bı gelseydi söyle güzel güzel, süt gelene kadar bizimki memede uyumaya kucağa vs herseye alıştı bile ısımız is çok yaygaraci bı bebek
esma selma melek bahar serpil hatice derya burcu rose yasemin hilal srdrhly hepinizi seviyorum kızlarrrr umarım unuttungum yoktur
saolun kızlar o kadar gıren cıkan arasından bı sız okumussunuz sanırım yazdıklarımı
melekle yasemın e yorumlar yapmıstım oncesınde baska seyler yazmstım topıge
ama hıc bakmamıslar bıle
Kustum sıze solımmmm..........hadı eskılerı gectım 2568 de yanı sdce bı sayfa ondekı msjmı da hıc gormemıssınız bıle
ask olsun walla hem hamısım hem yalnızım demek ben burdaMu
yanı kucuk emraha baglıcam yakında habernz olsun
Saka bı yana cıdden
uzuluyorum walla merak bıle mı etmıyosunuz sız benı
Topıgın en taze hamısı olarak ılgı ve vefa sadece beklentım.........
Umarım bu msjmla bı tek melekle selmanın degıl kalanların da dıkkatını cekerm
Sızı sevıyorum hoscakalın....
Benı d
ben geldimmmmmmmmmmmm:):))
artık evdeyim kızlar raporumu aldım çok şükür...
melekkk canımsın bende özledim yaaa canım benim nasılsın,
telaşlı serpil geldi bak:):)
malum yeni çalışan yüzünden pek aktif olamadım burada
ama elimden geldiğince artık girmeye çalışacağım....
geçmişten hatırladıklarıma bi cevap vereyim....
esmam başın sağolsun bitanem rabbim sabır versin..mekanı cennet olsun inşallah.....
hilalimm şükür rabbime yavrunu kucağına aldın sanırım nazlı kız olacak sütün gelir canım yaa
sezeryandan 2 gün sonra geliyormuş ama başın kalabalıksa ve stres yapıyorsan sütünü engeller
fazlalıkları gönder canım senin kayınvaliden de derdin var....
deryammmm özledim yaa hunilim benim belin nasıl bitanem...
selmam begümcük napıyor, göğüslerin yara olmuştu sanırım görümcem de çok çekti halen var yarası yerlere
vuruyor ne yaptıysa olmadı şifa duası yazdırdı onu okuyup üflüyorlar iyi geldi....
özgeee doğurmadın mı bitanem az kaldı ama rabbim kuvvet versin.....
roseeee minik kıscen nasıl kuzum nasıl gidiyor hamişlik....
haticemmmmm tosunum nasıl yaaa nasıl gidiyor hamişlik sıcaklarla aram çok kötü benim yaaaa....
bahar nasılsın canım minik kuzu nasıl...
yasemimn sen nasılsın canım....
burcummmmm nasılsın tatlım...
unuttuğum var mı yaaa beynim sıcaktan bulanmış durumda unuttuğum varsa kızmasın bana heee:):)
evetttt kendimden bahsedeyim azcık kızımla iyiyiz şükür lekelenmelere devam :) dün kızımı gördüm kocaman oldu maşallah
2 kiloya ulaştık resmini koymuştum gördünüz dimi:) bugün 32+1 oldum zaman nasıl geçiyor burada çıldırdığım günleri bilirim
rabbim herkese nasip etsin inşallah, sıcaklarla aram berbat resmen sinirlerim bozuluyor su gibi oluyorum çıplak geziyorum evde
şükür öyle şişmedim 8 kilo aldım ama ağırlaştım yürümekte zorlanıyorum yatamıyorum sürekli karpuz yeme halindeyim içim yanıyor devamlı
bide doğumdan korkuyorum bakalım şimdilik nornmal gözküyor rabbim hangisini uygun görürse az kaldı hem de çok çok uzun yazdım sanırım:)
hee bide odamızı boyadık 5 inde mobilyamız geliyor kısmetse resmini eklerim teyzleri bide karnımı gören oğlun mu olcak diyor şüphelenir oldum valla
kafamı karıştırıyorlar:):) böyle işte kızlar bunları yazarken bile sırılsıklam oldum sıcak çok sıcak
bugün dr gittm kızlar regli sancımdan başka belirti yok diye dr kızar gibi niye geldn dedi ne manyaklara denk geliyrm ben yaaa son ay hafta hafta kontrl olmazmı anlamadım ya neyse oglum iyiydi şükür sormasam söylemicek 3350 olmuş maşallah paşam dogumun 4 temmuz dedi kovar gibi para alamdı ya ondan battı heralde
oooyyy masallah pasamıza ya
ay ne salak dr mus o beee
salla sen onu canım
ne bılıyomus 4 temmuz dıe belkı daha once gelcek
bnmde bıldıgım her hafta oolur son zmnlarda
nyse bosver cnm sen o salak dr u
bugün dr gittm kızlar regli sancımdan başka belirti yok diye dr kızar gibi niye geldn dedi ne manyaklara denk geliyrm ben yaaa son ay hafta hafta kontrl olmazmı anlamadım ya neyse oglum iyiydi şükür sormasam söylemicek 3350 olmuş maşallah paşam dogumun 4 temmuz dedi kovar gibi para alamdı ya ondan battı heralde
Yook hayırdır nıe oyle dedın kuzum
Günaydın arkadaşlarr,
Bugün çok enerjisizim, isteksizim, mutsuzum - - - negatifim nedense
en son dr a gittiğimde reglilerim uzun sürmesin normal olsun diye bi ilaç vermişti, o da hamileyken kullanılmazmış, benimde şüphem vardı acaba varmı bişey yokmu diye, kan testi yaptırmıştım yok çıkmıştı , ama aklımda kaldı belki yeni diye çıkmamıştır diye içim rahat değildi. 1 hafta geçti üstünden bu sabah test yaptım ve tabiki yine tek çizgi. ben dikkat ettimde nezaman test yapsam moralim bozuluyor, hayattan elimi eteğimi çekiyor gibi oluyorum mutsuzlaşıyorum. bidaha yapmıycam diyorum hatta son 2-3 aydır yapmadım hiç, ama bu sefer mecbur yaptım ilaç kullanıyorum varsa bileyim diye.
ya bide varya o tek çizgi nasıl net çıkıyor, sanki diyorki kesinlikle hamile değilsin ve kesinliklede olamazsın diyor bıçak gibi keskin ve net bir çizgi sinir oluyorum ya.
canım o ne biçim dr muş yaa, menopoza mı girmiş nedir? yada kendine test yapmıştır negatif çıkmıştır , benim gibi strese girmiştir tam o gün
geliyosun hemen kaçıyosun ondan dedim hamilede degiliz görüşemiyoruzda birbirimize destek olalım diye((((((((((
bnde geldiiim :) bizde artık ufak ufak başladık çalışmalara ...
ismim Yaprak 04.03.2010 nikah tarihim , 24.10.2010 adana da memlekette düğün :) 16.06.2011 kayseride son düğün :))))))) yani 2 sene oldu diyelim yuwarlama
25.inde bi kaza oldu ama adetime 10 gün war olur mu olmaz mı bilemicem planlı değildi ztn , ama dün nasılsa olmaz dedik kazayı bilerek yaptık noolcak bilmiyorum :))) folik asit fln hiçbirşey içmiyorum ... kullandığım ilaççlar wardı ilk kazadan sonra içmedim noolur noolmaz diye ....ihtimal war mıdır sizce ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?