Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

gecmıstı aslnda bıtanem uzun zmndır ıyıydım
tatıl donusu basladı yordum kendımı sanırım ondan
en ufak bı harekete bıle dıkkat edıcem boyle ıste
bacagıma vuruyo cnm berbat bı acı hıssetmıyorum sankı
parol ıctım mecbur zararsızms oda pek kesmesede hafıflettı
yatıyorum smdı annemlerdeyım
su haftayı bı atlatsam ılaca gerek kalmadan
yksa hastanelık olup ıgne vurulmam gerekcek
aksam bıle annemler hast goturmeye calstılar hep dayandm
durun gecer dedım ama bellı etmedım
oysa ne cok cnm yanıyodu..
Annelık boyle bısey demekkı daha smdıden bısey yokken bıle
sadece olma ıhtımalıyle bıle kendınden odun verıyosun...

ah cannım benim yaa kıyamasm sana dayan bitanem inş beklediğine değecek ama
dikkat et eğilip kalkaken belini çok eğme

ayran içtik ayrımı düştük deryaaaa

canım benm annelik işte emek vermeden olmuyo ilk zamanlar bebkler huzursuz olurmş düzelr inş tatlım ya stres yapma sütünede etki eder bırak etraftakileri sen sadece kızını düşün hilalcim inş herşey yoluna girer zamnla bende korkuyrm şimdiden ama annelik çok başka bişi

canım benm böyle şeyler düşünme lütfen herkes birbirini merak edyr burda sadece eskisi gibi yogunluk yok ama akılda hep varız sende kocaman hemdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

dogurmadım serpilim beklemedeyim oglum sevyr yerini heralde kızına maşallah yerm o iki kiloyu ben bende senn gibiyim gebeyken sıcak olur hemde çok eşimde çıplak gezicen sen yakında diyo napim beni anlamıyosun diyrm bende hadi bakalım zman hızla geçyr bak kaç hafta olmuşsun maşallah hayırlısı inş

bugün dr gittm kızlar regli sancımdan başka belirti yok diye dr kızar gibi niye geldn dedi ne manyaklara denk geliyrm ben yaaa son ay hafta hafta kontrl olmazmı anlamadım ya neyse oglum iyiydi şükür sormasam söylemicek 3350 olmuş maşallah paşam dogumun 4 temmuz dedi kovar gibi para alamdı ya ondan battı heralde

oooyyy masallah pasamıza ya
ay ne salak dr mus o beee
salla sen onu canım
ne bılıyomus 4 temmuz dıe belkı daha once gelcek
bnmde bıldıgım her hafta oolur son zmnlarda
nyse bosver cnm sen o salak dr u

oooyyy masallah pasamıza ya
ay ne salak dr mus o beee
salla sen onu canım
ne bılıyomus 4 temmuz dıe belkı daha once gelcek
bnmde bıldıgım her hafta oolur son zmnlarda
nyse bosver cnm sen o salak dr u

kadının bi tavrı vardı anlatamam az kalsa sanki tutup kolumdan atacak bi garip oldum yaaaaaa evet haftada bir ama bu para alamıyo ya 10 gün dolmadan ondan çatladı paracı kadın artık gitmem zaten dogumları almıyo ogluşum bi dogsunda rahatlayalım

doguranlara soruyrm kızlar ya dr 4 temmuz diyr ama benm çizelgede 7 temmuz çıkıyo bide 40 haftayı geçebilirmi geçince 9ay 10 gün hesabımı oluyo kafam karıştı

Günaydın arkadaşlarr,
Bugün çok enerjisizim, isteksizim, mutsuzum - - - negatifim nedense
en son dr a gittiğimde reglilerim uzun sürmesin normal olsun diye bi ilaç vermişti, o da hamileyken kullanılmazmış, benimde şüphem vardı acaba varmı bişey yokmu diye, kan testi yaptırmıştım yok çıkmıştı , ama aklımda kaldı belki yeni diye çıkmamıştır diye içim rahat değildi. 1 hafta geçti üstünden bu sabah test yaptım ve tabiki yine tek çizgi. ben dikkat ettimde nezaman test yapsam moralim bozuluyor, hayattan elimi eteğimi çekiyor gibi oluyorum mutsuzlaşıyorum. bidaha yapmıycam diyorum hatta son 2-3 aydır yapmadım hiç, ama bu sefer mecbur yaptım ilaç kullanıyorum varsa bileyim diye.
ya bide varya o tek çizgi nasıl net çıkıyor, sanki diyorki kesinlikle hamile değilsin ve kesinliklede olamazsın diyor bıçak gibi keskin ve net bir çizgi sinir oluyorum ya.

canım o ne biçim dr muş yaa, menopoza mı girmiş nedir? yada kendine test yapmıştır negatif çıkmıştır , benim gibi strese girmiştir tam o gün

aptal sey benimde bi doktorum vardı rahim filmi çekicekti neyse dedimki korkuyorum dedim anastezi uygularız dedi beni ikna etmiyoda canın acımaz falan diye neyse dedimki teknolojik bişe varmış acı hissetmiyomnusun ben o şekil çektirmek istiyorum dedim iyi git çektir ozaman dedi kadın beni kovar gibi daha semtine ugramadım doktoru 150 tl çektirdigim hsgyi bana 500 600 tl yaptırtacaktı seninkide para alamıca için öyle davranmıştır nefret ediyorum böle doktorlardan üzme sen canını paşamız iyiya gerisi tırtttt

ben test yapmayalı çokk oldu gününde geliyo süphe bile bırakmıyo yani :)))))))))) sende üzme tatlı canını hersey olacagına varır yasemincim

herkese mrb arkadaşlar bugün kasıklarımda sancılar var regl olcak gibi dahada regl 10 gün var erkenmi olacam yoksa sıcaklardan yada enfeksiyonmu acaba

bnde geldiiim :) bizde artık ufak ufak başladık çalışmalara ...

ismim Yaprak 04.03.2010 nikah tarihim , 24.10.2010 adana da memlekette düğün :) 16.06.2011 kayseride son düğün :))))))) yani 2 sene oldu diyelim yuwarlama

25.inde bi kaza oldu ama adetime 10 gün war olur mu olmaz mı bilemicem planlı değildi ztn , ama dün nasılsa olmaz dedik kazayı bilerek yaptık noolcak bilmiyorum :))) folik asit fln hiçbirşey içmiyorum ... kullandığım ilaççlar wardı ilk kazadan sonra içmedim noolur noolmaz diye ....ihtimal war mıdır sizce ??

selam kızlar nasılsınız
yıne yuruyemıyorum ılac ta alamadıgım ıcın acıyla yatıyorum
ama yok bgn artık dayanamıcam
yemek yıyım alıcam bı hap mahvoldum

geliyosun hemen kaçıyosun ondan dedim hamilede degiliz görüşemiyoruzda birbirimize destek olalım diye ((((((((((

canım telden gırıyorum o nedenle sayfada kalamıyorm uzun sure
atıyo benı mecbur gırıp gırıp cıkıyorm sayfa yenılensn dıye
ozmnda kacırıyorm ıste mesajları

tabıııkı destek olcazzz uzak kaldık bu konulardan dımı
benım 7 gunum var sız ne durumdasınız
10 gunun var ve kasıgın batıyosa o saydıklarından harıc
yerlesmeden olabılır ınssss :)
ay bı umutsuz olma
ben bu ay umıtlıyım ama bu ılac alma durumum uzuyo benı ((((((((

hoşgeldin inş. beklemeden gelir bebegin valla kısmetinizde varsa olur canım vede inş. gelmiştir ve senledir bizim gibi bekletmesin rabbim senii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…