- Konu Sahibi haticemavi
-
- #25.741
selam kızlar nasılsınız
yıne yuruyemıyorum ılac ta alamadıgım ıcın acıyla yatıyorum
ama yok bgn artık dayanamıcam
yemek yıyım alıcam bı hap mahvoldum
canım telden gırıyorum o nedenle sayfada kalamıyorm uzun sure
atıyo benı mecbur gırıp gırıp cıkıyorm sayfa yenılensn dıye
ozmnda kacırıyorm ıste mesajları
tabıııkı destek olcazzz uzak kaldık bu konulardan dımı
benım 7 gunum var sız ne durumdasınız
10 gunun var ve kasıgın batıyosa o saydıklarından harıc
yerlesmeden olabılır ınssss :)
ay bı umutsuz olma
ben bu ay umıtlıyım ama bu ılac alma durumum uzuyo benı((((((((
umut herzaman var belkide bu sekilde söyleyerek ümitlenmemeye çalışıyorum ama allahtan ümit kesilmez haşaa rabbim en imkansız dedigimize veriyor elbet bizede nasip eder çokta halsizim aslında sabah çok kötüydün mütiş biz halsizlik var üzerimde hakkımızda hayırlısı diyorum geceler çok kısa yaaa yetmiyo banaaaaaa
hoşgeldin inş. beklemeden gelir bebegin valla kısmetinizde varsa olur canım vede inş. gelmiştir ve senledir bizim gibi bekletmesin rabbim senii
Kizlar nasilsiniz? Ben ve kizim iyiyiz yarin kontrolumuz var belki sezeryan gunu de belli olur. Artik her hafta kontrolegidiyorum.doguma.az kaldi heycanim doruk noktasinda
hoşbulduk canımm :) Allah herbirimize tez elden nasip etsin inşallaaaah
belki de dediğin gibi benledir şimdi tutunmaya fln çalışıyordur :) sabah kansızlığım için kan wercem kontrole gitcem yani,hamilelik için değil,değerlerim yükselmiş mi bakcaklar :) 4/5 günlük olsa da çıkar mı sence bu testte
canım aynı halsizlik, isteksizlik, bitkinlik, çalışmama isteği, böyle bir tembellik, ayy boşa yaşıyoruz demeler, off bugün hiç bitmeyecek galiba lafları benimde dilime dolandı bugün nedense. hayırdır inşallah, ama büyük çoğunluk bugün böyle havadan heralde bi tuhafız komple.
Kizlar nasilsiniz? Ben ve kizim iyiyiz yarin kontrolumuz var belki sezeryan gunu de belli olur. Artik her hafta kontrolegidiyorum.doguma.az kaldi heycanim doruk noktasinda
Selmaaaaaaaaaaaa'm
cnnmmm cok ozledım hepınıuzı topıgı senıı nasılsıınnn
ahh bitanem kıyamam sana yaaaa
bikaç gün snra belki düzelir o zmn devam edersn canım ne yapacaksın
sen istermisin böyle olsun inş geçer tez zmnda...
eh cnm çok iyi sayılmam idare ediyorum agrılarımla.bugüne şükür.
selmacım canım benim ayy içim sızladı yaa, nasıl fena bir acıdır kimbilir, Allahım bir mucizeyle iyileştirsin en kısa zamanda seni ve senin gibi zorluk çeken anneleri inşallah.
kızınla sen hiç kopabilirmisin tatlım o nasıl söz öyle, o senin canın, emmesede mama da yese, senin kokunu koklayarak uyumak bile onun için nekadar değerlidir kimbilir. şimdi birde moralini bozupta Allah korusun sütün kesilmesin canım, sana dua edeceğim...
deryacığım canım sanada Allahım şifa versin inşallah of yaa kurtulamadın gitti şu ağrıdan
cnnmm ahh senınde bu agrılarına ben kıyamam gecmedı gıttı senınde sınavın zor yanı 1 yıl ıcınde hem apandıst hem bu bel hem korse bılmmene ayy kıyamam ya
selmacım canım benim ayy içim sızladı yaa, nasıl fena bir acıdır kimbilir, Allahım bir mucizeyle iyileştirsin en kısa zamanda seni ve senin gibi zorluk çeken anneleri inşallah.
kızınla sen hiç kopabilirmisin tatlım o nasıl söz öyle, o senin canın, emmesede mama da yese, senin kokunu koklayarak uyumak bile onun için nekadar değerlidir kimbilir. şimdi birde moralini bozupta Allah korusun sütün kesilmesin canım, sana dua edeceğim...
deryacığım canım sanada Allahım şifa versin inşallah of yaa kurtulamadın gitti şu ağrıdan
sormayın canlarım
son 1 yıl ne feciydi bnm için
yine buna şükür rabbim saglıgımızı almasn o kdr önemli ki
elimden bişi gelmiyo dua ediyorum
bari bebegim gelsin teselli olsun ne diyim
çıkmam lazım şmdi canlarım
çok seviyorum sizi
selmacım begümü mü öp kokla benim için
iyi gecelerrr
begüm de senı kocaman
slm kızlar gıremıyorum artık cok zor gunler gecırıyorum bu gogus acısı ne catı muanesıne ne sezeryan acısına hıc bır seye benzemıyor bu sabah resmen bayılcak duruma gelmıstım esım yalvardı verme hatun verme dıe ve ben suanda emnzıremıyorum okadar sabrettım ama olmadı
ayva cekırdegıne basladım ıkı gogsumde berbat benım sagıyorum oda yetmıyor kuzum emmek ıstıyor mama vermeye basladık yıne zaten 14 gunlukken emmeye basladı yenı yenı alısırken bıde bu kızım ıle kopmama sebep oldu
suanda vermemem ne kadar cozum bılmıyorum ama halımı goren sen bızım gıbı deılsın hep yasadık ama senın daha kotu dıyorlarıyı bıle sabrettıgımı baskası olsa hayatta dayanmaz dıyorlardı ama bende dayanamadım 2 3 gun dınlendırcem ama ne faydası olur ne yaparız ıylesırmı rahatlarmıyım bılmıyorum ve cok uzgunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?