Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Kizlar nasilsiniz? Ben ve kizim iyiyiz yarin kontrolumuz var belki sezeryan gunu de belli olur. Artik her hafta kontrolegidiyorum.doguma.az kaldi heycanim doruk noktasinda

canım benm arada girsene yaaaaaaaa sevndk iyi olmanıza kızın kilo aldımı senden nbr evde hayat nasıl az kaldı sezeryanı senmi istyrsn tatlım

canım yaaaaa annelik işte herşeye ragmen dayanamıyoruz elinden geleni yapmışsın ama zor durum canım ya bırak bi kaç gün dinlensin iyileşr inş allahın iznyle sonra tekrar denersn sonuçta bu şekilde sende acı çekyrsn en azından gögsün iyileşsn bi süre allah şifa versn tatlım

canım benm annelik işte dayanamıyoruz ama çok acı çekiyrsn böyle olmaz dedgn gibi yap bi kaç gün dinlensn iyileşr inş en azından stres yapma en büyük sorundr allahın iznyle tekrar vericeksn kızına

selam canlarımmm hayırlı cumalarrr hepınıze
rabbım dualarımızı kabul eylesın ıns

gunaydın arkadaşlar nasılsınız ?

geçtiğimiz aylarda en son yazmıstım bu konuda haklısınız bu topiğin müdavimlerinden olamadım ama affedin emi...

gectiğimiz yıl haziran ayında 10 haftalıkken düşük yapmıstım... suan rabbime sükürler olsun ki hamileyim tekrar ve bir kızım olacak...

dualarım tüm bebek isteyen arkadaşlara nasip eylesin...

çok sagol canım allah sana bagışlasın kızını

kızlar benm oglumda geçmi gelcek ne yaaaaaa hep erken gelreler sanıyrz ama tam tersi tüm gelenler geç bile kaldı benm oglumda geç gelcek galiba kızkardeşim yanımdayken gelseydi oda gidicek en azından bikaç gün benmle kALICAK

günaydın kızlar sizden bişey riza etcem doktor bana progestan veri adet olmam için ilaç bitti 4 gün içişnde yani dün hafif lekelenme kan gelsi şimdide hiç yok adetliyken gitmem lazım nasıl adet olabilriim daha fazla hiç böyle olmazdı 5 gün sürerdi ve çok olurdu adetliyken gitmem lazım yumurtalıklara bakcak ve iğne vercekmiş doktor (((((((

gün geçmiyorki yeni bir hamile haberi almayalım millet üçüncüye hamile kalırken biz birtanesini yapmakta muaffak olamadık allahım sağlık sıhhat versin hepimize nasibimizde yoksa bebek içimizdeki özlemi dindirsin dicek başka bişe yok

Son düzenleme:
selam kızlar

özgecim senin golan da nazlı çıktı
du bakalım 1 haftaya kadar gelir heralde
sağlıkla gelsin inş

melekcim algıda seçicilik hetalde
bende kafamı nereye çevirsem
karnı burnunda hatunlar görüyorum
alınan hamile haberleri de zaten cabası...
ne yapalım bizimde olacak inş bgn.

bende bugün tiroid degerlerim için kan verdm
gitmişken beta hcg de yaptırıyorum
biliyorum bişey yok eminim hatta.
ama belim için ilaç alabilmem için bu şart artık zor durumdayım.
bide tabi eger bişey varsa dr a koşmam gerekecegnden böyle yaptım...
hayırlısı olsun hakkımızda..

hoşgeldin canım bilemiyorumki kuzenlerimin topu birden hamile kaldılar suanda 4 tanesi hamile allah hayırla kurtarsın

kan vermekle en iyisini yapmışın canım netlik belirsizlikten kat kat daha iyi haber ver bizede inş. vardır

kk olupta bu topiğe uğramayanların kayınvalidesi 1 ay yatıya gelsin inş..... küstüm sizeeee başka topikte yazıpta buraya yazmayanlara lafım

kan sonucum negatfmiş bekledigim üzere :)
neyse gönül rahatlıgıyla ilacımı alıp agrımdan kurtulacagım inş
hadi hayırlısı

kk olupta bu topiğe uğramayanların kayınvalidesi 1 ay yatıya gelsin inş..... küstüm sizeeee başka topikte yazıpta buraya yazmayanlara lafım

yalnız çok piss beddua etmişsinnnnnnnnnn
kimse bu bahsettiğin allah yardımcıısı olsun
ayy yooookkkkk buna dayanamammmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…