- Konu Sahibi haticemavi
-
- #25.761
Kizlar nasilsiniz? Ben ve kizim iyiyiz yarin kontrolumuz var belki sezeryan gunu de belli olur. Artik her hafta kontrolegidiyorum.doguma.az kaldi heycanim doruk noktasinda
slm kızlar gıremıyorum artık cok zor gunler gecırıyorum bu gogus acısı ne catı muanesıne ne sezeryan acısına hıc bır seye benzemıyor bu sabah resmen bayılcak duruma gelmıstım esım yalvardı verme hatun verme dıe ve ben suanda emnzıremıyorum okadar sabrettım ama olmadı
ayva cekırdegıne basladım ıkı gogsumde berbat benım sagıyorum oda yetmıyor kuzum emmek ıstıyor mama vermeye basladık yıne zaten 14 gunlukken emmeye basladı yenı yenı alısırken bıde bu kızım ıle kopmama sebep oldu
suanda vermemem ne kadar cozum bılmıyorum ama halımı goren sen bızım gıbı deılsın hep yasadık ama senın daha kotu dıyorlarıyı bıle sabrettıgımı baskası olsa hayatta dayanmaz dıyorlardı ama bende dayanamadım 2 3 gun dınlendırcem ama ne faydası olur ne yaparız ıylesırmı rahatlarmıyım bılmıyorum ve cok uzgunum
slm kızlar gıremıyorum artık cok zor gunler gecırıyorum bu gogus acısı ne catı muanesıne ne sezeryan acısına hıc bır seye benzemıyor bu sabah resmen bayılcak duruma gelmıstım esım yalvardı verme hatun verme dıe ve ben suanda emnzıremıyorum okadar sabrettım ama olmadı
ayva cekırdegıne basladım ıkı gogsumde berbat benım sagıyorum oda yetmıyor kuzum emmek ıstıyor mama vermeye basladık yıne zaten 14 gunlukken emmeye basladı yenı yenı alısırken bıde bu kızım ıle kopmama sebep oldu
suanda vermemem ne kadar cozum bılmıyorum ama halımı goren sen bızım gıbı deılsın hep yasadık ama senın daha kotu dıyorlarıyı bıle sabrettıgımı baskası olsa hayatta dayanmaz dıyorlardı ama bende dayanamadım 2 3 gun dınlendırcem ama ne faydası olur ne yaparız ıylesırmı rahatlarmıyım bılmıyorum ve cok uzgunum
s.a kimsecikler yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkmuş oglum sen dogmadın ya annecim kimse gelmiyo bak
topic ne kadar sessiz ya
melekcim senden başka ugrayanda olmamış dünden beri dah ayazdıgım msj duruyor
herkes nerelerdeeeeeeeeeeeeeeee
gunaydın arkadaşlar nasılsınız ?
geçtiğimiz aylarda en son yazmıstım bu konuda haklısınız bu topiğin müdavimlerinden olamadım ama affedin emi...
gectiğimiz yıl haziran ayında 10 haftalıkken düşük yapmıstım... suan rabbime sükürler olsun ki hamileyim tekrar ve bir kızım olacak...
dualarım tüm bebek isteyen arkadaşlara nasip eylesin...
selam kızlar
özgecim senin golan da nazlı çıktı
du bakalım 1 haftaya kadar gelir heralde
sağlıkla gelsin inş
melekcim algıda seçicilik hetalde
bende kafamı nereye çevirsem
karnı burnunda hatunlar görüyorum
alınan hamile haberleri de zaten cabası...
ne yapalım bizimde olacak inş bgn.
bende bugün tiroid degerlerim için kan verdm
gitmişken beta hcg de yaptırıyorum
biliyorum bişey yok eminim hatta.
ama belim için ilaç alabilmem için bu şart artık zor durumdayım.
bide tabi eger bişey varsa dr a koşmam gerekecegnden böyle yaptım...
hayırlısı olsun hakkımızda..
kk olupta bu topiğe uğramayanların kayınvalidesi 1 ay yatıya gelsin inş..... küstüm sizeeee başka topikte yazıpta buraya yazmayanlara lafım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?