- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #25.801
günaydın güzeller...
hayırlı kandiller hepinize.
toparladım biraz kendimi ve geldim yanınıza. çalışıyorum... gn geçtikce oğlumu bırakıp gelmek zor olmaya başladı. bi görseniz nelere yapıyo eşşek oğlum gülücükler hareketler. doyamıym izlemeye:)
bana yardım edin kızlar doktor bana menegon verdi 1 kutu içinde 5 tane varmış şimdi serephone kullanıyom 5 gün sürcekmiş ilaç bitincede iğne vurulcam günde bir tane bunun ne faydası var işe yararmı bu bide ilaç çok pahalı apor çıkardım yaşım 23 olduğu için rapor karşılamıyor 24 olmam lazımmış bu doğrumu
aman allahim aylar sonra topikte brini yakaladim inanamiyorummmmm
deryaaaaaaaa
hoşgeldin canım kızın ve sen nasılsınız bakalımmm
hosbulduk melegimmm iyiyz cok sukur yukarda kisa bi ozet gectim bende iste nolsunn
gece otobuste ayagima kramp girdi hala ggecmedi ya krem surdum gecmedi :26:
onun disinda gayet iyym gezdim geldim
sen nasilsin kuzum neler yapiyosun gorusmeyeli derya yi buldum dye sevindim ama telden grdi heralde o gormedi
kimse yok dye gtcektm bnde...
seni gordgume ve burda bulduguma cok sevindimm hadi anlat laflayalim azicik
canım yaa işim vardı çıkmak zorunda kaldım kusuruma bakma olurmu iyi canım yaa hersey aynı bi degişiklik yok regl oldum sanırım pembe bi akıntı geldi şimdi namaz kılmalımıyım kılmamalımı bilemedim
anladim zaten mesgul oldgunu canim problem diil
her sey ayni nin icinde sagliginin yerinde oldugu da dahilse ne guzell
himm bnce netten bi arastr bakalim kilabilcek misin ben de bilemedim yanlis yonlendrmeyeyim seni:26:
günaydınn canlarım (dur bakalım sesime kaç kişi yanıt vercek)
Günaydın canım benim hayırlı sabahlar, bak yine bana kızarsın mızarsın ama yine ilk ben duydum sesini
Dün gece hepimize dua ettim ALlahım inşallah içimizden birinin dualarını kabul etmiştir, tv kanallarındaki tüm dualara tek tek eşlik ettim topluluk içinde amin diyenlerden biri mübarekj kişidir de onun hürmetine bizimkilerde kabul olur belki diye.
rose86 canım dün yarı baygın bitkin haldeydim okudum cevap yazamadım sana, hoşgeldin tatlım, özledim seni
allah razı olsun senden inş. kabul olur duaların benim kırmızılar gelmekle gelmemek arasında kalınca ben bişe yapamadım ama içim hiç rahat deil
ayni dertten bende muzdaribim canim ben hamile kaldimelhamdülillah sağlıgımda iyi kimsecikler kalmadı buralarda hamile kalsam sevinecek kimseler yok sıcagı sıcagına((((
yaseminimm hosbulduk ayy bende seni cok ozledim canimm benimGünaydın canım benim hayırlı sabahlar, bak yine bana kızarsın mızarsın ama yine ilk ben duydum sesini
Dün gece hepimize dua ettim ALlahım inşallah içimizden birinin dualarını kabul etmiştir, tv kanallarındaki tüm dualara tek tek eşlik ettim topluluk içinde amin diyenlerden biri mübarekj kişidir de onun hürmetine bizimkilerde kabul olur belki diye.
rose86 canım dün yarı baygın bitkin haldeydim okudum cevap yazamadım sana, hoşgeldin tatlım, özledim seni
merhaba selmacimmm hosgeldin canm bnde memleketten dun geldim cok sukur iyiyim simdilik..slm kızlar gecmısı bakamadım hıc ıns herkez ıyıdır kızım uyanmak uzere karnı acıktı ve ben hala aglaya aglaya emzırıyorum cogu zamanda mama verıyorum goguslerım artık goguslukten cıktı ne olcak bu ısın sonu bılmıyorum neyse
ben bıyandan evı toparlıyoprum anne esım kaynatamda yenı evı badanaya gıttıler yarında tasımacı gelıp evı tasıcak yorgunum buara anlıyacagınız ne kadar sure gıremem bılmıyrum haberdar edeyım dedım ıns gıdınce hemen ınternet ısınıde hallede bılırız gercı cocukla gıremıyorum bıle hepınızı optum bana dua edın hayırlısıyla tasına bıleyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?