Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

günaydın canım hoşgeldin, ayyy nasıl bırakılırki o şimdi en tatlı halleridir zaten maşallah. hep iyi olsun da bi şeklde sonuçta tüm hayatı boyunca seninle olacak zaten, Allah üzüldüklerini göstermesin hiç insanın içi dayanmaz. Bugün mübarek gün, ona hep dua et..

bana yardım edin kızlar doktor bana menegon verdi 1 kutu içinde 5 tane varmış şimdi serephone kullanıyom 5 gün sürcekmiş ilaç bitincede iğne vurulcam günde bir tane bunun ne faydası var işe yararmı bu bide ilaç çok pahalı apor çıkardım yaşım 23 olduğu için rapor karşılamıyor 24 olmam lazımmış bu doğrumu

serephone yumurta geliştirici bir ilaç ignede çatlatma ignesi rapor konusunda bi bilgim yok inş. bu kez gelir bebegin

kızlar çok afedersiniz dün halvetten sonra benden pembe akıntı geldi acaba neydi enfeksiyonmu oldu acaba başınıza böyle bişe geldimi hiç

Selam canlarım, kandiliniz mübarek olsun.
inşallah rabbim bu mübarek gecede ettiğimiz tüm duaları kabul eylesin..
bnm kırmızılar bu güzel günde teşrif ettiler bari yarın gelseydi de bu kutlu günü böyle geçirmeseydim üzüldüm.
ne yapayım artık kısmet...kuran okurken benide katın dualarınıza
hepinizi öpüyorummmmm

selam fistiklar.... nasilsiniz gorusmeyeli..hepinizi cok ozledim..
ayagimin tozuyla topige geldim daha bu sabah geldim memleketten
8 saatlik yol baya bi yordu beni pert oldum resmenama cok sukur gttgm gbi sag salim evime dondum
doktorum ne kadar yola cikabilirsin dese de buyuk bi risk alarak cikmistm yola dilimden dua dusmedi eve varana kadar
kizkardesim nisanlandi ALLAHIM hayirli eylesin ins hersey cok guzel gecti bayram gbi oldu bnada
bi daha gidemem doguma kadar derken ailemi gorup gelmek cok iyi geldi
evimizn son ve en kucuk kizini da verdik yani anlayacagnz teyzosumuzun tatlisini yedik geldik kizimla...
biraz da uzuldum tabiki ona ben cok duskunum cunku kucuklugumuden beri kardesim degil arkadasimdr resmen
nyseee Allahhayrli yazilar yazsisin da napalim olucakseyler bunlar dmi....
cenem dustu gelir gelmez kafanizi utuledim yine
ama napayim etrafimdaki btun ayrntilari sizinle paylasmayi cok seviyorum
son olarak minik melegim de hic yaramazlik yapmadi hic uzmedi beni
bu hafta kontrolumz bde ayrntli ultrasonumz var dua edin ize turp gbi cikalim ins tetkiklerden
esim herzmnki gbi evin altini ustune getrms o kadar dagnik ki heryer
firsat buldukca gelicem yne
melek derya serpil selma yasemin ozge burcu bahar hatice esma ........
optum hepinizi kocamannn
kandilinz mubarek olsun dualarda bulusmak dilegiyle fistiklarimmmm.....

hoşgeldin canım kızın ve sen nasılsınız bakalımmm

hosbulduk melegimmm iyiyz cok sukur yukarda kisa bi ozet gectim bende iste nolsunn
gece otobuste ayagima kramp girdi hala ggecmedi ya krem surdum gecmedi :26:
onun disinda gayet iyym gezdim geldim

sen nasilsin kuzum neler yapiyosun gorusmeyeli derya yi buldum dye sevindim ama telden grdi heralde o gormedi
kimse yok dye gtcektm bnde...
seni gordgume ve burda bulduguma cok sevindimm hadi anlat laflayalim azicik

canım yaa işim vardı çıkmak zorunda kaldım kusuruma bakma olurmu iyi canım yaa hersey aynı bi degişiklik yok regl oldum sanırım pembe bi akıntı geldi şimdi namaz kılmalımıyım kılmamalımı bilemedim

anladim zaten mesgul oldgunu canim problem diil
her sey ayni nin icinde sagliginin yerinde oldugu da dahilse ne guzell
himm bnce netten bi arastr bakalim kilabilcek misin ben de bilemedim yanlis yonlendrmeyeyim seni:26:

anladim zaten mesgul oldgunu canim problem diil
her sey ayni nin icinde sagliginin yerinde oldugu da dahilse ne guzell
himm bnce netten bi arastr bakalim kilabilcek misin ben de bilemedim yanlis yonlendrmeyeyim seni:26:

elhamdülillah sağlıgımda iyi kimsecikler kalmadı buralarda hamile kalsam sevinecek kimseler yok sıcagı sıcagına ((((

selam arkadaşlar ben varım kim hamişse söylesin ben sizinle mutlulugunuzu paylaşırım :)) ben de yakşalık 2 aydır bebek istiyorum.1 senelik evliyim. inşallah Rabbim bu mübarek günlerin hürmetine kimin ne duası ne isteği varsa hayırlıyla kabul etsin inşallah.

günaydınn canlarım (dur bakalım sesime kaç kişi yanıt vercek)

Günaydın canım benim hayırlı sabahlar, bak yine bana kızarsın mızarsın ama yine ilk ben duydum sesini
Dün gece hepimize dua ettim ALlahım inşallah içimizden birinin dualarını kabul etmiştir, tv kanallarındaki tüm dualara tek tek eşlik ettim topluluk içinde amin diyenlerden biri mübarekj kişidir de onun hürmetine bizimkilerde kabul olur belki diye.

rose86 canım dün yarı baygın bitkin haldeydim okudum cevap yazamadım sana, hoşgeldin tatlım, özledim seni

allah razı olsun senden inş. kabul olur duaların benim kırmızılar gelmekle gelmemek arasında kalınca ben bişe yapamadım ama içim hiç rahat deil

allah razı olsun senden inş. kabul olur duaların benim kırmızılar gelmekle gelmemek arasında kalınca ben bişe yapamadım ama içim hiç rahat deil

canım benim Allah senden de razı olsun, ben her kandil mutlaka regl olurdum kaç yıldır böyleydi yani, sinir oluyordum kendime. 15 gün sürüyor diye bu ay çok şükürki bi düzenleyici ilaç verdi dr, o yüzden ileri tarihe kaydı, bende kandili abdestli geçirdim. ama bende bugün yarın olurum yani, sana eşlik ederim canım yalnız değilsin

slm kızlar gecmısı bakamadım hıc ıns herkez ıyıdır kızım uyanmak uzere karnı acıktı ve ben hala aglaya aglaya emzırıyorum cogu zamanda mama verıyorum goguslerım artık goguslukten cıktı ne olcak bu ısın sonu bılmıyorum neyse

ben bıyandan evı toparlıyoprum anne esım kaynatamda yenı evı badanaya gıttıler yarında tasımacı gelıp evı tasıcak yorgunum buara anlıyacagınız ne kadar sure gıremem bılmıyrum haberdar edeyım dedım ıns gıdınce hemen ınternet ısınıde hallede bılırız gercı cocukla gıremıyorum bıle

hepınızı optum bana dua edın hayırlısıyla tasına bıleyım

elhamdülillah sağlıgımda iyi kimsecikler kalmadı buralarda hamile kalsam sevinecek kimseler yok sıcagı sıcagına ((((
ayni dertten bende muzdaribim canim ben hamile kaldim
ve bitek bu guzel haberi karsilarken sesime cevap veren bi kalabalik buldum burda
ve hepsi o kadarla kaldi.....geri kalan anlarimi hep bi basima yasadim ve yasiyorum..
bu topik artik boyle napalim.. saglik olsun... ben mesgul olmagim surece girer cikarim
elimden geldigi kadar yazarim tipki su gunlerde yaptgim gibi.. evde net oldugu surece
ben burdayim melekcim sen hele bi hamis kal ben tek kisilik dev kadron olurum senin fistigimm
yaseminimm hosbulduk ayy bende seni cok ozledim canimm benim
yorgun olunca insanin cani hic bise yapmak istemez anliyorum seni guzelim problem diil
bu gun daha iyisindir ins. ben de dun yol sersemiydim bgun braz dha iyiym
evde hic bi is yapmadim henuz haftasonu esimle yaparim diyorum tabi beni ekmezse
memleketten gelince iki uc gun kendime gelemiyorum adaptasyon sorunu yasiyorum
bombos sepsessiz tenha geliyo ortalik kendimi daha bi yalniz hissediyorum bu anlarda
bu gurbet isi zor is yaa efkarlandim bak yine
nysee....
biz teyzesii dun gece kizimla dua ettik burdaki hepimiz icin
Allahim beraat gecesi bu sene icinde olucak herseyi kaydettrirmis meleklerine
ins isteyen herkese once saglik afiyet sonrada birer bebis yazmistir:31
optum seni fistgim aeo..
merhaba selmacimmm hosgeldin canm bnde memleketten dun geldim cok sukur iyiyim simdilik..
ayy kiyamam sana yaa cok uzuluyorum bu hallerini okudukca da korkuyorum ayni seyi yasar miyim dye..
yag takviyesi disinda simdiden alabilecegim bi onlem var mi ki acaba:26:
eminim cok zor cok dayanilmaz bi acidir :18:
rabbim en kisa zamanda sifa versin iyilesip bebisini guzelce emzirirsin agrisiz sizisiz ins canim..
ev tasima konusunda yardimcilarin varmis nasilsa annen felan hic korkma
ben tek basima hallettiysem siz hayli hayli yaparsiniz evet yorucu oluyo ama
isler bitip ohh tertemiz koltuklara yayilinca hepsini unutuyo insan
Allah yardimcin olsun yeni evin sana huzur ve bereket getrsin ins kuzumm

selmacım canım benim ayy okuyunca nasıl içim ürperiyor kimbilir nasıl bir acıdır yaa, Allahım bir mucize ile iyileştirsin inşallah .

gül canım benim ayva çekirdeğini suya koyup süreceksin daha doğum yapmadan evvel, onu biliyosun dimi, bak bizlerede tecrübe olsun kızcağızın yaşadıkları, sağolsun burda paylaşıyorda hepimiz aklımıza yazalım. sen nerde oturuyorsun bu arada? gurbet dedin ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…