Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

canim hosgeldinn..
hani senden ilk duydugum zman yani taa kisin ayva cekirdegi koymustum dondurucuya zaten ama ben simdi 6. ayda yim ya
simdiden mi yapmam gerek braz erken degil mi sence
ben simdilik karnima yag surerken goguslerimede suruyorum onun disinda bise yapmiyorum zaten benim gogus ucum fazla belirgin diil
kesin bi problem yasicam bunu biliyorum simdiden endiseliyim walla cok:18::18:
ben afyon da oturuyorum canim ailem hatay da...
gurbetin baya bi dibini yasiyorum anlayacagin

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok saollll

ne demek bitanem sen yeter ki isteee
napiyosun bakalim yogun mu isler

evet yoğun birde eşim haftaya zar zor izin almaya çalışcak kaçalım biyerlere diye hafta olan işleride bu hafta halletmem lazım koştur koştur iş yapıyorum hersey yarım yamalak napcaksam

canlarımmmmmmmmm
bikaç gndür pek giremedm
içten içe depresyonumu yaşıyorummmm
sancım vardı hafiften bgn de... böyle pinekleyerek geçti
ztn çok sıcak içimden hiçbişey gelmiyo..
bide dün kandildi kayınvalidemdeydim
görümcelermden büyük olanın günümü geçmiş ne küçüğüyle fiskos yaparken yakaladım
test yapcaktı fln dediler. 34 yaşında 2 kızı var boyunca bu 3. olcak olursa.
ve eger o hamileyse ben bi kez daha biticem..elbette varsa çok sevinirim onun adına allah saglıkla nasip etsin ama..
bu kdr yakınımda bi bebek muhbbeti ve milleti biliyorum..
görümce 3.ye doguruyo gelinde tık yok bilmem ne...
yine bütün gözler bana dönecek...
çok bıktım çok sıkıldım...aylardır hiç bu kdr bunalmamıştım bu konuda sanırım..

Rose canımmmmmmmmmm
çok özledim eski muhabbetlerimizi..
hamiş kalan doguran kenara çekilen kızları anlıyorum bi yandan ama
bnm bile halim kalmadı biliyomusun
artık hiçbişey paylaşmak takip etmek gelmiyo içimden.
ilk defa bu kdr çektim kendimi bu konuda ilk defa bu kdr umutsuzum artık...
kardeşini tebrik ederim göznüz aydın inş allah tamamına erdirir cnm..
minik kızını da öpüyorummm

melekcim yogunmuşsun sende inş tatile çıkabilirsiniz
sanada degişiklik olur
bütün dertleri orda bırakır gelirsin inşşşş

yasemincim çagırma kırmızıları gelmezler inşş

selmacım kıyamam kuzum
inş şu taşınmayıda atlatırsın hemencikkkkk
sonra yeni evindeeeee keyif çatarsın yavrummmm
kızımı görmeye gelirim bende bigün inş..

kızlaar naber herkes nasıl, özge doğurdu mu ?

foto yuklemeyi beceremedim malesef , vakit olunca bi daha uğraşıcam biz iyi sayılırız sarılığımız azalıyor, kilo alamadığı için sürekli2 saatte bir emzirme kalan sütü sağıp biberonla verme, yetmezse üzerine mama eklemekle meşgulum bş yandan da deli gibi komposto meyve humana steel tee ve su tüketiyorum umarım süt artar çok yoruluyorum ama değer napim çok şükür bugüne de Allah ım isteyen herkese hepinize versin inşallaaaahh, şimdi ağlıyor kaçıyorum opuldunuzzz çok boş bırakmayın buraları ben aranıza dönücem

canım benim evet dediğin gibi daha erkenmiş şimdilik yaptığın şeyler bencede yeterli, son ay ayva çekirdeğini hiçbirimiz unutmayalım inşallah.
hakkaten baya bir gurbetmiş yaa ay kıyamam sana, bizimkiler yakında da kıymetlerini bilmiyoruz valla, insan uzaklaşınca anlıyor.

evet yoğun birde eşim haftaya zar zor izin almaya çalışcak kaçalım biyerlere diye hafta olan işleride bu hafta halletmem lazım koştur koştur iş yapıyorum hersey yarım yamalak napcaksam
ayyy çok sevindim inşallah güzel bir yere gidersiniz, orda da öyle bi relax olup gelirsin ki bütün iç mekanizmaların gevşemiş olur ve ilk denemenizde bebiş tutar inşallah. ben çok okudum tatil dönüşü hamiş kalanları, inşallah sende öyle olursun tatlım. ben çok hevesliydim öyle olurum diye ama geldiğimde ilaç kullanmaya başladım dr yüzünden, bakalım inşallah kısmet ramazana artık, mübarek bir çocuk olur

Deryacım, insanın çok yakın çevresinde gelişen bu tip olaylar nekadar olsa insanı depresyona sokuyor, sonuna kadar haklısın, biz hep elalem ne der diye düşünmekten kendimizi yıpratıyoruz arkadaşım. aslında boşvericen varya elalem zaten her halükarda diyecek birşey bulur, bebeğin olsa bu seferde " ayy çok zayıf, bakamıyor, sütü yetmiyor, tutmasını bile bilemiyor vs vs" yani kadın milletinin ağzını hiçbirzaman kapattıramayacağız buna emin ol. çocuk büyür derler ki "çocuk çok başarısızmış, sınavdan düşük alıyor, ayy yazık gıdasız mı beslediler acaba, yok çok huysuzmuş aman iyiki benim çocuğum öyle değil bilmemne" herşeye bi kulp takarlar. inanırmısın ben hayatta hiçbir duygu ve düşüncemi siz hariç normal hayatta kimseyle paylaşmıyorum, çünkü dedikodularına malzeme vermek istemiyorum. ama düşün benim bile dedikodumu yapıyorlar. Onun için kulaklarımızı tıkayıp, kendi içimize konsantre olmamız lazım canım. İnşallah hepimiz bunu başarırız. zaten bunu yapabilirsek ozaman sinir stres depresyon kalmayacağı için bebeklerde gelecektir bizlere

hilalcim oh maşallah en kısa zamanda tamamen biter inşallah sarılığınız. sende baya doping yapıyorsun kendine helal olsun bak anne böyle bişey işte yaa, çok güzel canım, yediğin içtiğin herşey süt olsun inşallah sana. darısı başımıza bitanem dua et bizlere hep aklına geldikçe ismimle et, yasemin de :) meleği burcuyu deryayıda unutma canım

inş. canım yaa iyi gelcek ama kırmızılar oldugu için denize giremem ama olsunn işten uzaklaşmak çok iyi olcak

allah kolaylık versin bol bol sütün olsun inş. dört gözle bekli,yoruz seni canım minik kızınıda öp bizim için

inş. yasii geldi benim kırmızılar bugun senden ne haber varmı gelen giden

melek burcu bahar epeydir gelmiyolar nerdeler yaaa

evet yaa hakkaten kayıp bizim kızlar, burcu tatilde sanırım öyle biliyorum ben.
bu arada benim kırmızılar daha gelmedi, şu içtiğim ilacın bi özelliklerini okuyim bakim kaç gün sonra olunuyormuş, ALlah Allah yaa, bide bakıyosun hamileyim şaka tabi bu ilacı içerken 1000de 1 ihtimal olur o iş ancak , o da beni bulmaz zaten

kızlar bende yeniyim burda yardım edermisiniz 23 yaşındayım 1 sene 8 ay oldu evlenelim hiç korunmadık ama bebeğim yok düzensiz adet oluyorum doktor bu ay serephone verdi 5 gün kullan dedi günde 2 tane olmak şartıyla yarın ilacım bitiyor pazar günü de menogen diye iğne verdi 1 kutu 5 tane varmı 5 gün kullancam yumurtaları geliştirmek için bua pahalı biraz rapor çıkardım ama 24 yaşında olmadığım için öemiyo ssk bu iğneden kullanan varmı faydasını gören yazarmısnız ltfn

rabbimin olduramadıgı sey yoktur ve inş. vardır bebegin

yok canım kullanmadım ben şahsen o ilaç ve iğnelerden.
ama ben soğan suyu kürünü uyguladım, çok şükür faydasını gördüm.
ondan öncede sabah ve akşamları hayıt tohumu suyu içiyordum adetlerim 28 günde 1 düzenli oluyordu. bitkisel kürler çok faydalı oluyor. bana başka hiçbir ilaç fayda etmemişti. onları internetten araştırıp uygulamanı tavsiye ederim.

rabbimin olduramadıgı sey yoktur ve inş. vardır bebegin

ayy canım hayırlısı ise inşallah vardır. ümitlenmiyorum ama hiç, oluruna bıraktım, gerekli zamanlarda dr muayenesine gidiyorum dr ne diyosa yapıyorum ama kafaya takmıyorum napim. her test yaptığımda çünkü 15 gün boyunca depresyona giriyorum yinemi yok diye, eşimede uzak duruyorum bu sefer nasılsa bişey olmuyor diye. onun için test te yapmıycam. 3 güne kadar hala olmazsa ozaman mecburen bi yaparım varsa folic asit filan kullanayım diye, düşün onu bile bıraktım içmiyorum, o bile insana umut veriyor, aklıma gelmesini istemiyorum hergün hergün napim.

bende bıraktım folikasiti içmiyorum doktora gitmek hiçç istemiyorum hoş gitsemde senin bişeyin yok diyolar kayseride gittigim 4 doktor bu hepside aynı seyi söylüyo başkasına soruyorum hemen ilaca başlamış bilmem ne bendemi bi sıkıntı var yoksa gittigim doktorlardamı çözemedim ramazan sonrası aşılama istiyorum cesaretimi toplayabilirsem bakalım

Kizlar firsat bulup yazaniyorum sizlere nasilsiniz ben iyiyim bayadir sorunlarla ugrasiyorum kizimin gelisimi durmus hergin nst.yed giriyorum drum tutabildigi kadar karnimda tutmaya calisiyorr cigerleri acilsin diyee .bunum disinda kizim.iyi .ufak bebek olucak sadece . Birde.hergun sezeryana.alinabilirm diye bekliyorum millet ariyo dogurdum.mu diye

selam kızlar nasılsınız
hoşgeldin tatlım iyiyiz regl sancıları dışında sen nasılsın

bahar hoşgeldin canım allahım yardımcın olsun inş. sağlıkla alıcaksın evladını kucagına kendini sıkıntıya sokma sakın emiii

ahh baharcım gecmıs olsun
bızı habersız bırakma
allaha emanet kızında ıyımısss ztn artık sona yaklastın kuzum
kızında saglıkla gelıcek mınık kızzımız ıns
annesının sutuyle buyucekkk massallah ona

HEYY BEN GELDİMMMM NASILSINIZ FISTIKLARIM:)

szi bırakıp kaçmadım ben arkamdan öle düşünmeyn hee geçmişe bakacam bi ara. gecende bi ceee dedim ve kaçtım. işlerim okadar yoğunki nefes alamıyorum. bahaneyle kilo falan kalmıcak bnde.:)
offf kızlar yaa oğlumu çokkk özlüyorumm çok burnumda tütüyo eşşek oğlum bnm:)
tuaf bi ruh hali içindeyim amcamı kaybettikten sonra bildiğiniz bunalıma grdim hala toparlanamadım ve ciddi ciddi psikolojik destek almak için araştırma yapıyorum. despresyondayımmmm ... hiçbişi yapasım yok sürkli mutsuz hissediyom kndmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…