Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

slm kızlar nasılsınız bakalım ...
geçmişe bakamadım bi ara bakarım müjdeli haber yok anlaşılan olsun sakın sakın takmıyoruz canlarım
derya melek yasemin ve bebiş isteyen arkadaşlarım dualarımız bir olsun rabbim vereceği zamanı biliyo bunları düşünüp anımızı zamanımızı berbat etmeye gerek yok
ben bu tatilde bunu anladım gerçekten takmıyorum rabbim biliyo :)
o istediği zaman gelcek inş dualarım her zaman bizimle hepinizi çok seviyor ve özlüyorum bebeişi olan arkadaşlarım kokulu kokulu öpücükler bebişlerinize rabbim sağlıktan ayırmasın ...
yine gelcem inş...

canımm allah sabrını artırsın zor bi durum oglunuda ısırırım haaaaa

hoşgeldin canım umarım iyi geçmiştir tatilin evet bekliyoruz çaresiz rabbim ne zaman uygun görürse

hoşgeldin canım umarım iyi geçmiştir tatilin evet bekliyoruz çaresiz rabbim ne zaman uygun görürse

yok canım tatil son hız devam ediyo :) arada giriyorum pc yanımızda ama vakit bulamıyorum deniz kum doğa derkan akşam yorgunluktan helak bi şekilde yatağa atıyorum kendimi özledim hepinizi ...

kızlarr bu sabah itibari ile sancılı bir şekilde regl oldum, kırmızı bayrakları sallıyorum yani
ayy dünde varya markete gebelik testi gelmiş 2 lira damping , bende 2 tane almıştım birini bu sabah yaparım diye, ama neyseki ziyan olmadı direk adet oldum
bu sabah eşime test yaptırdık akşam 6 da çıkacakmış bakalım hayırlı haberler alırız inşallah.
Burcu canım benim hoşgeldin ayy çok özledik seni yaa, inşallah bu tatil sana çok iyi gelir relax olup dönersin.
ayy hilalcim gelmiş canım benim psikolojik destek mutlaka al, 2 günlük hayatımızı depresif bir şekilde geçirmek çok anlamsız, hayatta tabiki istemediğimiz olaylar oluyor ama Allah dermanınıda vermiş, çok iyi bi karar almışsın.
derya bahar melek gül hepinizi öpüyorum

bende geldimmmmmmmm :)))))))

merhabaaaa..ben aranıza yeni katıldım. yazdığım yorumlara kimse cevap vermiyo. ( lütfen yardım edin. benim ayın 29 unda 29 haziran yumurtlama günüydü. internete son 3 ayın adet tarihlerini yazdım. 29 u dedi. ilişkiden 1-2 saat sonra acayip karnım ağrıdı. adet olacakmışım gibi. anladım gerçekten yumurtlama günüm :)) sonra ne mide bulantım ne de baş dönmem gibi şeyler olmadı, gerçi çok erken ama. sadece acayip sivilcelendim. ve gece uyuyamıyorum. inşallah sadece stressten değildir. adetime tam 5 gün var. bugun acayip yorgunum. ama hava çok sıcak herhalde ondan. ne olur yardım edin.. bu arada ben adet olmadan birkaç günü önce karnım ağrır. şimdi öyle bi sey yok. ne olur bi şey diyin

hoşgeldin tatlım biz bilememyizki rabbimden başka kimse bilemezz bebeginin olup olmadıgını bekleyip ögreniceksin ne kadardır bebek istiyosun kaç yaşındasın ve kaç yıllık evlisin bahset biraz

yeni döngün hayırlı olsun şekerim benimkide müthiş sancılı geçyo accayip gerginim kocama sardım adam diyoki gene neden kalktı senin damarın diyo :))) ve çok koyuuuu renkte geliyo

Günaydınnnnn, herkese hayırlı mutlu haftalar...
Melekcim bende regl olmadan evvel çok fena gergin oluyorum ya, ne biçim bir psikolojidir bu :) bende senin tam tersine açık kırmızı ve şakır şakır oldum bu sefere varya günde 4 tane ped değiştirdim bu benim için bir rekor artık kan kaybından başım döndü halsizleştim filan bence bu soğan suyu çok faydalı oldu resmen içim dışım temizleniyor, bir sonraki adetime artık iyice ümitlenmeye başlıyorum bakalım ALlahtan hayırlısı inşallah. Bu arada rahim filmi çekilecekti bana acaba nezaman çekiliyor onu araştırıcam şimdi adetin kaçıncı günüydü ??

ben 8 9 günü gitmiştim net hatırlamıyorumda regl bitsin bigün bekle ertesi gün git kanamanın olmaması lazım ama ok

cnm bnm de 5 günüm var ve hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz sivilcelerim azdı ki adete yakın hep azar mendeburlar ,gece uyku sorunum da var inşallah hamileyizdirrrrrrrrrrrrrrr

oflayaa puflaya ben geldim.... çok gergin ve mutsuz hissediyorum kendimi. bütün şirkeet izinde ben ve bnm gibi bi kaç akılsız kaldık şirketi kurtarmak için.
işler hep ters gidiyo. şansıma öle bir yoğunluk varki bu yoğunlukta bi efeleştim görmelisiniz patronuma bile gider yapıyom adam memnun halinden ama gitmede ne yaparsan yap modunda.
perşembe gecesi Turkcell arenada anadolu ateşi bileti almış eşimle bana değişiklik olsun biraz kendine gel diye. gittimgüzeldi eğlendim ama bitince yine aynı moda girdim. napcam böle akıl vern bana yaaa....
oğluşumla oynarken herşeyi unutuyorum başından ayrılıyım mutfağa gidiyim yada wcye gidim yine mutsuz halsiz bi insan oluyorum. derinlerde depresyondayım. amcam hiç ama hiç çıkmıyo aklımdan sürkli gözlerimde yaş birikiyo allahım sabrını verir inş.
güzel şeylerdende bahsedeyim size tosunum artık dönmelere başladı :) elleriyle yüzümüze dokunmaya başladı. herşeye tepki veriyoo çokkkkk tatlı olduu çokkk...

selam fistiklar
size bi surprz yapip minik prensesimle bi slm vereyim dedimm
bakalim begencekmisiniz kizimla beni teyzoslar hepinizi opuyorum tek tek..........

]

ayy maşallah canım nekadar çıtı pıtı tatlı bir annesin sen öyle ayy eminimki senin bebeğinde çok tatlı ve güzel olacaktır, senden çirkin bişey çıkmaz eminim
Allahım inşallah kucağına aldığın günlerin resimlerinide görürüz hayırlısıyla maşallah tatlım

melekcim günaydın canım nasılsın, benim reglim bu sefer 4 gün sürdü galiba, eğer bugün gelmezse bitmiş sanacağım, o son kullandığım ilacın etkisiyle heralde ilk 2 gün şakır şakır geldi ve 15 gün süren adetim 4 güne düştü ayy inşallah bitmiştir de bende bu cumartesi yumurta takibine girerim ve biran evvel şu hammilelik işini becerebilirim :) sen nasılsın tatlım

ayyy maşallah anne kız ne tatlısınız si öylee inş. kucagına aldıgın günün fotolarınıda görelim hayırla kuzucugumm
tesekkur ederim canim benimm melegimmm
darisi hata cok cok daha guzelini yasamak sana nasip olsun INSAALLAHHHH
HATTA ISTEYEN BTUN ARKADASLARIMA!!!!!!!!!!!!!!

ne guzel seyler yazmissin tatlim benimmm tesekkur ederim
eminim senin bebisin de senin kadar seker,senin kadar sicak boyle taptatli dilli olur annesi boyleykenn
bu arada sogan kurun ise yaramis gbi gorunuyor canim cok sevindim ya senin adina
reglin yogun ve sancili gecmesi demek cok iyi yumurtladiginzin bi isareti demekmis
ole duymustum bi proftan... hadi bakalim heyecanlandim bak simdi
ohhh ohhhh bebisler geliyooo
arkamdan gelin artik cifter cifter beni yalniz birakmayin boleee

bu arada
hepnize gunaydinn fistiklar......
hamisler, doguranlar, kuzularini buyutenler....nasilsiniz nasil geciyo gunleriniz...?????
ben evde ivir zivir islerle ugrasiyorum bu aralar...cok severim elim yatkindir kes yapistr islerine
bebisime hatira defteri yapiyorum, tokalar suslemeler felan yapiyorum oyalanmak icin
baya iyi geliyo onlarla ugrasmak yoksa su sicaklarda evde patliyo insan upuzun gun yatmakla bitmiyo
ctesi kontrolumuze gtcez babamizda gelsin dye haftasonu na aldim randevuyu
cok ozledim gunlerdr gormuyorum kizimi ama tekmelerini hissediyorum artik
bi gorseninz icimde bi kelebek var sanki cok guzel duygularmis bol bol agliyorum bde
hormonlarin etkisiyle sevincten islaniveriyo hemen gozlerim bugunleri yasayan ben miyim sahiden dye....
rabbim size de tattrsin bu duygulari annelik hakikaten mucizevi bisey
insan kendinden baska sevebilecegi tek varlik bebisiymis...
iste boyle kizlar.. daha dogmadan bana bunlari soletebiliyo ..
dogunca napcaz bilmiyorum isimiz var bu cimcimeyle

uzun yazdim yne dmi:))napimm aska geldim bi an

hepnizi opuyorum canlarim aeo.......

bu arada bakiniyorum da ozge yok gunlerdir ayy kesin dogurduuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ozgeeee nerdesin kuzummm bi ses verr!!!!!!!!!!!!!!
ins sen de sagsalim kuzuna kavusmussundur canimmm

benimde 4 gün sürdü bak sevindim senin adına galiba alıcaz yakından senden güzel haberler inş. kaç zamandır alamıyoruz kimseciklerden hepimizin hakkında hayırlsı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…