- Konu Sahibi haticemavi
-
- #25.841
HEYY BEN GELDİMMMM NASILSINIZ FISTIKLARIM:)
szi bırakıp kaçmadım ben arkamdan öle düşünmeyn heegeçmişe bakacam bi ara. gecende bi ceee dedim ve kaçtım. işlerim okadar yoğunki nefes alamıyorum. bahaneyle kilo falan kalmıcak bnde.:)
offf kızlar yaa oğlumu çokkk özlüyorumm çok burnumda tütüyo eşşek oğlum bnm:)
tuaf bi ruh hali içindeyim amcamı kaybettikten sonra bildiğiniz bunalıma grdim hala toparlanamadım ve ciddi ciddi psikolojik destek almak için araştırma yapıyorum. despresyondayımmmm ... hiçbişi yapasım yok sürkli mutsuz hissediyom kndmi
slm kızlar nasılsınız bakalım ...
geçmişe bakamadım bi ara bakarım müjdeli haber yok anlaşılan olsun sakın sakın takmıyoruz canlarım
derya melek yasemin ve bebiş isteyen arkadaşlarım dualarımız bir olsun rabbim vereceği zamanı biliyo bunları düşünüp anımızı zamanımızı berbat etmeye gerek yok
ben bu tatilde bunu anladım gerçekten takmıyorum rabbim biliyo :)
o istediği zaman gelcek inş dualarım her zaman bizimle hepinizi çok seviyor ve özlüyorum bebeişi olan arkadaşlarım kokulu kokulu öpücükler bebişlerinize rabbim sağlıktan ayırmasın ...
yine gelcem inş...
hoşgeldin canım umarım iyi geçmiştir tatilin evet bekliyoruz çaresiz rabbim ne zaman uygun görürse
yok canım tatil son hız devam ediyo :) arada giriyorum pc yanımızda ama vakit bulamıyorum deniz kum doğa derkan akşam yorgunluktan helak bi şekilde yatağa atıyorum kendimiözledim hepinizi ...
bende geldimmmmmmmm :)))))))
merhabaaaa..ben aranıza yeni katıldım. yazdığım yorumlara kimse cevap vermiyo.( lütfen yardım edin. benim ayın 29 unda 29 haziran yumurtlama günüydü. internete son 3 ayın adet tarihlerini yazdım. 29 u dedi. ilişkiden 1-2 saat sonra acayip karnım ağrıdı. adet olacakmışım gibi. anladım gerçekten yumurtlama günüm :)) sonra ne mide bulantım ne de baş dönmem gibi şeyler olmadı, gerçi çok erken ama. sadece acayip sivilcelendim. ve gece uyuyamıyorum. inşallah sadece stressten değildir. adetime tam 5 gün var. bugun acayip yorgunum. ama hava çok sıcak herhalde ondan. ne olur yardım edin.. bu arada ben adet olmadan birkaç günü önce karnım ağrır. şimdi öyle bi sey yok. ne olur bi şey diyin
kızlarr bu sabah itibari ile sancılı bir şekilde regl oldum, kırmızı bayrakları sallıyorum yani
ayy dünde varya markete gebelik testi gelmiş 2 lira damping , bende 2 tane almıştım birini bu sabah yaparım diye, ama neyseki ziyan olmadı direk adet oldum
bu sabah eşime test yaptırdık akşam 6 da çıkacakmış bakalım hayırlı haberler alırız inşallah.
Burcu canım benim hoşgeldin ayy çok özledik seni yaa, inşallah bu tatil sana çok iyi gelir relax olup dönersin.
ayy hilalcim gelmiş canım benim psikolojik destek mutlaka al, 2 günlük hayatımızı depresif bir şekilde geçirmek çok anlamsız, hayatta tabiki istemediğimiz olaylar oluyor ama Allah dermanınıda vermiş, çok iyi bi karar almışsın.
derya bahar melek gül hepinizi öpüyorum
Günaydınnnnn, herkese hayırlı mutlu haftalar...
Melekcim bende regl olmadan evvel çok fena gergin oluyorum ya, ne biçim bir psikolojidir bu :) bende senin tam tersine açık kırmızı ve şakır şakır oldum bu sefere varya günde 4 tane ped değiştirdim bu benim için bir rekorartık kan kaybından başım döndü halsizleştim filan bence bu soğan suyu çok faydalı oldu resmen içim dışım temizleniyor, bir sonraki adetime artık iyice ümitlenmeye başlıyorum bakalım ALlahtan hayırlısı inşallah. Bu arada rahim filmi çekilecekti bana acaba nezaman çekiliyor onu araştırıcam şimdi adetin kaçıncı günüydü ??
ben 8 9 günü gitmiştim net hatırlamıyorumda regl bitsin bigün bekle ertesi gün git kanamanın olmaması lazım ama ok
merhabaaaa..ben aranıza yeni katıldım. yazdığım yorumlara kimse cevap vermiyo.( lütfen yardım edin. benim ayın 29 unda 29 haziran yumurtlama günüydü. internete son 3 ayın adet tarihlerini yazdım. 29 u dedi. ilişkiden 1-2 saat sonra acayip karnım ağrıdı. adet olacakmışım gibi. anladım gerçekten yumurtlama günüm :)) sonra ne mide bulantım ne de baş dönmem gibi şeyler olmadı, gerçi çok erken ama. sadece acayip sivilcelendim. ve gece uyuyamıyorum. inşallah sadece stressten değildir. adetime tam 5 gün var. bugun acayip yorgunum. ama hava çok sıcak herhalde ondan. ne olur yardım edin.. bu arada ben adet olmadan birkaç günü önce karnım ağrır. şimdi öyle bi sey yok. ne olur bi şey diyin
selam fistiklar
size bi surprz yapip minik prensesimle bi slm vereyim dedimm
bakalim begencekmisiniz kizimla beni teyzoslar hepinizi opuyorum tek tek..........
Eki Görüntüle 461002 Eki Görüntüle 461003
selam fistiklar
size bi surprz yapip minik prensesimle bi slm vereyim dedimm
bakalim begencekmisiniz kizimla beni teyzoslar hepinizi opuyorum tek tek..........
]
tesekkur ederim canim benimm melegimmmayyy maşallah anne kız ne tatlısınız si öylee inş. kucagına aldıgın günün fotolarınıda görelim hayırla kuzucugumm
ayy maşallah canımnekadar çıtı pıtı tatlı bir annesin sen öyle ayy eminimki senin bebeğinde çok tatlı ve güzel olacaktır, senden çirkin bişey çıkmaz eminim
Allahım inşallah kucağına aldığın günlerin resimlerinide görürüz hayırlısıyla maşallah tatlım
melekcim günaydın canım nasılsın, benim reglim bu sefer 4 gün sürdü galiba, eğer bugün gelmezse bitmiş sanacağım, o son kullandığım ilacın etkisiyle heralde ilk 2 gün şakır şakır geldi ve 15 gün süren adetim 4 güne düştüayy inşallah bitmiştir de bende bu cumartesi yumurta takibine girerim ve biran evvel şu hammilelik işini becerebilirim :) sen nasılsın tatlım
ayy maşallah canımnekadar çıtı pıtı tatlı bir annesin sen öyle ayy eminimki senin bebeğinde çok tatlı ve güzel olacaktır, senden çirkin bişey çıkmaz eminim
Allahım inşallah kucağına aldığın günlerin resimlerinide görürüz hayırlısıyla maşallah tatlım
melekcim günaydın canım nasılsın, benim reglim bu sefer 4 gün sürdü galiba, eğer bugün gelmezse bitmiş sanacağım, o son kullandığım ilacın etkisiyle heralde ilk 2 gün şakır şakır geldi ve 15 gün süren adetim 4 güne düştüayy inşallah bitmiştir de bende bu cumartesi yumurta takibine girerim ve biran evvel şu hammilelik işini becerebilirim :) sen nasılsın tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?