Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

evet canım ya özge kaç zamandır görünmüyor ortalıkta bencede dogurmustur inş hersey yolundadır iyi haberleri gelir

ayy canım benim ne güzel anlatmışsın kelebek gibi diyipte, o hissi hayal ettim harika bişeydir mutlaka. ayrıca bende akşamları evde canım sıkıldığı için gittim bir tane çivili kasnak aldım 9 liraya, birde kalınca bir kasnak ipi, birkaç çeşit taş ve yapıştırmak için tutkal. akşamları onlarla uğraşıuyorum kasnak işi örtü yapıyorum zevk olsun diye, çok eğlendiriyor beni ve boncuklarınız güzelse eğer süper şeyler çıkıyor ortaya. ayy akşam eve gidip resmini çekeyimde paylaşayım yarın sizlere burda. napim akşam canım sıkılıyor bebiş lazım artık bana ama henüz gelmiyor bende oyalanmak için bunu buldum
bu arada tatlım senin doğum öncesi maceran nasıldı, yani nekadar bekledin, tedavi filan görmüşmüydün , ben o sıralar yokrum heralde senin geçmişini dinleyemedim sanırım merak ettim şimdi.

benimde 4 gün sürdü bak sevindim senin adına galiba alıcaz yakından senden güzel haberler inş. kaç zamandır alamıyoruz kimseciklerden hepimizin hakkında hayırlsı

melekcim canım ooo senle aynıyız yine desene valla biz senle 1 hafta arayla hamile kalacağız gibi geçiyor içimden, senle çok ortak yönlerimiz var ne dersin ben şu rahim filminden korkuyorum yaa anestezisiz yaptırsam korkarmıyım acaba? hayırlısıyla bi atlatsam yaa

canlarım selam nasılsınız
bnm gunlerımm ooylece gecıyor ııste
hıcbısı anlamıyorum guya evdeyım
bıyer gıdıp gelıyorum gun bıtıverıyo sankı
haftasonu annemdeydım ztn bekarlık yaptım artkk

esmacımm cnm baya bunalmıssın tatılde yapamadın
dogumdur bılmem ne derken aslnda soyle 2 gunde olsa
oglusunuzla bırlıkte kacsanız haftasonu bı yerlere
acılırsn brz canım...

Rose yerım senın o cımcımenı bennn
ne tatlı olmussun cnm massallah
darısı basımıza ıns yetısırız sana
gobus tokusturcazzz =)

melekkk yasemınnn sızlerde ıyısınız ınsss
bnm regl bıttı dra gıdıcem yumurta baktırmaya
ve sonc gosterıcem ztn bakalım snrada baslasın halvetler

burcu halaa tatıldeymıss sanırım ohhh ne guzellll

sanırıım ozge de dogurdu gelmemıs kac gndur
ayy hadı ıns guzel habrrlerını aalalım

dıger kızlardan hbr yok sanırım ozledım herkesııı

off sizi böyle gördükçe öyle çok hevesleniyorumki kızlar artık herkes hadi zamanı geçti diyor bende çok istiyorum artık bunca sene cesaret edemedim hep korktum o 9 aylık süreç doğum vs atlata atlata seneler geçti o kadar karışık duygular içindeyimki bütün arkadaşlarım anne oldu bende deli gibi istiyorum ama bir yandanda deli gibi korkuyorum bu kadar garip bi his olamaz artık bu ay deneyeceğiz ilk kez rabbim verirmi bilmiyorum verirse nasıl olur nasıl bir değişim içine girerim o 9 ay nasıl geçer offfff çok kötü bir psikoloji içindeyim şuannn

herkeslere günaydınnnn, bugün itibaren reglim bitti rahim filmi için dr u arayacağım of ya şunuda bi atlatsam çok korkuyorum, sonrasında yumurta takibine alacak beni ama 2 günde bir veya hergün mü çağıracak bilemiyorum, nasıl gidicem hergün, ne diycem işyerindekilere valla o da ayrı bir sorun. ama artık ne olursa olsun yaptırıcaz bakalım, 7 aydır tutturamadık bir türlü, gerçi çokta üstüne düştükmü bilemiyorum, eşim durmadan şehir dışına filan gitti, geldiğinde regliydim, sonra yok işten geldik yorgunduk vs vs derken çok konsantre olamadık heralde, bu takipte inşallah hayırlısıyla oluruz bana dua edin biran evvel şu işi halledeyim kızlar yaa, inşallah filmden sonra bütün kanallar açılırda kendiliğinde şıp diye tutuverir.

deryacım günaydın canım benim, sen nasılsın, ben anlattığım gibi yeni bir jinekolojik dalga içerisine giriyorum
evde de vakit geçmez hiç heleki bu sıcaklarda, Allahtan işyerinde işlerim yoğun değil, ama bu seferde canım sıkılıyor otur otur aptal gibi oluyorum
ayy bi hamiş olsakta ekşın gelse topiğe yaa

ah canım yaa cesaret et ne olacak, Allahın izniyle su gibi geçer, o da değişik bir evre yani insanın hayatında, değişik bir ruh hali, fizik hali filan Allahı hayırlısıyla inşallah ilk denemenizde olur sizi uğraştırmaz. ayrıca hamileyken lazer yapılırmı konusunda hiçbir bilgim yok, google amca en iyisini bilir, sen ona bi soruver

inşallah canım hepimizin gönlüne göre verir rabbim hayırlısıyla 30 dan sonra ilk denemede zor oluyor genelde bakalım artık kısmet ne olur herşeyin hayırlısı

Son düzenleme:
inşallah canım hepimizin gönlüne göre verir rabbim hayırlısıyla 30 dan sonra ilk denemede zor oluyor genelde bakalım artık kısmet ne olur herşeyin hayırlısı

canım bende 29 yaşında düşünmeye başladım, çokta geç değil yani, ocak ayından beri istiyoruz bakalım 7 ay oldu nezaman olacak. ben böyle bekleyeceğimi bilseydim hiç korunmazdım onun için ne olur ne olmaz daha fazla erteleme çünkü hemen olmayabiliyor. sen bismillah de başla
gerçi benim bir akrabam var 30 yaşında evlendi 2 ay sonra hamiş oldu, o yaşla alakalı değil vucut yapısı ile alakalı yani kadınsal bir sorunu olmayanlar 40 yaşında da olsa tek seferde olabiliyor.

inş. dediğin gibi olur canım peş peşe kalır hamile sakın korkma rahim filminden ben korktum 6 ay erteledim korkulcak hiç bişe yok inan bana

canımm umarım hersey iyi şekilde ilerler senin ve bu ay melegin konu verir göbişineeee allahım nolur bizlerede en hayırlı zamanda ve en hayrlısından sağlıklısından evlat nasip eylee aminn

yaşla alakalı oldugunu sanmıyorum benim kuzenimde 30 yaşında evlendi 1 yoıl sonra çocuk istedi bi kaç ay içinde oldu nasipp nasippp

inş. dediğin gibi olur canım peş peşe kalır hamile sakın korkma rahim filminden ben korktum 6 ay erteledim korkulcak hiç bişe yok inan bana

canım benim hoşgeldin, ayy Allah razı olsun senden, bugün dr u arayacağım bakalım inşallah cumartesi günü müsaittir, şu işide atlatayım 14. gün gelmeden ki o günü değerlendireyim. tatlım sende bu sıralar bi hareket göremiyorum, sende bi görünsene olmazsa tkibe alır aşılama yapar filan, bi gelişmeler olur inşallah.

kızlaaaaar ölüyorum korkudan, şimdi dr u aradım cumartesi günü 12 de rahim filmim çekilecek, bir yandan kolay bişey olduğunu herkesten duydum içim rahat ama bir yandan da o korkuyu üzerimden atamıyorum ayy, telefonu kapattığım gibi hemen geldim yazdım, şuanda çok tuhaf duygulardayım, içimde kablolar kameralar hortumlar vs neler olacak kimbilir Allahımmm sen yardım et, heyecanlandım yaa :18:

ramazandan sonra düşünüyorum canım inş.

muayene gibi yatacaksın vidalı spekulum takacaklar sana muayenedeki gibi acıtmıyoda canını yavaş yavaş açtıgı için sonra bi aletle tutuyo rahmi ve içerisine ilaç veriyo eminol bişey hissetmiceksin sonra filmi çekiyolar ve inş. temiz haberi alıp geliyosun buraya canım

ALlah razı olsun senden yaa, canım benim sen yazdıkça içimi ferahlatmaya çalışıyorum, benim bu korkum neden biliyormusun, ben mide rahatsızlığımdan dolayı endoskopi olmuştum, bide dr hiç uyuşturmadan direk canlı vaziyette yaptı boğazımdan hortumu soktu, ben 2 ay psikolojim bozulmuştu kendime gelememiştim kilo vermiştim hayata küsmüştüm sanki içime azrail girip çıktı gibi bir his olmuştu ayy Allahım kimseye yaşatmasın. ulan dr da ne akıl ya, insan bi iğne yapar bişey yapar, sonraki endoskopilerimde uyuşturdular beni bi iğne yapıp, öyle etkilenmedim, o benim için çok kötü bir anı olarak kaldı bilinç altımda, o yüzden böyle içime bişey sokulacak olan müdahalelerden korkuyorum canım benim.
sende ramazandan sonra inşallah ilk dr a gidişinde hamile olursun, bende ramazanda olursam eğer sende arkamdan hemen ol ki bu yolculukta birbirimize arekadaş olalım.

endişenlenme evet inş. beraberce kalırız derya ve burcuda tabiki neyse bakalım ben bu akşam yola çıkıyorum kısacık tatil yapıp döncez bikaç gün yokum buralarda

endişenlenme evet inş. beraberce kalırız derya ve burcuda tabiki neyse bakalım ben bu akşam yola çıkıyorum kısacık tatil yapıp döncez bikaç gün yokum buralarda

zaten burcu tatil dönüşü güzel haberler verir inşallah onu hamile sayıyorum ben artık, bukadar tatil relax ohh kesin olmuştur inşallah.
derya zaten oldu olacak benim kanımca, bugün konuştuk evdeymiş, evde relaxtır şimdi eşini güzel güzel karşılar, o güzelliğin sonucunda da bi minik güzel oluşur inşallah artık.
senle ikimiz kalıyoruz, bizde ard arda olacak ALlahın izniyle. sanada bu tatil inşallah bir dönüm noktası olur tatlım Allahım hayırlısıyla git gel inşallllah

aminn canım inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…