- Konu Sahibi haticemavi
-
- #25.861
tesekkur ederim canim benimm melegimmm
darisi hata cok cok daha guzelini yasamak sana nasip olsun INSAALLAHHHH
HATTA ISTEYEN BTUN ARKADASLARIMA!!!!!!!!!!!!!!
ne guzel seyler yazmissin tatlim benimmm tesekkur ederim
eminim senin bebisin de senin kadar seker,senin kadar sicak boyle taptatli dilli olur annesi boyleykenn
bu arada sogan kurun ise yaramis gbi gorunuyor canim cok sevindim ya senin adina
reglin yogun ve sancili gecmesi demek cok iyi yumurtladiginzin bi isareti demekmis
ole duymustum bi proftan... hadi bakalim heyecanlandim bak simdi
ohhh ohhhh bebisler geliyooo
arkamdan gelin artik cifter cifter beni yalniz birakmayin boleee
bu arada
hepnize gunaydinn fistiklar......
hamisler, doguranlar, kuzularini buyutenler....nasilsiniz nasil geciyo gunleriniz...?????
ben evde ivir zivir islerle ugrasiyorum bu aralar...cok severim elim yatkindir kes yapistr islerine
bebisime hatira defteri yapiyorum, tokalar suslemeler felan yapiyorum oyalanmak icin
baya iyi geliyo onlarla ugrasmak yoksa su sicaklarda evde patliyo insan upuzun gun yatmakla bitmiyo
ctesi kontrolumuze gtcez babamizda gelsin dye haftasonu na aldim randevuyu
cok ozledim gunlerdr gormuyorum kizimi ama tekmelerini hissediyorum artik
bi gorseninz icimde bi kelebek var sanki cok guzel duygularmis bol bol agliyorum bde
hormonlarin etkisiyle sevincten islaniveriyo hemen gozlerim bugunleri yasayan ben miyim sahiden dye....
rabbim size de tattrsin bu duygulari annelik hakikaten mucizevi bisey
insan kendinden baska sevebilecegi tek varlik bebisiymis...
iste boyle kizlar.. daha dogmadan bana bunlari soletebiliyo ..
dogunca napcaz bilmiyorum isimiz var bu cimcimeyle
uzun yazdim yne dmi:))napimm aska geldim bi an
hepnizi opuyorum canlarim aeo.......
bu arada bakiniyorum da ozge yok gunlerdir ayy kesin dogurduuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ozgeeee nerdesin kuzummm bi ses verr!!!!!!!!!!!!!!
ins sen de sagsalim kuzuna kavusmussundur canimmm
ayy canım benim ne güzel anlatmışsın kelebek gibi diyipte, o hissi hayal ettim harika bişeydir mutlaka. ayrıca bende akşamları evde canım sıkıldığı için gittim bir tane çivili kasnak aldım 9 liraya, birde kalınca bir kasnak ipi, birkaç çeşit taş ve yapıştırmak için tutkal. akşamları onlarla uğraşıuyorum kasnak işi örtü yapıyorum zevk olsun diye, çok eğlendiriyor beni ve boncuklarınız güzelse eğer süper şeyler çıkıyor ortaya. ayy akşam eve gidip resmini çekeyimde paylaşayım yarın sizlere burda. napim akşam canım sıkılıyor bebiş lazım artık bana ama henüz gelmiyor bende oyalanmak için bunu buldumtesekkur ederim canim benimm melegimmm
darisi hata cok cok daha guzelini yasamak sana nasip olsun INSAALLAHHHH
HATTA ISTEYEN BTUN ARKADASLARIMA!!!!!!!!!!!!!!
ne guzel seyler yazmissin tatlim benimmm tesekkur ederim
eminim senin bebisin de senin kadar seker,senin kadar sicak boyle taptatli dilli olur annesi boyleykenn
bu arada sogan kurun ise yaramis gbi gorunuyor canim cok sevindim ya senin adina
reglin yogun ve sancili gecmesi demek cok iyi yumurtladiginzin bi isareti demekmis
ole duymustum bi proftan... hadi bakalim heyecanlandim bak simdi
ohhh ohhhh bebisler geliyooo
arkamdan gelin artik cifter cifter beni yalniz birakmayin boleee
bu arada
hepnize gunaydinn fistiklar......
hamisler, doguranlar, kuzularini buyutenler....nasilsiniz nasil geciyo gunleriniz...?????
ben evde ivir zivir islerle ugrasiyorum bu aralar...cok severim elim yatkindir kes yapistr islerine
bebisime hatira defteri yapiyorum, tokalar suslemeler felan yapiyorum oyalanmak icin
baya iyi geliyo onlarla ugrasmak yoksa su sicaklarda evde patliyo insan upuzun gun yatmakla bitmiyo
ctesi kontrolumuze gtcez babamizda gelsin dye haftasonu na aldim randevuyu
cok ozledim gunlerdr gormuyorum kizimi ama tekmelerini hissediyorum artik
bi gorseninz icimde bi kelebek var sanki cok guzel duygularmis bol bol agliyorum bde
hormonlarin etkisiyle sevincten islaniveriyo hemen gozlerim bugunleri yasayan ben miyim sahiden dye....
rabbim size de tattrsin bu duygulari annelik hakikaten mucizevi bisey
insan kendinden baska sevebilecegi tek varlik bebisiymis...
iste boyle kizlar.. daha dogmadan bana bunlari soletebiliyo ..
dogunca napcaz bilmiyorum isimiz var bu cimcimeyle
uzun yazdim yne dmi:))napimm aska geldim bi an
hepnizi opuyorum canlarim aeo.......
bu arada bakiniyorum da ozge yok gunlerdir ayy kesin dogurduuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ozgeeee nerdesin kuzummm bi ses verr!!!!!!!!!!!!!!
ins sen de sagsalim kuzuna kavusmussundur canimmm
benimde 4 gün sürdü bak sevindim senin adına galiba alıcaz yakından senden güzel haberler inş. kaç zamandır alamıyoruz kimseciklerden hepimizin hakkında hayırlsı
deryacım günaydın canım benim, sen nasılsın, ben anlattığım gibi yeni bir jinekolojik dalga içerisine giriyorumcanlarım selam nasılsınız
bnm gunlerımm ooylece gecıyor ııste
hıcbısı anlamıyorum guya evdeyım
bıyer gıdıp gelıyorum gun bıtıverıyo sankı
haftasonu annemdeydım ztn bekarlık yaptım artkk
:
off sizi böyle gördükçe öyle çok hevesleniyorumki kızlar artık herkes hadi zamanı geçti diyor bende çok istiyorum artık bunca sene cesaret edemedim hep korktum o 9 aylık süreç doğum vs atlata atlata seneler geçti o kadar karışık duygular içindeyimki bütün arkadaşlarım anne oldu bende deli gibi istiyorum ama bir yandanda deli gibi korkuyorum bu kadar garip bi his olamazartık bu ay deneyeceğiz ilk kez rabbim verirmi bilmiyorum verirse nasıl olur nasıl bir değişim içine girerim o 9 ay nasıl geçer offfff çok kötü bir psikoloji içindeyim şuannn
inşallah canım hepimizin gönlüne göre verir rabbim hayırlısıyla 30 dan sonra ilk denemede zor oluyor genelde bakalım artık kısmet ne olur herşeyin hayırlısı
ayy canım benim ne güzel anlatmışsın kelebek gibi diyipte, o hissi hayal ettim harika bişeydir mutlaka. ayrıca bende akşamları evde canım sıkıldığı için gittim bir tane çivili kasnak aldım 9 liraya, birde kalınca bir kasnak ipi, birkaç çeşit taş ve yapıştırmak için tutkal. akşamları onlarla uğraşıuyorum kasnak işi örtü yapıyorum zevk olsun diye, çok eğlendiriyor beni ve boncuklarınız güzelse eğer süper şeyler çıkıyor ortaya. ayy akşam eve gidip resmini çekeyimde paylaşayım yarın sizlere burda. napim akşam canım sıkılıyor bebiş lazım artık bana ama henüz gelmiyor bende oyalanmak için bunu buldum
bu arada tatlım senin doğum öncesi maceran nasıldı, yani nekadar bekledin, tedavi filan görmüşmüydün , ben o sıralar yokrum heralde senin geçmişini dinleyemedim sanırım merak ettim şimdi.
melekcim canım ooo senle aynıyız yine desenevalla biz senle 1 hafta arayla hamile kalacağız gibi geçiyor içimden, senle çok ortak yönlerimiz var ne dersin ben şu rahim filminden korkuyorum yaa anestezisiz yaptırsam korkarmıyım acaba? hayırlısıyla bi atlatsam yaa
canlarım selam nasılsınız
bnm gunlerımm ooylece gecıyor ııste
hıcbısı anlamıyorum guya evdeyım
bıyer gıdıp gelıyorum gun bıtıverıyo sankı
haftasonu annemdeydım ztn bekarlık yaptım artkk
esmacımm cnm baya bunalmıssın tatılde yapamadın
dogumdur bılmem ne derken aslnda soyle 2 gunde olsa
oglusunuzla bırlıkte kacsanız haftasonu bı yerlere
acılırsn brz canım...
Rose yerım senın o cımcımenı bennn
ne tatlı olmussun cnm massallah
darısı basımıza ıns yetısırız sana
gobus tokusturcazzz =)
melekkk yasemınnn sızlerde ıyısınız ınsss
bnm regl bıttı dra gıdıcem yumurta baktırmaya
ve sonc gosterıcem ztn bakalım snrada baslasın halvetler
burcu halaa tatıldeymıss sanırım ohhh ne guzellll
sanırıım ozge de dogurdu gelmemıs kac gndur
ayy hadı ıns guzel habrrlerını aalalım
dıger kızlardan hbr yok sanırım ozledım herkesııı
canım bende 29 yaşında düşünmeye başladım, çokta geç değil yani, ocak ayından beri istiyoruz bakalım 7 ay oldu nezaman olacak. ben böyle bekleyeceğimi bilseydim hiç korunmazdımonun için ne olur ne olmaz daha fazla erteleme çünkü hemen olmayabiliyor. sen bismillah de başla
gerçi benim bir akrabam var 30 yaşında evlendi 2 ay sonra hamiş oldu, o yaşla alakalı değil vucut yapısı ile alakalı yani kadınsal bir sorunu olmayanlar 40 yaşında da olsa tek seferde olabiliyor.
inş. dediğin gibi olur canım peş peşe kalır hamile sakın korkma rahim filminden ben korktum 6 ay erteledim korkulcak hiç bişe yok inan bana
canım benim hoşgeldin, ayy Allah razı olsun senden, bugün dr u arayacağım bakalım inşallah cumartesi günü müsaittir, şu işide atlatayım 14. gün gelmeden ki o günü değerlendireyim. tatlım sende bu sıralar bi hareket göremiyorum, sende bi görünsene olmazsa tkibe alır aşılama yapar filan, bi gelişmeler olur inşallah.
kızlaaaaar ölüyorum korkudan, şimdi dr u aradım cumartesi günü 12 de rahim filmim çekilecek, bir yandan kolay bişey olduğunu herkesten duydum içim rahat ama bir yandan da o korkuyu üzerimden atamıyorum ayy, telefonu kapattığım gibi hemen geldim yazdım, şuanda çok tuhaf duygulardayım, içimde kablolar kameralar hortumlar vs neler olacak kimbilir Allahımmm sen yardım et, heyecanlandım yaa :18:
muayene gibi yatacaksın vidalı spekulum takacaklar sana muayenedeki gibi acıtmıyoda canını yavaş yavaş açtıgı için sonra bi aletle tutuyo rahmi ve içerisine ilaç veriyo eminol bişey hissetmiceksin sonra filmi çekiyolar ve inş. temiz haberi alıp geliyosun buraya canım
ALlah razı olsun senden yaa, canım benim sen yazdıkça içimi ferahlatmaya çalışıyorum, benim bu korkum neden biliyormusun, ben mide rahatsızlığımdan dolayı endoskopi olmuştum, bide dr hiç uyuşturmadan direk canlı vaziyette yaptı boğazımdan hortumu soktu, ben 2 ay psikolojim bozulmuştu kendime gelememiştim kilo vermiştim hayata küsmüştüm sanki içime azrail girip çıktı gibi bir his olmuştu ayy Allahım kimseye yaşatmasın. ulan dr da ne akıl ya, insan bi iğne yapar bişey yapar, sonraki endoskopilerimde uyuşturdular beni bi iğne yapıp, öyle etkilenmedim, o benim için çok kötü bir anı olarak kaldı bilinç altımda, o yüzden böyle içime bişey sokulacak olan müdahalelerden korkuyorum canım benim.
sende ramazandan sonra inşallah ilk dr a gidişinde hamile olursun, bende ramazanda olursam eğer sende arkamdan hemen ol ki bu yolculukta birbirimize arekadaş olalım.
endişenlenme evet inş. beraberce kalırız derya ve burcuda tabiki neyse bakalım ben bu akşam yola çıkıyorum kısacık tatil yapıp döncez bikaç gün yokum buralarda
zaten burcu tatil dönüşü güzel haberler verir inşallah onu hamile sayıyorum ben artık, bukadar tatil relax ohh kesin olmuştur inşallah.
derya zaten oldu olacak benim kanımca, bugün konuştuk evdeymiş, evde relaxtır şimdi eşini güzel güzel karşılar, o güzelliğin sonucunda da bi minik güzel oluşur inşallah artık.
senle ikimiz kalıyoruz, bizde ard arda olacak ALlahın izniyle. sanada bu tatil inşallah bir dönüm noktası olur tatlımAllahım hayırlısıyla git gel inşallllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?