- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #26.621
ya arkadaşlar, uyumamak için kendimi zor tutuyorum..nöbet başındaki asker gibi tüfeği kafaya dayayıp ayakta uyuyacam şimdi...ya benim niye böyle çok uykum var yaa...adetimin üçüncü günündeyim..acaba hamilemiyim
test yaptırayımmı ne dersiniz..bu halde kesin parlament mavisi çıkar
yap yap belki üstüne görmüşsündür
arkadaşlar hepimiz için nazar duaları okudum, varsa nazarımız gider inşallah.
ya arkadaşlar, uyumamak için kendimi zor tutuyorum..nöbet başındaki asker gibi tüfeği kafaya dayayıp ayakta uyuyacam şimdi...ya benim niye böyle çok uykum var yaa...adetimin üçüncü günündeyim..acaba hamilemiyim
test yaptırayımmı ne dersiniz..bu halde kesin parlament mavisi çıkar
ohhh ağzına sağlık canım arkadaşım, Allah kabul etsin inşallaharkadaşlar hepimiz için nazar duaları okudum, varsa nazarımız gider inşallah.
şuan hiç kimse yok..ama saat 10 gibi herkesi bekliyorum.. bu gün uykum yok..
ayy canım varya sabah sabah iyi güldürdün beni ALlah iyiliğini versin emi, süper bir test sonucu
ohhh ağzına sağlık canım arkadaşım, Allah kab
ul etsin inşallah
Günaydınnnnnnn, işte geldim burdayımmmm, ben bu işte ustayımmmm...
Herkese hayırlı sabahlar, bol enerjili ve muhabbetli günler diliyorum. Arkadaşlar herzamankji gibi mide bulantım, kokulara karşı olan hassasiyetim ve uykusuzluk durumum bugünde devam ediyor, ama aklınıza başka bişey gelmesin, bunlar bana herzaman oluyor zaten
Bu akşam kayınvalideme davetliyim akşam relaxım yani yemek derdi yok oh, bugünde işlerim sakin giderse güzel br gün geçirmeyi planlıyorum bakalım.
Sen nasılsın buketcim ne var ne yok
iyilik sağlık..uğraşıyorum işte..bu arada forum ayarlarımı değiştirdim..artık benimde mesaj panelimin altında gülen suratlardan oluşan bi takım yaratıklar var..
sahi ne olacak senin bu bulantılar..daha bekliyo musun??
ohh hadi gözün aydın, özlem gelince onada tarif et bari kızcağız da gülen yüzlerine kavuşsun
canım geçen hafta cuma test taptım bişey çıkmadı, ki zaten çok erkendi, şimdi 5 ağustosu bekliyorum, yani bu pazar gününe kadar tutucam kendimi bakalım, tam gününde yapayımda bari çıkacaksa çıksın, tek çizgi görmekten fenalık geldi, yakında test çubuklarına şaşı bakmayı deniycem çift görmek için
çok heveslenemiyorum çünkü bende reflü vs filan var midemde, olur olmaz bulanır zaten , ömür boyu hamilelik belirtisiyle yaşıyorum ben
Birde gerçekten hamile olupta hiç bir sıkıntı yaşamayan, aksine daha bi iyileşen güzelleşenler var hayatta..allah bizide öyle hamilelerden etsin..AMİN..
bu mesajın saati; 4:18... birilerinin de uykusu kaçmış heralde.sahurdan sonra iki okuyup üfliyim demiş..iyi etmiş.bizim burada sahur 3:15 de oluyo..
bizde 03:56 sahurdan sonra azıcık takılıverdim pc ye
[table="width: 500, class: Grid"]
[tr]
[td]nıck[/td]
[td]bat[/td]
[td]evlenme tarihi[/td]
[td]hamişlik isteği[/td]
[td]son durum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]graphicdesigner[/td]
[td]5 ağu.[/td]
[td]2010[/td]
[td]7 ay[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]melek2828[/td]
[td]3 ağu.[/td]
[td]?????[/td]
[td]?????[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]yokh[/td]
[td]?????[/td]
[td]?????[/td]
[td]?????[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]buketdemet[/td]
[td]?????[/td]
[td]?????[/td]
[td]?????[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]barisozlem[/td]
[td]?????[/td]
[td]?????[/td]
[td]?????[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tmyomr[/td]
[td]?????[/td]
[td]?????[/td]
[td]?????[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]benjamin_ipek[/td]
[td]?????[/td]
[td]?????[/td]
[td]?????[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]E_lvan[/td]
[td]?????[/td]
[td]?????[/td]
[td]?????[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
ARKADAŞLAR şimdi tablo yaptım, bu tabloya doğru bilgiler girmek için sizleri hep soru işareti ile bıraktım, ordaki sorularıma tam cevap yazarsanız bizimde artık bir tablomuz olsun, her defasında birbirimize sormayız ordan takip ederiz.
en birinci sayfaya koymak isterdim ama ne yazıkki buna imkanım yok, şuanda 2664 nolu sayfadayız, 2666 nolu sayfaya koyacağım aklımızda kalsın diye böyle belirgin bir sayfa nosu olsun istedim, herzaman güncelleyeceğim, batlar ve durumlar değiştikçe. ayrıca unuttuklarım varsa geldikçe yazdırsınlar isimlerini. ve bide hamişlerimize de ayrı tablo yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?