Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

benim annemin ilk bebeğine nazar değmiş sapasağlam çocuk aynı gün vefat etmiş, nazar haktır derler
evet benimde teyzemin çok güzel bir bebeği olmuş muhteşem bir güzelliği varmış 1 aylıkmı ne ölmüş

ALlah razı olsun canım, hemen aklıma yazdım bol bol söylerim artık nekadar büyük bir dua, çok sağol, herşey Allah'tan, O "OL" diyecek ki olsun. onun için dua edelim bol bol birbirimizede

Allah razı olsun ağzına sağlık,yarın herkes gelirmiş ben hamileyim dermiş ne gülerim ama

iki din kardeşinin birbirine yaptığı dua makbuldur önce başkasına sonra kendine istiyecekmişsin rabbimin izniyle olucak inşallah

Allah razı olsun ağzına sağlık,yarın herkes gelirmiş ben hamileyim dermiş ne gülerim ama

amin canım senden de ALlah razı olsun, hiç olmazsa aklıma getirdin bak okudum herkesi
valla öyle bişey olursa eğer kadınlar klubunde sayfamız hitlerin en başında yer alır, herkes akın akın bu topiğe gelir, "yasemin bacım benide bir okuyuver" diyerekten

valla millet der burda nefesi kuvvetli biri varmış :)

ben hariç herkesten bekleriz ben bekleme süresindeyim daha çok zamanım var önce sizler
canım sen nezaman başlıyorsun peki denemelere?
valla millet der burda nefesi kuvvetli biri varmış :)

sonra namım şöyle olur " yasemin hanım hocaefendi" ayy keşke gerçekten dualrım okuduğum dualr kabul olsada böyle birşey gerçek olsa, okurum valla kim isterse ne olacak, Allah rızası için. Olsun biz inananarak okuyalım hergün nazar dualarımızı kızlar, hepimiz ama, elbet kabul olacaktır

hayatta her şeyden ders çıkıyo insana..sonu seni üzsede en azından bizim gibi cahil değilsin bu konuda.., düşünki belkide akşam sahura kalkmış yatmışıs uykusuz kalmışız, uykum var diye hamileliğe yoruyoruz, kuru fasülye yemişiz gaz sıkıştırmış karnım ağırıyo diye hamileliğe yoruyoruz, belki adet olacaz akıntı oluyo, hamileliğe yoruyoruz, ben kendim çok yaptım bunu, kaç gebelik testi harcadım.. hiç kimse umuduku kırmasın, kendini hamile sanmaya devam etsin:))elbet bi gün olacak..bi gün kendi hikayemizi yazacaz buraya Allahın izniyle...

neyse kızlar çok kaynatmayın ben kaçar allaha emanet olun bana güzel güzel haberler verin inş.

Buketcim Allah senide güldürsün tez vakitte emi. Şu lafın beni gülmekten öldürdü;
"hiç kimse umuduku kırmasın, kendini hamile sanmaya devam etsin:))"
hadi kızlar hepimiz kendimizi hamile sanalım, nekadar heyecanlı olur hayat, her dakka hamile gibi davranmaya başlarız, ay ben ağır kaldıramam, yok ben yukarı uzanmiyim bebek vardır şimdi filan diye

bi dua tarifi de benden.. 99 tane haç hurmasına farklı kişilerce meryem suresi okundu..hergün hud süresinin 53. ayeti 100 defa, 700 tane 'estağfirullah elazim', 100 tane selavat, 700 tane lailahe illa ente subhaneke inni küntü minezzalimin okunacak, hen gün birini erkek birini bayan yiyecek..sonuncu hurma ortadan ikiye bölünecek..ben hurmaları okuttum ama, zikir olayını pek muntazam yapabildiğim söylenemez..ama hayırlısı dualar Allah'a

tamda beni anlattınız işte mutfak dolabına her uzandığımda ve her ağır kaldırdığımda belki hamileyimdir diye geçiriyorum aklımdan :)

ben ise; aşılama yaptırdığım günün ertesi günü temizlik yapacam diye halıları kaldırdım, koltuğu çekerkende belimi incittim, 2 hafta belim bağlı gezdim:)) olamayacaksa bi bahane oluyor hep..

işte bravo canım, seni alnından öpüyorum aynen öyle yaa, tam yumurtlama zamanım bi bakıyorum eşim şehir dışına gidiyor, ya o gün misaifr geliyor gecenin köründe gidiyor bişey yapamıyoruz, ya ben eşime kızmış oluyorum aman şimdi onlamı uğraşıcam diyorum dediğin gibi yani Allahın alnımıza yazdığı o vakit gelmedikçe , olmaması için birsürü bahaneler çıkacak, ama o vakit geldimiydi de, yanlışlıkla manlışlıkla farkına bile varmadan oluvericek inşallah.

ve kızlar bende yavaş yavaş toparlanıyorum artık öpüyorum hepinizi. yarın biriniz hamiş olarak gelin hee, yoksa ben gelirim

tamda beni anlattınız işte mutfak dolabına her uzandığımda ve her ağır kaldırdığımda belki hamileyimdir diye geçiriyorum aklımdan :)

ya arkadaşlar, uyumamak için kendimi zor tutuyorum..nöbet başındaki asker gibi tüfeği kafaya dayayıp ayakta uyuyacam şimdi...ya benim niye böyle çok uykum var yaa...adetimin üçüncü günündeyim..acaba hamilemiyim
test yaptırayımmı ne dersiniz..bu halde kesin parlament mavisi çıkar

Allaha emanet ol bende kaçıyorum gitme vakti yaklaştı hepinize iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…