- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #26.601
evet benimde teyzemin çok güzel bir bebeği olmuş muhteşem bir güzelliği varmış 1 aylıkmı ne ölmüşbenim annemin ilk bebeğine nazar değmiş sapasağlam çocuk aynı gün vefat etmiş, nazar haktır derler
inşallah hamilesindir canım bol bol dua et iftarda "la ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin " hz.yunus balığın karnındayken hep bu duayı okumuş bizlerde sıkıntılarımızın gitmesi için bol bol okuyalım canlar
BUketcim bende inanırım, zaten Peygamber Efendimiz (sav) demişki;
" Nazar; deveyi tencereye, insanı mezara sokar"
yani eritir bitirir hakkaten gerçektir nazar, dediğin gibi negatif enerji kötü gözdür.
şimdi okudum nazar dualarını ağzım yırtılacaktı bi esnedimki sormayın, hepimizin nazarı çıkmıştır inşallah, bu gece hepiniz hamişsiniz kızlar ALlah izin verirse şayetnazarlarınız kalktı ona göre
evet benimde teyzemin çok güzel bir bebeği olmuş muhteşem bir güzelliği varmış 1 aylıkmı ne ölmüş
ALlah razı olsun canım, hemen aklıma yazdım bol bol söylerim artık nekadar büyük bir dua, çok sağol, herşey Allah'tan, O "OL" diyecek ki olsun. onun için dua edelim bol bol birbirimizede
Allah razı olsun ağzına sağlık,yarın herkes gelirmiş ben hamileyim dermiş ne gülerim ama
Allah razı olsun ağzına sağlık,yarın herkes gelirmiş ben hamileyim dermiş ne gülerim ama
amin canım senden de ALlah razı olsun, hiç olmazsa aklıma getirdin bak okudum herkesi
valla öyle bişey olursa eğer kadınlar klubunde sayfamız hitlerin en başında yer alır, herkes akın akın bu topiğe gelir, "yasemin bacım benide bir okuyuver" diyerekten
ben hariç herkesten bekleriz ben bekleme süresindeyim daha çok zamanım var önce sizler
canım sen nezaman başlıyorsun peki denemelere?ben hariç herkesten bekleriz ben bekleme süresindeyim daha çok zamanım var önce sizler
valla millet der burda nefesi kuvvetli biri varmış :)
ben 5 gebelik geçirmiş tecrübeli biri olaraktan şu teşhisi koydum her ay belirti ararım ama hamile olduğum ay hiç belirti aramam içime doğar bu ay hamileyim diye inanın hamile olduğunuzu hissedersiniz o ay farklıdır
çok takılmayın rahat olun bence güzel haberler gelicek
senin bekleme süren ne kadar, Allah en kısa zamanda sanada nasip eder inşallah
hayatta her şeyden ders çıkıyo insana..sonu seni üzsede en azından bizim gibi cahil değilsin bu konuda.., düşünki belkide akşam sahura kalkmış yatmışıs uykusuz kalmışız, uykum var diye hamileliğe yoruyoruz, kuru fasülye yemişiz gaz sıkıştırmış karnım ağırıyo diye hamileliğe yoruyoruz, belki adet olacaz akıntı oluyo, hamileliğe yoruyoruz, ben kendim çok yaptım bunu, kaç gebelik testi harcadım.. hiç kimse umuduku kırmasın, kendini hamile sanmaya devam etsin:))elbet bi gün olacak..bi gün kendi hikayemizi yazacaz buraya Allahın izniyle...
neyse kızlar çok kaynatmayın ben kaçar allaha emanet olun bana güzel güzel haberler verin inş.
ALlah razı olsun canım, yapabilmeye çalışalım bakalım
Buketcim Allah senide güldürsün tez vakitte emi. Şu lafın beni gülmekten öldürdü;
"hiç kimse umuduku kırmasın, kendini hamile sanmaya devam etsin:))"
hadi kızlar hepimiz kendimizi hamile sanalım, nekadar heyecanlı olur hayat, her dakka hamile gibi davranmaya başlarız, ay ben ağır kaldıramam, yok ben yukarı uzanmiyim bebek vardır şimdi filan diye
ben ise; aşılama yaptırdığım günün ertesi günü temizlik yapacam diye halıları kaldırdım, koltuğu çekerkende belimi incittim, 2 hafta belim bağlı gezdim:))olamayacaksa bi bahane oluyor hep..
tamda beni anlattınız işte mutfak dolabına her uzandığımda ve her ağır kaldırdığımda belki hamileyimdir diye geçiriyorum aklımdan :)
işte bravo canım, seni alnından öpüyorum aynen öyle yaa, tam yumurtlama zamanım bi bakıyorum eşim şehir dışına gidiyor, ya o gün misaifr geliyor gecenin köründe gidiyor bişey yapamıyoruz, ya ben eşime kızmış oluyorum aman şimdi onlamı uğraşıcam diyorumdediğin gibi yani Allahın alnımıza yazdığı o vakit gelmedikçe , olmaması için birsürü bahaneler çıkacak, ama o vakit geldimiydi de, yanlışlıkla manlışlıkla farkına bile varmadan oluvericek inşallah.
ve kızlar bende yavaş yavaş toparlanıyorum artık öpüyorum hepinizi. yarın biriniz hamiş olarak gelin hee, yoksa ben gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?