Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

bizim bi komşumuz vardı, 15 sene coçukları olmadı..kadının yapımadığı şey malmadı..kadın hakkında da söylenmedik şey kalmadı..rahmi yokmuş, rahmi ters miş bile dediler..(küçük yerlerde daha kötü böyle şeyler) anlatacağım hikayenin sonu mutlu son değil..kadın her türlü yöntemi denedi.. karı koca ikiside öğretmen..kadın en sonunda kocasının ikinci bir evlilik yapmasına bile razı oldu..koca evlendi..ikinci kadına ikinci bi ev tutuldu.. sonra adamın o kadın danda çocuğu olmadı..üstelik problem kendi karısındayken.. sonra bir sene çocuk olmayınca adam ikinci eşinden ayrıldı.. görseniz ikiside dünya tatlısı karı koca öğretmen.. ikinci eş şimdi başka bi adamla evli ve çocuğu var, kahramanlarımızın ise hala yok, yaş 43 ü geçti ümitler tükendi..ama çocuk olmasa da birbirlerinden ayrılamayacaklarını anladılar..Allah kime verir kime vermez bilemeyiz..belkide bu kadar çok çabalarken bazı şeyleri kaçırıyoruz..ben kendi adıma en azından bunu söylüyorum..evlat sahibi olmak belki dünyanın en güzel hissi ama evlenir evlenmez çocuğum olsaydı,şimdi bu kadar mutlu ollurmuydum? bilmiyorum... evlilik ilk zamanlarda zaten zor, bir de çocuğun sorumluluğu yüklenince nasıl olurdu bilemiyorum..Ben bilmediğim içinde en iyisini Allah bilir diyorum..hayırlısını bekliyorum...bazende durup durken bazı şeylere ayıyorum..belki de bu problemim olmasaydı, çocuk sahibi olmak ve bakımı hakkında bu kadar bilgim olmayacaktı..belki de bu kadar sağlıklı olmayacaktım.. doktorlar çocuktan 2-3 ay evvelinden sigarayı bırakın, folikasit b vitamini depolayın diyor..ben şimdiden bunları içiyorum..ama bunları kendimi hasta sanarak içiyordum..bir hafta öncesine kadar..bir anda bi ampül yandı ve beynimde bişeyler aydınlandı..hiç habersizken, kontrolsüzken ve kazara olacak olan bi gebelikle karşılaştırdımm..şüphesiz böyle bebek sahibi olanlar hiç bişey kaybetmiş değiller..sürpriz olmuş olur onlar için ve hiç bir vitamın içinde geç kalmış değiller..ama bide böylesini düşündüm..4 aydır, folik asit, b12, aspirin ve selenyum içiyorum..şüphesiz bunların bana bir kazancı olacaktır diye düşünüyorum ve bekliyorum:)) saygılar:))

buketcim teşekkürler son yazdığınıda okudum, bende öyle bir alışkanlık yaptıki şimdi bu hikayeler, birazdan bende başlıycam " bizim bir komşumuz vardı.. diyerek "
sizde bir gün diyeceksiniz ki, bizim bir yasemin vardı, her belirtiyi hamileliğin haricindeki birşeye yorardı, bir baktı ki hamileymiş meğersem
inşallah o günleride görürüz hepimiz için teler teker yada topluca

buda benden size bir hikaye olsun benim annemin dayısının hanımi bir kere hamile kaldı bebiş düştü 17 yıl bebişleri olmadı 17 yıl sonra arka arkaya 2 tane oldu bir afacanlar yengem diyor bıktırıyorlar beni inş. bizlerinde olurda bıktırrırlar bizi

hoşbulduk geçmişi şöyle bir okudum inşallah güzel belirtilerdir bunlar yasemincim :)
ah tatlım hepsi kuruntudan ibaret te olabilir, belkide her ay yaşıyorum bunları ama dikkatimi bu ay çekti, üstüne düşüyorum ya
bi kaç nazar boncuğu da kendimiz mi taksak nazarlar gitse bebişler gelse
kız iyi dedin vallahi, dur hepimize nazar duaları okuyim ben bismillah...

bi kaç nazar boncuğu da kendimiz mi taksak nazarlar gitse bebişler gelse

bak ben buna da çok inanırım..nazar adamı çatlatır derler...şimdi başlarmışım bizim bi komşu vardı diye
ama çok eskiden nazardan bebeklerini kaybedenler bile olmuş..nazar dediğin kötü göz, negatif enerji,infertilitede %1 lik dilimde bulunan sebepsiz infertilite hastalarını buna bağlayabiliriz..bunun çareside bigün randevulaşırız, hepimiz internetin başındayken KK adına bi kurşun döktürüveririz olur biter:

BUketcim bende inanırım, zaten Peygamber Efendimiz (sav) demişki;
" Nazar; deveyi tencereye, insanı mezara sokar"
yani eritir bitirir hakkaten gerçektir nazar, dediğin gibi negatif enerji kötü gözdür.
şimdi okudum nazar dualarını ağzım yırtılacaktı bi esnedimki sormayın, hepimizin nazarı çıkmıştır inşallah, bu gece hepiniz hamişsiniz kızlar ALlah izin verirse şayet nazarlarınız kalktı ona göre

ah tatlım hepsi kuruntudan ibaret te olabilir, belkide her ay yaşıyorum bunları ama dikkatimi bu ay çekti, üstüne düşüyorum ya

kız iyi dedin vallahi, dur hepimize nazar duaları okuyim ben bismillah...

ben 5 gebelik geçirmiş tecrübeli biri olaraktan şu teşhisi koydum her ay belirti ararım ama hamile olduğum ay hiç belirti aramam içime doğar bu ay hamileyim diye inanın hamile olduğunuzu hissedersiniz o ay farklıdır
çok takılmayın rahat olun bence güzel haberler gelicek

canımmm inşallah inşallah.
Şimdi ramazan ayı oruçluyuz ya, açıkça baş dönmesini, uyku halini, mide bulantısını ona yoruyorum o yüzden, yoksa dediğin gibi insan mutlaka biyerinden hisseder heralde, ki bide biz çok dikkatliyiz o konularda ve bilgiliyiz nekadar olsa anlarız yani, ama ramazanda hamiş olursam ben şahsen hiç anlayamam

benim annemin ilk bebeğine nazar değmiş sapasağlam çocuk aynı gün vefat etmiş, nazar haktır derler

inşallah hamilesindir canım bol bol dua et iftarda "la ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin " hz.yunus balığın karnındayken hep bu duayı okumuş bizlerde sıkıntılarımızın gitmesi için bol bol okuyalım canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…