- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #26.581
Mrb arkadaşlar nasılsınız?? Bende aranıza girem mı
kalabalıklaşıyoruz
gel canım hoşgeldin, topluca doğurucaz burda niyet ettik, hoşgeldin sefalar getirdin
Hosbulduk cnm.. inşallah allah herşeyin hayirlisini versin. Hamiş olanlar var mı??
yok canım internet explorer normal standart
yaa deminden beri bekliyorum anlat anlat bak tümayda geldi hoşgeldin canımcım
bak ben sana dedim özlemcim, nazar bocukalrını koydum, topikteki nazarlar hemen uçtu gitti şenlendik yine
evet canım var ama şuanda online olarak hepimiz tekil şahısızhenüz atom hücrelerimiz bölünerek çoğalamadı :18:
evet canım var ama şuanda online olarak hepimiz tekil şahısızhenüz atom hücrelerimiz bölünerek çoğalamadı :18:
ah tatlım hepsi kuruntudan ibaret te olabilir, belkide her ay yaşıyorum bunları ama dikkatimi bu ay çekti, üstüne düşüyorum yahoşbulduk geçmişi şöyle bir okudum inşallah güzel belirtilerdir bunlar yasemincim :)
kız iyi dedin vallahi, dur hepimize nazar duaları okuyim ben bismillah...bi kaç nazar boncuğu da kendimiz mi taksak nazarlar gitse bebişler gelse
bi kaç nazar boncuğu da kendimiz mi taksak nazarlar gitse bebişler gelse
ah tatlım hepsi kuruntudan ibaret te olabilir, belkide her ay yaşıyorum bunları ama dikkatimi bu ay çekti, üstüne düşüyorum ya
kız iyi dedin vallahi, dur hepimize nazar duaları okuyim ben bismillah...
ben 5 gebelik geçirmiş tecrübeli biri olaraktan şu teşhisi koydum her ay belirti ararım ama hamile olduğum ay hiç belirti aramam içime doğar bu ay hamileyim diye inanın hamile olduğunuzu hissedersiniz o ay farklıdır
çok takılmayın rahat olun bence güzel haberler gelicek
BUketcim bende inanırım, zaten Peygamber Efendimiz (sav) demişki;
" Nazar; deveyi tencereye, insanı mezara sokar"
yani eritir bitirir hakkaten gerçektir nazar, dediğin gibi negatif enerji kötü gözdür.
şimdi okudum nazar dualarını ağzım yırtılacaktı bi esnedimki sormayın, hepimizin nazarı çıkmıştır inşallah, bu gece hepiniz hamişsiniz kızlar ALlah izin verirse şayetnazarlarınız kalktı ona göre
canımmm inşallah inşallah.
Şimdi ramazan ayı oruçluyuz ya, açıkça baş dönmesini, uyku halini, mide bulantısını ona yoruyorum o yüzden, yoksa dediğin gibi insan mutlaka biyerinden hisseder heralde, ki bide biz çok dikkatliyiz o konularda ve bilgiliyiz nekadar olsa anlarız yani, ama ramazanda hamiş olursam ben şahsen hiç anlayamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?