- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #26.741
he ehe heee, kendine arkadaş buldun sevindin dimiheheheheheeeee
bence de alalim buketi burcumla benim aramaarkayi ucleyelimmmm ayakta kimse kalmasinnn
bu arada
aynur yani nam-i diyar "nuradamla"
oteki topicten de seslendim sana hic yazmadinnnn
asagida aktifsin niye katilmiyosun sohbete canimmmm bi sorun yoktur umarimmm:26::26:
annaaaa evet seni o yuzden o gun elektrk carpti demek kiii bak goruyomusun dikkat et canimmm
ucuz atlattin walla daha buyuk kacaklar olsaydi bde bulmuslar ya cok sukur gecmisler olsun arkidasimaaa benimmm
bdee hasta mi oldunnn ayy canim benim yaaa nazar mi degdi sana boleeee:2:
tuhhh... uzuldum bak
atlatrsin ins kisa zamanda kendine dikkat et kusum once bi iyiles de regl icin sonra gdersin
doktoruna...bitki caylari felan ic canimmm
yardim etmis kadar oldun sen bi iyiles de findigimm... cvp icinde acele etme yorma kendini yazarsin bi ara...
yagmur konusunda aynen canim hele ben ne zman yapsam yaz gnu ble istisnasiz yagar ama bu kez yirttim
sabahtan beri solenip duruyodum temizlik yapamadim dye su yagmur baslayinca btun keyim yerine geldii walla
ayy sorma walla bi sevindim bi sevindimmm hemideeehe ehe heee, kendine arkadaş buldun sevindin dimi
evet yaaa yeni topiğimizin fikir anası sensin artık yasemincimmm
bence almalısınnn,buketçimm bu arada başka hangi belirtiler oluyorrr ???
ayy sorma walla bi sevindim bi sevindimmm hemideee
malummm bayadir isler kesatti burda allahtan burcum geldi de oleee bi basima oksuz oksuz
dogurcektim yoksam burdaaa
icraat istiyorum kizlar sizden icraaatttt skor uretin azicik futbol harika ama gol yok olmaz boleeee
buketcigim sende gel bakalim yamacima oncelikle sana hosgeldin hamisler kulubune rozetini taktim edicegimmm
Gül ve İpek,
kızlar bu mektup meselesi nedir ben cahil kaldım bu konuda, banada yazsanıza
malummm bayadir isler kesatti burda allahtan burcum geldi de oleee bi basima oksuz oksuz
icraat istiyorum kizlar sizden icraaatttt skor uretin azicik futbol harika ama gol yok olmaz boleeee
buketcigim sende gel bakalim yamacima oncelikle sana hosgeldin hamisler kulubune rozetini taktim edicegimmm
anacım hertürlü belirti bende var.. sabah kalkıyorum bazen midem bulanıyo(yalaaaaaaaaann.. geniz akıntısından kaynaklanıyo o)
sonra bazen kalkınca yüzüm gözüm ellerim şişmiş oluyo( bu da yalan.. çok uyumaktan o..camış gibi 12 saat uyursan ellerin değil her tarafın şişer)
sonra bazen canım acayip tatlı istiyo özellikle bitter çikolata( yalanın şıkıdımlısı.. 12 yaşındaykende bitter çikolatayı çok severdim ben) sonra bazen başım dönüyo ( doktor demiştiki boyan uzun kansızsın ayağı kalkınca başın dönebilir..buda yalan)
sonra bide arada bi borular patlıyo beyin su topluyo.. haliyle kablolar kısa devre yapıyo aynı ipeğin çarpılması gibi..benimde şalterler atıyo o zaman.(anlayacağınız regl..hiç şaşmaz anasını satayım..bi günde gecikte bende geciktin diye test yapayım..yok..tıkır tıkır çalışıyo..maşallah).. işte ozaman bunalımlardayım..sabah akşam ağlayasım gelir ağlarım..reel bir sebep olması gerekmez.. çünkü bi insan adetliyken, dünya kadınları üzerinde yapılan adet öncesi belirtiler araştırmasındaki, bütün belirtileri gösterebilir mi arkadaş yaa..deli olacam.. gögüsler şişer, hassaslaşır, karın ağırır, bazen mide bulanır, tatlı krizleri cabası,, aşırı duygusallık, ota çiçeğe ağlama krizleri, sinir, baş ağrısı var mı arttıran??????????????
anacım hertürlü belirti bende var.. sabah kalkıyorum bazen midem bulanıyo(yalaaaaaaaaann.. geniz akıntısından kaynaklanıyo o)
sonra bazen kalkınca yüzüm gözüm ellerim şişmiş oluyo( bu da yalan.. çok uyumaktan o..camış gibi 12 saat uyursan ellerin değil her tarafın şişer)
sonra bazen canım acayip tatlı istiyo özellikle bitter çikolata( yalanın şıkıdımlısı.. 12 yaşındaykende bitter çikolatayı çok severdim ben) sonra bazen başım dönüyo ( doktor demiştiki boyan uzun kansızsın ayağı kalkınca başın dönebilir..buda yalan)
sonra bide arada bi borular patlıyo beyin su topluyo.. haliyle kablolar kısa devre yapıyo aynı ipeğin çarpılması gibi..benimde şalterler atıyo o zaman.(anlayacağınız regl..hiç şaşmaz anasını satayım..bi günde gecikte bende geciktin diye test yapayım..yok..tıkır tıkır çalışıyo..maşallah).. işte ozaman bunalımlardayım..sabah akşam ağlayasım gelir ağlarım..reel bir sebep olması gerekmez.. çünkü bi insan adetliyken, dünya kadınları üzerinde yapılan adet öncesi belirtiler araştırmasındaki, bütün belirtileri gösterebilir mi arkadaş yaa..deli olacam.. gögüsler şişer, hassaslaşır, karın ağırır, bazen mide bulanır, tatlı krizleri cabası,, aşırı duygusallık, ota çiçeğe ağlama krizleri, sinir, baş ağrısı var mı arttıran??????????????
biz ipekcigimlen gizli gizli mektuplasiyorduk taaa ki sen bunu burda herkisin icinde ifsa edene kadarGül ve İpek,
kızlar bu mektup meselesi nedir ben cahil kaldım bu konuda, banada yazsanıza
ayy sorma canmm optimistiklik ten mi yoksa tembellikten mi bu sevinc orasi muammma amayaaaa çok şanslıyımm ne kadar optimistikkk bir arkadaşım varrr..yağmur yağsa seviniyor maaşallah,aaaa durr yağmur şarkısız olmazz,dinlenilen şarkı eşliğinde daha keyifli olurr
saolasınn canımcımmmm,şimdi daha iyi hissediyorum kendimiii,biki çayı demişkenn papatyam var nanem var..hmmm..evet çok iyi fikir,akşama içmeliii...
bu aralar bünyem çok zayıf nedensee..yaaa insanın derdini soran alakadar olan birisi olunca insan zaten hemencik bi iyileşme moduna giriveriyorr çok teşekkür ederim be gülümm..
vallahi o güzel mektuba nasıl hakkını vererek bi cavap yazılır kara kara düşünmüyo değilimmm
bu arada canımm ekledim ben senii..
hah hah hayyyttt çok güldümmmyalanın şıkıdımlısı da ne oluyor yavrucummmm
vallahi doğru belirtiler varr ama kendisi yokkk...hadi bide senn oluyomuşsun zamanında,ben napiimm ne gelen var ne gidenn...benimkidee bi tuhafff..hayır ne var yaniii bi kerede kendiliğinden gelsee..burcumun tembellik özelliği yumurtalara yansımış sanırsamm...aaa bakın ne oldu anlatiimm..havaalanı maceramı..
yokk yavrum yaparmıyım hiçç kazare bal bile yemiyorum
Bu arada tabloda gördüğüm
barisozlem ve tmyomr arkadaşlar sizin pıhtılaşmada hangi genlerde sorununuz?
Ve doktorlarınız nasıl bi tedavi uyguluyor azcık bahsedermisiniz
bugun yumurta takibi çin doktordaydım 3 yumurtam oluştu ikisi 16mmlerde çatladı diğeri 18mmde buarada bu ay ilkdefa klomen kullandım sormak istediğim bebiş için 16 mm yeterlimidir bilgisi olan varmı
kız senin burcun ne ki? benimki boğa, benimkide boğa gibi inatçıydı3-4- ve hatta 6 ay olmadığım olmuştur.
soğan kürü yaptım Allahın izniyle düzeldi galiba tatlım, sende dene çok önemli bak muhakkak yap, boşuna düzensiz olma derdini çekme
ayrıca maceranı 4 gözle bekliyorum 5 te çıkıcam yetiş bana
heeee heeeeeeeheeeeeeeoy oy oy, sen hamileliği geçmiş direk doğuma yaklaşmışsın nerdeyse tatlım
bu belirtiler gül'de olsa inanki doğurur 5 dk durmaz dimi gül'cüm evet desene
ohooo sende cok masrafli oldun amaaa bak bze ne rozet var ne bsiii kuru kuru tebrik ediyolar ancakben altın kaplama rozet isterim..öyle her rozet verene gitseydik ohoooo...yok öyllee...
bu skor olayı hoşuma gitti.. hamişlerle hamişlik bekleyenler arasında maç yapalım..hamişler çoktan 10-0 ilerdeler.. ama hamişlik bekleyenlerde tüp bebek gibi yöntemlerle çifter çifter doğrubilirler haa..haberiniz olsun..rakibi küçümsemeyin..
biz ipekcigimlen gizli gizli mektuplasiyorduk taaa ki sen bunu burda herkisin icinde ifsa edene kadar
saka saka fistigimmm sanada yazalim tabiside istedgin mektup olsunnn
hersey bi pasta tarifiyle basladi aslinda(kayahanin sarkisi gbi oldu bde ustumuzde ne oldugunu yazsammm )
nyse biz pasta tarifi seeederken yazdiklarmizi birbirmize olan duygularimzla susledik
ve iletilerimiz birer mektuba donustu bolece..o yazdi ben yazdimmm patladi gtti anlayacagn
mektuptan kastimiz bu yani tatlim sanada yazarz ama madem istedindmi ipetimmm???
ayy sorma canmm optimistiklik ten mi yoksa tembellikten mi bu sevinc orasi muammma ama
sen cok yordun kendini bu ara patlakti catlakti kacakti derken ondan oldu tatlimmm ic bitki caylarini
alternatf tiba da sigin bde ilaclarini al zimba gbi ol insallah
ben anca laf uretiyorum canim keske fazlasi gelse elimden iki supurge felan tutsam bi curbaa pisirsem sana...
ama nerde.....
ekledin demek msn e tmmm cnm bakicegim bi ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?