- 5 Eylül 2011
- 6.196
- 906
- 163
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #27.341
Bebek deniyoruz olmuyo, CARESİni uzatmadan yazicam.anne ve baba adayinda herhangibir sorun yoksa Ovilasyon testi alin.yumurtlama donemi belirleme testi arkadaslar.icinde prosbektuste aciklamayi uygulayin pozitif ciktiktan sonra 2 gun(gunde bir kere) cinsel iliskide bulunun AMA sonraki 10-15 gun cinsel iliski yok (cunku dollenmis yumurtanin rahme ulasma sureci birhafta.cinsel iliski henuz rahme ulasamamis yumurtanin akip gitmesine sebep oluyor)Allah in izniyle benim bir yil denemem sonucu bu yontemi ilk denememde tuttu ve Rabbime sukur ki 7.haftamizdayiz.Rabbim isteyen herkeze aratmadan versin.busitelerden azmi yorum okudum emin olun soylediklerimi deneyin insallah hamilelik mujdesi alirsinizarkadaslar gucumun yettigince bu bilgiyi heryere yazmaya calisiyorum cunku bebek istemek o adet gunu acaba mi demek cok cok iyi biliyorum.Rabbim tum isteyenlere versin insallah bu arada kahverengi lekelnme adet donemine denk geliyorsa korkmayin bebek mujdesi olabilir.rahme saplanmaya calisiyordur kuzucuk
selam kızımın teyzelerı
kac gundurrr surtmekten oturupta yazamadık suraya
sonrada heryerımız agrıyo dımı ee normaldır
vallaa geceelerı bacaklarım nasıl uyusuyor agrıyor
done done bı hal oluyorum uyku muyku kalmıyo
asıl son zamanlar napcaz bılmem
ayy burcu dogurduu ozmn pzt sezaryense
ınsallah ıyıdır ıkısıde ne mutluuu
darısı bıze olsun ınsss
kızlar sıze bısı danısıcammm
oda yapıp yapmamakta cok kararsızzım ben
suan kıradayız ev bakıyorz almak ıcın ama
malum 2 senedır bulupta alamadık
bı yanım bekle evıne gecınce yaparsın oda dıyo
dıger yanımda ne beklıcen ıllk hevesın al yap dıyo
cunku oturma odamı bozucam oda yaparsam
dusunduren bu..degermııı degmezmı oturma odasız sıkıntı cekermıyız
gercı salonumuz var ama off cok kararsızım bennn
sızce herseye ramen kızıma sırın bı oda hazırlamalı mıyım
yoksa yanıma aalacagım sepetle 5*6 ay ıdare ettıkten snra mı duruma gore bunu dusunmelıyım
selam kızımın teyzelerı
kac gundurrr surtmekten oturupta yazamadık suraya
sonrada heryerımız agrıyo dımı ee normaldır
vallaa geceelerı bacaklarım nasıl uyusuyor agrıyor
done done bı hal oluyorum uyku muyku kalmıyo
asıl son zamanlar napcaz bılmem
ayy burcu dogurduu ozmn pzt sezaryense
ınsallah ıyıdır ıkısıde ne mutluuu
darısı bıze olsun ınsss
kızlar sıze bısı danısıcammm
oda yapıp yapmamakta cok kararsızzım ben
suan kıradayız ev bakıyorz almak ıcın ama
malum 2 senedır bulupta alamadık
bı yanım bekle evıne gecınce yaparsın oda dıyo
dıger yanımda ne beklıcen ıllk hevesın al yap dıyo
cunku oturma odamı bozucam oda yaparsam
dusunduren bu..degermııı degmezmı oturma odasız sıkıntı cekermıyız
gercı salonumuz var ama off cok kararsızım bennn
sızce herseye ramen kızıma sırın bı oda hazırlamalı mıyım
yoksa yanıma aalacagım sepetle 5*6 ay ıdare ettıkten snra mı duruma gore bunu dusunmelıyım
slm canlar
suyumda azalma olduğundan dolayı cumartesi 9:30 da yatış verdi
öğlene kalmaz sezaryenle gelcek kızım inş rabbim izin verirse ..
dualarınızı unutmayın seviyorum sizi dualarım sizinle...
slm canlar
suyumda azalma olduğundan dolayı cumartesi 9:30 da yatış verdi
öğlene kalmaz sezaryenle gelcek kızım inş rabbim izin verirse ..
dualarınızı unutmayın seviyorum sizi dualarım sizinle...
CANIM BENIM ALLAHIM HAYIRLI DOGUMLAR NASIP ETSIN SAGLIKLA AFIYETLE AL KUZUNU KUCAGINA....
BIZE DE BI SEKILDE HABER UCUR MERAK EDERIM SENI VE MINISINI OPUYORUM CANIM ALLAHA EMANET OL...
melekcımm saol tatlım yorumuna varlıgını bılmek cok guzel....
ozgecım hosgeldın canımmm bde bız gorseydık senın pasanı...
ozlettın kendını...oglusun bır an evvel toparlanır tombıs tombıs olur ıns canım
ama bnce hıc takma sen bı alırlar bı verırler kıloyu saglıklı olmaları dha onemlı...
ben elımden geldınce burda olmaya calısıyorum
mınnos fırsat verdıkce..dha sık yazadabılırım ama bana eslık etcek kımseyı bulamayınca susuyorum artık bnde
derya oda sormussun canım
ben sahsen kıracı ve tayıncı oldugum ıcın yapmadım Allah nasıp edınce evımızı almayı kızım odasını kendısı secsın ıstedım bırazda
etrafımda vardı yapan arkdslarm ama hıc bırı 1 yasından evvel odanın kapısından bıle gecıremedı bebeklerını yanlarında yatrmak zorunda kaldıklarndan..
ben senın kadar cok heveslı degıldım acıkcası bde sole aldgna degıcek ıyısıne guzelıne butce ayıramadk sırf oda olsun dye dandık bsey de ben ıstemedım
buyuyen felan dıyolarda hıc ole etrafmda 10u bırak 6yasına kadar bebek odasını kullanan gormedım hemen buyume moduna gırıp genc odası ıstıyo sıpalar bde
butcen varsa hevesını al madem ama sunu da gozardı etme bebıs olunca oturma odası ıhtıyacın dha da cok artcak...
gunluk kullandgm oda benım cıngene cadırına donuyo mınnosun ıvır zıvırıyla extradan tertemız kapısı kapalı bı odanın varlıgı bıle ıcımı rahatlatıyo
hele bır de lohusa donemınde gelen gıden mısafırlerden daral geldıgınde ozellıkle ıyı bı kacıs olmustu bana
kesınlıkle haklısın canım ya anne olmak cok degısık bı duyguymus hayatı bastan kesfedıyosun sankı herseye bakıs acın bı anda ole bı degısıyo kı..........allah razı olsun tatlım ya çocuk olunca insan yinede kaygılanıyor benmkide baya huysuz çıktı uyku yok zaten tam harap durumdayım eşimle artık kafayı yicez niye durmuyr diye inş allahım iyi etsn yaramazımı minnoş nasıl ya çok şirin bişi kı yemek geliyr içimden onu tam lokmalık valla allahım esirgesn benmde bütün günüm muhammed talhayla geçiyr inanki başka bişeye fırsatım olmuyor odadan bile çıkmak zor oluyor arkamdan kıyameti koparıyr napçam bilmyrm ya
burcuuuu canım kavustun artık kızına ne mutlu
umarım ıkınızde ıyısınızdırrr guzel haberını ve foto beklıyoruzzz
bendekı oda kaosuna da sanırım noktayı koyduk artık
sızın onerılerınızıde degerlendrdm ttabııkıı ve durumumuzu
sımdılık yatak odama bı besık almaya karar verdm
ztn bı sure yanımda olacak o surede oturma odamı zıyan etmıyeyım dıyorum
belkıde o surede ev alırız tasınırız bellıde olmaz
ozmn rahat rahat yaparız kızıma odayı ınsallaah teyzelerııı.
nerdesın kız senn kacak hamısss...
bı gelıyosun ne yorum ne bısı ıkı dakka yazıp pıırrr ucuyosunn
bıde bana soz vermıstın guyaa burayı canlandırcaktık hergun gelıcektınnn sozdeee falann
yalan oldu hepsııı... duygularımlan oynadınnnn rısmennn
senı de haıysızların arasına yazdım haberın olsunnn
guzelım benım yaa su an cennet kokulu bebısın kollarında olmalıııı
ohh mıss gıbıALLAHM NE BUYUK MUTLULUK... darısı melegımıze yasemınımze olsun ınsaallhHHHHH
ALLAHIM HAYIRLI YAZILAR YAZSIN MELEGINE BURCUMM ADI GIBI BAHTI DA GUZEL OLSUN INSAALLAH.....
sen bu msjı ne zaman okursun bılmıyorum ama dunyadakı herseyı 2.plana at ve sadece kızının kollarında olmasının keyfını cıkar...
cok ozlıceksın sonra bu ılk gunlerı... senı sevıyorum canım Allaha emanet ol....
kesınlıkle haklısın canım ya anne olmak cok degısık bı duyguymus hayatı bastan kesfedıyosun sankı herseye bakıs acın bı anda ole bı degısıyo kı..........
canım benm Allah senden de razı olsun meleklerımızın hepsı guzeller zatenn
talha bıdıgı senı yoruyo demek kıyamam yaa sende benm gbı yalnızsın bde...
Allah yardmcın olsun canımm benım kızımında sonu ole olmaz ıns. bı tek benı gordugunden sımdıden hıssedıyorum bana baglı dııl bagımlı yetısıyooo mınnos
bende cok bunaldım uyku problemı var bızde de gunduz sıfır uyku....bakalım ıste bı kac gune memleket gtcem hem ona hem bna ıyı gelıcek ıns
dondugumde artık Allah kerım...
ya sende aslında talha ne kadarlık oldu tam bılmıyorum ama yarım gunluk bı krese felan bıraksan olmaz mıı
ıkınıze de cok ıyı gelır :26:azıcık kendıne vakıt ayrmıs olursun o da sensız tutunmayı ogrenır bılırım cunku gurbette tek basına cocuk buyutmenın ne zor oldugunu........
opuyorum senı canm Allaha emanet ol
tamamm affettım senıı cekırgeeeyaa pc m bozuk hala kuzucum
telden gırmeye calısıyorımm ıste
o da sureklı olmuyo
oynarmıyım ben hıc senın duygularınlaaa
burlardayım ınsallaah
ayyyy hiç sorma canım ya çok yoruyor beni oglum 8 aylık olucak kreşe gönderemem canım ya gönderenleren bile mecburi olmasına ragmen karşıyım inan anne babayla vakit geçiremez duruma gelyrlr bi arkadaş dr ve kızını sabahtan akşama bırakıyr inan içim gitti kız 14 aylık tam anneci zamanları mecburen ama inan çocuk onlara alışmış düşün artık dedgn gibi ya gurbette tek çok zor eşimin ailesi var ama kaynanam yaşlı olmuyor malesef bakamaz artık allaha emanet oglum ya senn kıza maşallah büyüdü demek o kadar hava degişikligi zordr dikkat et minnoşa canım ya inanki zor toparlanıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?