Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Rooseeeeeeeeeeeeeee
ayy o minnoşu ben yerim yaaaaaaaaaaaaa
nasıl bi güzelliktir buu, maşallah suphanallah

ay çok pis dogurasım geliyooooooooo siz resim koydukça anacım şu zmn çabuk geçsin

melekcim göbüş resmi demişsin ama koyuamıyorummm
kızımın usg resmi vardı onuda resminide koyamadım
kendi pcm bozuldu telden de hata veriyo koyamıyorum uyuz oldum
bi yolunu bulunca halledicem inşallah

tatlıma bak sennnnnn yesin seni teyzoşlarınnnn maşallah suphanallah
o senın tatlılıgın tesekkur ederız melegımız teyzosumuz
saol yasemıncıgım...guldurdun benı yaaa
mınnosumla sana bebek yapma hıssı uyandırabıldysek esas guzellık bu bence tatlımm
en kısa zamanda senı de beklıyoruz serı uretıme ona gore
bu arada gozlerı sormussun hala ne renk olucagına karar veremedı canım gozler bızde cozemedık kı:26:

tesekkur ederız deryos teyzemıs..
walla bızde sabırsızlanıyoruz Ela,mızı gormek ıcın
sen bı kucagına al bakalım da mınnos kuzusunu bı bak bakalım guzellık neymıs

kımse gelmıs gıtmemıs ya yıneeee
ben bı tane mızıldayıp duran bı cımecımeyle fırsat bulup gelıyorum da bız sız gelemıyonuz wallaa hayratttt.....................
bı ceee yapıp kacıyonuz bakkn olmuyo boleee
yarına ıstıma var hele bı gelmeyın bakalımmmm

sekerım naber ne guzel fırcalamısın aferın
korkupta dolusurlar ıns

Kızlar merhaba bi aralar gelmiştim buralardaydım ancak sonra işe başladım vs derken fırsat bulamıyordum .
Benimde meleğim olacak Allahın izniyle 6 haftalık bebiş geliyor deneyim ve tecrübelerize ihtiyacım olacağına eminim umarım beni hatrlarsızzz

hayırlı olsun canım gozun aydın
saglıkla kucagına al ınsallah..

hayırlı sabahlar kızlar ...
bilmiyorum belki yazmışımdır belki yazmamışımdır ..yazmadım diye yazıyorum geçmişe bakmadım valla
37. haftanın ortasındayız dr teyzemiz 2500 kilo 46 cm olduğumuzu sölemişti 2 hafta önce ilk nst ye girdim normaldi
2.de normal bu perşembe 38. haftanın başlangıcı olcak kontrol var nst var bebişim 2-3 aydır ters eğer hala tersse çatı muayeneni yapmıcam 1 hafta daha beklicem olmadı sezaryen buna üzüldüm mü bilmiyorum ama galiba üzülmedim çünkü çok korkuyorum
kendimi normal doğumda düşünemiyorum hayırlısı olsun evim mis annemle ablam haftasonu geldiler 3 bir koldan temizledik ohhh içim rahat kendimi temizlemek istiyorum oda perşembeden sonra dr teyzemiz bişeyler desin duruma göre yol alcam :) sabırsızlanıyorum artık kızımı görmek istiyorum bebek arabası alamadık daha çok karışık kafam ne alcam bilmiyorum varmı önerileriniz ? saraçhanede bisikletçiler çarşısında çok çeşit varmış ve uygun fiyat + pazarlık ama kısmet olmadı artık yürüyemiyorum wcyi bulmak zor oluyo bide namaz kılarken devamlı dışarda abdest alamıyosun

ayyy burcuu ne guzel yolu tamamladın
ıns saglıkla kavusacaksın kızına cok heycanlıııııııı
darısı bıze olsun..
valla normal dogumdan tırsmamak mumkun degıl :)
ben zaten bel durumundan sezaryene talıbım de
ıns senın ıcınde hayırlısı ne ıse o olsun canım
evınde temız sende temızlenınce
artık gelsın cımcıme vaktıyle ınsallah

yaa sahı temızlenmek deyınce
kızlar agda yaptırdınızmı hamıleyken o bolgeye
ben hamılelıkten berı bıraktım agdayı zorlanırım kasarım fln dıye
ama son zmnlarda da agdasız olmıcak gıbı gozukuyo
jıletle basa cıkılmazkı napcazzzz

canim hayirlisiyla yavrunu kucagina alirsin insallah...biz arabayi defne 2 aylikken aldik ihtiyaca gore yani aceke etmedik...sarachaneye gittik kraftin cift yonlu arabasi aldik 250 tl di herhalde hatirlamiyorum memnunum ama

ben agda yaptirmadim koltukaltini bile aldiramadim o nasil bir can acisi kaslarimi bile zor aliyordum vurdum jilete mecbur her yeri hem bebegin ne zaman gelecegi belli degil benden leke geldi hoopp banyoya hemen bi temizlik hastaneye agdaya vakit yok yani ayrica doktorlar ebeler bu durumu hic onemsemiyor bilginiz olsun onlar neler goruyorlar ayrica dogumdabhersey mubahtir ebe demisti...ebe benim altimi temizledi daha ne diyim o an hicbisey dusunmuuorsun rahat olunnn

canım benım Allah hayırlı dgumlar nasıp etsın ınsaalah sagsalım al kucagına melegını...
ohh ne guzel ıslerı bıtırmıssınız anneler kızkardesler olmasa halımz harap zaten..benım de btun ıslerımı gormuslerdı
tatlım bende bebek arabası almadım dha kıs bebegı oldugu ıcın bahara bıraktım bıde zaten 3 aya kadar kullanılmıyo
cok gec kalmıs hıssetme kendını olmazsa onu da bebısle beraber secersınız
sen sımdı varya bol bol uyu dınlen...cok enerjı toplaman lazım uykusuz gecelrın olucak
bde annenler donudurucunu mamalarla doldursunlar dogumdan sonra en cok ıhtıyacın olucak sey
hazırlanmıs bı tabak yemek olucak....hrkes evıne gdıp bebısınle tek kaldgında bol bol dua edıceksın bu yuzden annene emın ol
merhaba canımmm gelemıyorum kac gundur kafam bı dunya bu aralar.......
agda sormussun ben 6 ay boyunca yaptrdım dıyebılırım
aslında 9ay boyunca yaptranlar var ama benım ıcım rahat etmedı 3 aydan sonra yaptrdım
cok arastrmstım o zman bı zararı olmadgna ıkna oldum zaten 3 aydan sonra rahım ıyıce yukarıya cıkmıs oluyo
bebıs nerde ora nerde yanı dye dusundumı gttıgm yerde de cok var benm hamıle musterım deyınce
duzenımı bozmadım hıc hatta doguma 3 4 gun kala gtmıstım en son mıss gbı grdım doguma sonradan da skntı oluyo cunku bebıs varken
kıl tuy ılgılenemıyo ınsan....
bnce doktoruna bı danıs o da onay verırse yaptr canımm

canım hayatımda 2- 3 kez agda yaptırmısımdır herhalde acısına dayanamıyorum hıc . hamileliğim boyunca jılet kullandım. hala jılet kullanıyorum ama bende soyle bır durum var hamıle kalmadan once lazere baslamıstım o nedenle cok azalmıstı. hamıle kalınca bırakmıstım lazerı tekrar baslayıp tamamen kurtulmayı planlıyorum :)

kızlar gunlerdır sustunuz yıne noldu yaaa.....
cok sıkılıyorummmm ben yaa
canınız ısterse yazıyosunuz szde walla ask olsunnn
bı gun de sız bıse sorun ne bılımm ıcınzden geldgı ıcın sırf sız bıse paylasın dısımı kırcam zaten
bana burdan ekmek yok anlasılann bosa kurek cekıyorum kopmayalım dyee
burcu canm bebıs heycanı ıcınde anlıyorum onu
melek yasemın bahar otekı yerdeler ama hemen ısınlanıyolar buraya onlara sozum yok
ozge selma hatıce hılal var dı bı zamanlar onlar hepten kaybolduuu
bı avuc kısı kaldık sunun surasında sız de de bı nazlarr bı nazlaarrr yaniii

oyyy cancazımm evet topigimiz düşe kalka ilerliyor malesef keşke anlatacak seylerim olsada anlatsam bebegim geldi desem su oldu bu oldu desem heyecanla anlatsam ama yaptıgım rutin dua edip rabbimin bana bir melek bagışlamasını istemek ama herzaman burdayımmm öpüyorummmmmmmm

sorma gülcüğüm bebiş heyecanı var :)
bu perşembe son kontrol dedi dr teyzemiz bebişimiz dönmemiş cumartesi gün vercek galiba pazarteside sezaryen
başka yol görünmüyo bize ...halılarımı verdim yıkanıyo perşembe gelcek büyük bi ihtimal cumadan annemle ablam gelcekler aksilikler var ama ben onları yazıp üzülmek istemiyorum sadece bol bol dua istiyorum ...
kızım 50 cm di geçen hafta 300 kilo olmuştu bakalım ne kadar doğacak sağlıklı afiyetli olsunda gerisi önemli değil
sezaryenin şeklinde çok kararsız kaldım açıkçası sizce epidural mi spinal mi yoksa genel mi olmalıyım ?
dualarım hep sizinle doğumda özellikle melekle yasemine ve daha çok isteyenlere kızlar kızmayın...sonrada hepinize özel dua edicem seviyorum sizi

canım benim gun sayıyorsun demek hadi bakalım hayırlısıyla doğur. doğum seklını doktorunla konusup karar ver bence. ben genel anesteziyi sectim . kıbrısta bır kac arkadasım belden uyusturularak sezeryan oldu asırı bas agrısı cektiler onları oyle görünce korktum bırde ben panık yaptım son sanıye yoksa doktorum genel yapmıycaktı halımı gorunce pekı peki istediğin gibi olsun dedi. genel oldum:) aa buarada bas agrısı herkeste olacak dıye birşey de yok. sağlıkla doğsun ufaklık güzel haberlerini bekliyorum

allah razı olsun canım rabbim kolaylıklar versin sağ sağlim al kızını kucagına

Bebek deniyoruz olmuyo, CARESİni uzatmadan yazicam.anne ve baba adayinda herhangibir sorun yoksa Ovilasyon testi alin.yumurtlama donemi belirleme testi arkadaslar.icinde prosbektuste aciklamayi uygulayin pozitif ciktiktan sonra 2 gun(gunde bir kere) cinsel iliskide bulunun AMA sonraki 10-15 gun cinsel iliski yok (cunku dollenmis yumurtanin rahme ulasma sureci birhafta.cinsel iliski henuz rahme ulasamamis yumurtanin akip gitmesine sebep oluyor)Allah in izniyle benim bir yil denemem sonucu bu yontemi ilk denememde tuttu ve Rabbime sukur ki 7.haftamizdayiz.Rabbim isteyen herkeze aratmadan versin.busitelerden azmi yorum okudum emin olun soylediklerimi deneyin insallah hamilelik mujdesi alirsiniz arkadaslar gucumun yettigince bu bilgiyi heryere yazmaya calisiyorum cunku bebek istemek o adet gunu acaba mi demek cok cok iyi biliyorum.Rabbim tum isteyenlere versin insallah bu arada kahverengi lekelnme adet donemine denk geliyorsa korkmayin bebek mujdesi olabilir.rahme saplanmaya calisiyordur kuzucuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…