- 5 Nisan 2011
- 3.245
- 544
- 123
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #27.361
evet kızlar doğum yaptım 6 gün oldu pcmiz bozuldu giremiyorum dua edin biran önce yapılsın hemen foto koycam dualar ettim hepinize özellik tabiki melek ve yasemin deryadiğerlerinede özel dualar ettim kızım çok güzel tabiki her evlat annesine dünya güzeli gelir neyse çok özledim sizi yine girip yazcam merak etmeyin seviyorum sizi
evet kızlar doğum yaptım 6 gün oldu pcmiz bozuldu giremiyorum dua edin biran önce yapılsın hemen foto koycam dualar ettim hepinize özellik tabiki melek ve yasemin deryadiğerlerinede özel dualar ettim kızım çok güzel tabiki her evlat annesine dünya güzeli gelir neyse çok özledim sizi yine girip yazcam merak etmeyin seviyorum sizi
Kuzucuklarim naber cok özledim hepinizi eski gunlerimizi eski sohbet lerimizi ah ah çocuk is derken akşam oluyor herkez kendi halinde kimse girmiyor artık
ayyyy hiç sorma canım ya çok yoruyor beni oglum 8 aylık olucak kreşe gönderemem canım ya gönderenleren bile mecburi olmasına ragmen karşıyım inan anne babayla vakit geçiremez duruma gelyrlr bi arkadaş dr ve kızını sabahtan akşama bırakıyr inan içim gitti kız 14 aylık tam anneci zamanları mecburen ama inan çocuk onlara alışmış düşün artık dedgn gibi ya gurbette tek çok zor eşimin ailesi var ama kaynanam yaşlı olmuyor malesef bakamaz artık allaha emanet oglum ya senn kıza maşallah büyüdü demek o kadar hava degişikligi zordr dikkat et minnoşa canım ya inanki zor toparlanıyorlar
kızlar nerelerdesiniz ? deryacıgım hamileliğin son haftaları nasıl gidiyor ?
kızlar Esma dan haber alan var mı ? en son eşinin durumu biraz karısıktrı naptı acaba ? bilgisi olan yazabilirmi?
canım ıyı gıdıyo cok sukur
agrılarım oluyo sırtımda kalcamda fln ama
okdr dayanılmaz degıl henuz
fazla kılo almadım sadece karnım var allahtan
bakalım son ay nasıl olcakkk
daha yapılacak ısler varrr sen oyle son haftalar deyınce heycanlandım bak sımdııı
sen nasılsın kuzum prensesın nasıllll ?
Malesef esmadan haberım yok umarım ıyıdırler
ooo hatunlar sizi burda görmek ne güzel bahar cım deryacım iyisinizdir umarım evet esme çok zamandır gelmiyo umarım hersey yoluna girmiştir. ben hala deryanın göbişini merakla bekliyorumm
canım iyi olmanıza sevindim ee 30. haftadasın artık son haftalar :) doğum tarihin belli oldu mu ayarladınız mı ? sahil iyi canım sıksık grip olduk ailece ama şuan iyiyiz 8 aylık oldu bile inanılmaz hızlı buyuyor yaramaz :)
saka maka dogru dıyosunn az kaldıı artık
bu hafta sonuna dogru gıdıcem kontrole ıns
bakalım bellı olucakmı smdılık dogum ıcın konusmadık hıc 1 ay once gtmıstım ztn en son dra
max 2 hazıran gozukuyo benım, ama kızım 5 gun onde oldugu ıcın 27 mayısta olablr max
karısık brz bızım o durumlarhayırlısı bakalımm nasıl olucak
oyy teyzesı yesın onu yaa gecmıs olsn canım salgın var sanırım yaa
sımdı tam ısırmalık olmstur o artk oyunlar cılvelerr
masallah yıgenıme
canlarım ben geldim. ne güzel olmuş burası canlanmış yine. gözlerim doldu valla....
çok özlemişim....
ben hala bunalım takılıyorum. hakkımda hayırlısı olsu isyan etmeyim diye dua ediyorum bol bol.
konuşacak çok şeyim olmasına rağmen hep susuyorum. sahte gülücükler takındım gülüyorum:)
bunalım yaratmıcam nese bitti geçti ara ara yazarım böle beni toparlayın:)
ne günler gelip geçti yaaa şimdi meleklermizi anlatıyoruz birbirimize, gün sayıyoruz yine....
deryaaa çok az kalmış canm ya hayırlısıyla gelsin inş.
diğer meleklerimizde kocaman olmuş.
bnde paşamı anlatayım size biraz :) yaklaşık 2 aydır yürüyoruz.9 aylık başladık yürümeye. 4 tane dişimiz var tembeliz o konuda:)
çok hareketli ama huzurlu ve mutlu bir bebek çok şükür. ufaktan konuşmalarada başladık bilinçli olarak. dede, baba, gel gol al ver koy gibi kısa kelimelerle birsürü cümle kuruyo.
anne demeye alışamadı henüz ebbaaa diye bağırıyo bana:)
çok güzel zamanlar geçiriyorum onunla bir görseniz allah ansip etsn herkese inş. bilinçlendikce oyunlarda istediği yönlendiriyo beni. sürekli atraksiyon peşinde. dolap altları çekmeceler vs gibi neresi varsa ilgi alanımız.
1 ay sonra yaşımıza girecez. onun için hazırlıklara başlamam gerek ufaktan ama hiçbir fikrim yok şimdilik.
hadi bana fikir verin....
canım iyi olmana cok sevindim demek paşamız yürümeye başladı bile ahh benim kızda tembelliği bir bıraksa 8 aylık oldu hala emeklemıyor yurume cabamızda hiç yokdemek paşanın doğum günü geldi çattı. kaç nisan da doğurmustun esma ? doğum günü için bir tema seç bence o temaya uygun pasta yaptırırsın. bir kaç blog da gordum cup cake yapıyorlar ustune süsler koyuyorlar su şişelerinin ustunde iyi ki doğdun ... (isim ) yazıyorlar çook özeniyorum ben oyle birşey yapmayı planlıyorum sende bloklara bakabilirisin . ay sıksık girmeye calıs paşayı da öp benim yerime resmini de bekliyoruz :)
Paşamın birsürü resmini ekleyim size....
Hayatta tutunmamın tek sebebi.... Bu zor günlerde rabbim onun sevgisini veriyor isyan ettirmemek için.
çok şükür
Eki Görüntüle 655457 Eki Görüntüle 655458 Eki Görüntüle 655459 Eki Görüntüle 655460 Eki Görüntüle 655461 Eki Görüntüle 655462 Eki Görüntüle 655463 Eki Görüntüle 655464 Eki Görüntüle 655465 Eki Görüntüle 655472
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?