- Konu Sahibi haticemavi
-
- #2.861
benide alın bende izlemek istiyorum ama duygusal olmasın flim yoksa ben çok ağlıyorum herseye
süper makarnada yaparız dimii cipside elimize alır gömülürüz koltuklara.yalnız kalmaktan nefret ediyorum cumaya kadar yalnızım
süper makarnada yaparız dimii cipside elimize alır gömülürüz koltuklara.yalnız kalmaktan nefret ediyorum cumaya kadar yalnızım
gel canım hep beraber kaynatalım kız kıza vakit geçirmeyeli çok oldu hep koca hep koca olmuyor ki...
ben de ağlak oldum bu ara
o zaman hep birlik toplanıp cips makarna cola incir benimde canım marul çekiyor kaç gündür marul alalım sonra koltuklara gömülelim bir de komedi film (ağlamak yok) ohhhhh keyfimize diyecek yok....
Kuruyemiş ve çiğ köfteler benden kızlar filmi seçinn
Kuruyemiş ve çiğ köfteler benden kızlar filmi seçinn
hatice bana incir alır mısın
"eyvah eyvah" filmlerini izlediniz mi çok komikler.... hiç ağlatmaz bence ama bilemiyorum ki belgeselde ağlayan kızlarımız var....
almammı hiç incir ceviz fındık besleyecem sizi cola yok yerine pekmez içirecem sizeMarulda alcam marul deyince aklıma çiğ köfte geldi ayy hamilelerden özürrr
"eyvah eyvah" filmlerini izlediniz mi çok komikler.... Hiç ağlatmaz bence ama bilemiyorum ki belgeselde ağlayan kızlarımız var....
almammı hiç incir ceviz fındık besleyecem sizi cola yok yerine pekmez içirecem sizeMarulda alcam marul deyince aklıma çiğ köfte geldi ayy hamilelerden özürrr
tanselllllllllll buraya yumrukk havayaaaa lugesmada yok bayadırrr nerdesinizzzzzzzzzzzzz
canlar merhabaaaa nasılsınızz....
tam isyan edecektim beni merak etmemişsiniz diye haticem mesajını gördüm.:)
çok yoğunum bu hafta izne çıkacaz diye işleri toparlamaya çalışıyorum giremedm o yüzden.
ayy bide öyle bi acıkıyorum ki anlatamam ağzım hiç boş kalmasın. biraz acıkınca midem bulanıyo:26:
veee artık pantalonlarımın hiçbirini giyemiyorum sinir bozucu ama güzel bişey. dün gdip alışveriş yaptım akşam çok güzel pantalonlar aldım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?