Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

benide alın bende izlemek istiyorum ama duygusal olmasın flim yoksa ben çok ağlıyorum herseye

ben de ağlak oldum bu ara

süper makarnada yaparız dimii cipside elimize alır gömülürüz koltuklara.yalnız kalmaktan nefret ediyorum cumaya kadar yalnızım

yaa ben kilo almıcam hayatım 3 ayda 1 kilo en fazla 2 günde hemen almaya yakın oldum zaten ben çıtır hamiş olcam

o zaman hep birlik toplanıp cips makarna cola incir benimde canım marul çekiyor kaç gündür marul alalım sonra koltuklara gömülelim bir de komedi film (ağlamak yok) ohhhhh keyfimize diyecek yok....

o zaman hep birlik toplanıp cips makarna cola incir benimde canım marul çekiyor kaç gündür marul alalım sonra koltuklara gömülelim bir de komedi film (ağlamak yok) ohhhhh keyfimize diyecek yok....

tamam anlaştık o zaman , sana da marul alırız canım, geçen de sirke çekmişti canım Allahtan bu sefer ki insaflı incir
evetttt ben bu toplanma fikrini beğendim, keyfimiz keyif olur vallaha

tanselllllllllll buraya yumrukk havayaaaa lugesmada yok bayadırrr nerdesinizzzzzzzzzzzzz

canlar merhabaaaa nasılsınızz....
tam isyan edecektim beni merak etmemişsiniz diye haticem mesajını gördüm.:)
çok yoğunum bu hafta izne çıkacaz diye işleri toparlamaya çalışıyorum giremedm o yüzden.
ayy bide öyle bi acıkıyorum ki anlatamam ağzım hiç boş kalmasın. biraz acıkınca midem bulanıyo:26:
veee artık pantalonlarımın hiçbirini giyemiyorum sinir bozucu ama güzel bişey. dün gdip alışveriş yaptım akşam çok güzel pantalonlar aldım...

merhaba canım sen nasılsın, anladığım kadarıyla bebişl çok acıkıyor maşallah
ohh ne güzel demek ki karnımız büyümeye başladı , hamiş kıyafetleri de çok güzel olur,
güle güle giyin canım ...darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…