- Konu Sahibi haticemavi
-
- #2.881
hamişler pekmez içmek zorunda değillerdir değillerdir... Yaa ben hiç sevmem ama hiç..... Zorunda değillerdir değil mi??
canlar merhabaaaa nasılsınızz....
Tam isyan edecektim beni merak etmemişsiniz diye haticem mesajını gördüm.:)
çok yoğunum bu hafta izne çıkacaz diye işleri toparlamaya çalışıyorum giremedm o yüzden.
Ayy bide öyle bi acıkıyorum ki anlatamam ağzım hiç boş kalmasın. Biraz acıkınca midem bulanıyo:26:
Veee artık pantalonlarımın hiçbirini giyemiyorum sinir bozucu ama güzel bişey. Dün gdip alışveriş yaptım akşam çok güzel pantalonlar aldım...
ye canım yeee canın ne istiyorsa ye naz yap aşer bol bol gecenin olmayan saatlerinde olmadık şeyler iste eşin arasın bulsunn ayy ne güzell.ben öyle bişi olsam neler yaparımm 100 kilo olayım umrumda olmaz top gibi yuvarlanmak istiyorumm koca göbişle :)
ayyyyyyyy ben geldım oku oku bıtıremedım gıcık oldum heeee
merhaba canım sen nasılsın, anladığım kadarıyla bebişl çok acıkıyor maşallah
ohh ne güzel demek ki karnımız büyümeye başladı , hamiş kıyafetleri de çok güzel olur,
güle güle giyin canım ...darısı başımıza
bende top gibi olcam sanırım kilo almadım ama genişledim bayaye canım yeee canın ne istiyorsa ye naz yap aşer bol bol gecenin olmayan saatlerinde olmadık şeyler iste eşin arasın bulsunn ayy ne güzell.ben öyle bişi olsam neler yaparımm 100 kilo olayım umrumda olmaz top gibi yuvarlanmak istiyorumm koca göbişle :)
saol tatlımmm... sorma ne acıkma hemde... aclık nedir bilmezdim yemek yemeği unuturdum şimdide aklıma ilk ymek geliyo
darısı isteyen herkesin başına dualarım sizinle canlarım.
bende top gibi olcam sanırım kilo almadım ama genişledim bayahertürlü meyve evde mevcut kocacım benden daha hızlı valla. ne isticemi biliyo stok yapıyo. aşersende dolapdan gidip alıyosun....
bide onun heyecanını gördükce kıyamıyosun ki gecenin bir körü bişiler istemey babalar daha faarklı yaşıyolar...
anlatayım hatıcem buarada ılk goz agrım nasılsın optum cok sımdı hafta sonu mısafırım vardıya goya bıdege kalcaklardı ama onları okadar cok memnun ettıkkı ıkı gece kaldılar sagolsunlar dun 2.30 temınale bındıler sonra yemege mısafırım vardı temızlıktır yemektır sonra pc acayım arada yazarım dedım yok sıteye gırılmıyor aglıcaktım sınırden eee bunlara ugrasırsam mısafır gec ac kalıcak dedım sonraaaa ıslerım bıttı ezana yarım saat var pc oturdum sıteye gırdı bı sayfa okumustumkı tak kapı zılı bugunde yorgunluktan uyku cok kısa ve ozet oldu dımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?