Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

ye canım yeee canın ne istiyorsa ye naz yap aşer bol bol gecenin olmayan saatlerinde olmadık şeyler iste eşin arasın bulsunn ayy ne güzell.ben öyle bişi olsam neler yaparımm 100 kilo olayım umrumda olmaz top gibi yuvarlanmak istiyorumm koca göbişle :)

oncelılle sızlerı cokkk ozledım ve cokk sevıyorum MFALCON ınan kendım yasamıs gıbı cock cok sevındım cnm allah tamamını erdırsın inş

anlatayım hatıcem buarada ılk goz agrım nasılsın optum cok sımdı hafta sonu mısafırım vardıya goya bıdege kalcaklardı ama onları okadar cok memnun ettıkkı ıkı gece kaldılar sagolsunlar dun 2.30 temınale bındıler sonra yemege mısafırım vardı temızlıktır yemektır sonra pc acayım arada yazarım dedım yok sıteye gırılmıyor aglıcaktım sınırden eee bunlara ugrasırsam mısafır gec ac kalıcak dedım sonraaaa ıslerım bıttı ezana yarım saat var pc oturdum sıteye gırdı bı sayfa okumustumkı tak kapı zılı bugunde yorgunluktan uyku cok kısa ve ozet oldu dımı

saol tatlımmm... sorma ne acıkma hemde... aclık nedir bilmezdim yemek yemeği unuturdum şimdide aklıma ilk ymek geliyo
darısı isteyen herkesin başına dualarım sizinle canlarım.

bende top gibi olcam sanırım kilo almadım ama genişledim baya hertürlü meyve evde mevcut kocacım benden daha hızlı valla. ne isticemi biliyo stok yapıyo. aşersende dolapdan gidip alıyosun....
bide onun heyecanını gördükce kıyamıyosun ki gecenin bir körü bişiler istemey babalar daha faarklı yaşıyolar...

benim kocişim ne yapar acaba, bu ay olmasını çok istiyor kendi takip ediyor günleri bu aralar 2 gün geçti diyor inşallah Rabbim bebeklerimizi bu ay verir bize

istbl cnm uzuldum cok ama hayırlısı olsun senı cok ıyı anlıyorum bekleyıp umut etmek sonra hayal kırıklıgı allah yardımcın olsun uzuntulerını mutlulukla odullendırsın ıns

serıkııııııııııımmmmmmmmmmm napıyooooooosuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnn

hatıcem bu tefrıcıye neden boyle yavas ılerlıyor yahubugun salı olduu kızlar okuyamıyorsanıda okudun annneler teyzelere kaynanalara yoksa bayrama zor bıtıcek

iyidir canım , yolunu gözledim yanii dünden beriii neyse ki mazeretin geçerli.... iyiym işte karnım ağrıyor bugün de hergün bişeyim var:) şu 9 günlük tatil bana vurmadı ona gıcık olmakla meşgulum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…