- 5 Nisan 2011
- 3.245
- 544
- 123
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #2.901
serıkııııııııııımmmmmmmmmmm napıyooooooosuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnn
neyapacaksın 9 gunluk tatılı 1 eylul zaten senın bayramın olucak
ben bu ay cok umutsuzum beklemektende sıkıldım cok ıstıyorum bebek bebek delırcem ama amaannn napayım olmazsa olmaz vallahı 1 yılı gectı heray kendımı yıye yıye bıtırdım sıkıntı sıtres olmazsa olmasın rabbım vermedıkten sonra artık umrumda dıyıl bu ay olmasın esımle tatıl planımız var gezmek tatıl yapmak ıstıyorum sonrakı aylar bakarız zaten okadar sıkılmısıkı esımle bu ay dogru duzgun bırlıkte bıle olmadık yaa mıyıkladı ya ben mıyıkladım zaten mısafırdı bılmem neydı derken buay gectı benım ıcın benımkı kurban hedıyesı olsun ıns
iyidir canım , yolunu gözledim yanii dünden beriii neyse ki mazeretin geçerli.... Iyiym işte karnım ağrıyor bugün de hergün bişeyim var:) şu 9 günlük tatil bana vurmadı ona gıcık olmakla meşgulum
zuhalım askın senı unuturmuyum ben o clın kullandıkca senı hatırlıyorum allah bınkere razı olsun
beni unuttunuzzzz
serfıkım kasık agrısı bel agrısı ıyıdır ama bukadar kendını dınlememnı tavsıyee ederım bebegım bosver duyma luften sonra uzulen yıne bız oluyorum
ben bu ay cok umutsuzum beklemektende sıkıldım cok ıstıyorum bebek bebek delırcem ama amaannn napayım olmazsa olmaz vallahı 1 yılı gectı heray kendımı yıye yıye bıtırdım sıkıntı sıtres olmazsa olmasın rabbım vermedıkten sonra artık umrumda dıyıl bu ay olmasın esımle tatıl planımız var gezmek tatıl yapmak ıstıyorum sonrakı aylar bakarız zaten okadar sıkılmısıkı esımle bu ay dogru duzgun bırlıkte bıle olmadık yaa mıyıkladı ya ben mıyıkladım zaten mısafırdı bılmem neydı derken buay gectı benım ıcın benımkı kurban hedıyesı olsun ıns
pazar günü bende temizlik yaptım dolabimin içini sildim içindekileri rafları yıkadım ama çok yoruldum sonrada clinle bütün mutfak dolaplarımı, fırınımın camını minifırının camını sildim benimde aklıma sen geldin
ben de alacağım bu clinden , fırınıma davlumbazıma lazım madem memnunsunuz kızlar alayım bari
al tabiki tatlım herkese satılıyorAma davlumbazına kullanmadan önce eğer yağlıyca marc mutfakla sil daha sonra clinle sil
yağlı değil pek canım , siliyorum sürekli , sende de marifet çok mark, clin başka öenerebileceğin şeyler var mı canım, mesela banyoda ki musluğun kenarı sararıyor sürekli yıkarım çamaşır suyu cif yani öyle pis bir kadın değilim sürekli temizlerim ama gıcık oluyorum çıkmıyor kafayı yiyorum çıkaracağım diye
ayıptır söylemesi öylesimdir kocam söyler bunuCanın o musluğunun yanından akan pislik değil pas olmasın onun içince cillit bang kullanabilirsin
yok canımcım pas değil , şimdi şu şekil bizim musluk altı kare iki kenarında oluyor , sabun lekesi değil çıkmıyor sinir şey , sarı da değil krem rengi anlamadım gitti , bide musluklarda su lekesi kalıyor yaa oan çözüm var mıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?