Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Bu temizliği yapıcak ne zamanım var nede bende o kadar güç sabahın köründe evden çıkıp akşam 8-9 bazen 10 oluyor eve gitmem bi tek pazarım var ondada temizlikmi,kendimemi bakayım,uyuyayımmı,arkadaşlarlamı beraber olayım yoksa kocayamı zaman ayırayım yoksa bursaya annememi gideyim söyle hangini yapayım

Konu Bilgileri
Users Browsing this Thread
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 2 ziyaretçi)

rose86,haticemavi,serfik,zozdemir

meraba kizlar nasilsiniz bakalim ne var ne yok????

seçenekler çok canım karar veremedim
haklısın valla ben de cumartesi çalışınca haftasonum tamamen gidiyor sanki , temizlikle haftasonumu bitiriyorum , iş bitmiyor ki evi mutlaka süpürüp sileceksin , banyoyu yıkamak zorundasın, tozu da alacaksın bide ütü yok mu ayy gıcık oluyorum bitmiyor Allahtan kociş yardım ediyor , elinden hiç vilada eksik olmaz hergün ev siliyor

serfik,istbul+,haticemavi,mfalcon,........
burdamisnz kizlar??
ne kadar gec bi sistemi var kk nin ya surekli yenile yapiorum ama
bi selam verip almak 15dk mi alioo puffffffsss

ütü deme deliriyorum kumaş pantolan ve gömleği sevmiyorum bende sürekli işim gereği klasik giyinmek durumundayım eşim ütü dışında her şey yapar allah razı olsunn bezle cifi aldımı eline

tmm işte cillit bang onun ilacı kullan sende bana dua ediceksin

bnde iyim canlarimm
yeni bi doktora gttim sbah heycanla bakalim neler dicek dye ama 15dk bile surmedi sinir oldum adetliyken gormem lazim seni dedi yne bekleme yne bekleme..... yaniii..... bu ay da bos gecerse +bi ay daha gec kalicak melegim bana gelmeye...
keske doktor takibine gerek kalmadan bu ay gelse ALLAHim duy bizi
nyseeee.. psikolojim etkilenmesin istiyorum simdilik gecelim bebis mevzusunu...
pazara ugradim hastaneden sonra kizlar (hamisler ve oruclarin affina siginiyorum) mevsim meyveleri aldim gelin beraber yiyelimmm..
ayrica bgun buranin muhabbeti temizlik anlasilan ona da degineyim bari (malum bi saatte cevap aliyorum )
benim favori urunum domestos onsuz hayati dusunemiyorum

dr takibine adetinin 2. Günü başlarsın canım adetliyken bakılır vajinadan daha net görünür ozaman inşallah canım gerek dymadan evladın gelir sana meyve ile pek aram yok domestosu bende severimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…