Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

lugesma benim mide bulantım artık sadece sabahları oluyor o da iş için erken kalkıyoum çok tetikliyor ama haftasonu artık olmuyor azal şükür iyim şuan darısı başına

Kızlar oku oku bitiremedim arada girince hep kaçırıyorum muhabbetleri ama olsun okuyorum yazdıklarınızı ..Mfalcon değerlerin çok güzel hadi bakam sonuna kadar böyle devam inşallah Allah yardımcın olsun kucağına almayı nasip etsin tahmını doğumun mayısa denk gelıyo sanırsam bahar annesi olacaksın ne güzell
Bende çalışmalara hızla devam edıom 2 güne bi ilişki ama bayramda kayvaldemlere gidecez o ara nasıl olacak mecburen ara vermek gerekebilir nasıl halledecez bılmıyorum o bir hafta boyunca hiç ara vermek istemıyorum ama mecburen gidecez hayırlısı artık yaa tablo değişti bizim son halini merak edıom hamişler arttı umarım bu ay herkese Rabbim bu güzel Ramazan bereketınden verecektir tabii hayırlısıyla...

sağol hayatım sen stres yapma bu sitede bir arkadaş 15 ay uğraşmış sonra ramazan diye bu ay sadece 3 kez oldu diyor ve bu ay hamile kaldı önemli olan sayısı sıklığı filan değil olacaksa oluyor

bu arada 24 nisan görünüyor sata göre evlilik yıldönümümüz
ama geç döllenme galiba bizim kuş o yüzden mayısa sarkabilir

Serfik batın kaçtı ki cnm belki adet sancısı değildir hamişlik belirtisidir

1 eylül canım daha var , kasıkta şişlik var zaten damarlarımda pörtlemiş heveslenmiyorum canım ama sabahtan beri karnım ağrıyor , bide ilişki sonrasında da oldu karnım ve kasığım çok ağrıdı

Ben merak etmiştim ilişki sonrasında spermler yumurtaya ne kadar sürede ulaşıyo sonra döllenince belirtileri ne sürede ortaya çıkıyo dıe bikaç sitede araştırdım doğrumu bılmem ama yarım saatde sperm yumurtaya ulaşıyo ve 6 gün içinde döllenmeyle ilgili tüm süreçlerini tamamlıyomuş..Belirtiler o günlerde bile kendını hissettirirmiş böle şeyler yazıyodu ama bılmıyorum ne deerece doğru..Bu olayları anlatan videolar felan çok eğlencelı izlemiştim sanırım kafayı yıyecem başka şe düşünemez oldum helede netın başına geçince

lugesma benim mide bulantım artık sadece sabahları oluyor o da iş için erken kalkıyoum çok tetikliyor ama haftasonu artık olmuyor azal şükür iyim şuan darısı başına

saol canım inşallah bnmde geçer. sabahları daha yoğun hissediyorum bende. ama yemek yedikten sonrada bulanıyo yemeyincede bulanıyo...
bnm bu hafta mide ağrılarım başladı yaa o daha fenaymış... bide göbek çıktı valla kocaman oldum kiloda almadım ama büyüdüm iice

kızlar size bir sorum olacak ..bu adet öncesi başlayan gögüs agrıları şişligi ne zaman geciyo.adet oluncamı yoksa 2-3gün sonra mı daha önce hiç dikkat etmemişim buna...benim hala gögüslerim şiş

beni deişten kovarlar yakında size laf yetirmekten çalışamaz oldum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…