- Konu Sahibi haticemavi
-
- #2.961
Ben merak etmiştim ilişki sonrasında spermler yumurtaya ne kadar sürede ulaşıyo sonra döllenince belirtileri ne sürede ortaya çıkıyo dıe bikaç sitede araştırdım doğrumu bılmem ama yarım saatde sperm yumurtaya ulaşıyo ve 6 gün içinde döllenmeyle ilgili tüm süreçlerini tamamlıyomuş..Belirtiler o günlerde bile kendını hissettirirmiş böle şeyler yazıyodu ama bılmıyorum ne deerece doğru..Bu olayları anlatan videolar felan çok eğlencelı izlemiştimsanırım kafayı yıyecem başka şe düşünemez oldum helede netın başına geçince
saol canım inşallah bnmde geçer. sabahları daha yoğun hissediyorum bende. ama yemek yedikten sonrada bulanıyo yemeyincede bulanıyo...
bnm bu hafta mide ağrılarım başladı yaa o daha fenaymış... bide göbek çıktı valla kocaman oldumkiloda almadım ama büyüdüm iice
saol canım inşallah bnmde geçer. sabahları daha yoğun hissediyorum bende. ama yemek yedikten sonrada bulanıyo yemeyincede bulanıyo...
bnm bu hafta mide ağrılarım başladı yaa o daha fenaymış... bide göbek çıktı valla kocaman oldumkiloda almadım ama büyüdüm iice
kızlar ben çıkıyorum karnım ve kasığım ağrıyor , halim kalmadı yarın görüşürüz öpüyorum hepinizi
sonunda herkes geldi sanirim...
birden bi kactiniz walla bi basima ole kalakaldim:44:
zaten bgunum hep biseyleri beklemekle gecti...
NYSEEEEE..
kizlar basarabilcek miyim bilmiyorum ama ben bu aralar cok fazla bebis muhabbetine girmeme karari aldim yani kendi adima teorik olarak kafamdan silmeye karar verdim pratikte calismalara devam tabiki:)))
doktor takibim gelecek ay ki kirmizilarla baslayacak insallah o zmana kadar
vucdumda kendi uydurma belirtilerimi aramaktan vazgecicem hesaplamalari, gunleri saymayi unutmayi deneyecegim
umarim basarabilirim...
cunku butun bunlar beni daha fazla yipratmaktan baska hic bi ise yaramiyoo((((
ben gunleri saysam da metabolizmami mercek altina alsam da bosss... gelicek olan zaten gelir...
bole diyorum ama bebis hasretiyle yanip tutusurken bunu tek basima yapamam biliyorum =>ALLAHIM YARDIMM ETTT
bole isteeee.........
sohbet su an nerelerde bilmiyorum cunku sayfam cok gec guncelleniyo
bana bu surecimde destek vermek isteyenlerinize ilk gebelikten alakasiz sorumu yonelteyim
himmmm.. aksama sizi bekleyen iftar menulerinizden bahsedebilirsinz mesela...
kızlar ben çıkıyorum karnım ve kasığım ağrıyor , halim kalmadı yarın görüşürüz öpüyorum hepinizi
bisey daha sorayim kizlar ben bi film listesi yapiyorum da aksamlari izlemek icin
her aksama bi film dusecek sekilde hazrlayacagm
bana onerebilcekleriniz varsa yazar misiniz soyleeee en romantizm icerenlerden meselaa
fantastik, bilimkurgu olmasin ama hic sevmem gercekustu icerikli filmleri
bisey daha sorayim kizlar ben bi film listesi yapiyorum da aksamlari izlemek icin
bana onerebilcekleriniz varsa yazar misiniz soyleeee en romantizm icerenlerden meselaa
incir reçeli izlemediysen kesinlikle incir reçeli
romantik komedi seversen hayatım yalan
eski bir film yine romantik komedi izlemediysen 50 ilk öpücük
macera filmi seviyorsan kaçış planı (süper bir film çok güzel kurgulanmış)
turist
aklıma gelenler bunlar şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?