Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

evet onşarı izlemek çok zevkli spermler uçuşarak gidiyorlar, bebeğin oluşumu ama çok izleyipte dediğin gibi kafayı yeme olumsuz etkiler:13:

evet bende de oluyordu yemek yerkende yedikten sonra da herseyden iğreniyordum yavaş yavaş azalmaya başladı haftaya yumurtaya başlıcam kısmetse bende 1 hafta yedim iğrendim ama bende mide ağrısı yoktu olmadı karnımda bi çıkıo kocaman bazen inıo anlamadım ama yınede biraz var şişkinlik oldugu zaman geriliyor patlıcak gibi oluyor ben kilo aldım malesef yemediğim halde aldım 2 kilo nasıl oldu anlamadım :44::44::44:

evet bende de oluyordu yemek yerkende yedikten sonra da herseyden iğreniyordum yavaş yavaş azalmaya başladı haftaya yumurtaya başlıcam kısmetse bende 1 hafta yedim iğrendim ama bende mide ağrısı yoktu olmadı karnımda bi çıkıo kocaman bazen inıo anlamadım ama yınede biraz var şişkinlik oldugu zaman geriliyor patlıcak gibi oluyor ben kilo aldım malesef yemediğim halde aldım 2 kilo nasıl oldu anlamadım :44::44::44:

İstbul canım ben hiç dikkat etmedim adetliyken göğüslerime hiç bilmiyorum kaç gün sonra şişlik geçer ama sanırsam adet bitince normale dönüyodur fazla göğüs ağrım hatta hiç olmaz bende

sonunda herkes geldi sanirim...
birden bi kactiniz walla bi basima ole kalakaldim:44:
zaten bgunum hep biseyleri beklemekle gecti...
NYSEEEEE..
kizlar basarabilcek miyim bilmiyorum ama ben bu aralar cok fazla bebis muhabbetine girmeme karari aldim yani kendi adima teorik olarak kafamdan silmeye karar verdim pratikte calismalara devam tabiki:)))
doktor takibim gelecek ay ki kirmizilarla baslayacak insallah o zmana kadar
vucdumda kendi uydurma belirtilerimi aramaktan vazgecicem hesaplamalari, gunleri saymayi unutmayi deneyecegim
umarim basarabilirim...
cunku butun bunlar beni daha fazla yipratmaktan baska hic bi ise yaramiyoo((((
ben gunleri saysam da metabolizmami mercek altina alsam da bosss... gelicek olan zaten gelir...
bole diyorum ama bebis hasretiyle yanip tutusurken bunu tek basima yapamam biliyorum =>ALLAHIM YARDIMM ETTT
bole isteeee.........
sohbet su an nerelerde bilmiyorum cunku sayfam cok gec guncelleniyo
bana bu surecimde destek vermek isteyenlerinize ilk gebelikten alakasiz sorumu yonelteyim
himmmm.. aksama sizi bekleyen iftar menulerinizden bahsedebilirsinz mesela...

hakkında hayırlısı olsun tatlım.. ben aksama davetliyim bilmiyorum neler beklediğini ama acıktım çokk

bisey daha sorayim kizlar ben bi film listesi yapiyorum da aksamlari izlemek icin
her aksama bi film dusecek sekilde hazrlayacagm
bana onerebilcekleriniz varsa yazar misiniz soyleeee en romantizm icerenlerden meselaa
fantastik, bilimkurgu olmasin ama hic sevmem gercekustu icerikli filmleri

Geçen gün incir reçelini seyretmiştik güzeldi bu aralar hiç film seyretmiyorum geceleri Hz.yusuf izliıoz eşimle çok hoşuma gidiyo hmmm bi ara sinema sitelerıne bakıp bi liste çıkartayım sana şimdi hiç aklıma gelmedi..
Bebek fikrinii akıldan çıkartmak benımde en büyük arzum çok haklısın umarım bunu azda olsa başarabiliriz..

incir reçeli izlemediysen kesinlikle incir reçeli
romantik komedi seversen hayatım yalan
eski bir film yine romantik komedi izlemediysen 50 ilk öpücük
macera filmi seviyorsan kaçış planı (süper bir film çok güzel kurgulanmış)
turist

aklıma gelenler bunlar şimdilik

Turist hariç diğerlerini bende izlemiştim gerçekten hepside çok güzel filmler

canım bi kaç tane romantik film ismi verebilirim
- autumm in new york
- definitely, maybe
- mother and child
-a wolk to remember
- the notbook
- dear john

aklıma gelenler bunlar umarım seversin

tavsiyelerinizi not aldim kizlar saolun
aslinda romatik komedi en sevdgm tarz diyebilirim
incir recelini izledim ayrica begendim kurgusunu siradisi buldum
abidik kubidik ask filmi degil en azindan bizdeki ask filmleri hep birbirine benzedgnden genelde yabanci yapim izlemek benim tercihim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…