- Konu Sahibi haticemavi
-
- #2.981
ahh kıyamam aynı kaderi paylaşıoruz kıs:)Benim de face yok ki:26:
canım çok çok geçmiş olsun senin canın sağolsun o yeter arkadaşım eşinede hak vermek istiorum hemde istemiorum :) erkekelre bazen gıcık oluorum insan halinden anlamıolar sen hiç üzülme hayırlı ise allah versin hayırlı deil ise vermes zaten tatlım sen kendi sağlığına dikkat et sen iyi oldukça herşeyde güzel olur...allah şifa versin bende 7 eylülde ameliyat olucam burundan bebek çalışmaları devam ediyor bakalım 30-31 ağustos bat :)Canlarım, uzun zamandır yoktum belki farketmişsinizdir, geçmişi de okuyamadım haliyle neredeyse 10 gün oldu.
Kaçırdığım haberler var ise sizden özet isterim, Mfalcon'cum seni çok çok tebrik ederim öncelikle..
Bunun yanı sıra bana ne olduğunu sorarsanız neler geldi başıma bilseniz,
Apandisit ameliyatı oldum geçen hafta(((
Apar topar bir gün içinde sancılar istifralar derken hastanede buldum kendimi, ertesi gün de hemen ameliyata aldılar.
Kapalı ameliyat oldum öyle dikişim falan yok ama bu şişkinlik bu içten ağrılar beni öldürecek,
Karnımda sanki bişey var yada yeni doğurmuşum gibi kocaman bir göbeğim var çok mutsuzum(
Herkes bu sana alıştırma oldu deyip duruyor dalga geçer gibi, ne gerek vardı istemiyorum yaaaaaaaaaa!
1 haftadır annemde kalıyordum, 2 gün önce geldim evime 3 gün daha izinliyim.
Çok sinirlerim bozuldu bilemezsiniz, yeni yeni kendime geliyorum.
Doktor 2 ay korun dedi(
Folic asidi verdi bir yandan da, bilemiyorum ne olacak.
Eşim de ne alakası var zaten artık ayaklandın bile en geç 1 haftaya zaten bişeyin kalmayacak, korunmaya gerek yok deyip duruyo
Ameliyat olalı cuma günü tam 1 hafta oldu ve ilk kez dün akşam ilişki oldu bizde,
Söylememe ramen korunmadı, tırsmaya başladım şimdide inş tutmaz diye.
Şu halime bakın olsun diye çıldırırken 1 günde işler nasılda değişti, şimdi de ne diyorum.
Of bilmiyorum, çok bunaldım şu 1 haftada, aklıma gelmeyen başıma geldi,
Sizi de çok özledim,
Gezmeyi hoplamayı zırlamayı dansetmeyi özledim,
Günlerdir tek yaptığım yatmak.
Ayaklandım artık ama yinede dilediğim gibi hareket edemiyorum.
Tekrar ne zaman foruma girebilirim bilmiyorum,
Çabuk iyileşmem için sizde duanızı esirgemeyin benden nolur..
canım ya şu bahsettiğiniz ne kartı banada yazın hele nerde satılıo ne diye piyasada aramalıyız :) bakarsınızlazım olur banada:)selam kızlar ben geldiiiim
sonucum daha çıkmadııı bekliyorum
zuzuuum söyledim eşime
kart aldım üzerinde worlds greatest dad yazıyordu içine de bişeyler yazdım ve yanına testimi koydum şaşırdı
mutlu oldu ama ben değer daha çok düşük sorun çıkabilir dedim
o da sonuçta hamilesin değil mi dedi evet dedim tmm gerisi önemli değil dedi
ona kalsa bugün tüm sülale duyar yaaa ben engelliyorum
canımm sonucu banada yazarmısın nasıl durumlar sayfa çok ilerlemiş yarıya kadar baktım :)kızlaaar yaaaa
test aleti bozulmuş sonuç yarın çıkacakmış :95:
kısss benimde 19 ağustosta 7 yılım bitti 8 den gün alıoruz :) demek yakınmış evlilik yıldönümlerimiz :) ikimizede mutluluklar diliorum canımm ikimizde nice senelere çıkalım inşallah :)ben özledim amaaaa
bu arada çok mutluyum kızlar, kocişle 8 senemiz doldu bugün , çiçek göndermiş bana , mutluyum mutluyum mutluyum
tabikiii incir reçelii favorim o bu sıralar :)bisey daha sorayim kizlar ben bi film listesi yapiyorum da aksamlari izlemek icin
her aksama bi film dusecek sekilde hazrlayacagm
bana onerebilcekleriniz varsa yazar misiniz soyleeee en romantizm icerenlerden meselaa
fantastik, bilimkurgu olmasin ama hic sevmem gercekustu icerikli filmleri
kıss nettin durumların nasılll kaç haftalıksın :)ben kaçıyorum kızlar iyi akşamlaaar