Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Benim de face yok ki:26:
ahh kıyamam aynı kaderi paylaşıoruz kıs:)

canım çok çok geçmiş olsun senin canın sağolsun o yeter arkadaşım eşinede hak vermek istiorum hemde istemiorum :) erkekelre bazen gıcık oluorum insan halinden anlamıolar sen hiç üzülme hayırlı ise allah versin hayırlı deil ise vermes zaten tatlım sen kendi sağlığına dikkat et sen iyi oldukça herşeyde güzel olur...allah şifa versin bende 7 eylülde ameliyat olucam burundan bebek çalışmaları devam ediyor bakalım 30-31 ağustos bat :)

canım ya şu bahsettiğiniz ne kartı banada yazın hele nerde satılıo ne diye piyasada aramalıyız :) bakarsınızlazım olur banada:)

kızlaaar yaaaa

test aleti bozulmuş sonuç yarın çıkacakmış :95:
canımm sonucu banada yazarmısın nasıl durumlar sayfa çok ilerlemiş yarıya kadar baktım :)

ben özledim amaaaa

bu arada çok mutluyum kızlar, kocişle 8 senemiz doldu bugün , çiçek göndermiş bana , mutluyum mutluyum mutluyum
kısss benimde 19 ağustosta 7 yılım bitti 8 den gün alıoruz :) demek yakınmış evlilik yıldönümlerimiz :) ikimizede mutluluklar diliorum canımm ikimizde nice senelere çıkalım inşallah :)

tabikiii incir reçelii favorim o bu sıralar :)

ben kaçıyorum kızlar iyi akşamlaaar
kıss nettin durumların nasılll kaç haftalıksın :)

kristalbebek selam nasılsın
buraya yazdım ama kimse cevap vermedi
bu başlıkta hamile kalanlar kimler
takip edemedim de
canım mfalcon son hamişimiz bende gündüzleri giremediğim için tam bilemiorum akşamlarıda onlar olmuyor :) zozdemir lugesma rose86sanırım mfalcon hatırladığım bunlar canım

canım mfalcon son hamişimiz bende gündüzleri giremediğim için tam bilemiorum akşamlarıda onlar olmuyor :) zozdemir lugesma rose86sanırım mfalcon hatırladığım bunlar canım

anladım canım rose hariç hepsini biliyodum
tebrikler hepsne de

yok kuzum ne bebişi
yarın regli günüm ama olcam
testler de negatif zaten

Kristaal degerim 127 cikmis canim iki katindan bile fazla artmis persembe de test yaptircam cuma sabah doktora gitcem tam ne kadar oldugunu o zaman soylerler herhalde
sata gore yarin 5 haftalik olacak

anladım canım rose hariç hepsini biliyodum
tebrikler hepsne de

yok kuzum ne bebişi
yarın regli günüm ama olcam
testler de negatif zaten
hayırlısı canım sonunda ölüm yokya üzmeyelim canımızı dimi:)) allah vericeği günü bilir elbelt
bu arada sağlığın sıhhatin nasıl

hayırlısı canım sonunda ölüm yokya üzmeyelim canımızı dimi:)) allah vericeği günü bilir elbelt
bu arada sağlığın sıhhatin nasıl

bugün kötüyüm ya
alerjik rinit hastasıyım ve acayip derecede alerjim tuttu
b kategorisindeki ilaçlar işe yaramıyor
c kategorisini de ben içmek istemiyorum

Kristaal degerim 127 cikmis canim iki katindan bile fazla artmis persembe de test yaptircam cuma sabah doktora gitcem tam ne kadar oldugunu o zaman soylerler herhalde
sata gore yarin 5 haftalik olacak
canım hayırlısı olsun çok sevindim inann senin doğalmıydı edavi gördünmü (klomen)

naber nasılsınn bayağıdır görünmüyorsun

ıyım canım valla eskısı gıbı gremıyrm bıde temmuz topıgıne grdım yoksunuz snra burda buldum sızı doktorlarla ugrasmaktan gremedım asılama olucaktım yumurtam kendılıgınden catladı kaldı sonra tekrar adet oldum tekrar basladık tedavıye asılama oldum derken işte vakıt boyle gectı benım ramazanda sonuc alıcam ama umıtsız cunku esımdede morfolojı 0 cccıktı onemsız dyorlar cunku dgre degerler yuksekmıs sadece doleme yapamıyrmus veya gelısım olmuyrmus yanı nıhayetınde sanırım olmuycak bu son asılamaydı zaten tup bebege gecmek ıcın yaptrmıstık bakalım artk beklıyrz adetı rabbım ol derse olur ama benım durum boyle ıste cnm sen neler yaptın

canım hayırlısı olsun inaşşh olur ben ara verdim ramazan çnceki son klomen tedavisi yaptım olmadı ramazanın girmesiyle ara vereyim dedim bi kaç ayda düşünmüyorum kendimi hiç kasmamaya karar verdim korunma olmıcak ama tedavide olmicam sonuçta 1 çocuğum var hemde korunmasız tedavisiz olmuştu ondan biraz ümitliyim belki gene olur allah verir die :) hayırlısı hepimiz için seni gördüğüme sevindim tatlım sende üzme kendini hem tüp bebekle ikizlrin üçüzlerin olur daha güzel valla :)

aynen canım valla bı tane verse rabbım bıde fsh yuksek olmasa bende kasmıycam ne kadar dusunursen okadar olmuyr bu ay umıtsız oldugum ıcınde kasmıyrm bende bıde ben teyze oldum yaaa cok tatlı bı oglumuz oldu yegenımın onu sevıyrz cok hasretımızı onla dındırıyrz aklım kendıme gtmıyr hep ona gıdıyor valla :)tup bebekle kesın ıkız olucak benım bılen bılmeyen yabancılar bıle bana senın ıkızın olucak dıyorlardı galıba sonunda mecburen olucak saglıklı olsnda hıcfarketmez :)

amin canım herşeyden önemlisi sağlık en kısa zamanda rabbim nasipeder inşallah bu arada bebişinizi allah bağışlasın gözleriniz aydın benimde kuzenim doğdu 10 gün önce :) bizimde kızımız oldu :) teyzem doğum yaptı 14 yıl aradan sonra kazayla :))

Son düzenleme:

amın canım sagol rabbım sızınkınede saglıklı omurler versın ne guzel olmus ya kazayla bıde bız yyapsak :)benım annemde kardesımı kazzayla yapmıstı ama ıykıde kaza olmus ne guzel bır mutlulktu rabbım sımdıde yegenımıde yasattı valla cok ozlemışiz bebek sevmeyı o guzel kokusunu ahhh valla yazarken bıle hos olduuu ıcım ınsan kendı evladını nasıl sever bılemıyrm onu dusunemıyrm bıle:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…