- Konu Sahibi haticemavi
-
- #3.301
serfıııııkııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hatıcemm nasılsın kızlar buara hıc gıremedım yaa bende hıc gebelık belırtılerım yok goguslerım aynı kasık agrım yok bel agrım yok akıntım yok sanırım bebekte yok
ya kuzum daha ne belırtı olcak belın zaten arada agırması gerekıyor kasık agrın varmıs eger bısı soylıyım ıntıhap varsa oda kasıkta sıslık yapıyor dıe bılıyorum ama emrıyada sıslık yapar beklıcez ve gorcez cnm ıcı bıtanem ılk goz agrım ne olur aynı gun ıcınde bebek haberlerımızı almıs olalım ve omanı hıc unutmayalım
selam kızlarrrrr napıosunzzzzzz şöyle bir kuaföre gittim manilkür pedikür ağda kaş bıyık ohhhhh pammuk gibi olmusum darısı başınızaaaa
kızlarrrrrr
dahalık burdayım bıtanem ayy bebek dusun dusun neolcak halımızbu karı gıbı olcaz he
ohhh beee sonunda rahatladın neydi öyle geçen gün ağda ağda diye tutturdun zuzum yaaa , ben bile rahatladım
mrb kızlar nasılsınız
mfalcon hamile kalmışsın çok sevindim canım allah kucağına almayı nasip etsin inş ksç haftalıksın tedaviylemi oldu
başka var mı hamiş olan uzun zamandır uğramadım topiğe
teşekkürler hayatım
4 haftalık galiba daha ultrosona girmedim sata göre 5+2 ama geç döllenmiş yavrucuk
tedavi değil hayatım kendiliğinden oldu darısı başına
amin allahım isteyen herkese nasip etsin inş
kaçıncı ayda oldu tatlım merak ettim
tekrar selam kızlar
bu ayda canı gelmek istemedi yaramazın
umutlarım gelecek aya üzülmedim hiç üzülmeyeceğim hem gelecek ay hamile kalırsam yaz bebesi olur çabucak büyür
bu arada benimde ağdaya gitmem lazım ama benim kuafördeki kız da izne ayrılmış 7'sin de gelecekmiş yolunu gözlüyorum ağdacının :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?