- Konu Sahibi haticemavi
-
- #3.321
şöyle korunmayı bırtığımın 4. ayı ama ben d.kontrol hapı kullanmıyordum eşim korunuyordu
hayırlısı olsun hayatım sıkma canını ne kadardır bekliyorsunuz
ne güzel hemen kalmışsın benm 5 ay bitti 6 ay olucak hala birşey yok off off
anne olmak için can atıorum her akşam dergiler dvdler alıyorum izliorum okuyorum
ALLAHım sen bu mübarek günde yüzümüzü güldür dualrımızı kabul eyle kızz sen hamilesin duaların kabul olur
banada dua et olur mu bugün 11. günüm 3 güm kaldı yumurtlamama
canım aslında daha çok olmadı bu 3. aydı artık umudum 4. aya ama zaman azda olsa umutlanıyor insan ne bileyim umutlanmıyım dedim kendime ama olmadı umutlanmışım genede
sanırım sen de hamilesin hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin allah
olur canım istersen ismini yaz ya da özelden gönder ismen dua edeyim
selam kizlar ben bir suredir giremedi.dua ne oldu onuda anlayamadim.meleke okunuyordu.sonra yarida birakilmis.yani kisaca ben anlamaim.hala okuyormuyuz,yoksa biraktikmi.bu arada ben de kirmizi karti bekliyorum olmadi.herkese hayirli bir kandil, hayirli bir cuma diliyorum.rabbim en kisa zamanda bize de versin insallah.hamile arkadaslarida allah nazarlardan korusun.
sağol canım
kızlar bu arada biliyorsunuzdur ama ben yine söyleyim
d.k. hapı ile korunanlarda yumurtalıkların tekrar çalışması 6 ayı bulabiliyor
sen hapla mı korunuyordun
yok canım hapla korunmuyordum eşim korunuyordu. gelecek aya inşallah
bu arada bi şey daha sorayım benim regl hep çok ağrılı olur ilaç iğne olmadan rahatlayamam şimdi de kullanmk istemiyorum ama ağrılarım başlıyor ne yapsam da ağrılarım artmasa
hayatım melek doktora gitti benim için okumayın artık dedi tansele başlandı
ama tansel iki gündür pek fazla girmiyor sayısını bilemiyoruz
bizimde evde int yoktu ssimdi bir bakiyim dedim annemen.ama hepsini okuyamadim.ne yapalim okuyalim ama demi.yoksa odami biraktiki.ay kac gundur suylu oldum kendimce.haber veremiyom.malum sizi okuyamiyom.bugunde cokkkkkkkkkkk kötüyüm.sanirim kart geliyor.atesim dustu.ates topiginin dedine göre erken adet bile olurmusum.rabbimin emri ne diyelim.
Kızlar 15 dak sonra hastaneye gidiyoruz şuanda çok heyecanlıyımmmmmmmmmmmmmmmm
bend e merakımdan oraya soru sordum ama cevaplanmadı, ateş düşünce hamile olunmuyor mu anlamadım, kasığım çok ağrıyor benim iki gündür meraktan ateş ölçüyorum 36,3 ve 36,5 , kişiden kişiye değişmez mi acaba
bend e merakımdan oraya soru sordum ama cevaplanmadı, ateş düşünce hamile olunmuyor mu anlamadım, kasığım çok ağrıyor benim iki gündür meraktan ateş ölçüyorum 36,3 ve 36,5 , kişiden kişiye değişmez mi acaba
serfiiik hayatım benim 36.5tu genelde son günler ama bir gün 36.8 olmuştu
bende sordum cevap geldi ama yine bir soru sordum gelmedi.hepsi uzman olmus.gerci baska topiktede yazdim belirtiler icin ama nerde kimseden ses yok.ben buay ilk deniyorum.13.de dr.catlattin dedi.atesini ölc dedi.ama atesim dun dusmeye basladi.benim atesimde 36.3 tu hep sonra catladi 36.8 gitti hep dun yine inise gecti.bende fazla birsey bilmiyorum canim.ama ates topigi adetin geliyor demis.gerci ben bugun meraktan test yaptim sonuc negativ.ablam felan erken diyor ama bilmiyorum ya
kendimden iyicene şüphelenir oldum yaaa , kasık ağrısı kafamı kurcalıyor yani, hafiften de ıslaklık oluyor:44:
bekle bakalım canım , bazen hiç belirti olmuyormuş adet gecikince anlaşılıyormuş, inş bebeğin seninledir
kendimden iyicene şüphelenir oldum yaaa , kasık ağrısı kafamı kurcalıyor yani, hafiften de ıslaklık oluyor:44:
bekle bakalım canım , bazen hiç belirti olmuyormuş adet gecikince anlaşılıyormuş, inş bebeğin seninledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?