Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

şöyle korunmayı bırtığımın 4. ayı ama ben d.kontrol hapı kullanmıyordum eşim korunuyordu

ne güzel hemen kalmışsın benm 5 ay bitti 6 ay olucak hala birşey yok off off
anne olmak için can atıorum her akşam dergiler dvdler alıyorum izliorum okuyorum
ALLAHım sen bu mübarek günde yüzümüzü güldür dualrımızı kabul eyle kızz sen hamilesin duaların kabul olur
banada dua et olur mu bugün 11. günüm 3 güm kaldı yumurtlamama

hayırlısı olsun hayatım sıkma canını ne kadardır bekliyorsunuz

canım aslında daha çok olmadı bu 3. aydı artık umudum 4. aya ama zaman azda olsa umutlanıyor insan ne bileyim umutlanmıyım dedim kendime ama olmadı umutlanmışım genede

sanırım sen de hamilesin hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin allah

olur canım istersen ismini yaz ya da özelden gönder ismen dua edeyim

sağol canım

kızlar bu arada biliyorsunuzdur ama ben yine söyleyim
d.k. hapı ile korunanlarda yumurtalıkların tekrar çalışması 6 ayı bulabiliyor

sen hapla mı korunuyordun

selam kizlar ben bir suredir giremedi.dua ne oldu onuda anlayamadim.meleke okunuyordu.sonra yarida birakilmis.yani kisaca ben anlamaim.hala okuyormuyuz,yoksa biraktikmi.bu arada ben de kirmizi karti bekliyorum olmadi.herkese hayirli bir kandil, hayirli bir cuma diliyorum.rabbim en kisa zamanda bize de versin insallah.hamile arkadaslarida allah nazarlardan korusun.

hayatım melek doktora gitti benim için okumayın artık dedi tansele başlandı
ama tansel iki gündür pek fazla girmiyor sayısını bilemiyoruz

sağol canım

kızlar bu arada biliyorsunuzdur ama ben yine söyleyim
d.k. hapı ile korunanlarda yumurtalıkların tekrar çalışması 6 ayı bulabiliyor

sen hapla mı korunuyordun

yok canım hapla korunmuyordum eşim korunuyordu. gelecek aya inşallah

bu arada bi şey daha sorayım benim regl hep çok ağrılı olur ilaç iğne olmadan rahatlayamam şimdi de kullanmk istemiyorum ama ağrılarım başlıyor ne yapsam da ağrılarım artmasa

ayağıan sıcak su torbası koy sıcak birşeyler iç
uyuyabiliyorsan çalışmıyorsan uyu çok iyi geliyor

benim de ağrılı geçerdi benim yumurtlama dönemim de çok ağrılı geçerdi
doktor doğum yap hepsini gidercez dedi bakalım

hayatım melek doktora gitti benim için okumayın artık dedi tansele başlandı
ama tansel iki gündür pek fazla girmiyor sayısını bilemiyoruz

bizimde evde int yoktu ssimdi bir bakiyim dedim annemen.ama hepsini okuyamadim.ne yapalim okuyalim ama demi.yoksa odami biraktiki.ay kac gundur suylu oldum kendimce.haber veremiyom.malum sizi okuyamiyom.bugunde cokkkkkkkkkkk kötüyüm.sanirim kart geliyor.atesim dustu.ates topiginin dedine göre erken adet bile olurmusum.rabbimin emri ne diyelim.

bend e merakımdan oraya soru sordum ama cevaplanmadı, ateş düşünce hamile olunmuyor mu anlamadım, kasığım çok ağrıyor benim iki gündür meraktan ateş ölçüyorum 36,3 ve 36,5 , kişiden kişiye değişmez mi acaba

kizlar afedersinizde birsey sorabilirmiyim.hayirlisiyla insallah hepiniz ilk bebegemi kavusmaya calisiyorsunuz yada hamilesiniz.

serfiiik hayatım benim 36.5tu genelde son günler ama bir gün 36.8 olmuştu

bende sordum cevap geldi ama yine bir soru sordum gelmedi.hepsi uzman olmus.gerci baska topiktede yazdim belirtiler icin ama nerde kimseden ses yok.ben buay ilk deniyorum.13.de dr.catlattin dedi.atesini ölc dedi.ama atesim dun dusmeye basladi.benim atesimde 36.3 tu hep sonra catladi 36.8 gitti hep dun yine inise gecti.bende fazla birsey bilmiyorum canim.ama ates topigi adetin geliyor demis.gerci ben bugun meraktan test yaptim sonuc negativ.ablam felan erken diyor ama bilmiyorum ya

serfiiik hayatım benim 36.5tu genelde son günler ama bir gün 36.8 olmuştu

kendimden iyicene şüphelenir oldum yaaa , kasık ağrısı kafamı kurcalıyor yani, hafiften de ıslaklık oluyor:44:

bekle bakalım canım , bazen hiç belirti olmuyormuş adet gecikince anlaşılıyormuş, inş bebeğin seninledir

hanimlar ben soru sordum ama cevap veren olmadi.benim adim beril tedaviyle olan iki kizim var ikiz.10 yildan sonra yine istiyoruz.hayirlisi rabbimden.kizlar aksam toplu dua yapabilirmiyiz konustunuzmu aranizda hic.katilmak isterim.ates topigine baktim cevap yazmislar sanada banada
sana demislerki kisiye göre degisirmis ates.bir oku istersen.insallah herkesin bebegi sahibindedir.insanin konusamadigi bir konu herkes hersey duaya kilitli.insallah bekletmez sizleri benim yine tesellim var.rabbim izin verirse

bat ina kac gun var benim 3 gunum var ve kuruyum.sanirim hamislikte islaklik oluyormus.topikte okumustum.insallahta öyledir serfik cigim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…