Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

nasılsn tatlım bu gece valiz hazırlıcam ama yinede gece saat kaç olursa olsun dua mı edicem namazımı kılıcam hepinze ayrı ayrı dua edicem rabbim şimdiden kabul etsin

tesekkur ederim canim iyi gibiyim bilmiyorum kendi kendime bebis fikrini cikarma sozu vermistim
ama dusunmedgm halde ruyamda kendimi jinekolog koltugunda gorunce metabolizmam sapitti yine off ya su ruyayi gormesem olmaz miydiii
cok saol cicim dualarin icin simdiden valiz hazrliklari felan ohh iyiymis walla sevindim senin adina bzim yerimize de gez toz eglen
ben bu bayram ailemden ayri gecirecegm gidemiyorum memlekete esimin ailesiyle gecicek rutin.....[/QUOTE]

üzülmeee sıkma canını rabbim hepinizin gönlünden geçeni biliyor ve duyuyor elbette olucak sonuç da gençsiniz sağlıklısınız ya vücudun daha gebeliğe hazır değil sen stres yapıyorsun yada onun bir zamanı var üzme kendini yıpratma doktor sonuçda senin bebegin olur dedimi dedi benim görümcemde çocıuk istedi hemen olmadı hemde öyle kafaya takan bi insan değildi yine bir tanıdığım 1,5 sene sonra oldu o da çok stres yaptı kendini bu kadar kasma ne olur

hadi bakalım bebişinle iyi gezmeler sana, bizim için de bol bol dua et zuzum , bebişlerimiz olsun seni yalnız bırakmayalım

hadi bakalım bebişinle iyi gezmeler sana, bizim için de bol bol dua et zuzum , bebişlerimiz olsun seni yalnız bırakmayalım

gezerim merak etmeyin siz bu konuda hiç şüpeniz olmasın bol bol dua bol bol şükür edicem hepinizin adını ayrı ayrı zikredicem rabbim en kıs zamada kucağınzı doldurur inş. bende yalnız kalmam

canim benim zuhal cim ne guzel yazmissin bastan sona haklisin her kelimesinde
her seyin bir zamani var..sanirim en cok buna siginmamz lazimm
derhal toparlaniyorum ve kendime geliyorum oleyse
sukretmem gerekenleri hatrlayip kovaliyorum kederi
ya iste ama ole bi yerde duruyorum ki bazen tek hareketle yere serilebilir ya da dik durabilirim
sen ikincisini secmemi sagladin ALLAHIM melegini seni hep guldursun insallah

yok canim daha neler pimpiriklisin bence sen birascik bekle hem bakalim devam ederse o zman suphelenirsin cagrma simdiden supheyi kendine :28

şaka yapıyorum tatlım, bizim sülalede meşhur bide fıtık , afedersin canım çıkıyor wc de bitmedi bu kapıslık fıtık oldum yaaa
bugün pek neşeliyim nedense ilk defa sahursuz oruç tutuyorum , uyuyakalmışız, Rabbim mübarek günde sınıyor sanırım

tanselll 20 tanede benden canım

kızlar kadir geceniz mubarek olsun dualarınız da kabul olsun
bazılarınızın ismini biliyorum diğerleri de söylerse isim isim dua edicem isteyenlere bu gece
siz de dua edin inşallah birbirimizi hiç tanımadığımız için kabul olur diye inanıyorum

sağol canım senin de kadir gecen mübarek olsun, benim adımı biliyor musun canım duanı istiyorum şimdi sağ kasığım
çok ağrıyor dua et teyzesi bebişim orada olduğu için ağrımış olsun

himm genetik olarak var diyosun yaniii kaysilar ise yaramadi mi ya hayret:44:
Allah kabul etsin bnde sahursuz tutuyorum canim bgun
nesen bozulmasin ins canim ha soleee enerjik olalim ya dmiiii

şuanda çok mutlu oldum biliyor musun ne güzel birseye vesile olmusum megerse.. zaten hepimiz için aynı şükredices herşey için dua edices başka bi çaremiz yok bak şöyle bir sey söyleyim sana 2 kağıt bir kalem al eline ve bu zamana kadar şükretmen gerekn herseyi yaz diğer kağıda da eni üzen karamsarlığa kapıldığı anları yaz eminim ki şükretmen gereken seyler daha çok olucak ve ne zaman karamsarlığa kapılmaya başlarsan hemen git o ikisini oku ardından dua et dua en büyük ilaçtır bunu unutma

himm genetik olarak var diyosun yaniii kaysilar ise yaramadi mi ya hayret:44:
Allah kabul etsin bnde sahursuz tutuyorum canim bgun
nesen bozulmasin ins canim ha soleee enerjik olalim ya dmiiii

hiçbişey işe yaramadı canım , idare ediyorum böyle geçer inş.
Rabbim aç susuz akşama kadar dayanma gücü versin...
neşemiz bozulmasın canım, enerji gün içinde bitecek eminim ama olsun

ayyy bnde istiyyorum canim dua ins bnde edicem hepimize nicklerle hep ediyorum zaten
benim icin bu arada adimi solemek istersen rose un turkce mealini kullanabilirsin canim

güneşe yakınlık bakımından altıncı gelen gezen. Yani ismin ZUHAL=SATURN (BUARADA SENİN ADIN NEYDİ CANIM)

surda iki dakikalik munabbetler bile nelere vesile oluyo dmi
birbirmizi tanimoruz ustelik hic gormedik
telepati bu olsa gerek
sizi sadece nicklerinizle taniyor olsam da
hepinizi cok seviyorum kizlar yaa iyi ki varsiniz

Nine ile dede bir gün eski günleri yad ediyorlarmış. Nine, "hadi yine eski günlerde olduğu gibi sinemanın önünde buluşup, felekten bir gün çalalım" demiş.Dede de tamam hanım demiş, ve ertesi gün olmuş.
Dede önceden sinemanın önüne gitmiş ve beklemeye başlamış,ama nine gözükmemiş..
Dede beklemekten sıkılıp sinirli bir şekilde eve gitmiş,bakmış ki hanım evde oturmuş ağlıyor."Ya hanım seni o kadar bekledim niye gelmedin" demiş.
Nine ise hıçkıra hıçkıra cevap vermiş:
"Annem izin vermedi"..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…