- Konu Sahibi haticemavi
-
- #3.261
nasılsn tatlım bu gece valiz hazırlıcam ama yinede gece saat kaç olursa olsun dua mı edicem namazımı kılıcam hepinze ayrı ayrı dua edicem rabbim şimdiden kabul etsin
evet panpiş ne olmuş yani hilal diyor da ben diymez miyim benim ne eksik ondan altarafı kuşum aydın yok yanımda o kadar
ayyy gıcık oluyorum o kadına yaaa , uyuz boşver deme eksik kalsın
nasılsn tatlım bu gece valiz hazırlıcam ama yinede gece saat kaç olursa olsun dua mı edicem namazımı kılıcam hepinze ayrı ayrı dua edicem rabbim şimdiden kabul etsin
hadi bakalım bebişinle iyi gezmeler sana, bizim için de bol bol dua et zuzum , bebişlerimiz olsun seni yalnız bırakmayalım
yok canim daha neler pimpiriklisin bence sen birascik bekle hem bakalim devam ederse o zman suphelenirsin cagrma simdiden supheyi kendine :28kızlar benim sağ kasık hafif pırtladı ağrıyor da acaba kapıslıktan fıtık mı çıkardım ne
yok canim daha neler pimpiriklisin bence sen birascik bekle hem bakalim devam ederse o zman suphelenirsin cagrma simdiden supheyi kendine :28
tanselll 20 tanede benden canım
kızlar kadir geceniz mubarek olsun dualarınız da kabul olsun
bazılarınızın ismini biliyorum diğerleri de söylerse isim isim dua edicem isteyenlere bu gece
siz de dua edin inşallah birbirimizi hiç tanımadığımız için kabul olur diye inanıyorum
himm genetik olarak var diyosun yaniii kaysilar ise yaramadi mi ya hayret:44:şaka yapıyorum tatlım, bizim sülalede meşhur bide fıtık , afedersin canım çıkıyor wc de bitmedi bu kapıslıkfıtık oldum yaaa
bugün pek neşeliyim nedense ilk defa sahursuz oruç tutuyorum , uyuyakalmışız, Rabbim mübarek günde sınıyor sanırım
canim benim zuhal cim ne guzel yazmissin bastan sona haklisin her kelimesinde
her seyin bir zamani var..sanirim en cok buna siginmamz lazimm
derhal toparlaniyorum ve kendime geliyorum oleyse
sukretmem gerekenleri hatrlayip kovaliyorum kederi
ya iste ama ole bi yerde duruyorum ki bazen tek hareketle yere serilebilir ya da dik durabilirim
sen ikincisini secmemi sagladin ALLAHIM melegini seni hep guldursun insallah
himm genetik olarak var diyosun yaniii kaysilar ise yaramadi mi ya hayret:44:
Allah kabul etsin bnde sahursuz tutuyorum canim bgun
nesen bozulmasin ins canim ha soleee enerjik olalim ya dmiiii
ayyy bnde istiyyorum canim dua ins bnde edicem hepimize nicklerle hep ediyorum zatentanselll 20 tanede benden canım
bazılarınızın ismini biliyorum diğerleri de söylerse isim isim dua edicem isteyenlere bu gece
siz de dua edin inşallah birbirimizi hiç tanımadığımız için kabul olur diye inanıyorum
tanselll 20 tanede benden canım
burdayım zuhalcim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?