- Konu Sahibi haticemavi
-
- #3.281
Nine ile dede bir gün eski günleri yad ediyorlarmış. Nine, "hadi yine eski günlerde olduğu gibi sinemanın önünde buluşup, felekten bir gün çalalım" demiş.Dede de tamam hanım demiş, ve ertesi gün olmuş.
Dede önceden sinemanın önüne gitmiş ve beklemeye başlamış,ama nine gözükmemiş..
Dede beklemekten sıkılıp sinirli bir şekilde eve gitmiş,bakmış ki hanım evde oturmuş ağlıyor."Ya hanım seni o kadar bekledim niye gelmedin" demiş.
Nine ise hıçkıra hıçkıra cevap vermiş:
"Annem izin vermedi"..
günaydın kızlar
herkes mutlu galiba biraz sayfaları okudum Allah mutluluğunuzu daim etsin.
kapızlık için doktora gitsen canım onlar ilaç verip rahatlatırlar seni hem hamilemisin o zaman kan testinden bilebilirler bilmiyorum ki :78:
kızlar bugün benim regl olmam gerekiyordu olmadım sabah saat 9 da kocişim evden daha çıkmadan dedim ki bi test al da yapalım dedim almadı biraz daha bekleyelim dedibenim içim içimi yiyor adam bekleyelim diyor çok kızdım ama haklıda olduğunu bildiğimden bişey demedim
haklı bugün aklımdan çıkartıp hiç bişey yokmuş gibi davranmalıyım
hg canim napalim ya enerjimiz dusmesin dye ortaya karisik bseler atiyorum skntdan bndegünaydın kızlar
herkes mutlu galiba biraz sayfaları okudum Allah mutluluğunuzu daim etsin.
kapızlık için doktora gitsen canım onlar ilaç verip rahatlatırlar seni hem hamilemisin o zaman kan testinden bilebilirler bilmiyorum ki :78:
kızlar bugün benim regl olmam gerekiyordu olmadım sabah saat 9 da kocişim evden daha çıkmadan dedim ki bi test al da yapalım dedim almadı biraz daha bekleyelim dedibenim içim içimi yiyor adam bekleyelim diyor çok kızdım ama haklıda olduğunu bildiğimden bişey demedim
haklı bugün aklımdan çıkartıp hiç bişey yokmuş gibi davranmalıyım
Trenin kompartımanında beyefendi ve alımlı bir bayan yolculuk yaparlar. Bayan okadar çok sıkışır ki tünelden geçiş sırasında hafiften osurayım der. Keskin bir koku yayılmaz mı...
Çok pişman bir yüz ifadesiyle
-Beyefendi ne olur aramızda kalsın.
-Aramızda niye kalsın be kadın. Aç şu pencereyi de koku uçup gitsin
canm skldi benim ya fikra bulayim dedim aksma da cok var daha bgun nasi gecicek ki ya
Nine ile dede bir gün eski günleri yad ediyorlarmış. Nine, "hadi yine eski günlerde olduğu gibi sinemanın önünde buluşup, felekten bir gün çalalım" demiş.Dede de tamam hanım demiş, ve ertesi gün olmuş.
Dede önceden sinemanın önüne gitmiş ve beklemeye başlamış,ama nine gözükmemiş..
Dede beklemekten sıkılıp sinirli bir şekilde eve gitmiş,bakmış ki hanım evde oturmuş ağlıyor."Ya hanım seni o kadar bekledim niye gelmedin" demiş.
Nine ise hıçkıra hıçkıra cevap vermiş:
"Annem izin vermedi"..
günaydın canım,
çok şükür mutluyum açım susuzum ama mutluyumgitmedim canım zaten dr gitmeyi sevmiyorum , işten de bir kapıslık için izin alamam Allah mı söyletti canım yaa hamile olup olmadığımı bilmorum 1 eylül batım, bekliyorum ama bir haftadır kasığım ağrıyor 4 gündür de kapısım , kasığımda da şişlik var sen bi sakin ol bakalım bugünü de atlat bol bol dua et kocana da kızma mübarek gün
hg canim napalim ya enerjimiz dusmesin dye ortaya karisik bseler atiyorum skntdan bnde
kizma bnce kocana hakli cunku daha cok erken biraz daha bekle bnce
bde kafana takma baska seyler dusunmeye calis ona odaklanma
gelmeyecegi varsa bile gelio o kirmizilar sonra tecrubeyle sabit canm
ayy daha ne fikralar var ya ben en masumlarini seciyorum otekileri de kopyalicam da azicik sansurlu forumdan atilirim diye korkmasam gulmekten kirabilirim walla sizi
kızlar şimdi geçmişi okuyamadım yemekten dönünce okurum
yazmak istedim yeni değerim 694.7 çarşamba saat 17.30da alınan kanda 322.3tü bugün bir de 10da alındı kanım yani yavrucuk hızlı hızlı büyüyor zaten 17den 127ye çıktığını duyduğunda doktorumun sıuratını görmeliydiniz
cok sevindim canim benim senin adina hep bole gusel haberlerini aliriz ins.kızlar şimdi geçmişi okuyamadım yemekten dönünce okurum
yazmak istedim yeni değerim 694.7 çarşamba saat 17.30da alınan kanda 322.3tü bugün bir de 10da alındı kanım yani yavrucuk hızlı hızlı büyüyor zaten 17den 127ye çıktığını duyduğunda doktorumun sıuratını görmeliydiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?