Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Trenin kompartımanında beyefendi ve alımlı bir bayan yolculuk yaparlar. Bayan okadar çok sıkışır ki tünelden geçiş sırasında hafiften osurayım der. Keskin bir koku yayılmaz mı...
Çok pişman bir yüz ifadesiyle
-Beyefendi ne olur aramızda kalsın.
-Aramızda niye kalsın be kadın. Aç şu pencereyi de koku uçup gitsin

canm skldi benim ya fikra bulayim dedim aksma da cok var daha bgun nasi gecicek ki ya

günaydın kızlar

herkes mutlu galiba biraz sayfaları okudum Allah mutluluğunuzu daim etsin.

kapızlık için doktora gitsen canım onlar ilaç verip rahatlatırlar seni hem hamilemisin o zaman kan testinden bilebilirler bilmiyorum ki :78:

kızlar bugün benim regl olmam gerekiyordu olmadım sabah saat 9 da kocişim evden daha çıkmadan dedim ki bi test al da yapalım dedim almadı biraz daha bekleyelim dedi benim içim içimi yiyor adam bekleyelim diyor çok kızdım ama haklıda olduğunu bildiğimden bişey demedim

haklı bugün aklımdan çıkartıp hiç bişey yokmuş gibi davranmalıyım

günaydın canım,
çok şükür mutluyum açım susuzum ama mutluyum gitmedim canım zaten dr gitmeyi sevmiyorum , işten de bir kapıslık için izin alamam Allah mı söyletti canım yaa hamile olup olmadığımı bilmorum 1 eylül batım, bekliyorum ama bir haftadır kasığım ağrıyor 4 gündür de kapısım , kasığımda da şişlik var sen bi sakin ol bakalım bugünü de atlat bol bol dua et kocana da kızma mübarek gün

hg canim napalim ya enerjimiz dusmesin dye ortaya karisik bseler atiyorum skntdan bnde
kizma bnce kocana hakli cunku daha cok erken biraz daha bekle bnce
bde kafana takma baska seyler dusunmeye calis ona odaklanma
gelmeyecegi varsa bile gelio o kirmizilar sonra tecrubeyle sabit canm

süpersiniz kızlar sabah sabah iyi geldi gülmek

ya haticemaviss nerdesin cicim altta adin gorunuyo ama yazmadin hic merak ettm seni bak bi ses ver bakimmm

ayy daha ne fikralar var ya ben en masumlarini seciyorum otekileri de kopyalicam da azicik sansurlu forumdan atilirim diye korkmasam gulmekten kirabilirim walla sizi

destekleriniz için teşekkürler kızlar
saat 11 oldu ben kahvaltı bile yapmadım nasıl desem böyle garip bir heyecan var sakin olmalıyım biliyorum ne yapsam :26: film izleyim ben biraz da ingilizce çalışayım vakit öldüreyim

Yaslı kadın, luks otelın en ust katından ınıyordu. Ara
Katlardan bırınde asansor durdu.
Kapı acıldı, genc ve guzel bır kız ıcerı gırdı. Onunla
Bırlıkte asansoru yogun bır parfum kokusu da doldurdu.
Yaslı kadın, parfum kokusunu derın derın ıcıne cekınce
Genc kız magrur bır eda ıle kadına baktı ve
Gıorgıo-beverly hılls dedı
Kucucuk bır sısesı bıle 100 mılyon lıra!
Bıraz sonra asansor gene durdu. Gene cok sık genc bır
Kadın gırdı. O da buram buram parfum kokuyordu.
Yaslı kadın yıne koklamaktan kendını alamadı.
Yenı bınen genc kadın da yaslı kadına donerek kıbırlı bır
Tavırla
Chanel 5 numara dedı
Mını mını bır sısesı bıle 150 mılyon lıra!
Bıraz sonra asansor yaslı kadının ınecegı katta durdu.
Kadın asansorden cıkmadan buyuk bır gurultu cıkartarak
Yellendı.
Sonra da asansorde kalan ıkı alımlı genc kadına donerek
Ayşe kadın fasulye yarım kılosu 450 bın lıra

kızlar şimdi geçmişi okuyamadım yemekten dönünce okurum

yazmak istedim yeni değerim 694.7 çarşamba saat 17.30da alınan kanda 322.3tü bugün bir de 10da alındı kanım yani yavrucuk hızlı hızlı büyüyor zaten 17den 127ye çıktığını duyduğunda doktorumun sıuratını görmeliydiniz

maşallah canım Nazar

cok sevindim canim benim senin adina hep bole gusel haberlerini aliriz ins.

benim de acil cikmam lazim arkidaslarim ogleden sonra grebilirm tekrar
opuldunuz bebislerr gorusurzzz

kimsecikler kalmamış yaa...
mfalcon değerlerin yükseliş cnm maşallah sanada bebeişinede. hep böle güzel haberlerini alalım inş.
rose fıkralar süper çok iyi geldi saol tatlımm...

can kuslarım selamlar hayırlı kandıller MFALCON cnm cok cok sevındım bıze copk guzel haberler verıyorsun masallah nazar

serfıııııkııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hatıcemm nasılsın kızlar buara hıc gıremedım yaa bende hıc gebelık belırtılerım yok goguslerım aynı kasık agrım yok bel agrım yok akıntım yok sanırım bebekte yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…