- Konu Sahibi haticemavi
-
- #3.361
adetten önce idrar testindemi negativ cikmisti.yumurtlama takibi yapilmismiydi.sen catladini biliyormuydun.biraz cok oldu degilmi sorular
arkadaslar gecenin en guzel ibadetlerinden biride tesbih etme yani zikir benim gibi bebek isteyen arkadaslarima bir örnek yazmak istedim.bu isim allahin isimlerinden biridir
El-Vâhid/El-Ehad
Kalbin uyanıklığı, isteklerin olması anlamina gelir.rabbim bu ismini zikredene cömert davranir.
nacizane bilgi paylasmak istedim.
idrarda negatif çıkmıştı hatta geçtikten sonra da çok silikti benim testim
tam anlamıyla takip yapılmamıştı ama ben de normalde 15-16. günde yumurta çatlatıyordum
pco için gittiğimde birkaç sefer böyle rasgelmişti
kendinizi kaptırmayın canlar gerçekten çok yıkıcı oluyor ben geçen ay 1 gün gizli gizli ağlamıştım
bu arada ben de hep regl olmayı beklemiştim bel ve kasık ağrılarımdan dolayı
el vahid biliyorum canım ama diğerini bilmiyordum , Allah ın 99 isimlerinden el vahid 4000 kere okununca kalpten istenen şeyler kabl edilirmiş, nihat hatipoğlu öyle demişti geçen
haddim degil ama sayiya takilmayin diyor hocalarimiz.gucu yetmeyen ama cani gönulden bir tek dua bile kurani 100 kez hatimden degerliymis.önemli olan tam teslimiyet.dun cübbeli ahmet hoca bir tek olay anlatti cok hosuma gitti palasayim
zatin biri ömrünü ibadetle gecirmis ve vefat etmis.ama kendi halinde kendini tam eve hapsedip islami yasamis kendince.kadinin biride o civarin kötü kadiniymis.millet gunaha girerim korkusuyla karsilasmak bile istemiyormus.ahir zaman gelmis.ve bu kadin cennetlik olmus. zati sormus.niye o diye.cevabi o kadin bir gun elinde yarim sise suyla evine giderken bir köpek görmüs suyu susuz diye köpege vermis.ardina bile bakmadan gitmis.köpek ictimi icmedi bakmamis bile.ama icinden demiski yazik susuzsa icsin allah icin.rabbim bir bu söze benim icin suyu verdi.diye cennetle müjdelemis.aksam hocada anlatti ama kisa kesti.kimin hangi duasinin kimin yüzlerce binlerce duasindan hayr olundugu bilinmiyor.
ben çıkıyorum kızlar yarın çalışmıyorum büyük ihtimal giremem , kendinize iyi bakın , bu mübarek gecede dualarımız kabul olur inş, dualarınızda bulunmak dileğiyle..kadir geceniz mübarek olsun
kızlar çıktım ama girmek zorunda kaldım, sanırım adet oluyorum yaa kahve leke gelmiş çok çok azz ama daha erken offff :18:
bu yerlesme kanamasi olabilir.adetten once geliyorsa yani gunun degilse.adet baslarken böyle lekelenirmisin
amma kaynatmışsınız kızlar maşallah sizee serfik günün oynarmıydı canım
adetten birgün önce lekelenme olur sonra gelir ama daha 6 günüm var sanırım erken olacağım ağrılarımda ondandı neyse hayırlısı ne diyim birden ıslaklık odu birden leke geldi hepsi kısa zamanda oldu anlamadım
oynamaz haticem yaş 27 bir kere bir hafta önceden oldum bu da ikinci olacak sanırım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?