- Konu Sahibi haticemavi
-
- #3.401
KiZzlarrtrr suanda hastaneden çıktık bebeğim cok sağlıklı kıpır kipirdi annesine el salladı kalbi güm güm ediyordu su mübarek günde Rabbim hepinize bu güzel duyguyu tattırır
kızlar günaydın kimsecikler yok nerdesiniz yaw
ammaaa ammmaaaBen burdayımmmm yoksaaa takmıyon muuu
arkadaslar sira kimdeyse bir 100 ekleyebilirmisiniz
olurmu öyle şey hoşgeldin canım ama hemen çıkmışsın
tanselll ben geldim, umarm yazdıklarımı hemen okursun, çok fazla duramayacağım burda canımmm
dünden şu saate kadar olan durumum: d
ün kahve lekeler geldi ,peçete koydum bulaştırdı damla damla değildi sonra kırmızı geldi ama durdu yeniden kahvelikler başladı, ped koydum kirletmedi bile, adetimde böyle başlıyor ama ilk günden sonr devamı gelmiyor tam diyorum başladı yine kesiliyor, bugün de aynen bu şekilde devam koyu lekeler var sürekli kendmi siliyorum kontrol ediyorum
şun da adet mi oluyorum yoksa başka bişey mi anlamadım kafam çok karışık ama adet olacağım gibi , gerçi karın ağrım yok myine kasık ağrısı olyor arada belim de ağrıyor ama yerleşme kanaması bu kadar yoğun olur mu okuduğuma göre pembe renkte az az oluyormuş , bana neler oluyor acaba canım yaaaa
bende seni merak etmistim.bence kimsenin belirtisiyle kendini kiyaslama.herkesin vucut yapisi farkli.mesela bazisinda hic bir belirti bile olmuyor.dua et canim ve kendini germe.bebis varsada git deme strese girip.bekle biraz,biliyorum zor ama sakinlini koru ve bir iki gun daha bekle.yada bir test yap.gerci dun okumustum bir arkadasi idrar testinde cikmama olasiligida varmis ama.bence bekle canim adetini.umaim mujde alirsin bebeginden geldim diye.dualarim seninle.rabbim korusun sizi
cnım yaaa anlam veremiyorum bu karmaşıklık geriyor beni, olacaksa olsun yani wc den çıkamaz oldum dün biraz kırmızı renk geldi şuan hep kahverengi, bebeiş yoksa da kafama takılan neden bu kadar erkne oldum, belki de sökülemiyorum şuan da Rabbim hangisi hayırlı ise onu göstersin canım beklemekten başka çare yok ama gönlüm byram müjdesi vermek ister size nasp bakalım
bu strese ya bebisi yada adetini erteleyecegini bildini dusunuyorum.normalden ters giden bir sey varsa belki bebektir.ama sen böyle yaparsan olmazki.benim bildigim adetten once kimine göre 3-4 gun önce kimine göre dahada önce yerlesme kahve rengi bir kanamanin oldugu.m dedim ya herkeste olmayada bilir.bence strese girme,kendini kontrol etmeyi birak.insallah bayram müjden olur.
bu strese ya bebisi yada adetini erteleyecegini bildini dusunuyorum.normalden ters giden bir sey varsa belki bebektir.ama sen böyle yaparsan olmazki.benim bildigim adetten once kimine göre 3-4 gun önce kimine göre dahada önce yerlesme kahve rengi bir kanamanin oldugu.m dedim ya herkeste olmayada bilir.bence strese girme,kendini kontrol etmeyi birak.insallah bayram müjden olur.
adetine kaac gun var yada yumurtayi ayin kacinda catlattin.egerki catlattin gunu biliyorsan o tarihin uzerine 14 ekle.o zaman bilebiliriz belki erken gelen adetmi yoksa yerlesmemi.yada yaz ben hesaplayim
tamam canım , dua et ne olur kasığımda ağrı var şuan ve düşünmemek için işe verdim kendimi ama bi yandan da yormamaya çalışıyorum :) Rabbim hangisi uygun görürse o olur inancım kuvvetli, arada bilgi vermeye çalışırım size , sağol canım desteğin için Allah a emanet ol
3 ağustosta adet oldum canım, 1 eylül batımdı ma bu ay yumurtladığımı hissetmedim ben hatta burda da yazdım , adet bittikten sonra hemen denemelere başladık acaba dedim %5 ihtimalle hemen mi oldu da ben yumurtlamadım bir afta önce kasık ağrım başladı çok hafifte şişlik var diğerine göre 4 gün kabızlık yaşadım bugün rahatladım biraz , dünden beri anlattıklarım var canım
adetin benden bir gun sonra söyle deyim eger 28 de adet oluyorsan sanirim 14 unde catlattin dersek 14+14=28 yada 29 u beklenen adet.eger yumurtan önce catladiysa coktan adetini görürdün.umarim yumurtayi 15-16 da catlatmissindir buda yerlesmedir.matematik böyle diyor.sakinsin demi canim.daha iyi oldunu bilmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?