- Konu Sahibi haticemavi
-
- #3.381
yanlis anlamada kac aydir deniyon bilmiyom umutlendirmekte istemiyom bir test yapsan belki erken yumurtlama oldu.takip yapiliyormuydu sende.yada dr.kontrolundemiydin.daha önce böyle 6 gun önce adet oluyormuyddun.duzenlimi adetin
hakkımızda hayırlısı ne ise rabbim onu versin canım olmazsada yapacak hiçbişeyimiz yok
canım ben daha yeniyim bu 3. ayım ,dün test yapmıştım sanırım ya da bir önceki gün negatifti, hayatımda bir kere bir hafta önceden oldum o kadar
canım ben daha yeniyim bu 3. ayım ,dün test yapmıştım sanırım ya da bir önceki gün negatifti, hayatımda bir kere bir hafta önceden oldum o kadar
ben senden fazla heyecan yaptim sanirim.bence bu adet degil.kendini kaptirmazsan bir test yap ne dersin.madem siradisi bir kanama.bende hep okudum.yerlesme kanamasi erken oluyormus diye.ama hayirlisi canim ya.darisi basima insallah
yine baktım sanırım leke var kızlarçıktım ben yazacağım size acil çıkıyorum
rabbim yardimcin olsun haticemavi.insallah bekledinin vardir bir mükafati.dr.a gitmedinmi.yanlis anlama hani 3 yil uzun bir zaman.sorun neki.yada tedavi altindamisin canim.üzülmek yokk karamsarlık yok ben bu yolda 3 seneyi bitirdim biliyosun artık yok mevlam ne derse o
selammmmmmmmmKonu Bilgileri
Users Browsing this Thread
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)
rose86,hsnbrl,zozdemir,serfik,tansell,haticemavi,
selammm cicislerr ben geldimmmm
ne mutlu sana.rabbim tamamina erdirsin.kac haftaliksin simdi.KiZzlarrtrr suanda hastaneden çıktık bebeğim cok sağlıklı kıpır kipirdi annesine el salladı kalbi güm güm ediyordu su mübarek günde Rabbim hepinize bu güzel duyguyu tattırır
insallah kardesim insallahzuhalım cok guzel mutlu olman bızıde mutlu eder darısı basımıza ıns hepımızın kardeslerım
kızlar tefrıcıye sorulmus suanda 912 mfacon bılmıyorum gırermısın ama ısmım selma gebısler dualırınızı beklıyoruz
KiZzlarrtrr suanda hastaneden çıktık bebeğim cok sağlıklı kıpır kipirdi annesine el salladı kalbi güm güm ediyordu su mübarek günde Rabbim hepinize bu güzel duyguyu tattırır
yine baktım sanırım leke var kızlarçıktım ben yazacağım size acil çıkıyorum
kızlar günaydın kimsecikler yok nerdesiniz yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?