Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

yanlis anlamada kac aydir deniyon bilmiyom umutlendirmekte istemiyom bir test yapsan belki erken yumurtlama oldu.takip yapiliyormuydu sende.yada dr.kontrolundemiydin.daha önce böyle 6 gun önce adet oluyormuyddun.duzenlimi adetin

canım ben daha yeniyim bu 3. ayım ,dün test yapmıştım sanırım ya da bir önceki gün negatifti, hayatımda bir kere bir hafta önceden oldum o kadar

canım ben daha yeniyim bu 3. ayım ,dün test yapmıştım sanırım ya da bir önceki gün negatifti, hayatımda bir kere bir hafta önceden oldum o kadar

ben senden fazla heyecan yaptim sanirim.bence bu adet degil.kendini kaptirmazsan bir test yap ne dersin.madem siradisi bir kanama.bende hep okudum.yerlesme kanamasi erken oluyormus diye.ama hayirlisi canim ya.darisi basima insallah

ben senden fazla heyecan yaptim sanirim.bence bu adet degil.kendini kaptirmazsan bir test yap ne dersin.madem siradisi bir kanama.bende hep okudum.yerlesme kanamasi erken oluyormus diye.ama hayirlisi canim ya.darisi basima insallah

yine baktım sanırım leke var kızlar çıktım ben yazacağım size acil çıkıyorum

Konu Bilgileri
Users Browsing this Thread
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)

rose86,hsnbrl,zozdemir,serfik,tansell,haticemavi,

selammm cicislerr ben geldimmmm

ben simdiden söyleyim

esim gelince selamsiz kapatabilirim.cok kiziyor bu int.te.aksamlarida giremiyorum.o nedenle kapatirsam hepinize hayirli bir gece diliyorum.rabbimin cömertligi uzerimize olsun.

KiZzlarrtrr suanda hastaneden çıktık bebeğim cok sağlıklı kıpır kipirdi annesine el salladı kalbi güm güm ediyordu su mübarek günde Rabbim hepinize bu güzel duyguyu tattırır

zuhalım cok guzel mutlu olman bızıde mutlu eder darısı basımıza ıns hepımızın kardeslerım

kızlar tefrıcıye sorulmus suanda 912 mfacon bılmıyorum gırermısın ama ısmım selma gebısler dualırınızı beklıyoruz

serfııkkkk bu haber cok ıyıbı haber ama ıns oylede olur ınan buyuk ıhtımalle yerlesme kanamasıdır gebelıkte bendede gelmıstı cunkı adetıme 5 gun kala sakın sıtre yapma moral bozma optum hayırlı haberlerın olsun ıns

kızlar cıkıyorum somdı bu ara zaten pek takılamadım rose buara senle hıc sohbet edemedık topıktekıler optum sızı

üzülmek yokk karamsarlık yok ben bu yolda 3 seneyi bitirdim biliyosun artık yok mevlam ne derse o
rabbim yardimcin olsun haticemavi.insallah bekledinin vardir bir mükafati.dr.a gitmedinmi.yanlis anlama hani 3 yil uzun bir zaman.sorun neki.yada tedavi altindamisin canim.

Konu Bilgileri
Users Browsing this Thread
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)

rose86,hsnbrl,zozdemir,serfik,tansell,haticemavi,

selammm cicislerr ben geldimmmm
selammmmmmmmm

KiZzlarrtrr suanda hastaneden çıktık bebeğim cok sağlıklı kıpır kipirdi annesine el salladı kalbi güm güm ediyordu su mübarek günde Rabbim hepinize bu güzel duyguyu tattırır
ne mutlu sana.rabbim tamamina erdirsin.kac haftaliksin simdi.

zuhalım cok guzel mutlu olman bızıde mutlu eder darısı basımıza ıns hepımızın kardeslerım
insallah kardesim insallah
kızlar tefrıcıye sorulmus suanda 912 mfacon bılmıyorum gırermısın ama ısmım selma gebısler dualırınızı beklıyoruz

ben birkac gundur giremedim.önceki sayfaya yazdim gerci. ama yarindan itibaren basliyorum.

yazdiklarimi okudunmu bilmiyorum ama sen hamilesin birsey soracaktim.hamileligini kac gun önce idrar testinde ögrendin.bir de suan cok belim agriyor.daha 4-5 gunum var bata.sendede bel agrisi olmusmuydu-

ne güzel maşallahhh canımm

yine baktım sanırım leke var kızlar çıktım ben yazacağım size acil çıkıyorum

yerleşirken aynı öyle bir kanama olabiliyor ve ağrı. umarım güzel haberler verirsin bizlere.

kızlar günaydın kimsecikler yok nerdesiniz yaw

merhaba yani sayılmam amma sizin sohbetinize yeni katılacağımmm... aklımda kaldığı kadarıyla 3 yıldır bebişinin yolunu gözlüyorsun peki doktora falan gittin mi, hangi aşamadasın, sorun neydi? ayyyy hepsi çok mu oldu:44::44::44: ben de yaklaşık iki yıldır bekliyorummm... yumurtlama sorunu olabilir dediler ve kaç ay hatta yıl boşuna uğraş durrr daha sonra adetin 21. günü yapılan tahlilde progesteron gayet iyi çıktı 17,69 yani ilaçsız felan yumurtlama olmuş... veeee bennn halllaaa bekliyorummmm......... deneyimlerini paylaşırsan sevinirimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…