- Konu Sahibi haticemavi
-
- #3.421
canim dusunme en kötü ihtimal adet olsanda gecikmesinde iyidir.gecikince bu sefer yine sikintiya girecen niye olmadi vs.. bu sefer siklüsünü karistiracan.suan herseyi unut.kendini oyala.belki adetin baslayacak.eger baslamassan yrin yada öbür gun bir test yapariz.allaha emanet ol tatlim.benim cikmam lazim.aksama misafirim var.ama seni merak eder gelirim arada sende yapabilursen haberdar et.kendine iyi bak.icinden ya sabir diye tesbih et sakinlestiriyor.
Kizlar ben yoldayim sehir disina gidiyorum dayanamayip cepten yine sizi takip ediyorum
beni ōzleyin
canım çok sevindim iyi olmana şişlikler biraz erken başlamamışmı? benim doğum yapmadan 3 gün önce şişmeye başlamıştı allaha şkür hiç su toplamam olmamıştı..geçer inşallahh bol bol su iç kiraz sapı kaynat iç :) insin biraz şişliklerin tabi doktoruna sorup yp :)kristal bebek günaydınnn aksam yazmıssın görmedim kusura bakmaevet benim doktorum her geldiğinde kan testini tekrarlarız dedi tarihlerine göre kan değerlerin normal olup olmadığına bakarız demişti. ben çok iyim hayatım çok şükür kendimi iyi hissediorum ama erken şişmeye başladım dün ayaklarım şişti çok komik oldular daha 2,5 aylıkken bu kadar şişiyorsam ilerki günlerde ne yapıcam bilmiyorum mide bulantılarım 7. haftada başladı işte 10 haftanın içindeyim azaldı şükür iyim biraz halsizlik oluyor o kadar bugün kontolümüz var çok heyecanlıyım saat 4:30 da inş bebeğim sağlıklıdır bi sorun yoktur :97::97:
sabırr şekerim sabırrrgünayyydınnn...
zuhalcim inş bebişini kıpır kıpır görürsün.
bnm sanki bu aralar mide bulantılarım arttı zor duruyorum...
canım seninde geçmiş kandilin mübarek olsungünaydın kızlar kandiliniz mubarek olsun
canım seninde geçmiş kndilin mübarek olsungunaydin tatlimm senin de kandilin mubarek olsun gecmise
bakiodum bnde dun gremedim malum
sanirim dukkani biz actik canm kimseler yok
kıs allah cızırtını vermeyee bırak şimcik telefonuuu şöleee kafayı dinlemeye bak :)Kizlar ben yoldayim sehir disina gidiyorum dayanamayip cepten yine sizi takip ediyorum
beni ōzleyin
canımm ben varım olmazmııı:))))kimseler yok mu kizlarrr
gecmisi okudum smdi bnde....
serfik cim senin adina ben bile heycanlandim burda olumlu seyler dusun canim ins melegindir erkenden gelen
mfalcon sende tatil yollarina dusmussun canim iyi eglenceler guzelim sna da bebisine de
tansell bir gorunup bi kayboluyosun tatlim ozelettin walla gel artik
canım esım aksam gırmeme kızıyor ama senı cok merak ettım.az kaldi ama öldüm yoruldum canim.insallah gelen hayirlidir senin icin,kanaman olmazsa yarin bir test yap istersen hafif bir cizgide olsa dr.kan testine gidersin.ama sakin ol tamammi canim.unutma bu a olmassa öbür ay olmadi daha sonra geleceek.bende 2 yila yakin ugrasmistim ilk gebeligimde.dualarim seninle.tamam canım ben de iş yapıyordum haber veriyim dedim size evde bilgisayar kullanmıyorum abimden aldım bilgi vermek için, sakinim düşünmüyorum hayırlısı diyorum , kolay gelsin canım Allah a emanet ol öpüyorum
Beril canim 1 bucuk saatte 15 dk yuru dedi doktor o yuzden baya gec vardik ama sukur sag saglim vardik
Serpiiiiil ya hayatim git bi test yaptir filan burda bizde dogurduk resmen meraktan
Zuhalcim hayatim darisi basima insallah bende bebisimi gorebilirim insallah kipirdarken
Aekadaşlar hepinizin geçmiş kandili mübarek olsun...
canım sağolasınn sorması ayıppppp yolculuk nerelereee şekerimm bizideee götürseydin yanında :) çantana sığardık çıt çıkarmazdık vallaKristalim senin de gecmis kandilin mubarek olsun hayatim yol uzun bunalmistim solugu kkda aldim
Simdide k.valide k.peder esim hepsi uyuyor ben de size bakiyim dedim
canımmm ölee hemen ümidini kesmee ywwww doktora flan gittinmi yumurtlama takibi falan yaptırdınmı belki yumoşun yeteri kadar büyüyemiyordur ve çatlayamıyordur....eğer gimediysen bayramdan sonra yada hemen git canımmkızlarya tam konusmaya ıhtıyacım varken bayram ıznı gırdı araya kafam cok karısık gercı moralımde bozuk bılgı sayar hesabı na gore bat 1 eylul ama benım duzenım ve hesabıma gore 30agustos demın gezmekten geldık tuvalete bı gırdım kahve rengı akıntı gelmıs adet olcam dıe sanırım moralım bozuldu cok buay artık 15 ay oldu ve rabbımın gucune gıtmesın ama yoruldum sanırımpuff ya sabır sabır ama fena geldıler bayram sımdı burnumdan gelıcek ıstemesemde esımınde burnundan getırcem cok gergınım artık bebek lafı duymak ıstemıyorum serfıkım senıde merak edıyorum benım umudum ekıme kaldı sen guldur barı yuzumu ıyı deılım kızlar
kızlarya tam konusmaya ıhtıyacım varken bayram ıznı gırdı araya kafam cok karısık gercı moralımde bozuk bılgı sayar hesabı na gore bat 1 eylul ama benım duzenım ve hesabıma gore 30agustos demın gezmekten geldık tuvalete bı gırdım kahve rengı akıntı gelmıs adet olcam dıe sanırım moralım bozuldu cok buay artık 15 ay oldu ve rabbımın gucune gıtmesın ama yoruldum sanırımpuff ya sabır sabır ama fena geldıler bayram sımdı burnumdan gelıcek ıstemesemde esımınde burnundan getırcem cok gergınım artık bebek lafı duymak ıstemıyorum serfıkım senıde merak edıyorum benım umudum ekıme kaldı sen guldur barı yuzumu ıyı deılım kızlar
Tansell serfiiik kizlar yaa sakin kendinizi birakmayin ne olur insallah en kisa zamanda sizin de karniniz ve kucaginiz dolacak
benim ne kadar umutsuz oldugumu siz biliyordunuz son dakikaya kadar hic birseyi hamilelige baglamamistim
regl bekliyordum pco var diye daha uzun zaman beklerim saniyordum ama nasip cok beklemedim sukur
Siz de sabredin ve dua edin isteyin rabbim vermek istemeseydi istemeyi vermezdi
ben iiyim canım boşvrdim artık takmıyorum kafama sadece sirküsüm bozuldu, umurtlamayı nasılş anlayacağım bilmiyorum, ateş ölçmeye başladım , inşallah anlarım , başka bir sıkıntı yoktur inşalla bu kadar erken adet olmamıştım hiç
Stress duzeni etkiliyor canim bazen de mevsimsel degisiklikler yasanabiliyor korkma insallah erken olmasinin bunlardan baska bir sebebi yoktur
sen hic doktora gitmis miydin hayatim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?