Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Kızlar duaya başlıyoruz bugün serfik arkadaşa hadiyin kızlar yardımlarınızı bekliyoruzz pamuk dillere zeval gelmesin Grenmoon 40 aldım canım

teşekkür ederimmmm haticemmm, canlarım şimdiden Allah razı olsun , beni yalnız bırakmayacağınıza eminim , heyecanladım bak şimdi

vaaoowww kızlar rekor kırıyoruz ben burayı ilk defa böyle görüyorum

zozdemir,srdrhly,haticemavi,behiye_abg,rose86,IMREAL,serfik,lugesma+,KristaLBebeK+,mfalcon+,yokh,

teşekkür ederimmmm haticemmm, canlarım şimdiden Allah razı olsun , beni yalnız bırakmayacağınıza eminim , heyecanladım bak şimdi
ayy ne heycanli dmi kizzz sevin tabi simar ohhh

ayriyeten alttaki cevabim tum okuyup yazamadgim kardeslerime gelsin

{{{{BEGEN}}}}

ayy ne heycanli dmi kizzz sevin tabi simar ohhh

ayriyeten alttaki cevabim tum okuyup yazamadgim kardeslerime gelsin

{{{{BEGEN}}}}

ben işte olduğum için okuyamıyorum Allah dularınızı kabul etsin serpilcim inşallah dular sana ulaşır ve en kısa zamanda mutlu haberini alırız..

amin canım sağol , inşallah o güzel haberi alacağız, ben de çalışıyorum canım aklıma geldikçe okuyacağım düşündüğün için sağol canım desteğin yeter , illa abdestli olmaya gerek yok dimi kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…