- Konu Sahibi haticemavi
-
- #3.661
sorma şekerim bi gireyim dedim :)) sağolasın bende iyiyim valla uğraşıoruz ne olsunnn iştee senin bebiş nasıll bakalım
şimdi doktordan geliyorum yumurtam çok güzel büyümüş 18 mm olmuş (ben tatilde çatladı sandım meğerse çatlamamış daha yeni olgunlaşmış)
doktor hafif bozulma var çatladı çatlıcak dedi istersen çatlatma iğnesi ol dedi
verdiği iğne pregnyl aup 5000 ıu
2 toz 1 su yazıyo
ne yapsam bilemedim akıl verin ne olurrr
ilk defa yumurtam bu kadar güzel büyüdü sağ tarfımda ağrıda var acaba çatlıyomu
çatlamassa kiste dönüşür mü
vurulsam mı iğne
vurulan varmı fayda gören
canım şu 3 ayı atlatırsan gerisi kolay gerçekten en rahatı bence 5 ve 6. aylar :) dün amcamın kızıyla konuştum 38 haftalıktan biraz büyük :)) oda hamişş tam 23 kilo almışş normal doğumu beklio sizin durumlar nasıl ben hiç öle 23 falan almadım valla 12 kilo almıştım :)valla bu kadar mide bulantısı ve baş dönmesini karşı yi olmasını umuyorum rabbimden haftasonu ve bu sabah biraz kaygılarım vardı burdaki dostlarım ve diğer başka topicdeki arkadaslar biraz rahatlarttı beni ama başım çok dönüyor yaa okudum internetten 12 haftada sık görülürmüş
geldim geldim kızma sabah bi yoklamaya girdim şimdi akşam iştimasına uradım naber nassın
sağol şekerim.....bence çok konuşmayın :)) hepiniz yeteri kadar besleneceksiniz zatenn son günlerinizeee kadar :))) bu arada sen hamişmiydin kıssssshosgeldin canimmm senin de gecmis bayramin mubarek olsun napalim lafliyoruz bizde
folik asit, omega3 konumuz hamislerin beslenmesi anlayacagin
sorma şekerim bi gireyim dedim :)) sağolasın bende iyiyim valla uğraşıoruz ne olsunnn iştee senin bebiş nasıll bakalım
sağol canım seni sormalı nasıl oldun mesajımı okudunmu bilmiorum tekrardan geçmiş olsun diim ya çok üzüldüm.
canım bu fırsatı kaçırmaa bencede vurunnnn :) hayırlısı olsun inşallah tutar canım ilk denemendii dimiiişimdi doktordan geliyorum yumurtam çok güzel büyümüş 18 mm olmuş (ben tatilde çatladı sandım meğerse çatlamamış daha yeni olgunlaşmış)
doktor hafif bozulma var çatladı çatlıcak dedi istersen çatlatma iğnesi ol dedi
verdiği iğne pregnyl aup 5000 ıu
2 toz 1 su yazıyo
ne yapsam bilemedim akıl verin ne olurrr
ilk defa yumurtam bu kadar güzel büyüdü sağ tarfımda ağrıda var acaba çatlıyomu
çatlamassa kiste dönüşür mü
vurulsam mı iğne
vurulan varmı fayda gören
kızlar verdiğim linki tıklayıp izlermisiniz hani mesajda bahsetmiştim size orada geçen ilacı yazdım hemen eczaneye gittim eczacı bana bu ilaç türkiyede bulunmayan ilaçlardan dedi sizde videoyu bi izlermisiniz bu yöntem tüp bebektemi yapılıo yoksa klomen gibi bişeymi acaba bu arada video ingilzce...anladığım kadarıyla ilaç oluşan yumurtaları rahmin önüne dokru itiyor sğperm bulmuyorda yumurtalıklar sperme gidio yani ve bu ilacı erkekelrde kullana bilio sperm sayısını arttırıyormuş....doktorlarınıza sorun hele hamişlerrrrrr ve bu doktorun başka vidolarıda var onları inceleyemedim bayram üzeri :)
izledim canim aynen dogru anlamissin adetliyken iciliyomus ilac ama tabi iyice arastrmak lazim guvenirligini felan asil ne amac icin uretildgni, ne durumlarda kullanildgni... bn korkarim biraz rasgele aspirin alirken bile tedrgin olurum ama bence biz bunu es gecmeyelim onemli bi konu belki bi suru kisiye faydasi olucak bseydr belli mi olur ilacin ismini not edelim ve herkes kendi doktoruna gttgnde bi sorsun bence doktorlar o an bilmese de en azindan bi arastrmaya girer dye dusunuyorum ben
her işte bi hayır vardır canım :)) inşalahh olucak yaniii kımetse tabiiiiiİyiyim canım buna şükür, çok sağol,
Şu bekleme süresini atlatıp çalışmalara yeniden başladığımızda daha iyi olucam,
Tam iyice heveslenmişken böyle 3 ay benim hızımı kestiler yaaa dövücem o doktorları :))
iyi yaptınTansel de kaçtı zaten depresyona girdi bizim ki dövecektim ama kaçtı gitti......
Ben de iyiyim işte , idare ediyorum bildiğin gibi , toparlıyorum kendimi canım , sen nasılsın , benim adet
bitti tefriciyeye başlayacağım inş okuyabilirim size bile faydam olmadı
canım şu 3 ayı atlatırsan gerisi kolay gerçekten en rahatı bence 5 ve 6. aylar :) dün amcamın kızıyla konuştum 38 haftalıktan biraz büyük :)) oda hamişş tam 23 kilo almışş normal doğumu beklio sizin durumlar nasıl ben hiç öle 23 falan almadım valla 12 kilo almıştım :)
evet canım bende senin gibi düşüünüorum ben bu aralar gidmicem doktora ama sizlerden kim giderseee (hamişler size diorum :))) doktora bi sorsunnn rica ediorum....kızlar verdiğim linki tıklayıp izlermisiniz hani mesajda bahsetmiştim size orada geçen ilacı yazdım hemen eczaneye gittim eczacı bana bu ilaç türkiyede bulunmayan ilaçlardan dedi sizde videoyu bi izlermisiniz bu yöntem tüp bebektemi yapılıo yoksa klomen gibi bişeymi acaba bu arada video ingilzce...anladığım kadarıyla ilaç oluşan yumurtaları rahmin önüne dokru itiyor sğperm bulmuyorda yumurtalıklar sperme gidio yani ve bu ilacı erkekelrde kullana bilio sperm sayısını arttırıyormuş....doktorlarınıza sorun hele hamişlerrrrrr ve bu doktorun başka vidolarıda var onları inceleyemedim bayram üzeri :)
izledim canim aynen dogru anlamissin adetliyken iciliyomus ilac ama tabi iyice arastrmak lazim guvenirligini felan asil ne amac icin uretildgni, ne durumlarda kullanildgni... bn korkarim biraz rasgele aspirin alirken bile tedrgin olurum ama bence biz bunu es gecmeyelim onemli bi konu belki bi suru kisiye faydasi olucak bseydr belli mi olur ilacin ismini not edelim ve herkes kendi doktoruna gttgnde bi sorsun bence doktorlar o an bilmese de en azindan bi arastrmaya girer dye dusunuyorum ben
canım şu 3 ayı atlatırsan gerisi kolay gerçekten en rahatı bence 5 ve 6. aylar :) dün amcamın kızıyla konuştum 38 haftalıktan biraz büyük :)) oda hamişş tam 23 kilo almışş normal doğumu beklio sizin durumlar nasıl ben hiç öle 23 falan almadım valla 12 kilo almıştım :)
başlıyalım diyosan başlayın kızlar siz bende bi kaç güne katılırım
valla çok zayıf başlayanlar 20-30 kilolara kadar çıkıyormuş :) genelde öyle balık etli ve kilolu olanlarda 9-12 kilo alıomuş :)) bu arada hiç korkma yüzme çok iyi ama keşke havuza deilde denize girseydin benim doktorum bana havucu yasaklamıştı sadece 15 dk demişti deniz daha faydalı ona girersen gir demişti hiç takma kafana valla ben 8. ayda bi çıkıodum sabah 8 de akşam 6 ya kadar yürü yürüye bilirsenn :))öff 23 kilo mu çok yavvvv ama sen iyi almışsın ne güzel tam ideal kilo ya ben zaten rahatım ama tatilde bi kaç kere havuze girdim dipten daldım yüzdü felan korktum sora nefessiz kaldım acaba bişi oldumu su klorluydu acaba bişi oldumu dıe ama şimdi içim rahat yinede sana da sorayım senin bilgin varmı bişi olmamıstır değil mi?
sağol şekerim.....bence çok konuşmayın :)) hepiniz yeteri kadar besleneceksiniz zatenn son günlerinizeee kadar :))) bu arada sen hamişmiydin kısssss
tamam canım sen toplar mısın peki, ben unutkanım takip edemem, yardımcı olur musun?Greenmoon 40 okuduk demişti kim için okunacaksa
Kızlar duaya başlıyoruz bugün serfik arkadaşa hadiyin kızlar yardımlarınızı bekliyoruzz pamuk dillere zeval gelmesinGrenmoon 40 aldım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?