Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

sorma şekerim bi gireyim dedim :)) sağolasın bende iyiyim valla uğraşıoruz ne olsunnn iştee senin bebiş nasıll bakalım

valla bu kadar mide bulantısı ve baş dönmesini karşı yi olmasını umuyorum rabbimden haftasonu ve bu sabah biraz kaygılarım vardı burdaki dostlarım ve diğer başka topicdeki arkadaslar biraz rahatlarttı beni ama başım çok dönüyor yaa okudum internetten 12 haftada sık görülürmüş

bence vurun canım şansın artar göbişten vuruyorlar acımıyor şansın bol olsun bu akşamı boş geçme :)

kızlar verdiğim linki tıklayıp izlermisiniz hani mesajda bahsetmiştim size orada geçen ilacı yazdım hemen eczaneye gittim eczacı bana bu ilaç türkiyede bulunmayan ilaçlardan dedi sizde videoyu bi izlermisiniz bu yöntem tüp bebektemi yapılıo yoksa klomen gibi bişeymi acaba bu arada video ingilzce...anladığım kadarıyla ilaç oluşan yumurtaları rahmin önüne dokru itiyor sğperm bulmuyorda yumurtalıklar sperme gidio yani ve bu ilacı erkekelrde kullana bilio sperm sayısını arttırıyormuş....doktorlarınıza sorun hele hamişlerrrrrr ve bu doktorun başka vidolarıda var onları inceleyemedim bayram üzeri :)

[video=youtube;xpyNpn-TshQ]http://www.youtube.com/watch?v=xpyNpn-TshQ[/video]

canım şu 3 ayı atlatırsan gerisi kolay gerçekten en rahatı bence 5 ve 6. aylar :) dün amcamın kızıyla konuştum 38 haftalıktan biraz büyük :)) oda hamişş tam 23 kilo almışş normal doğumu beklio sizin durumlar nasıl ben hiç öle 23 falan almadım valla 12 kilo almıştım :)

geldim geldim kızma sabah bi yoklamaya girdim şimdi akşam iştimasına uradım naber nassın

iyi yaptın tansel de kaçtı zaten depresyona girdi bizim ki dövecektim ama kaçtı gitti......
ben de iyiyim işte , idare ediyorum bildiğin gibi , toparlıyorum kendimi canım , sen nasılsın , benim adet
bitti tefriciyeye başlayacağım inş okuyabilirim size bile faydam olmadı

hosgeldin canimmm senin de gecmis bayramin mubarek olsun napalim lafliyoruz bizde
folik asit, omega3 konumuz hamislerin beslenmesi anlayacagin
sağol şekerim.....bence çok konuşmayın :)) hepiniz yeteri kadar besleneceksiniz zatenn son günlerinizeee kadar :))) bu arada sen hamişmiydin kısssss

İyiyim canım buna şükür, çok sağol,
Şu bekleme süresini atlatıp çalışmalara yeniden başladığımızda daha iyi olucam,
Tam iyice heveslenmişken böyle 3 ay benim hızımı kestiler yaaa dövücem o doktorları :))

canım bu fırsatı kaçırmaa bencede vurunnnn :) hayırlısı olsun inşallah tutar canım ilk denemendii dimiii

her işte bi hayır vardır canım :)) inşalahh olucak yaniii kımetse tabiiiii

başlıyalım diyosan başlayın kızlar siz bende bi kaç güne katılırım

öff 23 kilo mu çok yavvvv ama sen iyi almışsın ne güzel tam ideal kilo ya ben zaten rahatım ama tatilde bi kaç kere havuze girdim dipten daldım yüzdü felan korktum sora nefessiz kaldım acaba bişi oldumu su klorluydu acaba bişi oldumu dıe ama şimdi içim rahat yinede sana da sorayım senin bilgin varmı bişi olmamıstır değil mi?

Offf kiloya bakkkkk yaa 23 ne demekkk, ben bu kadar kilo alsam depresyondan ölürüm doğuramadan
Eşimin teyzesinin kızı artık doğuma çok yakın 9 ayın içinde ve sadece 7 kilo almış ne kadar güzel çok özendim :)

valla çok zayıf başlayanlar 20-30 kilolara kadar çıkıyormuş :) genelde öyle balık etli ve kilolu olanlarda 9-12 kilo alıomuş :)) bu arada hiç korkma yüzme çok iyi ama keşke havuza deilde denize girseydin benim doktorum bana havucu yasaklamıştı sadece 15 dk demişti deniz daha faydalı ona girersen gir demişti hiç takma kafana valla ben 8. ayda bi çıkıodum sabah 8 de akşam 6 ya kadar yürü yürüye bilirsenn :))

sağol şekerim.....bence çok konuşmayın :)) hepiniz yeteri kadar besleneceksiniz zatenn son günlerinizeee kadar :))) bu arada sen hamişmiydin kısssss

ayy canim benim yiriimm ben seni agzindan bal damliyo walla henuz hamis diilim canim benim ama Allah mi soletti demekten kendimi alamiyorum ve sole icten bir innnssalllhhhhhhhhh CEKIYORUM
ben yaklasik 15aydr istiyorum ama gelemdi bi turlu sipacik hala bekliyorum bakalim batima var daha gerci bu ay calismalarimiz ramazan munasebetyle oldukca kisitliydi yumurtlama gunlerimi degerlendremedgmi dusunuyorum ama kismet diyelim bu isin kitabi olmaz ALLAH vermisse gelicek tipis tipis bakalim beklemedeyim dua et teyzesi cabuk gelsin

Kızlar duaya başlıyoruz bugün serfik arkadaşa hadiyin kızlar yardımlarınızı bekliyoruzz pamuk dillere zeval gelmesin Grenmoon 40 aldım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…