Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

yaa folik asit diyince bende folbiol kullanıyorum kadın doğumcu onu yazdı geçen hafta bana ama kuzenim hamile oda folik plus kullanıyor plus olanını verdi dior bana ve günde 3 kere içiyormuş ben bi kere kullanıyorum bir farkı var mı acaba o yüzden mi hamişlik olmuyor bilgisi olan var mı??

ben de folic plus kullanıyorum canım , doktor solgar vermişti eczacı bu pahalı hepsi aynı değerde bunu kullan dedi ben de aldım , ilk başlarda 3 er tane içiyordum , kilo alırsın dediler bişey de olmadı ramazanda bire indirdim şimdi de bırakacağım içmek istemiyorum , içimden gelmiyor nedense anlamadım bende bi zararı olmadığına eminim ama aklımda hep o şüphe var acaba yumurtalarıma zarar mı veriyor, kuruntu benimkisi ama napıyım

yani hamis olmadan yersen tabi vucuduna depolamis olursun ve olasi bi hamilelik durumunda bebisin o depodan kendine yeticek kadarini nasiplenmis olur baskalari depoyu doldurayim derken full depoyla yola cikmak anlarsin ki bize bi arti kazandirir ye serfikcim sen ceviz, balik, semizotu buldun mu hic affetme faydasi olur zarari olmaz
folik asit konusunda ise yurtdisinda doktorlar folik asiti kadinlara bebek fikri olsun olmasin belli bi yastan sonra duzenli olarak kullandiriyorlarmis kesinlikle yan etkisi yokmus cok guvendgim bi hamis arkadsimin doktorundan duyduklari bunlar bana hemen basla demisti (hala baslayacagm sozde ama uyuz doktorum yazmadi ben kendim gdip alcam) ustelik oralarda gebelikten sonra bile kullaniliyomus cunku folik asidi bizim vcudumuz tek basina uretemedgnden bebek gelmeden once mutlaka vucutta bi depolanma bulunmaliymis gbelikten sonrada bosalan depo kanallari tekrardan desteklenmeliymis
uzun oldu ama kusura bakmayin kizlar sayfa gec guncelleniyo bulmusken yazayim dedim suyunu cikardim

canım folik asitin hamile kalmakla bir alakası yok sadece bebeğin gelişimi için önemli. folbiol ilk 3 ay kullanılıyor daha sonradan folik plusa başlanıyor. bildiğim bu kafa karışıklığını gidermişimdir inş.

olur canım olur faydası olur düz duvara tırmanırsın artık

ay ya yazık inş öyle bişi olmaz gerçekten kötü ama yapabileceiğim bişi olmaz kendi istedi kendi buldu derim aldığım herseyi giydiririm valla

içiyim o zaman napıyım , soğudum ben yaaa birden bebek fikri kaamdan çıktı birden niye böyle oldum ki ben :44:

sağol canım benim , devam edeceğim sanırım ama istemiyorum bi yandan içmek eziyet gibi gelmeye başladı

Banada Folic Plus verdi doktor günde 3 defa,
Ama zaten hap içmekten nefret ederim, bir türlü düzene oturtamadım sürekli unutuyorum içmeyi
Böyle yarım yamalak ne faydası oluyor bilmem :)

ahan da kim gelmişşşşşş hoşkeldin gecekuşu iyiz sen napıosun?
sorma şekerim bi gireyim dedim :)) sağolasın bende iyiyim valla uğraşıoruz ne olsunnn iştee senin bebiş nasıll bakalım

İyiyiz canım sağol hoşgeldin, sen nasılsın?
sağol canım seni sormalı nasıl oldun mesajımı okudunmu bilmiorum tekrardan geçmiş olsun diim ya çok üzüldüm.

Işte geldim burdayımmmmmmm
ben bu işte ustayımmmmmmmm

şimdi doktordan geliyorum yumurtam çok güzel büyümüş 18 mm olmuş (ben tatilde çatladı sandım meğerse çatlamamış daha yeni olgunlaşmış)
doktor hafif bozulma var çatladı çatlıcak dedi istersen çatlatma iğnesi ol dedi
verdiği iğne pregnyl aup 5000 ıu
2 toz 1 su yazıyo
ne yapsam bilemedim akıl verin ne olurrr
ilk defa yumurtam bu kadar güzel büyüdü sağ tarfımda ağrıda var acaba çatlıyomu
çatlamassa kiste dönüşür mü
vurulsam mı iğne
vurulan varmı fayda gören

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…