- Konu Sahibi haticemavi
-
- #3.641
hamiş olmadan da yesek bi faydası olur mu sonradan acabakızlar bişey soracağım hep aklımda şüphe var , folik asit kullanıyorum 3 aydır bu ara hiç istekli içmiyorum zaten bitmek üzere acaba diyorum bu mu benim bebeğim olmasını engelliyor , yumurtalara etki mi yapıyor, biliyorum alakası yok ama içim hep şüpheli zaten içmeyeceğim içimden gelmiyor içmek saldım kendimi bebek fikrini de iyice sildim kafamdan, sizce ilgisi var mıdır
yaa folik asit diyince bende folbiol kullanıyorum kadın doğumcu onu yazdı geçen hafta bana ama kuzenim hamile oda folik plus kullanıyor plus olanını verdi dior bana ve günde 3 kere içiyormuş ben bi kere kullanıyorum bir farkı var mı acaba o yüzden mi hamişlik olmuyor bilgisi olan var mı??
hamiş olmadan da yesek bi faydası olur mu sonradan acabakızlar bişey soracağım hep aklımda şüphe var , folik asit kullanıyorum 3 aydır bu ara hiç istekli içmiyorum zaten bitmek üzere acaba diyorum bu mu benim bebeğim olmasını engelliyor , yumurtalara etki mi yapıyor, biliyorum alakası yok ama içim hep şüpheli zaten içmeyeceğim içimden gelmiyor içmek saldım kendimi bebek fikrini de iyice sildim kafamdan, sizce ilgisi var mıdır
yaa folik asit diyince bende folbiol kullanıyorum kadın doğumcu onu yazdı geçen hafta bana ama kuzenim hamile oda folik plus kullanıyor plus olanını verdi dior bana ve günde 3 kere içiyormuş ben bi kere kullanıyorum bir farkı var mı acaba o yüzden mi hamişlik olmuyor bilgisi olan var mı??
Hadi bakalım inş öğrenirsin canım erkenden, cinsiyet öğrenme işi çok heyecanlı ya :)
Ama başlarda fazla güven olmayabiliyor, oyun yapıyor sıpalar
Benim bir arkadaşıma 8. aya kadar kız dediler, odası eşyaları herşeyi ona göre alınmıştı,
Son ay doktor yok bu bebek erkek deyince kızcağızda neye uğradığını şaşırdı,
Artık bozukluk doktorda mııııı bebeğin mi oyunudur bilmem :))
yani hamis olmadan yersen tabi vucuduna depolamis olursun ve olasi bi hamilelik durumunda bebisin o depodan kendine yeticek kadarini nasiplenmis olur baskalari depoyu doldurayim derken full depoyla yola cikmak anlarsin ki bize bi arti kazandirir ye serfikcim sen ceviz, balik, semizotu buldun mu hic affetme faydasi olur zarari olmaz
folik asit konusunda ise yurtdisinda doktorlar folik asiti kadinlara bebek fikri olsun olmasin belli bi yastan sonra duzenli olarak kullandiriyorlarmis kesinlikle yan etkisi yokmus cok guvendgim bi hamis arkadsimin doktorundan duyduklari bunlar bana hemen basla demisti (hala baslayacagm sozde ama uyuz doktorum yazmadi ben kendim gdip alcam) ustelik oralarda gebelikten sonra bile kullaniliyomus cunku folik asidi bizim vcudumuz tek basina uretemedgnden bebek gelmeden once mutlaka vucutta bi depolanma bulunmaliymis gbelikten sonrada bosalan depo kanallari tekrardan desteklenmeliymis
uzun oldu ama kusura bakmayin kizlar sayfa gec guncelleniyo bulmusken yazayim dedim suyunu cikardim
canım folik asitin hamile kalmakla bir alakası yok sadece bebeğin gelişimi için önemli. folbiol ilk 3 ay kullanılıyor daha sonradan folik plusa başlanıyor. bildiğim bu kafa karışıklığını gidermişimdir inş.
olur canım olur faydası olur düz duvara tırmanırsın artık
tırmanırım valla , hop hop evde zıplarım
ay ya yazık inş öyle bişi olmaz gerçekten kötü ama yapabileceiğim bişi olmaz kendi istedi kendi buldu derim aldığım herseyi giydiririm valla
nasılsınızz bakalımmm neler yapıosunuzz.....
Işte geldim burdayımmmmmmm
bu arada ben 31 ağustosta kırmızıları karşıladım bu ayda fos yanii
sorma şekerim bi gireyim dedim :)) sağolasın bende iyiyim valla uğraşıoruz ne olsunnn iştee senin bebiş nasıll bakalımahan da kim gelmişşşşşş hoşkeldin gecekuşu iyiz sen napıosun?
sağol canım seni sormalı nasıl oldun mesajımı okudunmu bilmiorum tekrardan geçmiş olsun diim ya çok üzüldüm.İyiyiz canım sağol hoşgeldin, sen nasılsın?
ben bu işte ustayımmmmmmmmIşte geldim burdayımmmmmmm
bu arada ben 31 ağustosta kırmızıları karşıladım bu ayda fos yanii
nerdesin bakıyımmmmmmm
Hoşgeldin canım , amannn boşver bende gördüm erkenden geçti bitti tınlamıyorum artık yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?