- Konu Sahibi haticemavi
-
- #3.821
mfacon cnm benı sakın yanlıs anlama asla uzul dıe soylemıyorum sen sordugun ıcın bılgılenmek amacıyla bıldıgım kadarıyla cevaplıyorum aynı olcak dıe bı kanun yok bencede bebegın senınle sen uzulursun bende cok uzulurum bak yazdıklarıma pısman oldum sımdı uzulme olurmu vallahı keske yazmasaydım
selam kızlar dün doktora gittim 18 mm olmuş çatlatma iğnesi vuralım dedi
ama vurdurmadım iyiki olmamışım çünkü kendiliğinden çatladı yumurta akşam akıntım oldu
tabi fırsatı değerlendirdik
gerisi allahtan artık sabırla bekliorum geri sayım başladı 14 gün
bu arada ben dün 50 tane okudum eklediniz mi
selam kızlar dün doktora gittim 18 mm olmuş çatlatma iğnesi vuralım dedi
ama vurdurmadım iyiki olmamışım çünkü kendiliğinden çatladı yumurta akşam akıntım oldu
tabi fırsatı değerlendirdik
gerisi allahtan artık sabırla bekliorum geri sayım başladı 14 gün
bu arada ben dün 50 tane okudum eklediniz mi
canım sen kaç aydır deniyosun bi problem varmı pko gibi
ilaç falan kullanıyo musun
artık akışına bıraktım diosun yani...zaten genelde de akışına bırakınca gelmeyi sevio minişler
amaaaaan kuzenimide ne sen sor ne ben söyliim kocasının alkol problemi var artık dayanamıo oda bitti artık ztn dün dün açtı davayı am yinede çook üzülüor sanırım yaşadıkları onu çok etkiledi
çocuğu olmadı allahtn evleneli 9 ay oldu:93:
selam...
Hadi hayırlısı bakalım :81:
4.ay bu canım, bilmem pko var mı yok mu 6 ay olmazsa dr bi gözükürüm ama bebek fikrinden uzaklaştım nedense takmıyorum artık
aynen öyle canım akışına bıraktım , artık gelir mi gelmez mi keyfi bilecek:):)
kuzenin içinde hayırlsı olsun canım, alkol kötü bir sorun
4.ay bu canım, bilmem pko var mı yok mu 6 ay olmazsa dr bi gözükürüm ama bebek fikrinden uzaklaştım nedense takmıyorum artık
keyfini yerim ben onun
türkiyede kim bilir kaç kadın alkole dayanıyor adım dul olmasın fln die yada gidecek biryerleri olmadığında Allah sabırlarversin onlara
hangimizin sorunu olmamıştırki ama beterin beteri var
kuzenin için üzüldüm yuvayı dağıtmak zor ama daha çok yeni evliymiş ilk bir sene zordur birisine alışmak aynı evi paylaşmak düzeni oturtana kadar sorunlar yaşanır başlarda.çocuk olmaması iyi en azından allah yardımcısı olsun
Ay zuhalcim sagol hayatim insallah bebisin ve sen yanilmazsiniz doktoruma guveniyorum yarin yeniden bir gidelim bakalim
Kurtaj derse bir doktora dah giderim muhtemelen bir profa daha karari onaylatirim
Bu arada ben ankaradayim hayatim senin onerecegin dr nerde
ye teyzesi keyfini de yee totosunu da ye:):)
evet kadınlar her türlü sıkıntıyı çekiyor , bazen nefret ediyorum erkeklerden babam hariç yani:) evet beterin beteri var kimi aldatılır kimi dayak yer
diyorum ya hangimiz sorun yaşamamışızdır yaşamadım diyen yalan söyler bence...
ya kocanla ya kaynananlaya bilmemkiminle işte...ama kuzenim sabredecek kadar sevmiyordu sanırım çocuğuda yokken ayrıldı alkolü s gibi tüketiomuş lanet herif
Allah bilir canım ne zamandır bekliyosun
kızlar goya temızlık yapıyorum he ıkı sılıyorum uc burdayım boyle temızlık olurmu yahu bende bu ay bebek dusunmuyorum allahım bu ıs bı olsa aklımda orda kesın cagırırlamı bıdakı ay cıkcak olanamı aaa sabah kaynanam esımı yakalamıs kapıda kesın cıkcakmısınız falam demıs evet anne demıs esımde ıse baslarsa oeraya yakın bı yer bakcam demıs sabah soyluyo buldum bıtane dedı ıyı ozaman bakalım dedım ıse gırmemı beklemeyelım dedım belkıde gırmem ıse bakalım oyle teklıf ettılerde kesın sımdı yada bı dakı ay gel demedıler gelısmeler cokta kızlar işe kesın cagrılıp gırmem lazım yoksa hersey fos olur yıne bu evde kalırım hayırlısı dıyorum hep hayırlısı ama bakalım osonım ne olcak bende merak edıyorum
ekledim canım hayırlısı olsun bu 3 günü boş geçme sonrada gün aşrı durmak yok
kurtuldu o zaman iyi ki çocuğu olmamış , zıkkım içsin o da pis adam kıza hayatı zindan etmiş ayy çokm sinirlendim zaten gergindim iyice gerildim
18aydır deniyoruz
düzenli ilişkimiz son 6 aydır var
tatlım tebrik ederim hamileymişsin
nasıl kaldın kaç ay sonra ilaç falan kullandın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?