Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Yok hayatim sen kendi tecrübeni paylastin pisman olma

ekledim canım hayırlısı olsun bu 3 günü boş geçme sonrada gün aşrı durmak yok

selam...
hadi hayırlısı bakalım :81:

canım sen kaç aydır deniyosun bi problem varmı pko gibi
ilaç falan kullanıyo musun

4.ay bu canım, bilmem pko var mı yok mu 6 ay olmazsa dr bi gözükürüm ama bebek fikrinden uzaklaştım nedense takmıyorum artık

aynen öyle canım akışına bıraktım , artık gelir mi gelmez mi keyfi bilecek:):)

kuzenin içinde hayırlsı olsun canım, alkol kötü bir sorun

..................................tekrar:

Son düzenleme:

keyfini yerim ben onun

türkiyede kim bilir kaç kadın alkole dayanıyor adım dul olmasın fln die yada gidecek biryerleri olmadığında Allah sabırlarversin onlara

hangimizin sorunu olmamıştırki ama beterin beteri var

ye teyzesi keyfini de yee totosunu da ye:):)

evet kadınlar her türlü sıkıntıyı çekiyor , bazen nefret ediyorum erkeklerden babam hariç yani:) evet beterin beteri var kimi aldatılır kimi dayak yer

diyorum ya hangimiz sorun yaşamamışızdır yaşamadım diyen yalan söyler bence...
ya kocanla ya kaynananlaya bilmemkiminle işte...ama kuzenim sabredecek kadar sevmiyordu sanırım çocuğuda yokken ayrıldı alkolü s gibi tüketiomuş lanet herif

inş hayatım inş. bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder rabbim.. ben istanbuldayım senin ankarada olduğpunu bilmiyordum

kızlar goya temızlık yapıyorum he ıkı sılıyorum uc burdayım boyle temızlık olurmu yahu bende bu ay bebek dusunmuyorum allahım bu ıs bı olsa aklımda orda kesın cagırırlamı bıdakı ay cıkcak olanamı aaa sabah kaynanam esımı yakalamıs kapıda kesın cıkcakmısınız falam demıs evet anne demıs esımde ıse baslarsa oeraya yakın bı yer bakcam demıs sabah soyluyo buldum bıtane dedı ıyı ozaman bakalım dedım ıse gırmemı beklemeyelım dedım belkıde gırmem ıse bakalım oyle teklıf ettılerde kesın sımdı yada bı dakı ay gel demedıler gelısmeler cokta kızlar işe kesın cagrılıp gırmem lazım yoksa hersey fos olur yıne bu evde kalırım hayırlısı dıyorum hep hayırlısı ama bakalım osonım ne olcak bende merak edıyorum

ye teyzesi keyfini de yee totosunu da ye:):)

evet kadınlar her türlü sıkıntıyı çekiyor , bazen nefret ediyorum erkeklerden babam hariç yani:) evet beterin beteri var kimi aldatılır kimi dayak yer

yerim ne var yanee

walla ben babamıda ayırmıyorum anneme yaptıklarını unutmadım

kurtuldu o zaman iyi ki çocuğu olmamış , zıkkım içsin o da pis adam kıza hayatı zindan etmiş ayy çokm sinirlendim zaten gergindim iyice gerildim

inşallah biran önce çıkarsın canım.bana kalsa ben bigün bile durmucamda ama eşim istemiyor kirada oturmak burası kendi evimiz altlı üstlüyüz bizde.kapıyı çalar açılmazsa arar nerdesiniz ne zaman gelceksiniz merak ettim misafir gelse kim geldi gitti bi yere git akşam nereye gittiniz naptınız aptal aptal sorular

ekledim canım hayırlısı olsun bu 3 günü boş geçme sonrada gün aşrı durmak yok

dün gece ve bu sabah faaliyet gösterdik ama eşim rahatsız biraz zoraki oldu
inş bu ay olur artık sabır kalmadı ya

daha yeniymiş be tatlım olur tabiki
benmde 6 ay olucak 2 senelik evliyim
ilkinde 1 sene sonra yumurta takibiyle hamile kaldım ama uzun sürmedi

kurtuldu o zaman iyi ki çocuğu olmamış , zıkkım içsin o da pis adam kıza hayatı zindan etmiş ayy çokm sinirlendim zaten gergindim iyice gerildim

biz bir haftadır böleyizde işte elden bişi gelmiyor kkkkkkkkkkkkkkkkler ailecek içiolarmışta köprüyü geçene kadar töbe etmişler demekki
işte insanları tanıyamıyoruz birlikte yaşamadan

18aydır deniyoruz
düzenli ilişkimiz son 6 aydır var

düzeniyle alakası yok bence o isterse ayda birkere ilişkin olsun onda bile olur Allah versin yeterki bol bol dua et..

ahh hatıcem ahh sorma kıra ısı zor ben alıskın deılım esımde hıc kırada oturmamıs benım bı tanıdıgım var oda alt ust oturmakta esıde benım bu evden cesedım cıkar dıyo ayy cok sukur benım kocam oyle dıyıl nazar degmesınde benım agzımın ıcıne bakıyor hee anasını babasını asla dıslamıyor dısla yuz kere bugune kadar bu evı terk etmıstım ama kıraya olumlu bakıyor esım huzur cok onemlı evdekı aynı benımkıde oyle her adımımı merak eder sorar nerdeydın nereye salak salak dedıgın gıbı

tatlım tebrik ederim hamileymişsin
nasıl kaldın kaç ay sonra ilaç falan kullandın mı

yok canım kullanmadım sağol darısı başına inş.
yhaa kızlar beni dövücek ama napiim benimde bünyem bu oğlumada ilk ay hamile kalmıştım şimdiki bebeğimede korunmayı bıraktım hemen hamile kaldım...
hatta benimki dalga geçio üstüne ceketimi atsam hamilesin fln die gıcıkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…