- Konu Sahibi haticemavi
-
- #3.801
Benim 5+5te bebekte gorundu kesede ama vajinal ultrasonla bakilmisti dun hkarindan baktilar onun da farki olur mu ki
slm kıslar naber?
mfolcon çok şaşırdım yah ilk defa duyuyorum bende böle bişi peki kan değerlerin nasıl:97:
Doktorum olumsuz birsey soylemedi ama benim moralim dunden beri cok bozuldu ya
Doppler bi ultrason cesidi renkli ultrason da diyorlr benden bebege kan akisina bakilacak dun birsey soylemedi karindan bakti kese duzgun ama kucuk carsamba doppler ile bakalim dedi hamilelikte tek gozden kontrol onemli dedi filan
Iyi yada kotu her ikisini de bekliyorum kizlar hayirlisi olsun ne deyim nasipse yarin guzel haberler alirim diye bekliyorum
Doktor dun olumsuz birsey soylememesine ragmen benim moralim cok bozuldu yaa
Kizlar yaa bisey sorcam bebegin once gorunup sonra kesenin bos gorunmesi gibi birsey daha once duydunuz mu yaa bugun isyeri doktorum ilk defa duydum bebek nereye gider diyor aklim karisti :26:
iyidir canım sen nasılsın, bebek nasıl bakalım::)
walla bende bilmiom serfikcim en son kontrolde iyiydi 10 gün önce..benimde3 aşırı koku hassasiyetim vrargeçen balık yedk ayıptır sölemesi yerken bişi yoktu sonra geceye doğr sırtıma vuran bir mide ağrım vardı ki hemde nasıl kıvrandım resmen
ama şükürki şimdi iyiyim
sen nasılsın canım reglin geldimi ne var e yok
mfalcon bu iyi bişi bence canını sıkma canım. olumsuz bişi sölememiş dr. bide bende bebeğimi görmeye gittiğimde bi göründü sonra kayboldu baya bi panik yaptım. doktor çok dikkatli bakmak gerek ddemişti bazen çok küçük olduğunda karından bakılan ultrasyonda görünmeyebilir demişti doktorum. daha bebeğin çokk küçük inşallah sorun yoktur canım.
çok daraldım kızlar çokk..
yavruma kavuşmak istiyorum....gelmeyecek mi?
zozdemir in de koku hassasiyeti var zor bi durum sanırım canım Allah yardımcınız olsun,
balık kızartma mydı canım belki midene dokandı dikkat et kendine....
ben geçen ay iki kere adet gördüm 3 ağusto ve 26 ağu, lekelerle başladı umutlandım erkendi çünkü ama iki gün sonra şiddetli sancılarla kırmızıları gördüm 3 ağrı kesici içtim, hiç böyle olmamıştım, şimdi bekliyorum çalışmalara devam ama eskisi gibi çırpınmıyorum sadece yumurtlama günümü merak ediyorum düzen altüst oldu , ateş ölçüyorum bende böyle işte canım
çok daraldım kızlar çokk..
yavruma kavuşmak istiyorum....gelmeyecek mi?
gelir canım merak etme sadece sabır....
mfolcan içime bebeğin hep seninle olacakmış gibi doğuyor inş. yanılmıyoruzdur bebişimle ama bak benim sana tavsiyem hiç bekleme hemen bir kadın doğum alanında bir prof. görün derim senin doktorun nasıl bilmiyorum ama şiddetle tavsiye ederim seni bekletmeden hemen cevabını alırsın benim bildiğim var istersen ismini verebilirim
evet caım kızartmaydı...
bunada şükür mide bulantısı ve kusma olsaydı ne yapardım ben:2:
senin drumun canımı sıktı halbuki bu ay çok ümitliydim senden cnm neyse moraller bozulmasın..
kuzenimde boşanıo ona da canım sıkkın offf ya offf
kızartma dokundu o zaman canım bi daha yeme dikkat et...
yaa hiç sorma lekelenme olunca nasıl umutlandım 2 gün geldi lekeler dedim hamileyim ama olmadı malesef , kısmet artık
boşladım zaten eski heyecan kalmadı bebek için folik asitimi bile içmiyorum bazen istemiyorum , olursa olacak zaten olmazsa da
yapacak bişey yok ...
kuzenin niye boşanıyor , sıkma canını üzülme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?