Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

kızlar bu arada geçmiş bayramınız mübarek olsun..
çok şükür her günüm dolu dolu geçti bayramda hatta bayramdan sonra bile gelen giden vs kimse böyle günlerde yalnız kalmasın

Benim 5+5te bebekte gorundu kesede ama vajinal ultrasonla bakilmisti dun hkarindan baktilar onun da farki olur mu ki

canım benim ilk gittiğimde kese vardı ama bebek yoktu çünkü çok yeniydi 5 haftalık flndı sonra kontrole gittim 15 gün sonra kalp atışıyla beek gözüktü

Kizlar yaa bisey sorcam bebegin once gorunup sonra kesenin bos gorunmesi gibi birsey daha once duydunuz mu yaa bugun isyeri doktorum ilk defa duydum bebek nereye gider diyor aklim karisti :26:

mfalcon bu iyi bişi bence canını sıkma canım. olumsuz bişi sölememiş dr. bide bende bebeğimi görmeye gittiğimde bi göründü sonra kayboldu baya bi panik yaptım. doktor çok dikkatli bakmak gerek ddemişti bazen çok küçük olduğunda karından bakılan ultrasyonda görünmeyebilir demişti doktorum. daha bebeğin çokk küçük inşallah sorun yoktur canım.

iyidir canım sen nasılsın, bebek nasıl bakalım::)

walla bende bilmiom serfikcim en son kontrolde iyiydi 10 gün önce..benimde3 aşırı koku hassasiyetim vrargeçen balık yedk ayıptır sölemesi yerken bişi yoktu sonra geceye doğr sırtıma vuran bir mide ağrım vardı ki hemde nasıl kıvrandım resmen
ama şükürki şimdi iyiyim
sen nasılsın canım reglin geldimi ne var e yok

mfolcan içime bebeğin hep seninle olacakmış gibi doğuyor inş. yanılmıyoruzdur bebişimle ama bak benim sana tavsiyem hiç bekleme hemen bir kadın doğum alanında bir prof. görün derim senin doktorun nasıl bilmiyorum ama şiddetle tavsiye ederim seni bekletmeden hemen cevabını alırsın benim bildiğim var istersen ismini verebilirim

zozdemir in de koku hassasiyeti var zor bi durum sanırım canım Allah yardımcınız olsun,

balık kızartma mydı canım belki midene dokandı dikkat et kendine....

ben geçen ay iki kere adet gördüm 3 ağusto ve 26 ağu, lekelerle başladı umutlandım erkendi çünkü ama iki gün sonra şiddetli sancılarla kırmızıları gördüm 3 ağrı kesici içtim, hiç böyle olmamıştım, şimdi bekliyorum çalışmalara devam ama eskisi gibi çırpınmıyorum sadece yumurtlama günümü merak ediyorum düzen altüst oldu , ateş ölçüyorum bende böyle işte canım

Sagol canim ya insallah seninki gibi bizimki de saklanbac oynamistir sadece

cnm sımdı soylede soylıyım ılk dr gıttıgımde 5+3te gıtmıstım dr evırdı cevırdı keseyı goremedı hemen gıt kan ver dedı bos gebelıkte olabılır dedı neyse beta verdım gıttım sonuc 4024 cıkmıstı dr sok oldu ee kan degerın bu kadar ıyıyken neden bebek gorunmedıkı dedı sonra hemen alttan bakıcam dedı ee kesende emrıyoda burda dedı ama 1 hafta sonra gıdınce karından baktı ılk yıne evırdı cevırdı yok ben bu keseyı cok zor goruyorum bellı belırsız dedı ama ıcınde emrıyoyu suan goremıyorum dedı 7 haftada ıste kesem normal bebek gorundu ama gec gelısmeyle

evet caım kızartmaydı...
bunada şükür mide bulantısı ve kusma olsaydı ne yapardım ben:2:
senin drumun canımı sıktı halbuki bu ay çok ümitliydim senden cnm neyse moraller bozulmasın..
kuzenimde boşanıo ona da canım sıkkın offf ya offf

mfacon cnm benı sakın yanlıs anlama asla uzul dıe soylemıyorum sen sordugun ıcın bılgılenmek amacıyla bıldıgım kadarıyla cevaplıyorum aynı olcak dıe bı kanun yok bencede bebegın senınle sen uzulursun bende cok uzulurum bak yazdıklarıma pısman oldum sımdı uzulme olurmu vallahı keske yazmasaydım

Ay zuhalcim sagol hayatim insallah bebisin ve sen yanilmazsiniz doktoruma guveniyorum yarin yeniden bir gidelim bakalim
Kurtaj derse bir doktora dah giderim muhtemelen bir profa daha karari onaylatirim
Bu arada ben ankaradayim hayatim senin onerecegin dr nerde

kızartma dokundu o zaman canım bi daha yeme dikkat et...

yaa hiç sorma lekelenme olunca nasıl umutlandım 2 gün geldi lekeler dedim hamileyim ama olmadı malesef , kısmet artık
boşladım zaten eski heyecan kalmadı bebek için folik asitimi bile içmiyorum bazen istemiyorum , olursa olacak zaten olmazsa da
yapacak bişey yok ...

kuzenin niye boşanıyor , sıkma canını üzülme

selam kızlar dün doktora gittim 18 mm olmuş çatlatma iğnesi vuralım dedi
ama vurdurmadım iyiki olmamışım çünkü kendiliğinden çatladı yumurta akşam akıntım oldu
tabi fırsatı değerlendirdik
gerisi allahtan artık sabırla bekliorum geri sayım başladı 14 gün

bu arada ben dün 50 tane okudum eklediniz mi

artık akışına bıraktım diosun yani...zaten genelde de akışına bırakınca gelmeyi sevio minişler
amaaaaan kuzenimide ne sen sor ne ben söyliim kocasının alkol problemi var artık dayanamıo oda bitti artık ztn dün dün açtı davayı am yinede çook üzülüor sanırım yaşadıkları onu çok etkiledi
çocuğu olmadı allahtn evleneli 9 ay oldu:93:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…