Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

ne kadar şanslısın yaa
kaç aylık oldun peki cinsiyet falan belli mi
kız dua et bize hamilelerin duası daha çabuk kabul olurr

bu kadınların %90 ı aynı binadamı oturuyor yaaa benimde kayınvalidemler altkatta oturuyor...ama böyle oturan çok fazla galiba

koltuklar silinecek halılarım yıkanıcak dolaplar silincek işler beni bekliyo bense pc karşısında lak lak yapıorum
eşim hamile kalırsan eve yardımcı alıcam diyo
ahh hemen kalsamda şu işlerden kurtulsammm

bayram temizliği yapmadın mı kızzzz:82:

bak altta yazıyor çicelgede 7 hafta 5 günlük die ...
benim bitanemde yardımcı tutcak ama şu anda gerek görmüyorum sonlara doğru

Son düzenleme:
bu kadınların %90 ı aynı binadamı oturuyor yaaa benimde kayınvalidemler altkatta oturuyor...ama böyle oturan çok fazla galiba

ya ben kaynanamla aynı binada oturmuyorum ama aramız yürüyerek 10. dak ama keşke aynı binada otursaydık benim kaynanam kayınpederim görümcem çok iyi insanlar ben çok seviyorum hatta su kadarını bugun görümcem bana çatlak önleyici krem almış o kadar yani durup dururken çok ii insanlar ben evlenirken çok korkuttular beni o yöreden insan çıkmaz sen delimisn felan dıe ama suana kadar en basından davranıslarından farklı bişi görmedim bundan sonra hep böyle devam eder nş.

bayram temizliği yapmadın mı kızzzz:82:

bak altta yazıyor çicelgede 7 hafta 5 günlük die ...
benim bitanemde yardımcı tutcak ama şu anda gerek görmüyorum sonlara doğru

yok canım yapmadım tatileydim bayramda kapadım evi gittim walla
daha yeniymiş kızz
hadi allah kucağına almayı nasip etsin inş
darısı barışımıza

ya birde insanın nasıl anladığıyla ilgili bişey sanırım...
benim k.validem de dünyanın en iyi insanı değil ama kötüde değil..
bende dışarı çıkarken sorarlar nereye napcn die adam gibi cvp verdikten sonra varsın sorsun nolucak yani dimi ama belki onunda bi alacağı var benimle gelmek istiyor olamazmı..
mesela geçen gün aşağı indim iti an çomağı yanına koy dedi ban..
ne???? dedim böyle sert bakarak..
hani öyle derler ya bende seni konuştum şimdi dedi..
napıcaksın bazı insanlar nasıl konuşacağını bilmiyorlar öyle denmezdi orda ama ağzından çıktı bi kere
bakalım bi oğlu daha var 2. gelini benim kadar anlayışlı olacakmı..

lafını bılmeyen ıtı an comagı hazırla der kımı ınsan ıyı ınsan lafın ustune gelır demezmı cnm

lafını bılmeyen ıtı an comagı hazırla der kımı ınsan ıyı ınsan lafın ustune gelır demezmı cnm

kalbinden ne geçti bilemem iyi düşünmek istiyorum..ama armut döner sap döner gün gelir devran döner bnde bi yerde bu kelimeyi kullanırım bakalım tepkisi ne olur

parmağım kapının arasında kaldı ve kesildi kanıyorrrrrrrr canım çok acıyorrr :84::84::84::84:

amanın cnm abooo gecmıs olsun ıns onemlı deıldır aglama bak bebegınde aglar sonra ayy cok canın yanmıstır ıcım hopladı vallaha

amanın cnm abooo gecmıs olsun ıns onemlı deıldır aglama bak bebegınde aglar sonra ayy cok canın yanmıstır ıcım hopladı vallaha

kapının kilidi bozukmş temizlikçi kadın kapıyı çalmadan içeri daldı :83::83::83: bende o girmesin die o hızla kapıyı kapattım ama arada benim parmak varmış bende bi feryat bi figan kopardım herkes geldi arkadaşlarım bebeğime bişi oldu zannetmişler allah korusun ama benim parmagım gitti buz koyduk davul gibi şişti bide aknıyorrr herşey bi tarafa fena canım yanıyor

geçmiş olsun canm olur böyle kazalar dikkat et

Kizlar yaa bisey sorcam bebegin once gorunup sonra kesenin bos gorunmesi gibi birsey daha once duydunuz mu yaa bugun isyeri doktorum ilk defa duydum bebek nereye gider diyor aklim karisti :26:
canımm ben duydum :)) ben 5 hafta 2 günlükken ilk doktor muayeneme gttim iki kese vardır..takip edicez dedi ilaçlara bağlıda ola bilir, kimyasal gebelik tarzı bişide olabilir demiti 1 ay sonra gel içi dolmuşmu ona bakalım demişti bir ay sonra gittiğimde iki keseden biri kaybolmuştum öteknin içide dolmuş gözüküyordu..iki kesede dursaydı ikiz gebelik olucaaktı :)
hayırlısı olsnn sıkma canını doktorun herşeyi yapmak istiyo işte ne güzell...zaten hamiş olmasan direk der yani dii uğraştırmaz ümitlendirmez yani...sen hiçç takmaa rahat ol bebemm....biz yanındayızzz kuzucummmm

kalbinden ne geçti bilemem iyi düşünmek istiyorum..ama armut döner sap döner gün gelir devran döner bnde bi yerde bu kelimeyi kullanırım bakalım tepkisi ne olur
canımm nasılsınnn nerelerdesin :) geçen gün seni aklımdan gçirmiştim nerde bu kız die hamişlikk nasıll gdiyor kaç haftalıksın...saülıkla kucağınıza alın inşallah hepinizz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…