- Konu Sahibi haticemavi
-
- #6.101
cnm our baby yazan kısma yazmak istediğini yaz. sonrada altta yazan kodlu kısmın sadece "http://lpmm.lilypie.com/D489p3.png" kısmını al kontrol panelindeki çizelge kısmına yapıştır. olcaktır.
aaaa as cnm darısı onunda nasına ıns bı hatıcem kaldı dımı duymayan gelsın artık oda
bende diyorum ama daha 3 aylık evliyim çok mu erken sizce
göbüşüme bakın kızlar henüz bişi yok ama
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...-nisan-anneleri-gobisleri-2.html#post21081728
serfıkk sendede var cızelge yaptım hazır ama nasıl koycam hala bulamadım
canım profilinde çizelge diye bir yer var linki oraya yapıştır çıkıyor
az kaldı gelecek o da inş ondan da güzel haberler verir:)
azcık erken ama benden sana tavisye biz 1,5 yıl bekledik yaparız olur nasılsa diye 4 aydır uğraşıyoruz şimdi, bi engelin yoksa yap gitsin
bebeğinle yaşarsın yaşayacaklarını da şimdi ki aklım olsa hemen yapardım canım benim düşüncem bu şekilde...
maşallah canım maşallah
Doğum, Kilo, Yaş, Yıl dönümü Haricinde Ticker veya Resim paylaşımı yasaktır. Sadece Tickerfactory.com dan alınan tickerlar geçerlidir
boyle dıyor kabul etmıyor
mrb kızlar
bayansu göbişin çok güzel yavaş yavaş belli etmeye başlamış bebiş kendini
serfik canım geçmiş olsun umarım ciddi birşey yoktur
bende çizelge yapmak istemiorum bebiş çizelgesi nasıl yapıcam
benmde yavaş yavaş bulantılarım başladı sabah kötü uyandım bulantıyla
ama bu bile hoşuma gidiyo bebişden gelen herşeye razıyım
tansel canım senn regl kaç gün gecikdi test yaptın tahmini kaç haftalıksın kan testi yaptın mı
cnm kan yaptırmadım dusunmuyorumda sonra yok dusuk cıktı yok bılmemne sıtres yapmamak ıcın adet tarıhımde yaptım cnm cıktı sımdı 3 aslında 4 gun gecmıs oldu adetım ama ay olarak dolmadına var sat 1 eylul
mrb kızlar
bayansu göbişin çok güzel yavaş yavaş belli etmeye başlamış bebiş kendini
serfik canım geçmiş olsun umarım ciddi birşey yoktur
bende çizelge yapmak istemiorum bebiş çizelgesi nasıl yapıcam
benmde yavaş yavaş bulantılarım başladı sabah kötü uyandım bulantıyla
ama bu bile hoşuma gidiyo bebişden gelen herşeye razıyım
tansel canım senn regl kaç gün gecikdi test yaptın tahmini kaç haftalıksın kan testi yaptın mı
en iyisi canım insan daha çok stres oluyo çok şükür bizim kese gözükdü bitti sıkıntılarım
bide kalp atışlarını duysam hiç korkmucam
hulya senın sat baya once demı benden nedenbılmıyorum ama aklımda 16 agustos kalmıs sallıyorda olabılırım
cnm hersey ok tamam ama kontrol panelıne gırınce cızelge yerı dıe bısı gormuyorum cokmu korum ben acep
canım kontrol paneline tıkla. sağdaki yerdende profili düzele de. orda çıkıyo çizelge bölümü.
Ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm
Neler kaynatıyorsunuz bakayımmmm???
Bu arada demin wc gittim beyaz akıntı gelmiş baya ,
Ay utanmasam wc de yatıcam
Geldi gelecek derken bugünlerde akıntı normal midir kızlar kuru olunuyo falan diyordunuz tamamen mi kuru olunuyo yani
Öyleyse ben kupkuru değilim şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?