Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

cnm our baby yazan kısma yazmak istediğini yaz. sonrada altta yazan kodlu kısmın sadece "http://lpmm.lilypie.com/D489p3.png" kısmını al kontrol panelindeki çizelge kısmına yapıştır. olcaktır.

cnm hersey ok tamam ama kontrol panelıne gırınce cızelge yerı dıe bısı gormuyorum cokmu korum ben acep

aaaa as cnm darısı onunda nasına ıns bı hatıcem kaldı dımı duymayan gelsın artık oda

az kaldı gelecek o da inş ondan da güzel haberler verir:)

bende diyorum ama daha 3 aylık evliyim çok mu erken sizce

azcık erken ama benden sana tavisye biz 1,5 yıl bekledik yaparız olur nasılsa diye 4 aydır uğraşıyoruz şimdi, bi engelin yoksa yap gitsin
bebeğinle yaşarsın yaşayacaklarını da şimdi ki aklım olsa hemen yapardım canım benim düşüncem bu şekilde...

maşallah canım maşallah

serfıkk sendede var cızelge yaptım hazır ama nasıl koycam hala bulamadım

canım profilinde çizelge diye bir yer var linki oraya yapıştır çıkıyor

Doğum, Kilo, Yaş, Yıl dönümü Haricinde Ticker veya Resim paylaşımı yasaktır. Sadece Tickerfactory.com dan alınan tickerlar geçerlidir
boyle dıyor kabul etmıyor

sağol cnm

Doğum, Kilo, Yaş, Yıl dönümü Haricinde Ticker veya Resim paylaşımı yasaktır. Sadece Tickerfactory.com dan alınan tickerlar geçerlidir
boyle dıyor kabul etmıyor

bende de öyle diyordu yanlış kopyalamışım sonra kabul etti mfalcon yardım etmişti bana da canım

mrb kızlar

bayansu göbişin çok güzel yavaş yavaş belli etmeye başlamış bebiş kendini

serfik canım geçmiş olsun umarım ciddi birşey yoktur

bende çizelge yapmak istemiorum bebiş çizelgesi nasıl yapıcam

benmde yavaş yavaş bulantılarım başladı sabah kötü uyandım bulantıyla
ama bu bile hoşuma gidiyo bebişden gelen herşeye razıyım

tansel canım senn regl kaç gün gecikdi test yaptın tahmini kaç haftalıksın kan testi yaptın mı

cnm kan yaptırmadım dusunmuyorumda sonra yok dusuk cıktı yok bılmemne sıtres yapmamak ıcın adet tarıhımde yaptım cnm cıktı sımdı 3 aslında 4 gun gecmıs oldu adetım ama ay olarak dolmadına var sat 1 eylul

buarada ben cızelgeyı beceremedım hersey tamam ama kk kabul etıyor yasakmıs

en iyisi canım insan daha çok stres oluyo çok şükür bizim kese gözükdü bitti sıkıntılarım
bide kalp atışlarını duysam hiç korkmucam

sağol canım neyim var bilmiyorum karnımda sanki bişey var ağrıyor ayaklarıma ve belime vuruyor ağrısı anlamıyorum yaaa doktora gideceğim bişey de varsa geç kalmamam lazım

en iyisi canım insan daha çok stres oluyo çok şükür bizim kese gözükdü bitti sıkıntılarım
bide kalp atışlarını duysam hiç korkmucam

hulya senın sat baya once demı benden nedenbılmıyorum ama aklımda 16 agustos kalmıs sallıyorda olabılırım

Ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm
Neler kaynatıyorsunuz bakayımmmm???
Bu arada demin wc gittim beyaz akıntı gelmiş baya ,
Ay utanmasam wc de yatıcam
Geldi gelecek derken bugünlerde akıntı normal midir kızlar kuru olunuyo falan diyordunuz tamamen mi kuru olunuyo yani
Öyleyse ben kupkuru değilim şuan

cnm ılk ogrendıgım gun bır akıntım var anlatamam sımdı azaldı hala var ama ara ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…