- Konu Sahibi haticemavi
-
- #6.081
Canım bak korkutmak istemiyorum seni ama sağ tarafım diyosun diğer belirtiler de benziyo ben apandistten gittim geçen ay biliyosun,
ihmal etme lugesmanın dediği gibi acilden gidip bi görün, üşüme-titreme oluyomu böyle sıtma gibi?
bnmde aklıma apandist geldi yokh gbi düşündüm birden. akşam mutlaka git ozamn ihmal etme korkma üşütmüssündür yada yokh dediği gibi gıdalarla ilgili bişiler olabilir ya da bebiş vardır. kötü bişi çıkcağını sanmıyorum.
çok ihmal ettin yerinde olsam kesinlikle bir doktora gider durumumu ona anlatırdım sonuçta doktor seni ultrasyonla muayne ediyor niye adetliyken gitmeme gibi bir sıkıntı içindesin anlamadım
günaydın kızlar
benim aşklarım guzel aşklarım benı alın koynunuza sıcagınızda oksayın benı nınnıler soyleyın banaaaaaaaaaaaaaaaa
gunaydın benım butun kardeslerım dostlarım nasılsınız
yok canım üşüme titreme olmuyor aşırı halsizlik var karnım ağrıyor ama wc ye normal çıkıyorum belim de çok ağrıyor sadece bacak bitim var yaa hani karınla bacak arasındaki yer oradaki damar şiş ve bastırınca acıyor
inş çıkmaz canım nedir anlamıyorum apandist patladı desem çok şiddetli ağrı olur kusturur falan zehirler yani ne biliyim offf bi anlasam içimde neler oluyor
doktorum adet bitince gel dedi canım bu haftada yok zaten , bende başka doktora gitmeye çekiniyorum
kızlar lugesma cızelgeyı nasıl yaptınız dıe sormustum bende ıstıyorum hep ozenmıstım
Tanseeeeeeeeeellllllllllllll, yaklaş bakimmm böğrümeeeee
Günaydın şekerim nabersiniz, bebiş nasıllllll
hayatım lilypie die google'a yaz çıkan siteden seç istediğin gibi oluştur
en son yanda çıkıyor onun linkini .png olan yere kadar al kendi profilinde çizelge kısmına yaz kaydet bu kadar
sen bi bak uğraş olmazsa ben yardımcı olurum
Bendeeeeee istiyyyreeeeeeeeeeem yooorabbim ne zoman kısmet olacak acep
Canım, hayırdır yav karın ağrısı kaç gündür sen bi güzel üşütmüşsün bağırsakları ben sana söyliyim canım,
Yada yediğin bişeymi dokundu acaba bu ara gıdalarla ilgili herkesin midesi fln fena geçen hafta eşimi dünde annanemi doktora götürdük karın ağrısı istifra ishal şikayetlerinden , doktorlar gıdalarla geçen bakteri diolar,
Dikkat et kendine canım ya
benim aşklarım guzel aşklarım benı alın koynunuza sıcagınızda oksayın benı nınnıler soyleyın banaaaaaaaaaaaaaaaa
gunaydın benım butun kardeslerım dostlarım nasılsınız
ahhh benım canımın ıcın ne olcak senın bu hastalıklarla halın vallahı ıyı dayanıyorsun drun olmadasa baska dr gıt bı on kotrol gıbı ne bılıyım bak bebegım ne dıyor annee bu teyzem kendıne bakamıyor bana nasıl bakcak dıyor
ıyıyız bıtanem cok sukur sabırla dr gunu beklıyoruz buyuyoruz allhın ıznıyle bel va kasık agrım var mıdem acayıp bıde cıkolatadan zevk almıyorum agzıma acı acı gelıyor cok sukur bugunume sende daha adet olmamıssın hadı hayırlısı belkı gec dollenmedır ondan tahlılılerde cıkmıyordur tatlım belırtıler neler
hayatım lilypie die google'a yaz çıkan siteden seç istediğin gibi oluştur
en son yanda çıkıyor onun linkini .png olan yere kadar al kendi profilinde çizelge kısmına yaz kaydet bu kadar
sen bi bak uğraş olmazsa ben yardımcı olurum
Yok canım, patlamamıştır da allah korusun dediğin gibi duramazsın,
İltihap varsa orda ağrı yapıyodur,
Yada gıdalardır şekerim sanmıyorum önemli bişey olsun, sen ihmal etme de en kısa zmnda git görün bi doktora..
aaaa as cnm darısı onunda nasına ıns bı hatıcem kaldı dımı duymayan gelsın artık odaenfeksiyondan şüpheleniyorum bende eğer varsa o nedenle de bu ay bebek olmamış olabilir.......
tanselim greenmoon nun selamı var sana faceden yazdım ona hamileliğini müjdeledim:)
kızlar lugesma cızelgeyı nasıl yaptınız dıe sormustum bende ıstıyorum hep ozenmıstım
yapamadııımmm sende yazıda var mfalcon cıvcıvım dıe ben onuda yazmadım pufff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?