- Konu Sahibi haticemavi
-
- #6.061
Evini bir parti sonrası temizlemek için uğraşıyorsan;
Bir çok arkadaşın var demektir.
Faturalarını ödeyebiliyorsan;
Bir işin var demektir.
Pantolonun biraz sıkıyorsa;
Aç kalmıyorsun demektir.
Gölgen seni izliyorsa;
Güneş ışığını görüyorsun demektir.
Yanındaki adamin sesinden rahatsız oluyorsan;
Duyuyorsun demektir.
Camları silmen, çatıyı onarman gerekiyorsa;
bir evde yasiyorsun demektir.
Doğalgaz faturan yüklü geliyorsa;
Isınıyorsun demektir.
Yığınla yıkanacak ve ütülenecek çamaşırların varsa;
Yığınla giyeceğin var demektir.
Çalar saatin sabahın köründe çalıyorsa;
Yaşıyorsun demektir.
"Ve tüm bunların farkına varabiliyorsan, mutlusun demektir".
günaydın kızlarrr
roseeee çalışmadığım dönem de oldu ondan da sıkıldım ama şu aralar evde otursam öğlene kadar uyusam sonra anneme gitsem arkadaşlarla gün gezsem :97:
hayal gibi valla hatta gibisi fazla hayalboşver tadını çıkar hayatım
yokh hayatım kaynana koca takmışsın kafana boşveer onlar seni taksın sen rahat ol :82:
hem belki bebiş vardır üzme onu annesi
lugesmaa hayatım nasılsın
Evini bir parti sonrası temizlemek için uğraşıyorsan;
Bir çok arkadaşın var demektir.
Faturalarını ödeyebiliyorsan;
Bir işin var demektir.
Pantolonun biraz sıkıyorsa;
Aç kalmıyorsun demektir.
Gölgen seni izliyorsa;
Güneş ışığını görüyorsun demektir.
Yanındaki adamin sesinden rahatsız oluyorsan;
Duyuyorsun demektir.
Camları silmen, çatıyı onarman gerekiyorsa;
bir evde yasiyorsun demektir.
Doğalgaz faturan yüklü geliyorsa;
Isınıyorsun demektir.
Yığınla yıkanacak ve ütülenecek çamaşırların varsa;
Yığınla giyeceğin var demektir.
Çalar saatin sabahın köründe çalıyorsa;
Yaşıyorsun demektir.
"Ve tüm bunların farkına varabiliyorsan, mutlusun demektir".
günaydın kızlar ...ben çok hastayımmmmm:94:
günaydın kızlar ...ben çok hastayımmmmm:94:
günaydın kızlarrr
serpil gripmisin canım geçmiş olsun:2:
canlarım karnım çok ağrıyor bu karın ağrısı öldürecek beni, belime şiddetli ağrı vuruyor sabah yataktan zor kalktım ayaklarım tutmuyor , sağ kasığımda damar şiş bacağıma vuruyor ağrısı, başım dönüyor midem kötü , valla bu sefer bişeyi kafama takmadım kızmayın bana rahatım sorun yapmıyorum bişeyi
canlarım karnım çok ağrıyor bu karın ağrısı öldürecek beni, belime şiddetli ağrı vuruyor sabah yataktan zor kalktım ayaklarım tutmuyor , sağ kasığımda damar şiş bacağıma vuruyor ağrısı, başım dönüyor midem kötü , valla bu sefer bişeyi kafama takmadım kızmayın bana rahatım sorun yapmıyorum bişeyi
tatlım endişelendim şimdi yaa... izin alıp bi acile falan gitsen okadr kötüysen bekleme boşuna. kıyamam yaa...
allahalla üstünemi gördün acaba hamilesinde:26:
tatlım endişelendim şimdi yaa... izin alıp bi acile falan gitsen okadr kötüysen bekleme boşuna. kıyamam yaa...
Canım bak korkutmak istemiyorum seni ama sağ tarafım diyosun diğer belirtiler de benziyo ben apandistten gittim geçen ay biliyosun,
ihmal etme lugesmanın dediği gibi acilden gidip bi görün, üşüme-titreme oluyomu böyle sıtma gibi?
canım yaşadığım herşeyi internete yazıyorum hep hamilelik belirtis olarak çıkıyor adetliyken test yaptım negatifti ben de şüphelendim ciddi anlamda kötüyüm yaa
bitanem yaa aysonu diye izin almaya çekiniyorum yoğun burası dayanmaya çalışıyorum ama akşama kötü olursam acil beni bekler çok korkuyorum yaaa
canım yaşadığım herşeyi internete yazıyorum hep hamilelik belirtis olarak çıkıyor adetliyken test yaptım negatifti ben de şüphelendim ciddi anlamda kötüyüm yaa
bitanem yaa aysonu diye izin almaya çekiniyorum yoğun burası dayanmaya çalışıyorum ama akşama kötü olursam acil beni bekler çok korkuyorum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?