Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

beğendim

benim acilen cikmam lazim canlarim hepinizi opuyorum allaha emanet olun
kafaniza tokadan baska bisi takmayin olur mu
gorusuruz fistiklarr......

Günaydın canım, haklısın kimse için değmez, onlar beni dert etsin bıraktım kendi hallerine artık ,
İnş bebişim vardır ona çok ihtiyacım var

İşşşte bu pozitif yaşam!
Küçük şeylerle mutlu olmak ne güzel birşey ya,
Hayat güzel herşeye ramen, iyiki varız iyiki yaşıyoruz iyiki burdayız,
Rabbim gördüklerimizden ayırmasın inş..

mfalcon iyiyz biz tatlım siz nasılsınız. geçtimi bulantıların.
serpillll hayırdır canım neyin var? üşütme dikkat et kendinee....

canlarım karnım çok ağrıyor bu karın ağrısı öldürecek beni, belime şiddetli ağrı vuruyor sabah yataktan zor kalktım ayaklarım tutmuyor , sağ kasığımda damar şiş bacağıma vuruyor ağrısı, başım dönüyor midem kötü , valla bu sefer bişeyi kafama takmadım kızmayın bana rahatım sorun yapmıyorum bişeyi

allahalla üstünemi gördün acaba hamilesinde:26:

tatlım endişelendim şimdi yaa... izin alıp bi acile falan gitsen okadr kötüysen bekleme boşuna. kıyamam yaa...

Canım, hayırdır yav karın ağrısı kaç gündür sen bi güzel üşütmüşsün bağırsakları ben sana söyliyim canım,
Yada yediğin bişeymi dokundu acaba bu ara gıdalarla ilgili herkesin midesi fln fena geçen hafta eşimi dünde annanemi doktora götürdük karın ağrısı istifra ishal şikayetlerinden , doktorlar gıdalarla geçen bakteri diolar,
Dikkat et kendine canım ya

tatlım endişelendim şimdi yaa... izin alıp bi acile falan gitsen okadr kötüysen bekleme boşuna. kıyamam yaa...

Canım bak korkutmak istemiyorum seni ama sağ tarafım diyosun diğer belirtiler de benziyo ben apandistten gittim geçen ay biliyosun,
ihmal etme lugesmanın dediği gibi acilden gidip bi görün, üşüme-titreme oluyomu böyle sıtma gibi?

allahalla üstünemi gördün acaba hamilesinde:26:

canım yaşadığım herşeyi internete yazıyorum hep hamilelik belirtis olarak çıkıyor adetliyken test yaptım negatifti ben de şüphelendim ciddi anlamda kötüyüm yaa

bitanem yaa aysonu diye izin almaya çekiniyorum yoğun burası dayanmaya çalışıyorum ama akşama kötü olursam acil beni bekler çok korkuyorum yaaa

bnmde aklıma apandist geldi yokh gbi düşündüm birden. akşam mutlaka git ozamn ihmal etme korkma üşütmüssündür yada yokh dediği gibi gıdalarla ilgili bişiler olabilir ya da bebiş vardır. kötü bişi çıkcağını sanmıyorum.

çok ihmal ettin yerinde olsam kesinlikle bir doktora gider durumumu ona anlatırdım sonuçta doktor seni ultrasyonla muayne ediyor niye adetliyken gitmeme gibi bir sıkıntı içindesin anlamadım

benim aşklarım guzel aşklarım benı alın koynunuza sıcagınızda oksayın benı nınnıler soyleyın banaaaaaaaaaaaaaaaa
gunaydın benım butun kardeslerım dostlarım nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…