- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #6.921
cnm sana sunu sölim ben hamile kaldığım ay okdr sıkı çalıştıkki gün atlamadık hergün yaptık ve bildiğim kadarıyla hergün olması sperm kalitesini arttırıyor canlı sperm sayısını arttırıyor. bn böle hamile kaldım bide kalkmadım hemen yataktan yan yattım sırt üstü yattım.
of ya kocama ne diyeceğim şimdi böyle planla programla zoraki iş mi olur diye kızıyor bana bişey deyince
her günde sapık gibi üstüne atlanırmı adamın
of ya kocama ne diyeceğim şimdi böyle planla programla zoraki iş mi olur diye kızıyor bana bişey deyince
her günde sapık gibi üstüne atlanırmı adamın
kızlaaarrr nerdesınızyaaa puff ben bugun ogur ogur ıcım dısıma cıktı hala fenalardayım ve dokunsanız cıkarcak gıbıyım.sanırım bebegım bugun ıtıbarıyle kendını bellı etmeye basladı
midem bulanmıyor diye söyleniyordun al sana bulantı :) artık varlığınıda belli etmeye başladı ne güzel son 3 gün sonra resminide görüceksin inşallah
inş cnm inş ınsan hem ogurur hemde mutlu olurmu ben oldum yemın edıyorum ama hala cok fenayım bukadar ıstemeseydım dıyorumevet cnm salı gelsın artık bebısımı goreyım ılkınde yasayamadıgım mutlulugumu bunda yasayayım.ıns sızde tez zamanda yasayın cnm.ılkındede mıgdem hıc bulanmamıstı bebek gelısmıyordu cunkı sımdı bunda bulanıyor ben nasıl mutlu olmayayım
ayy maşallah bebişin büyüyor değil mi Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin o kadar mutlu oluyorum bizlerden biri hamile kalınca...
ay cok sevindim kacinci haftasindaki anali babali büyütsünkk_bayansu' nun galiba kızı oluyomuş canım onun dışında daha yeni bi haber yok :)
allah kucana almayida gösterir insallah canim kim bilir ne heyecanlisindirSelam kizlar bebisimi gordum de geldim cok tatli el ayak filan cikmis ortaya kimil kimil olmus
Elini emiyordu teyzeleri
canım çok sevindim yaa allah hayırlısını nasip etsin inşallah yumoşlar misafirleri sıkı sıkı kucaklarlar:))) allahım tüm isteyenlere en kısa zamanda nasip eder inşaşşalhhhh bizde seni sevioruz sende kendine ve yumoşlara iyi bak üşütme :))kızlar nasılsınız herkes iyi mi ? bugün adetin daha 9.günü olmasına rağmen 16 mm yumurtam olmuş bir tane, ctesi bidaha bakıcaklar kistleşmezse ovitrellei o gün vurdururlar. kistleşirse de bi tane de 9 mm var bu da çatlayabilir dediler, bakalım hayırlısı... takipteyiz, yumurta avıbu arada fındık fıstık badem bal süt götürüyorum valla sanki kendime bakarsam yumurtlara da bakıyormuşum gibi geliyor seviyorum sizleri öpüldünüz
kızlaaarrr nerdesınızyaaa puff ben bugun ogur ogur ıcım dısıma cıktı hala fenalardayım ve dokunsanız cıkarcak gıbıyım.sanırım bebegım bugun ıtıbarıyle kendını bellı etmeye basladı
kızlaaar bugün kontrolüm vardı, sağdaki yumurtam kaliteli görünmüyormuş kistleşecek gibi zaten çok erken büyümüştü, bugün 11. günüm siklusun, amaaaa solda tam 4 tane var 14-11 mm gibi en büyüğü, diğerleri de ona yakın boyutlarda, iyi cevap veriyor gibi tedaviye benim yumurtalıklargenelde hepsi birden büyümez biri büyür diğerleri küçülür o büyüyen 18-20 mm gibi olunca iğneyi de vururuz dediler.. ama birden fazla yumurta da çatlayabilirmiş belli olmazmış çoğul gebelik bile oluşabilirmiş.. ya benim 1 bebişim olsun daa havalar uçarım zaten bakalım bekliyorum pazartesi tekrar kontrolüm var şans dileyin bana, sizleri unutmadım aklımdasınız her gelişmeyi buraya yazıyorum... öptümmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?