Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Ya şimdi mantıklı düşününce banada öyle geliyo
Ara verilen gün sonuçta sperm içeride duruyor ama ertesi güne kadar etkisini yitiriyor
bunun yerine aynı gün üretilmiş yeni spermler göndermek en azından 1 gün öncekinden daha etkili olacaktır gibime geliyor.
en azından tam yumurtlama beklenen günler 4-5 gün üst üste olması daha etkili gözüküyor..

of ya kocama ne diyeceğim şimdi böyle planla programla zoraki iş mi olur diye kızıyor bana bişey deyince
her günde sapık gibi üstüne atlanırmı adamın

Son düzenleme:
Kızlar herkese iyi haftasonları ben çıkıyorum,

Öptüm herkesi kendinize iyi bakınnn :80:

of ya kocama ne diyeceğim şimdi böyle planla programla zoraki iş mi olur diye kızıyor bana bişey deyince
her günde sapık gibi üstüne atlanırmı adamın

alemsn hee güldürdün bni
bbek için yapılan herşey mubahtır. sen devam et birgün mutlaka başaracaksın...

slm kızlaar reglim bugün de geçti:)korunurken kondom kullandık hiç hap kullanmadım ve adetim normalde çok düzenli ilk kez bu ay gecikti.ben yine de bir hafta beklemeyi düşünüyorum gecikirse test yapıp inşallah size müjdeli bir haber veririm

kızlaaarrr nerdesınızyaaa puff ben bugun ogur ogur ıcım dısıma cıktı hala fenalardayım ve dokunsanız cıkarcak gıbıyım.sanırım bebegım bugun ıtıbarıyle kendını bellı etmeye basladı

midem bulanmıyor diye söyleniyordun al sana bulantı :) artık varlığınıda belli etmeye başladı ne güzel son 3 gün sonra resminide görüceksin inşallah

midem bulanmıyor diye söyleniyordun al sana bulantı :) artık varlığınıda belli etmeye başladı ne güzel son 3 gün sonra resminide görüceksin inşallah

inş cnm inş ınsan hem ogurur hemde mutlu olurmu ben oldum yemın edıyorum ama hala cok fenayım bukadar ıstemeseydım dıyorum evet cnm salı gelsın artık bebısımı goreyım ılkınde yasayamadıgım mutlulugumu bunda yasayayım.ıns sızde tez zamanda yasayın cnm.ılkındede mıgdem hıc bulanmamıstı bebek gelısmıyordu cunkı sımdı bunda bulanıyor ben nasıl mutlu olmayayım

kızlaaar bugün kontrolüm vardı, sağdaki yumurtam kaliteli görünmüyormuş kistleşecek gibi zaten çok erken büyümüştü, bugün 11. günüm siklusun, amaaaa solda tam 4 tane var 14-11 mm gibi en büyüğü, diğerleri de ona yakın boyutlarda, iyi cevap veriyor gibi tedaviye benim yumurtalıklar genelde hepsi birden büyümez biri büyür diğerleri küçülür o büyüyen 18-20 mm gibi olunca iğneyi de vururuz dediler.. ama birden fazla yumurta da çatlayabilirmiş belli olmazmış çoğul gebelik bile oluşabilirmiş.. ya benim 1 bebişim olsun daa havalar uçarım zaten bakalım bekliyorum pazartesi tekrar kontrolüm var şans dileyin bana, sizleri unutmadım aklımdasınız her gelişmeyi buraya yazıyorum... öptümmmm

ayy maşallah bebişin büyüyor değil mi Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin o kadar mutlu oluyorum bizlerden biri hamile kalınca...

ayy maşallah bebişin büyüyor değil mi Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin o kadar mutlu oluyorum bizlerden biri hamile kalınca...

cnm ıns hersey gonlunce olur senınde gobusun bır bebekle dolar bak bellıde olmak ıkı bebekler olar hadı cnm senınde ıyı haberlerını beklıyoruz sen yaz bız okuyoruz dualarımız senınle tatlım

kk_bayansu' nun galiba kızı oluyomuş canım onun dışında daha yeni bi haber yok :)
ay cok sevindim kacinci haftasindaki anali babali büyütsün

Selam kizlar bebisimi gordum de geldim cok tatli el ayak filan cikmis ortaya kimil kimil olmus
Elini emiyordu teyzeleri
allah kucana almayida gösterir insallah canim kim bilir ne heyecanlisindir

ben herhalde ekrana yapisir kalirim ya bu aylar gecmeyecek gibi geliyor ben cok kötü grip oldum
neyse yeni hamis varmi hanimlar giremesemde zaman buldukca okuorum herkese selam kendinize iyi bakin

ay aklima geldi tam cikiyordum test sonucun ne oldu canim insallah iyi bir haber vardir.kusura bakma gecmisi okuyamiyorum

canım çok sevindim yaa allah hayırlısını nasip etsin inşallah yumoşlar misafirleri sıkı sıkı kucaklarlar:))) allahım tüm isteyenlere en kısa zamanda nasip eder inşaşşalhhhh bizde seni sevioruz sende kendine ve yumoşlara iyi bak üşütme :))

selam kızlar nasılsınızzzz bugün renglim geçeli 9 gün oluyor...ve bende hiç bir belirti yok ne adet belirtisi ne kist belirtisi bu aralar o kadar yoğunum ki doktora gitmeye fırsat bulamadım çarşambaya kadar yine doluyum önceden ayarladığım randevularım vardı annemi bi kaç doktora götürdüm salıdan sonra birşey olmassa çarşamba bi gidicem inşallahh o zaman testi yaptırdığımda 2-3 gün geçmişti..acaba sonradan değer yükselmiş falan olabilirmi bilgisi olan varmı? ben pek sağlıık ocağınınkine güvenemedim çarşamba gidersem teste pek gerek kalmaz herhalde varsada görürü dimi kese mese oluşmuş olur herhalde yoksada büyük ihtimal kisttir ( hayırlııısıı artıkkk kıslar yoksam menopozamı giriorum:) olabilirmi böle bişi inannın göğüslerimde hiçbir ağrı acıma sızlama sertleşme yok hastalancak olsam olmasmı ağrı yaaa en azından hasssaslaşır öyle deilmi:)) bende hala kendi kendimi avutuorum :)) neysee neysee inşallah okurda cevap yazarsınızzz kızlarrr akşam bakıcam bakkk :))

günayyydınnnnn.....

tanselim ne güzel yaa bebeiş ben burdayım diyo artık sana. en byük sorunun bu olsun cnm allah başka sorunlarla karşılaştırmasın sağ salim al bebeğini kucağına.

greenmoon inşallah cnm bu ay sendende güzel haberler alırız. yumoşlarına maşallah.

kızlarr nasılsınız bakalım. bi haftasonu daha bitti anlmadım hiçbişşi. misafirler uğraşmaktan bide üstüne yağmur yağınca tıkanıp kaldık eve. inş bu haftada çabuk geçer.

kristal bebek allah gönlündekini versin inş. düşündüğün gibi kist falan değildir bebek vardır inş.
bu arada hülya yok nerelerde?
roseda yok uzun zamandr.

Kızlar Günaydın,

Umarım herkes iyidir, jet hızıyla geçen bi haftasonundan sonra yine burdayız hiçbişey anlamadım
Biraz kırgınım halsizlik var üstümde boğazlarım sanki acıyo kulaklarım tıkalı gibi nezle grip olmamak için uğraşıyorum ...

Bu hafta bitermi ??? Çabuk Bitsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…