- Konu Sahibi haticemavi
-
- #6.941
Kızlar Günaydın,
Umarım herkes iyidir, jet hızıyla geçen bi haftasonundan sonra yine burdayız hiçbişey anlamadım
Biraz kırgınım halsizlik var üstümde boğazlarım sanki acıyo kulaklarım tıkalı gibi nezle grip olmamak için uğraşıyorum ...
Bu hafta bitermi ??? Çabuk Bitsin..
günaydın kızlaaar
tansel kendin kaşındın hayatım uğraş dur şimdi kusmalarla filan
greenmoon inşallah yumoşların bebişe dönüşür canım
kristalim sonradan yükselmiştir belki değerlerin
kızlaaar bugün kontrolüm vardı, sağdaki yumurtam kaliteli görünmüyormuş kistleşecek gibi zaten çok erken büyümüştü, bugün 11. günüm siklusun, amaaaa solda tam 4 tane var 14-11 mm gibi en büyüğü, diğerleri de ona yakın boyutlarda, iyi cevap veriyor gibi tedaviye benim yumurtalıklargenelde hepsi birden büyümez biri büyür diğerleri küçülür o büyüyen 18-20 mm gibi olunca iğneyi de vururuz dediler.. ama birden fazla yumurta da çatlayabilirmiş belli olmazmış çoğul gebelik bile oluşabilirmiş.. ya benim 1 bebişim olsun daa havalar uçarım zaten bakalım bekliyorum pazartesi tekrar kontrolüm var şans dileyin bana, sizleri unutmadım aklımdasınız her gelişmeyi buraya yazıyorum... öptümmmm
selam kızlar nasılsınızzzz bugün renglim geçeli 9 gün oluyor...ve bende hiç bir belirti yok ne adet belirtisi ne kist belirtisi bu aralar o kadar yoğunum ki doktora gitmeye fırsat bulamadım çarşambaya kadar yine doluyum önceden ayarladığım randevularım vardı annemi bi kaç doktora götürdüm salıdan sonra birşey olmassa çarşamba bi gidicem inşallahh o zaman testi yaptırdığımda 2-3 gün geçmişti..acaba sonradan değer yükselmiş falan olabilirmi bilgisi olan varmı? ben pek sağlıık ocağınınkine güvenemedim çarşamba gidersem teste pek gerek kalmaz herhalde varsada görürü dimi kese mese oluşmuş olur herhalde yoksada büyük ihtimal kisttir( hayırlııısıı artıkkk kıslar yoksam menopozamı giriorum:) olabilirmi böle bişi inannın göğüslerimde hiçbir ağrı acıma sızlama sertleşme yok hastalancak olsam olmasmı ağrı yaaa en azından hasssaslaşır öyle deilmi:)) bende hala kendi kendimi avutuorum :)) neysee neysee inşallah okurda cevap yazarsınızzz kızlarrr akşam bakıcam bakkk :))
dün bütüngün yattım 3 tane film seyrettim can sıkıntısına grip dikkat edin boğazdan yakalıyor çok kötü hala kendine gelemedim 1 hafta oldu her yerim ağrıyor
günaydın kızlaaar
tansel kendin kaşındın hayatım uğraş dur şimdi kusmalarla filan
greenmoon inşallah yumoşların bebişe dönüşür canım
kristalim sonradan yükselmiştir belki değerlerin
Arkadaşlar bebğim kesede görünmüyor.5+5 günlük bebğim ama kese boş ..doktora bu carsamba tekrar gideceği ve 8 gun geçmiş olacak..yoksa alacakl bebeği doktor..ama ben onu çok seviyorumm arkadaşlarrr..ilk bebğim...lekelenmem de var..sanırım kaybedeceğim onu...
merhabalar kızlarr......
uzuuuuun bı aradan sonra cok sukur tekrar yazabıldım ınternet baglantımızda problem
vardı gunlerdır calısmıyodu cok sukur sımdı yapıldı gıbı bakalım..
hepınızı cok ozledım ya ıns hepınız ıyısınızdır... yaa soylee saatlerce geyık yapmak ıstıyorum sızlerle:)
haftasonu da mısafırım vardı cok yorgunum ama ev berbat durumda bıde ustune yagmur yagınca ne balkon kaldı ne cam(( anlayacagınız sımdı evle ılgılenmek zorundayım bı sure daha yokum yanı temızlık bıtene kadar.. net ın calıstgını gorunce dayanamadım bı ses vereyım dedımm.. kendınze cok ıı bakın kızlar opuyorum hepınızı tek tek
tansell,serfık, mfalcon, lugesma, hatıcemavı, zozdemır, kkbayansu, greenmoon, ıstbull,yokh, krıstalbebek...
vee
adını saymayı unuttugum tumm arkadaslarımmm......
ozleyın benııı.....!!!!!!!!!!!
delı ya olduk meraktan kısım yaaaaaa ne temızlıgı bırak camları daha yagmurlar bıtmedı benı sorma ogurmekten ne camı ınan daha yatagım acıksanırım cok pıs bı kadın olcam ben
delı ya olduk meraktan kısım yaaaaaa ne temızlıgı bırak camları daha yagmurlar bıtmedı benı sorma ogurmekten ne camı ınan daha yatagım acıksanırım cok pıs bı kadın olcam ben
ayy tanselımm canım benım ya bnde hep sızı dusunup durdum ya delı oldum bı bılsen ttnet cagrı merkezıyle akraba olduk nerdeyse çözün su problemı dıye aramaktan.. cok sukur sımdı yapılmıstr ınsallahh yıne kaybolursam anlayın artık sız elımde olmadan gıremedıgımı.. yoksa sıze cok alıstım ben elım durmaz sıze yazmadan halınızı sormadan...
yaa temızlıgı bnde ıstemeye ıstemeye yapıyorum ınan walla mecbur olmasam yada senın gıbı bı bahanem olsa hayatta yapmazdım:))) camlarla ugrasmıcam fazla zaten ama balkonların yıkanması sart her tarafa saksı cıceklerımın kumu sıcramıs ayy sinir oluyorum ya evdeyız sozde ış bı turlu bıtmıyoo kı önümüzü görelım..
nysee kuzucum kacmam lazım benım ortalık dagınıkken rahat edemıyorum pc basında batıyo gozume kalkıp bı an once baslayayım da hemen bıtsın buraya doneyım sonra:)))
sen temızlık felan yapma bosver canım benım ALLAH sana ole guzel bır bahane verdı kı 9ay ıs yapmasan yerıdır yanı sen artık bı anne adayısın ne de olsa kendını annelıge hazırladıgın bu mucızevı yolculukta hersey mübah sana!!!!!!!!:)))
merhabalar kızlarr......
uzuuuuun bı aradan sonra cok sukur tekrar yazabıldım ınternet baglantımızda problem
vardı gunlerdır calısmıyodu cok sukur sımdı yapıldı gıbı bakalım..
hepınızı cok ozledım ya ıns hepınız ıyısınızdır... yaa soylee saatlerce geyık yapmak ıstıyorum sızlerle:)
haftasonu da mısafırım vardı cok yorgunum ama ev berbat durumda bıde ustune yagmur yagınca ne balkon kaldı ne cam(( anlayacagınız sımdı evle ılgılenmek zorundayım bı sure daha yokum yanı temızlık bıtene kadar.. net ın calıstgını gorunce dayanamadım bı ses vereyım dedımm.. kendınze cok ıı bakın kızlar opuyorum hepınızı tek tek
tansell,serfık, mfalcon, lugesma, hatıcemavı, zozdemır, kkbayansu, greenmoon, ıstbull,yokh, krıstalbebek...
vee
adını saymayı unuttugum tumm arkadaslarımmm......
ozleyın benııı.....!!!!!!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?