Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

yokhh daha haftanın başında böle düşünme cnm yaaa... bnde bu hafta çabuk bitsin istiyorum....

Evet canım ya haftanın ilk saatlerinde şu halime bak,
Daha çok var
Bugün öğleden sonra normale dönerim sanırsam bu saatlerde sendrom hat saffada engel olamıyorum :)

günaydın kızlaaar

tansel kendin kaşındın hayatım uğraş dur şimdi kusmalarla filan

greenmoon inşallah yumoşların bebişe dönüşür canım

kristalim sonradan yükselmiştir belki değerlerin

günaydın canım hoşgeldin

günaydın kızlar

yumoşların çok güzel olmuş evet canım eğer döllenirse çoğul gebelik olasılığın bu durumda yüksek hadi inşallah hayırlı haberler verirsin bize

ne meraksızsın valla öldürüsün adamı gidip kan versene yaw 5 dk almaz hadi ben büssürüüü yeğen istiyorummmmmmmmmmmm

dün bütüngün yattım 3 tane film seyrettim can sıkıntısına grip dikkat edin boğazdan yakalıyor çok kötü hala kendine gelemedim 1 hafta oldu her yerim ağrıyor

yaaaa kımse bana uzulmuyooorrr annemı aradım sen kasındın dıyor kızlar sabah kalkıyorum aclıktan mıgdem bulanıyor oguruyorum yemek yıyeyım dıyorum bu seferde yerkenm oguruyorum cnm bısıcık ıstemıyor yarın ılk dr var bakalım kızlar cok dua edın bana ve bebegıme

Arkadaşlar bebğim kesede görünmüyor.5+5 günlük bebğim ama kese boş ..doktora bu carsamba tekrar gideceği ve 8 gun geçmiş olacak..yoksa alacakl bebeği doktor..ama ben onu çok seviyorumm arkadaşlarrr..ilk bebğim...lekelenmem de var..sanırım kaybedeceğim onu...

yokh kuzum senın adın ne yahu namazlarımdan kızların ısmıyle dua edıyorum sana gelınce yokh ha hayırlı evlat dıyorum sonra kendı kendıme guluyorum

ahhh cnm benım hangı anne bebegınıo sevmez bende yasadım dedıklerını 7 ay once lekelenmelerım hcı bıtmemıstı dr kese ıcınde ılk bebegı gormemıstı artık 9 haftalık olmustum hala bebek 7 haftalık bıle deıldı senınde sanırım ya bos gebelık yada gec gelısen bır emrıyo bende kurtaj oldum.asla kolay deıl allah yardımcın olsun ama sorunluysan nekadar erken kurtaj yasarsan okadar saglıklı benım 9 haftaya kadar beklendı ve sonunda emrıyo rahıme yapısmıs dendı ve resmen kazıdım dedı dr herkeze 3 ay korun derken bana 5 ay korunma verdı.ıns anlata bılmısımdır nedemek ıstedıgımı

Son düzenleme:
merhabalar kızlarr......
uzuuuuun bı aradan sonra cok sukur tekrar yazabıldım ınternet baglantımızda problem
vardı gunlerdır calısmıyodu cok sukur sımdı yapıldı gıbı bakalım..
hepınızı cok ozledım ya ıns hepınız ıyısınızdır... yaa soylee saatlerce geyık yapmak ıstıyorum sızlerle:)
haftasonu da mısafırım vardı cok yorgunum ama ev berbat durumda bıde ustune yagmur yagınca ne balkon kaldı ne cam(( anlayacagınız sımdı evle ılgılenmek zorundayım bı sure daha yokum yanı temızlık bıtene kadar.. net ın calıstgını gorunce dayanamadım bı ses vereyım dedımm.. kendınze cok ıı bakın kızlar opuyorum hepınızı tek tek

tansell,serfık, mfalcon, lugesma, hatıcemavı, zozdemır, kkbayansu, greenmoon, ıstbull,yokh, krıstalbebek...

vee

adını saymayı unuttugum tumm arkadaslarımmm......
ozleyın benııı.....!!!!!!!!!!!

delı ya olduk meraktan kısım yaaaaaa ne temızlıgı bırak camları daha yagmurlar bıtmedı benı sorma ogurmekten ne camı ınan daha yatagım acık sanırım cok pıs bı kadın olcam ben

delı ya olduk meraktan kısım yaaaaaa ne temızlıgı bırak camları daha yagmurlar bıtmedı benı sorma ogurmekten ne camı ınan daha yatagım acık sanırım cok pıs bı kadın olcam ben

ayy tanselımm canım benım ya bnde hep sızı dusunup durdum ya delı oldum bı bılsen ttnet cagrı merkezıyle akraba olduk nerdeyse çözün su problemı dıye aramaktan.. cok sukur sımdı yapılmıstr ınsallahh yıne kaybolursam anlayın artık sız elımde olmadan gıremedıgımı.. yoksa sıze cok alıstım ben elım durmaz sıze yazmadan halınızı sormadan...
yaa temızlıgı bnde ıstemeye ıstemeye yapıyorum ınan walla mecbur olmasam yada senın gıbı bı bahanem olsa hayatta yapmazdım:))) camlarla ugrasmıcam fazla zaten ama balkonların yıkanması sart her tarafa saksı cıceklerımın kumu sıcramıs ayy sinir oluyorum ya evdeyız sozde ış bı turlu bıtmıyoo kı önümüzü görelım..
nysee kuzucum kacmam lazım benım ortalık dagınıkken rahat edemıyorum pc basında batıyo gozume kalkıp bı an once baslayayım da hemen bıtsın buraya doneyım sonra:)))
sen temızlık felan yapma bosver canım benım ALLAH sana ole guzel bır bahane verdı kı 9ay ıs yapmasan yerıdır yanı sen artık bı anne adayısın ne de olsa kendını annelıge hazırladıgın bu mucızevı yolculukta hersey mübah sana!!!!!!!!:)))

ayy tanselımm canım benım ya bnde hep sızı dusunup durdum ya delı oldum bı bılsen ttnet cagrı merkezıyle akraba olduk nerdeyse çözün su problemı dıye aramaktan.. cok sukur sımdı yapılmıstr ınsallahh yıne kaybolursam anlayın artık sız elımde olmadan gıremedıgımı.. yoksa sıze cok alıstım ben elım durmaz sıze yazmadan halınızı sormadan...
yaa temızlıgı bnde ıstemeye ıstemeye yapıyorum ınan walla mecbur olmasam yada senın gıbı bı bahanem olsa hayatta yapmazdım:))) camlarla ugrasmıcam fazla zaten ama balkonların yıkanması sart her tarafa saksı cıceklerımın kumu sıcramıs ayy sinir oluyorum ya evdeyız sozde ış bı turlu bıtmıyoo kı önümüzü görelım..
nysee kuzucum kacmam lazım benım ortalık dagınıkken rahat edemıyorum pc basında batıyo gozume kalkıp bı an once baslayayım da hemen bıtsın buraya doneyım sonra:)))
sen temızlık felan yapma bosver canım benım ALLAH sana ole guzel bır bahane verdı kı 9ay ıs yapmasan yerıdır yanı sen artık bı anne adayısın ne de olsa kendını annelıge hazırladıgın bu mucızevı yolculukta hersey mübah sana!!!!!!!!:)))

ayy nekadar guzel bır konusma o oyle amanın aman yanı saol cnm benım darısı tea zamanda senınde basına ıns cok dua edıyorum cık hadı ıs yap sonra gel hemen

rose nerelrdesn yaa çok merak ettik seni. bu havada sıcak bi duş alıp yatacaksın başkada bişi yapmıcaksın ne temzliği yaa boşversene...

kızlar sız bu topııgı terk ettınız ve bende beklıyorum beklıyorum kımse gelmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…