- Konu Sahibi haticemavi
-
- #6.961
yemeğimizi yedik ve geldik. çok yağmur yağıyooooo....
Haticem nekadr doğru söyleişsin valla. Evde olmakk vardı şimdi....
Serpilll nerdesnnnn??????
kızlar ben geldim nasılsınızzzzz....
Sonunda ofisi taşıdık evime daha yakın gidip gelmem daha rahat artık:)
geçmişi okumadım ne var ne yok iyi misiniz kızlar:)
hoşgeldinn canım sen nasılısın ağrın geçtimi. Işin içinde sevindim
dünya kadar işim var, konsantre olup hiçbişey yapamıyorum
hoşbulduk haticem geçti çok şükür ama arada vuruyor sanırım gaz dönüyor içimde, kurtulamadım ondan, bağırsaklarım halen bir tuhaf:):) iyi oldu canım yaa yakın oldum evime çok mutluyum o yüzden, sen nasılsın , çalışmalara başladın mı:):)
Dünya kadar işim var, konsantre olup hiçbişey yapamıyorum
benimi dediydinnMasam dosya dolu bugün hafta başı iç çok ama ben uyuyorum Elimde çayım şalımada bi sarılmışım sıcacık koltuğada yerleştim ohhh müşterileri kovasım var bu havada arabamı alınır yawww millet kafayı yemiş
benim de işim varr yokhhhh kimseyi aramak istemiyorummmmm
bende çalışmak istemiyorum haticemmm yaaa
maşallahın var yawrum gez eğlen ohhhhh
başladık tam gaz hadi inşallah
Merhaba bayanlar :)
işyerındeyım öğle arası bıttı ama benım hala çalışasım yok kaçamak yaptım bende buraya girem dedım.biliyomsunuz 2 sene önce bugun kına gecem vardı yarında evlılık yıl dönumu.hala çok şaşkınım bu ıkı sene nasıl geçtı. Allah hepimizin yuvasını her turlu kötülüktemn korusun .
Bu ıkı sen geçti bende artık bı meleğim bebebğim olsun ısyıorum.daha öncede paylaştım eşim henuz lkendını maddıyattan dolayı ıı hissetmıyo yanı hazır hıssetmıyo galıbakı bu ısteğime hep cevapsız kalıyo.o maddı problemlerımız açıısndan henuz ıstemıyor. Ama bızım maddı problelemız seneyede aynı olcak çünkü ev kredısı öduyoruz bititp tukeneceği yokkı yaşım oolmuş 29 o seney hazırlanalım dıyo seney 30 yaşında olca ben ya . Maddıyatımızı düşünüyorum evet çok zor. Ama dediğim gibi seneye bitm,iyokı borcumuz 10 sene. Ben eşimi nasıl ıkna etcem ya kızlar bana bı akıl verın. Bira zönce yemkete bır arkafaşımın 2 haftalık hamıle olduğunu öğrendım çok özendım .
Merhaba bayanlar :)
işyerındeyım öğle arası bıttı ama benım hala çalışasım yok kaçamak yaptım bende buraya girem dedım.biliyomsunuz 2 sene önce bugun kına gecem vardı yarında evlılık yıl dönumu.hala çok şaşkınım bu ıkı sene nasıl geçtı. Allah hepimizin yuvasını her turlu kötülüktemn korusun .
Bu ıkı sen geçti bende artık bı meleğim bebebğim olsun ısyıorum.daha öncede paylaştım eşim henuz lkendını maddıyattan dolayı ıı hissetmıyo yanı hazır hıssetmıyo galıbakı bu ısteğime hep cevapsız kalıyo.o maddı problemlerımız açıısndan henuz ıstemıyor. Ama bızım maddı problelemız seneyede aynı olcak çünkü ev kredısı öduyoruz bititp tukeneceği yokkı yaşım oolmuş 29 o seney hazırlanalım dıyo seney 30 yaşında olca ben ya . Maddıyatımızı düşünüyorum evet çok zor. Ama dediğim gibi seneye bitm,iyokı borcumuz 10 sene. Ben eşimi nasıl ıkna etcem ya kızlar bana bı akıl verın. Bira zönce yemkete bır arkafaşımın 2 haftalık hamıle olduğunu öğrendım çok özendım .
benimi dediydinnMasam dosya dolu bugün hafta başı iç çok ama ben uyuyorum Elimde çayım şalımada bi sarılmışım sıcacık koltuğada yerleştim ohhh müşterileri kovasım var bu havada arabamı alınır yawww millet kafayı yemiş
benim de işim varr yokhhhh kimseyi aramak istemiyorummmmm
bende çalışmak istemiyorum haticemmm yaaa
eşimin arkadaşları yazın altınoluğa giittiler beğenmişlerdi ordan ev kiralayıp bide dükkan açtılar incik boncuk içim gitti yaw ist yaşamak istemiyorum ben küçücük evim bahçem falan olsun istiyorum incik boncuk satayım bende bıktım kamyon satmaktan
çok şükür haticem yaa neydim öyle kabus gibiydi, benim de yumurta geç çatlayacak sanırım haticem cuma doktora gittiğimde yumurtan büyümüş bir hafta çalış dedi 22 sinde adet oldum geç çatlama olacağa benziyor dimi bi hesap yapsana yaa sen anlıyorsun bu işlerden , bide ben artık üşenmeye başladım hiç çocuk aklıma gelmiyor çalışmakta eziyet geliyor bana
merhaba canım, benim de bu ay sonu 2 senem dolacak , bzizde ilk sene çocuk yapmayalım bekleyelim dedik ama pişman olduk eşimde zannediyormuş ki hemen olacak bilseydim daha önceden denerdik diyor bence sen eşine bu şekil yaklaş hemen olacak diye bir şart yok malesef bu ay benim 5. Ayım halen bekliyoruz bayan içinde yaş önemli 27 yim bende , bebek rızkıyla gelir derler doğrudur da aşırı maddi sıkıntınız yoksa bence kandır eşini en kısa sürede
Canım valla nasıl yaparsın bilmiyorum ama, bi şekilde ikna et kocanı
Bu iş öyle planla beklemeyle fln olcak şey değil, insan hiçbir zaman istediği hayat standardına sahip olamaz ki ne zmaan bitiyor isteklerimiz?
Bugün krediniz bitse ertesi gün başka borca gireceksiniz çünkü hiçbizaman bitmez o döngü..
Sonra bi bakarsın yalnız kalmışsınız çoluk çocuk yok,
Hiçbirşeyi erteleme hayatında...
Eşinle güzelce konuşmayı dene..
Haticeeeeeeee, Serfikkkkkkkkk ne olacak bu halimizzzz
Kovulmayalımmmmmmm
merhaba bayanlar :)
bugün çalış yarın çalış 3-4 gün hep çalış durmak yok yakaladığın yerde sapığın geldi de.yokh diyodu galiba sapık gibi hergün adama atlıcaz diyeBu hafta bitene kadar sonra nerde gördüm ben seni yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?