Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

ben giderim yaparım yani herşeyi sıfırdan yaparım mis gibi hava huzur insan yaşlanmaz valla orda içim gitti vallahi ama eşim biricik anasını bırakıpta başka şehirde yaşamaz belki kaynana o öbür tarafa erkeci olursa o zamangideriz Yaşlanmaya kalırsak olmaz o iş 60 yaşında emekli olcam abowww yaşamam o yaşa kadar ben.
Hergün 20dk yolu gitmem 1 saatti geçiyor trafikte bi gün biriyle dalcaz birbirimizede allahtan bana uymuyorlar deli deyip gidiyorlar Sinir stres hergün hanzolara laf anlat ne kadar moron varsa amann bugün çok sıkıldım ben havadanmı sudanmı bilmem

offf nasıl zor geliyor hat,cem yaa b, tembellik aldı beni görseniz , geçen aylarda nasıldım bu ay nasılım , aslında bu ay olsun daha çok istiyorum eşime yıldönümü hediyesi olur ama valla hiç kasmıyorum kendimi zor geliyor artık sanırım bide korkmaya başladım bebek yapmaktan

Allah iyiliğini versin senin yokh koptum burda yaaa ne alem kızsın sen

iç iç ohh maşallah yarasın inşallah sağlıklı yumoşlar olacak onlar. Ayak lazım değil kızım boşver başlarım senin ayağına kırarım bak gel buraya de

bu devirde zor be haticem bu devran böyle gider primleri doldurur yaşı bekleriz emekli olunca da iş işten geçmiş olur o nedenle şimdi ne yaşıyorsak tadını çıkara çıkara yapalım fırsat bulursak benim gelecekten pek umudum yok çünkü

sıkıldım bugün çok.aslında işimi severek yapıyorumda işte bazen böyle moronlar çıkınca kızıyorum.senede 15 gün tatil yapıyoruz okadar ben okadar yaşamam kızım şimdiden saçıma düştü aklar

Bu ay olacak hayatım allahın izniyle,
Benimde annemin doğum günü bu ay ona hediye vercem olması lazım bahanem hazır

iç iç ohh maşallah yarasın inşallah sağlıklı yumoşlar olacak onlar. Ayak lazım değil kızım boşver başlarım senin ayağına kırarım bak gel buraya de

Ayyy olca dimi haticem bunu boş yere içmiş olmamak için dua ediyorum hergün,
Gerçi küre tam uyamıyorum işe geldiğim için mecburen akşamları içiyorum ama inş işe yarar..
Doğru diyosun ayağından banane de işte ne biliyim o da kullanılmış hissetmesin kendini iyice,
O da insan yazık kocama

Benimde hep hayalimdir, küçük bi yerde yaşamak sahil kasabası olcak böyle,
Valla bizimkinin anası da bizi bırakmaz kadın atmaca gibi yakamızda sağolsun,
Allah muhafaza oğlum da oğlum diye gelir yerleşir yanımıza biliyorum o yüzden hiç gerek yok

Son düzenleme:

allah iyiliğini vermesin emii oda insan yazık lafına koptum millet bana bakıyor.
Benimde eşim bırakmaz yoksa kaynanam gelemez öyle zırt pırt evime tel açar zile basar saat kaç olursa olsun ama içeri girmez 30 karış surat görür bitti lale devriii

inşallah yokhcum , ben bu ay çok tembelim canım hiç çalışmak istemiyor , zar zor oluyor yani

ahh ahh bende de bir haftacık tatil var o kadar uzun ki ne yapacağımı şaşırıyorum:):) o aklar bende o kadar çok ki yaş 17 aklar düştü:

Dün off karadeniz diye film seyrettim manzara harikaydı seneye rizeye gitmek istiyorum ama çay zamanı olmaması lazım yoksa kaynanayla tatil çekilmez

hahaha

Zorla ....'ten çocuk olmaz derler kızım ne demekmiş o öyle duymiyim bi daha

Yaa bende karadenize hiç gitmedem hep merak etmişimdir..

Son düzenleme:
Ya kızlar aranızda hiç ovulasyon testi kullanan oldu mu,
Kimisi çok tavsiye ediyo hiç yorulmadan direkt gününü bilerek çalışıyomuşsun falan :)
Becerebilir miyim acaba nasıl bişey bilen varmı?

bugünkü takipte sağda birden süper bir yumurta peydah oldu kızlar (biri kistleşmişti) o yüzden bugün pregnyli de vuruldum ilişkiyi yarın önerdiler ama dr '' iğne vurmasak ta çatladı çatlayacak bu'' dediğinden ben bugün de boş durmadım ne günlere kaldıkyaw öpüyorum siz sabah girersiniz günaydın diyeyim şimdiden, artık 14 gün sonra kan vericem inşallah tutar........

slm kızlar hasta olanlara gecmıs olsun gıdenlere ıyı geceler herkes ıyıdır umarım ben cok kotuyuuuuuuuuuum moralım sıfııır 24 eylulde asılama yapıldı doktor 15 gun sonra hamılelık testı yap dedı 8 ekımde 15 gun doldu ben 10 ekımde yanı bu gun kanda test yaptırdım ama

bugun gıttık sonuc husran yanı test negatıf cok uzgunum bu gun adet olmam gerkıyodu ne adet belırtısı nede adet var beklemedeyım bebek te yok adette ne oldu bılmem stresten bebekte gelmedı adette ole ıste yarın doktorumu arıycam bakalım ne dıycek tekrar asılama olcak galıba yanı aynı tas aynı hamam tedavıye devam dıycek doktorda sız ne dıyorsunuz testte negatıf cıktı ama bı ıhtımal hamıs olabılırmıyım yoksa strestenmı adet gelmıo cıldırıcııym lutfen cevap yazın:84::85::85::84:

Haaaaaaaaay yesinler senin yumoşların yataklarını, çok güzel bunlar yaaaaaaaaaa bende istiyorum:2:

Ohh Ohh ne güzel hayatım olucak bu ay hissediyorummmmmmmm
Bu son ayımız olsun inşallaaaaaaaah :)

Canım üzülme 17. gün test yapmışsın olsa çıkardı heralde ama ben bu aşılama olaylarından falanda anlamam
O nedenle yanlış yorum yapmayayım, inş hayırlısı neyse o olmuştur, bazı arkadaşlarda değerler sonradan da yükselebiliyomuş,
Ümidini yitirme sen..

Veeeeeeeee herkese günaydın,
Diyecem deee kimsecikler yok
Öldü topic yaaaaaaa nerdesinizzzz kızlar:84:

Mutluluk Yakanıza Yapışsın, Huzur Ayağınıza Dolaşsın, Sevinç Ellerinize Bulaşsın, Güzellikler Kirpiklerinizi Islatsın.. İNŞALLAH

günaydınnnn.... nasılsınızz...

yokhh haklısın valla kmsecikler yok terkettiler bizi...
haticem gemici beşiğine benzer bi beşik alcam bnde beğendm de cinsiyetmiz bi netleşeydi.
zahide kimisinde değer sonradanda yükselebiliyor. moralini yüksek tut. inşallah yakın zamanda bebeğin sennle olur.
greenmonnn inşallah cnm bu ay herşey istediğin gibi olur. sıkı çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…