Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

günaydın kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm amcam hastanedeydi ağırlaşmış akşamdan beri haber bekliyorum her ana bursaya gelebilirim.

greenmoncum canım inşallah bu ay iyi haber vericeksin bizlere bol şans

zahide 30 şuan nedesek boş gelicek sana biliyorum canının nasıl yandığını ama bigün gelicek bizimde bebeklerimiz sadece sabır sabır

yokh günaydın canım nasılsın o yataklardan bende o kadar çok istiyorumki çok güzeller yaaaaaaaaaaaaa

günaydın canım hoşgeldinnnnnnnn !
Aminnnnnnnnnn, hep mutlu olalım hep hep hep
Tatlım sorma kimsecikler yok valla korkar oldum topici açmaya kendi kendine bakınıp duruyorum

bu reklamlar ne yaa sinr etti beni sabah sabah...

Hadise trendyolu zaptetmiş, ama güzel şeyler vardı sabah bi ara takıldım da :)

Son düzenleme:

günaydın canım ne güzel bi günaydın bu böyle nasılsın beşikler çok güzel saatlerce pc başında onlara bakabilirim

canım çok geçmiş olsun üzüldüm, inş biran önce iyileşir, allah şifa versin

canım çok geçmiş olsun üzüldüm, inş biran önce iyileşir, allah şifa versin

sağol canım 3aydır şehreküstündeki hastanede yatıyordu kanser dün itibariyle bitti herşey dediler herkes hastanede bu zamanlarda uzak olmak delirtiyor beni işte olmak farklı şehirde olmak

sağol canım 3aydır şehreküstündeki hastanede yatıyordu kanser dün itibariyle bitti herşey dediler herkes hastanede bu zamanlarda uzak olmak delirtiyor beni işte olmak farklı şehirde olmak

Medical park, hımm..
Çok zor çok allah şifalar versin acılarını dindirsin,
Gerçekten çok zor ailenden ayrı şehirde olmak, ama olsun en azından çok yakındasın,
İstanbul dediğimiz hemen yanıbaşımız allahtan..

allahıma şükür ikibuçuk saate ordayım ne uzakları var. ama yinede öyle olmuyor istediğin zaman gelemiyorsun ya canım acıyor kuş olup uçasım var

allahıma şükür ikibuçuk saate ordayım ne uzakları var. ama yinede öyle olmuyor istediğin zaman gelemiyorsun ya canım acıyor kuş olup uçasım var

Ahh ah anlıyorum seni, ben yapamazdım heralde..
Her istediğinde annesine koşamayınca insan depresyona giriyor,
Ben aynı şehirdeyken bile yapamıyorum onu bazen, eğer özel araç yoksa 1 saat yol mesafemiz,
Şehrin 2 ucu :)
Aman rabbim daha uzaklara düşürmesin de yine yakınımızda anacıklarımız, yokluklarını göstermesin..

günaydın fıstıklar.....

haticem geçmiş olsun Allah çektirmesin bitanem o illetin ne hale getirdiği çok iyi biliyorum Allah kimseye göstermesin...

lugesmammm nasılsın tatlım bebeiş nasıl, bu hadise yi de hiç sevmem iki yandan bana bakıyor....

yokhhh ne alemsin nasıl gidiyor hayat, çalışmalara başladın mı

greenmoon hadi bakalım tatlım bu ay senden güzel haberler bekliyoruz:)

gunaydın kıscelerım artık bır araya gelelım topıgımız senlensın ıns.kızlar saat 4 kontrolum var bılsenınz ıcım kıpır kıpır yaaa resmen nefes alamıyorum ıns beebgımızle ılk tanısmamız olucak oda annesını ve babasını gorucek ılk defa aalhın ıznıyle

bu hadıse nasıl kalkıyor resmen dugmesıne basıp kapatasım var zormalı yaaa sabah sabah

Günaydın şekerim, iyilik senden naber?

Valla tepem atık akşamdan beri adama pekmezleri verdik ters etki mi yaptı nolduysa uyuklayıp duruyor evde yaaaaaaa
Maça gitmişti demiştim ya, ayağı dün nasıl şişmiş davul gibi bişiler bağlıyoruz kremler sıcak torbalar şunlar bunlar
Ay deli olucam açılışı yapamadık Artık bugünden umutluyum
Bide bu sabah baktım böle minicik ama beyazımsı yapışkan ve hafif uzayan ama nasıl diyim böle lastik gibi koyu kıvam bişe vardı,
yumurta akı gibi bıngıl bıngıl değildi ama anlayamadım :)

Son düzenleme:

Tatlım günaydın, hoşgeldin,
Ay canım ya heyecanlı olmazmı insan, bakalım bebiş nasıl göstericek kendini size,
Beklyoruz haberlerini :)

bu hadıse nasıl kalkıyor resmen dugmesıne basıp kapatasım var zormalı yaaa sabah sabah

yokh slm tatlım ama o akıntıya sakın takılma ramazanda oyle guzel akıntım vardı anlatamam kesın bu ay tutar dedım tutmnadı.
ama son adetımden sonra ınadına hıc akıntım olmadı sok olmustum ben buay yumurtlamıyorum sanırım dedım tuttu
sana bısı dıyımmı sakın oyle seylere takılmayın takılcagınız tek sey ınternetten cıkardıgınız yumurtlama gunlerı olsun
vallahı benımkı oyle tuttu
benımde 8 13 arasıydı bende 9 11 13 degerlendırdım

günaydın canım, bende heyecanlandım bak selam söyle teyzesinden ufaklığıma , duygularını hemen yaz gelince doktordan:):)

iyidir şekerim ne olsun , takılma şu akıntılara yokh bak ben hiç takip etmiyorum yumurtlama günlerimi de hesaplamıyorum çünkü iyice şaştı internete göre 3 ekim yumurtlama günümdü ama cuma doktora gittiğimde yumurtam daha çatlamamıştı , sen bunlara takılma tatlım boşver çatladı mı çatlamadı mı hiç anlamıyorum bende çünkü çalışmadan sonra haliyle akıntılar oluyor lütfen sakin ol anlaştık olunca oluyor zaten tutuyor :)

tanselim ben o internete bu ay güvenemiyorum çünkü benimkini yanlış gösteriyor

bosverın kızlar sız kafanıza gore canınızın ıstedıgı gıbı takılın
yazmammı cnm gelınce hemen haber verıcem bebısımede slm soylıycem aaaaa bak tekmeledı as dıyorrrr

evet internet benimde tutmuyor, ilk aylar düzenliyken verdiği tarihler doğruluyordu
Ama şuanda bakıyorum pek güvenilir gelmiyo,
Akıntı gerçekten yanıltıyor yaa benmde geçen ay şaşırttı,
Geçen ay da bana 12-13 eylül gösteriyodu taaa 19'unda yumurtlamışım :)
Bu ay 11-16 Ekim gösteriyo ovulasyon, inanasım gelemiyor ama bilmiyorum yine bu tarihlere özen göstericem tabi..

bosverın kızlar sız kafanıza gore canınızın ıstedıgı gıbı takılın
yazmammı cnm gelınce hemen haber verıcem bebısımede slm soylıycem aaaaa bak tekmeledı as dıyorrrr

boşveriyorum canım ama bu ay özellikle istiyorum kocamı mutlu etmek için yıldönümü hediyesi vermek istiyorum ona o kadar hevesli ki yatak odasında beşik yeri ayarlıyorum , doğmamış çocuğa don biçiyor bizimkisi:):) ben onun tekmelemesini yerim fırlama ne olacak:):)

bakma yokh sen kafana göre çalış gün aşırı hatta hergün hemen hemen

Son düzenleme:
haticemm çok geçmiş olsun cnm. rabbim şifa versin.
serpill hoşgeldin cnmm. bebeğimde bende çok iyiyiz şükürler olsun ki. ayın 20 bekliyorum sabırsızlıkla. cinsiyetimizde netleşecek inş.
tansell saat geçmez şimdi sana ya. bizi haberdar et mutlka meraklanırız. inş sonuna kadr güzel haberler verirsin bize.
yokh yumurtlama günü cart curt boşver cnm bunları sen çalışmaya bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…