- Konu Sahibi haticemavi
-
- #7.001
Mutluluk Yakanıza Yapışsın, Huzur Ayağınıza Dolaşsın, Sevinç Ellerinize Bulaşsın, Güzellikler Kirpiklerinizi Islatsın.. İNŞALLAH
günaydınnnn.... nasılsınızz...
yokhh haklısın valla kmsecikler yok terkettiler bizi...
haticem gemici beşiğine benzer bi beşik alcam bnde beğendm de cinsiyetmiz bi netleşeydi.
zahide kimisinde değer sonradanda yükselebiliyor. moralini yüksek tut. inşallah yakın zamanda bebeğin sennle olur.
greenmonnn inşallah cnm bu ay herşey istediğin gibi olur. sıkı çalış
bu reklamlar ne yaa sinr etti beni sabah sabah...
Mutluluk Yakanıza Yapışsın, Huzur Ayağınıza Dolaşsın, Sevinç Ellerinize Bulaşsın, Güzellikler Kirpiklerinizi Islatsın.. İNŞALLAH
günaydınnnn.... nasılsınızz...
yokhh haklısın valla kmsecikler yok terkettiler bizi...
haticem gemici beşiğine benzer bi beşik alcam bnde beğendm de cinsiyetmiz bi netleşeydi.
zahide kimisinde değer sonradanda yükselebiliyor. moralini yüksek tut. inşallah yakın zamanda bebeğin sennle olur.
greenmonnn inşallah cnm bu ay herşey istediğin gibi olur. sıkı çalış
günaydın kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm amcam hastanedeydi ağırlaşmış akşamdan beri haber bekliyorum her ana bursaya gelebilirim.
greenmoncum canım inşallah bu ay iyi haber vericeksin bizlere bol şans
zahide 30 şuan nedesek boş gelicek sana biliyorum canının nasıl yandığını ama bigün gelicek bizimde bebeklerimiz sadece sabır sabır
yokh günaydın canım nasılsın o yataklardan bende o kadar çok istiyorumki çok güzeller yaaaaaaaaaaaaa
canım çok geçmiş olsun üzüldüm, inş biran önce iyileşir, allah şifa versin
sağol canım 3aydır şehreküstündeki hastanede yatıyordu kanser dün itibariyle bitti herşey dediler herkes hastanede bu zamanlarda uzak olmak delirtiyor beni işte olmak farklı şehirde olmak
Medical park, hımm..
Çok zor çok allah şifalar versin acılarını dindirsin,
Gerçekten çok zor ailenden ayrı şehirde olmak, ama olsun en azından çok yakındasın,
İstanbul dediğimiz hemen yanıbaşımız allahtan..
allahıma şükür ikibuçuk saate ordayım ne uzakları var. ama yinede öyle olmuyor istediğin zaman gelemiyorsun ya canım acıyor kuş olup uçasım var
günaydın fıstıklar.....
haticem geçmiş olsun Allah çektirmesin bitanem o illetin ne hale getirdiği çok iyi biliyorum Allah kimseye göstermesin...
lugesmammm nasılsın tatlım bebeiş nasıl, bu hadise yi de hiç sevmem iki yandan bana bakıyor....
yokhhh ne alemsin nasıl gidiyor hayat, çalışmalara başladın mı
greenmoon hadi bakalım tatlım bu ay senden güzel haberler bekliyoruz:)
gunaydın kıscelerım artık bır araya gelelım topıgımız senlensın ıns.kızlar saat 4 kontrolum var bılsenınz ıcım kıpır kıpır yaaa resmen nefes alamıyorum ıns beebgımızle ılk tanısmamız olucak oda annesını ve babasını gorucek ılk defa aalhın ıznıyle
bu hadıse nasıl kalkıyorresmen dugmesıne basıp kapatasım var zormalı yaaa sabah sabah
gunaydın kıscelerım artık bır araya gelelım topıgımız senlensın ıns.kızlar saat 4 kontrolum var bılsenınz ıcım kıpır kıpır yaaa resmen nefes alamıyorum ıns beebgımızle ılk tanısmamız olucak oda annesını ve babasını gorucek ılk defa aalhın ıznıyle
Günaydın şekerim, iyilik senden naber?
Valla tepem atık akşamdan beri adama pekmezleri verdik ters etki mi yaptı nolduysa uyuklayıp duruyor evde yaaaaaaa
Maça gitmişti demiştim ya, ayağı dün nasıl şişmiş davul gibi bişiler bağlıyoruz kremler sıcak torbalar şunlar bunlar
Ay deli olucam açılışı yapamadıkArtık bugünden umutluyum
Bide bu sabah baktım böle minicik ama beyazımsı yapışkan ve hafif uzayan ama nasıl diyim böle lastik gibi koyu kıvam bişe vardı,
yumurta akı gibi bıngıl bıngıl değildi ama anlayamadım :)
yokh slm tatlım ama o akıntıya sakın takılma ramazanda oyle guzel akıntım vardı anlatamam kesın bu ay tutar dedım tutmnadı.
ama son adetımden sonra ınadına hıc akıntım olmadı sok olmustum ben buay yumurtlamıyorum sanırım dedım tuttu
sana bısı dıyımmı sakın oyle seylere takılmayın takılcagınız tek sey ınternetten cıkardıgınız yumurtlama gunlerı olsun
vallahı benımkı oyle tuttu
benımde 8 13 arasıydı bende 9 11 13 degerlendırdım
günaydın canım, bende heyecanlandım bak selam söyle teyzesinden ufaklığıma , duygularını hemen yaz gelince doktordan:):)
iyidir şekerim ne olsun , takılma şu akıntılara yokh bak ben hiç takip etmiyorum yumurtlama günlerimi de hesaplamıyorum çünkü iyice şaştı internete göre 3 ekim yumurtlama günümdü ama cuma doktora gittiğimde yumurtam daha çatlamamıştı , sen bunlara takılma tatlım boşver çatladı mı çatlamadı mı hiç anlamıyorum bende çünkü çalışmadan sonra haliyle akıntılar oluyor lütfen sakin ol anlaştık olunca oluyor zaten tutuyor :)
tanselim ben o internete bu ay güvenemiyorum çünkü benimkini yanlış gösteriyor
yokh slm tatlım ama o akıntıya sakın takılma ramazanda oyle guzel akıntım vardı anlatamam kesın bu ay tutar dedım tutmnadı.
ama son adetımden sonra ınadına hıc akıntım olmadı sok olmustum ben buay yumurtlamıyorum sanırım dedım tuttu
sana bısı dıyımmı sakın oyle seylere takılmayın takılcagınız tek sey ınternetten cıkardıgınız yumurtlama gunlerı olsun
vallahı benımkı oyle tuttu
benımde 8 13 arasıydı bende 9 11 13 degerlendırdım
günaydın canım, bende heyecanlandım bak selam söyle teyzesinden ufaklığıma , duygularını hemen yaz gelince doktordan:):)
iyidir şekerim ne olsun , takılma şu akıntılara yokh bak ben hiç takip etmiyorum yumurtlama günlerimi de hesaplamıyorum çünkü iyice şaştı internete göre 3 ekim yumurtlama günümdü ama cuma doktora gittiğimde yumurtam daha çatlamamıştı , sen bunlara takılma tatlım boşver çatladı mı çatlamadı mı hiç anlamıyorum bende çünkü çalışmadan sonra haliyle akıntılar oluyor lütfen sakin ol anlaştık olunca oluyor zaten tutuyor :)
tanselim ben o internete bu ay güvenemiyorum çünkü benimkini yanlış gösteriyor
bosverın kızlar sız kafanıza gore canınızın ıstedıgı gıbı takılın
yazmammı cnm gelınce hemen haber verıcem bebısımede slm soylıycem aaaaa bak tekmeledı as dıyorrrr
evet internet benimde tutmuyor, ilk aylar düzenliyken verdiği tarihler doğruluyordu
Ama şuanda bakıyorum pek güvenilir gelmiyo,
Akıntı gerçekten yanıltıyor yaa benmde geçen ay şaşırttı,
Geçen ay da bana 12-13 eylül gösteriyodu taaa 19'unda yumurtlamışım :)
Bu ay 11-16 Ekim gösteriyo ovulasyon, inanasım gelemiyor ama bilmiyorum yine bu tarihlere özen göstericem tabi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?